- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.001
Canım benim hatamı yapma çok kısınca bünye kıtlık moduna giriyor ekmeksiz varsa sebze yemeğin yoğurt vs ye mutlakaSağolun canlar kardesjmde diyor doktora git diye ama vakit bulamıyorum bı turlu Ramazan'dan sonra gidicem inşallah iyiki varsiniz salata ve 1 dilim tambugday ekmeği planlıyorum :) bol bol su içtim 2 lt yKlSti
Tamam canım biber dolması var 3 tane onu yiyemem yoğurt yerim ama salata ekmek yoğurt yerim canım saol tavsiyen için.Canım benim hatamı yapma çok kısınca bünye kıtlık moduna giriyor ekmeksiz varsa sebze yemeğin yoğurt vs ye mutlaka
Canım anlamıyorum ki bazen şöyle başlıyor karnım tok olduğu halde birden midem boşalıyorSenin tansiyonda düşme mi var acaba?
En korktuğum şey kibarca bayılamıyorsun kaldırmaya kimsenin gücü yetmiyorhiç romantik değil filmlerde gayet şık duran bu eylem ben de patates çuvalı muamelesi görünce resmen komedi oluyor .hafif bir baygınlık geçirdim eşim beni nasıl kaldıracak düşüncesi bayılmaktan daha rahatsız etmişti sonra kendime çok gülmüştüm işte o zaman kilo vermeliyim hasta olsak Allah muhafaza kaldırmaya ordu lazım demiştim
Sen yine ara sıra ölçtür bakalım bir fikir olur belki..Tamam canım biber dolması var 3 tane onu yiyemem yoğurt yerim ama salata ekmek yoğurt yerim canım saol tavsiyen için.
Canım anlamıyorum ki bazen şöyle başlıyor karnım tok olduğu halde birden midem boşalıyor
Yüzüm bembeyaz oluyor terliyorm basım dönüyor gözüm kararıyor
Baznde yemek yemek üzereyken veya dışarda yemek yiyeceksek oluyor
Bakalm gidicem ama ancak Ramazan'dan sonra
Bakalm ben ne yapıcam ama güzel sonuç canımKizlar 61 kiloyum. -400 gr.
Darısı bizim başımızaKizlar 61 kiloyum. -400 gr.
Sabah mi tartilacaksin canimBakalm ben ne yapıcam ama güzel sonuç canım
AminnnnnDarısı bizim başımıza
En korktuğum şey kibarca bayılamıyorsun kaldırmaya kimsenin gücü yetmiyorhiç romantik değil filmlerde gayet şık duran bu eylem ben de patates çuvalı muamelesi görünce resmen komedi oluyor .hafif bir baygınlık geçirdim eşim beni nasıl kaldıracak düşüncesi bayılmaktan daha rahatsız etmişti sonra kendime çok gülmüştüm işte o zaman kilo vermeliyim hasta olsak Allah muhafaza kaldırmaya ordu lazım demiştim
İftara yakin tartilcam canımSabah mi tartilacaksin canim
tatlım oruç tutmuyorsun o yüzden yarın sabah tartilabilirsinGeçen hafta :106.1
Bugün :105.0( aç haliyle )
Fark : 1.1gr
Yemek yedim 200 Gr eksik sayıyorum
Kızlar öyle olmali diye düşünüyorum
Bugün menü
Öğlen 13:00
1et durum ayran
Akşam
Yarım biber dolması
1dilim tambugday ekmeği
Salata
Ayran
Yok canım yarın oruçluym o yüzden gece yedigimle gene 200 fazla çıkardıtatlım oruç tutmuyorsun o yüzden yarın sabah tartilabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?