Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sorma canım bende pantolon almayı hiççç sevmem..44 giyiyordum 42 de var ..ah ah bir 38 olsak çok süper olacak..

Selam kızlar bugün benm için oldukça yorucu bigun oldu
Artı psikolojik olarakta çok yorgunum
Bir tek öğlen 1de et durum yedim o da bayıldım kardeşimn zoruyla bı de ayran
Akşama salatalık yada hivbsii yemicem yarın oruçlu olcam zaten sahurda aynı mnu devam

Selamm
Ben geçen gün aldım 42 beden yıllarca 46 gymş biri olarak. Millet çok dikktli ya

Canım bende nerdesin kız diye merak ettim valla

Aç kalma canım..bakalım kaç çıkacağız merak ediyoruminşallah moral olur bize

Aç kalma canım..bakalım kaç çıkacağız merak ediyoruminşallah moral olur bize
Bende canım ben kardeşime salata yicem diom kuzum korktu herhalde ye diyorum diye hirslandi bende yedim mecburen tansiyon la alakalı sanırım doktora gitmem lazım ama erteliyorm

Geçmiş olsun sağlığın iyi olsun da otur dinlen biraz yaa
Evet kızlar ufaktan toparlanmaya başladım ben taşınma başladı artık bir an önce taşınma işleri bitse rahat nefes alicam
Hadi bakalım kolay gelsin tez bitsin diyim :)
Evet ya ben de hiç dikkat etmem..ama elbise etek giymek güzel olurdu hep pantolon giyiyorum ben..inşallah zayıflarım da giyerim ..şu an kendime pek yakıştıramıyorum da
Ayy elbise giymeyi ben de isterdim ama yakışmıyor bana hiç alt taraf çok geniş olunca

Sorma canım bende pantolon almayı hiççç sevmem..44 giyiyordum 42 de var ..ah ah bir 38 olsak çok süper olacak..
Ben de denemeden alırım dar paçalar moda kiloyla hiç yakışmıyor

Canım geçmiş olsun kan şekerin düşmüş olabilir aç kalmamaya çalış

Ben de denemeden alırım dar paçalar moda kiloyla hiç yakışmıyor

Canım geçmiş olsun kan şekerin düşmüş olabilir aç kalmamaya çalış
Sağolun canlar kardesjmde diyor doktora git diye ama vakit bulamıyorum bı turlu Ramazan'dan sonra gidicem inşallah iyiki varsiniz salata ve 1 dilim tambugday ekmeği planlıyorum :) bol bol su içtim 2 lt yKlSti

En korktuğum şey kibarca bayılamıyorsun kaldırmaya kimsenin gücü yetmiyor hiç romantik değil filmlerde gayet şık duran bu eylem ben de patates çuvalı muamelesi görünce resmen komedi oluyor .hafif bir baygınlık geçirdim eşim beni nasıl kaldıracak düşüncesi bayılmaktan daha rahatsız etmişti sonra kendime çok gülmüştüm işte o zaman kilo vermeliyim hasta olsak Allah muhafaza kaldırmaya ordu lazım demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…