- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.961
Cok mu yedin kuzumKefir içip yaticam midem dolu bu gece ve mutsuzum
Aynen oyle canim oruc cok rahat gectiHavalar ne güzel gidiyor üşümeyi terlemeye tercih edenlerdenim özellikle bu ayın serin geçmesi oruç tutanlara kolaylık sağlıyor
Afiyet olsun tatlım. Kapama pilav siz olmaz az yemişsin liste uzun ama yediklerin rahatsız edici değil.MENÜM
iftar
1kase ezogelin
3 kaşık pilav
kuzu kapama
salata
ayran
3 badem
3 fındık
sahur
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 biber
dereotu
salatalık
su 2 lt
spor yok
Aynen katılıyorum.Havalar ne güzel gidiyor üşümeyi terlemeye tercih edenlerdenim özellikle bu ayın serin geçmesi oruç tutanlara kolaylık sağlıyor
Evet iftarda fazla kaçtı sahurda Toktum o yüzden mutsuzdum. :)Cok mu yedin kuzum
başımız sağolsun böyle bir kaza olmasi 13 şehit vermek kahredici. Rabbim sabır versin ailelerine milletimize.Günaydın dedim ama çok üzgünüm..Şehitlerimize çok üzüldüm..başımız sağolsun..
Aksama dogru iyics bosalir miden merak etme :)Afiyet olsun tatlım. Kapama pilav siz olmaz az yemişsin liste uzun ama yediklerin rahatsız edici değil.
Aynen katılıyorum.
Evet iftarda fazla kaçtı sahurda Toktum o yüzden mutsuzdum. :)
başımız sağolsun böyle bir kaza olmasi 13 şehit vermek kahredici. Rabbim sabır versin ailelerine milletimize.
Geçen gün bir diyetisyeni izliyordum..Ramazan da kilo almayın yeter dediDün bendede kantarin topuzu kaçtı tatlılara boguldum resmen yarın kesin artidayim
Buzdolabı varsa peynir domates salatalık marulu esmer ekmeğe tost olabilir..yoğurda meyve falan katarsın belki..kızlar bende yarın başlıyorumçalışıyorumda iş yerinde öğlenleri ne yiyebilirim bana akıl versenize burda ocağım yok buzdolabım ve çaycım var sadece evdede öyle pek bişey hazırlıcak vaktim olmuyor malum ne önerirsiniz bana
hay ağzın bal yesin ben ucuzdan bi tost makinası alayımda lor peynirinden falan tost basarım öğlenleriBuzdolabı varsa peynir domates salatalık marulu esmer ekmeğe tost olabilir..yoğurda meyve falan katarsın belki..
Aynı ben de çocuk bakmaca ev işi... bu ara kilo veremiyorum durdu kilolarCanim sabah uyuyorum yada yemekleri hazirliyorum. oglani okula birakip diger oglani alıyorum.oradan mukabeleye yetisiyorum esim isten cıkmıs oluyor.geliyor telefona el degdirtmiyor.küçük oglumu okuldan almaya gidiyorum gelince telefonlar oldugimuz odada durmuyor esimin istedigiyle.oglanin karnini doyurup.iftar sofrasıni hazirliyorum.sonra cay namaz sahur gün bitiyor.sen ne yapiyorsun canım.
Geçen gün bir diyetisyeni izliyordum..Ramazan da kilo almayın yeter dediah o akşam tatlıları yok mu mahvediyor bizi
Domates peynir zeytin salatalık yoğurt light ton balığı limon taze nane haşlanmış yumurta meyvr vs koyabilirsin aynı evdeki koyduklarının minyatürü olur süt olabilir bir dekızlar bende yarın başlıyorumçalışıyorumda iş yerinde öğlenleri ne yiyebilirim bana akıl versenize burda ocağım yok buzdolabım ve çaycım var sadece evdede öyle pek bişey hazırlıcak vaktim olmuyor malum ne önerirsiniz bana
Bendeki en gıcık motivasyon düşüklüğü yapan şey pantolon almak yani alamamak heralde. Hiç denemeden alıyorum sonra 2 ay sonra filan bakıyorum olmazsa birine veriyorum. Kalça basen o biçim maalesef kilo versem de ırsiYeter ki iste canım arkadaşlarında aklına gelir birşeyler tavsiye ederler muhakkak..motivasyon çok önemli mesela ben haftasonu pantalon almaya gideceğimen iyi motivasyon bana dar gelmesi birşeyin
Bakalım beden düşmüş mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?