- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.981
hadi bakalım az kalmış listeyeBen 22 mayıs pazartesi katılmışım buraya..o zaman haftaya bir aksilik olmazsa listeye giriyorum değil mi?
İnşallah sağlıklı huzurlu oturursun canım geçer bu telaşta ev taşımak nedir bilirim çok zor ;/, rabbim yardım etsinEvet kızlar ufaktan toparlanmaya başladım ben taşınma başladı artık bir an önce taşınma işleri bitse rahat nefes alicam
SelammAynı ben de çocuk bakmaca ev işi... bu ara kilo veremiyorum durdu kilolar
Domates peynir zeytin salatalık yoğurt light ton balığı limon taze nane haşlanmış yumurta meyvr vs koyabilirsin aynı evdeki koyduklarının minyatürü olur süt olabilir bir de
Acıkınca yersin aklına dışardan istemek de gelmez ohh süper
Bendeki en gıcık motivasyon düşüklüğü yapan şey pantolon almak yani alamamak heralde. Hiç denemeden alıyorum sonra 2 ay sonra filan bakıyorum olmazsa birine veriyorum. Kalça basen o biçim maalesef kilo versem de ırsinefret ediyorum pantolon almaktan.
46 bedenle başladım rejime ama geçen bir arkadaş dedi ki o senin 46 beden dediğin pantolona sen zor giriyordun kendini içine tepiyordun dedi 48 dir o dediinsanlar da amma dikkatliler yav ben bilmem kimsenin bedenini filan mesela
Canım bende nerdesin kız diye merak ettim vallaSelam kızlar bugün benm için oldukça yorucu bigun oldu
Artı psikolojik olarakta çok yorgunum
Bir tek öğlen 1de et durum yedim o da bayıldım kardeşimn zoruyla bı de ayran
Akşama salatalık yada hivbsii yemicem yarın oruçlu olcam zaten sahurda aynı mnu devam
.Evet kızlar ufaktan toparlanmaya başladım ben taşınma başladı artık bir an önce taşınma işleri bitse rahat nefes alicam
Evet kızlar ufaktan toparlanmaya başladım ben taşınma başladı artık bir an önce taşınma işleri bitse rahat nefes alicam
Evet ya ben de hiç dikkat etmem..ama elbise etek giymek güzel olurdu hep pantolon giyiyorum ben..inşallah zayıflarım da giyerim ..şu an kendime pek yakıştıramıyorum daSelamm
Ben geçen gün aldım 42 beden yıllarca 46 gymş biri olarak. Millet çok dikktli ya
Aç kalma canım..bakalım kaç çıkacağız merak ediyorumSelam kızlar bugün benm için oldukça yorucu bigun oldu
Akşama salatalık yada hivbsii yemicem yarın oruçlu olcam zaten sahurda aynı mnu devam
Bende canım ben kardeşime salata yicem diom kuzum korktu herhalde ye diyorum diye hirslandi bende yedim mecburen tansiyon la alakalı sanırım doktora gitmem lazım ama erteliyormAç kalma canım..bakalım kaç çıkacağız merak ediyoruminşallah moral olur bize
Geçmiş olsun sağlığın iyi olsun da otur dinlen biraz yaaSelam kızlar bugün benm için oldukça yorucu bigun oldu
Hadi bakalım kolay gelsin tez bitsin diyim :)Evet kızlar ufaktan toparlanmaya başladım ben taşınma başladı artık bir an önce taşınma işleri bitse rahat nefes alicam
Ayy elbise giymeyi ben de isterdim ama yakışmıyor bana hiç alt taraf çok geniş oluncaEvet ya ben de hiç dikkat etmem..ama elbise etek giymek güzel olurdu hep pantolon giyiyorum ben..inşallah zayıflarım da giyerim ..şu an kendime pek yakıştıramıyorum da
Ben de denemeden alırım dar paçalar moda kiloyla hiç yakışmıyorSorma canım bende pantolon almayı hiççç sevmem..44 giyiyordum 42 de var ..ah ah bir 38 olsak çok süper olacak..
Canım geçmiş olsun kan şekerin düşmüş olabilir aç kalmamaya çalışSelam kızlar bugün benm için oldukça yorucu bigun oldu
Sağolun canlar kardesjmde diyor doktora git diye ama vakit bulamıyorum bı turlu Ramazan'dan sonra gidicem inşallah iyiki varsiniz salata ve 1 dilim tambugday ekmeği planlıyorum :) bol bol su içtim 2 lt yKlStiBen de denemeden alırım dar paçalar moda kiloyla hiç yakışmıyor
Canım geçmiş olsun kan şekerin düşmüş olabilir aç kalmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?