Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

MENÜM
iftar
1kase ezogelin
3 kaşık pilav
kuzu kapama
salata
ayran
3 badem
3 fındık
sahur
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 biber
dereotu
salatalık
su 2 lt
spor yok
Afiyet olsun tatlım. Kapama pilav siz olmaz az yemişsin liste uzun ama yediklerin rahatsız edici değil.

Havalar ne güzel gidiyor üşümeyi terlemeye tercih edenlerdenim özellikle bu ayın serin geçmesi oruç tutanlara kolaylık sağlıyor
Aynen katılıyorum.

Cok mu yedin kuzum
Evet iftarda fazla kaçtı sahurda Toktum o yüzden mutsuzdum. :)

Günaydın dedim ama çok üzgünüm..Şehitlerimize çok üzüldüm..başımız sağolsun..
başımız sağolsun böyle bir kaza olmasi 13 şehit vermek kahredici. Rabbim sabır versin ailelerine milletimize.

Öyle canım..
Brn bu hafta oruç tutmadım o zaman yarın sabah tartılıyorum..hayırlısı bakalım..

Aksama dogru iyics bosalir miden merak etme :)

Ben 22 mayıs pazartesi katılmışım buraya..o zaman haftaya bir aksilik olmazsa listeye giriyorum değil mi?

kızlar bende yarın başlıyorum çalışıyorumda iş yerinde öğlenleri ne yiyebilirim bana akıl versenize burda ocağım yok buzdolabım ve çaycım var sadece evdede öyle pek bişey hazırlıcak vaktim olmuyor malum ne önerirsiniz bana

Buzdolabı varsa peynir domates salatalık marulu esmer ekmeğe tost olabilir..yoğurda meyve falan katarsın belki..

Yeter ki iste canım arkadaşlarında aklına gelir birşeyler tavsiye ederler muhakkak..motivasyon çok önemli mesela ben haftasonu pantalon almaya gideceğim en iyi motivasyon bana dar gelmesi birşeyin
Bakalım beden düşmüş mü

Aynı ben de çocuk bakmaca ev işi... bu ara kilo veremiyorum durdu kilolar
Geçen gün bir diyetisyeni izliyordum..Ramazan da kilo almayın yeter dedi ah o akşam tatlıları yok mu mahvediyor bizi

Domates peynir zeytin salatalık yoğurt light ton balığı limon taze nane haşlanmış yumurta meyvr vs koyabilirsin aynı evdeki koyduklarının minyatürü olur süt olabilir bir de
Acıkınca yersin aklına dışardan istemek de gelmez ohh süper
Bendeki en gıcık motivasyon düşüklüğü yapan şey pantolon almak yani alamamak heralde. Hiç denemeden alıyorum sonra 2 ay sonra filan bakıyorum olmazsa birine veriyorum. Kalça basen o biçim maalesef kilo versem de ırsi nefret ediyorum pantolon almaktan.
46 bedenle başladım rejime ama geçen bir arkadaş dedi ki o senin 46 beden dediğin pantolona sen zor giriyordun kendini içine tepiyordun dedi 48 dir o dedi insanlar da amma dikkatliler yav ben bilmem kimsenin bedenini filan mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…