- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.021
Şekerin mi çıkıyor acabaTamam canım biber dolması var 3 tane onu yiyemem yoğurt yerim ama salata ekmek yoğurt yerim canım saol tavsiyen için.
Canım anlamıyorum ki bazen şöyle başlıyor karnım tok olduğu halde birden midem boşalıyor
Yüzüm bembeyaz oluyor terliyorm basım dönüyor gözüm kararıyor
Baznde yemek yemek üzereyken veya dışarda yemek yiyeceksek oluyor
Bakalm gidicem ama ancak Ramazan'dan sonra
afiyet olsun elifim. börekler, revani... of offffffBugün ku menüm
Sahur
1 yumurta
1 çorba kasedi yoğurt
1 tatlı kaşığı chia
İftar
1 kepce Mercimek çorba
1 kaşık pilav
4 kaşık firinda kiymali patlıcan oturtma
2 küçük dilim börek
2 çatal Revani ( bu olmadı)
1 bardak kefir
Su 1 litre oldu
Spor yok
evden götüreceksin canım. zeytinyağlı, ev yoğurdu, haşlanmış tavuk, salata, çorba.... kendine bir yemek termosu alırsan sıcak yemek de götürürsün. ben öyle yapıyorum. tantitoni de var. almak istersen. çok işe yarıyor.kızlar bende yarın başlıyorumçalışıyorumda iş yerinde öğlenleri ne yiyebilirim bana akıl versenize burda ocağım yok buzdolabım ve çaycım var sadece evdede öyle pek bişey hazırlıcak vaktim olmuyor malum ne önerirsiniz bana
kolay gelsin canım. taşınma işi zor valla Allah kolaylık versinEvet kızlar ufaktan toparlanmaya başladım ben taşınma başladı artık bir an önce taşınma işleri bitse rahat nefes alicam
En korktuğum şey kibarca bayılamıyorsun kaldırmaya kimsenin gücü yetmiyorhiç romantik değil filmlerde gayet şık duran bu eylem ben de patates çuvalı muamelesi görünce resmen komedi oluyor .hafif bir baygınlık geçirdim eşim beni nasıl kaldıracak düşüncesi bayılmaktan daha rahatsız etmişti sonra kendime çok gülmüştüm işte o zaman kilo vermeliyim hasta olsak Allah muhafaza kaldırmaya ordu lazım demiştim
tebrikler canımKizlar 61 kiloyum. -400 gr.
P.tesi 79.8
Perşembe 79.4
Fark -400 gr.
Daha iyi bi sonuç olabilirdi sanırım uyku düzeni bozuyor yada kabızlık. Sağlık olsun.
Geçen hafta 74.8
Bugün 74.9
Fark +100
Kızlar bu sonuca sevindim çünkü kaçırdığım günler baya oldu 1 haftadır sporda yapamıyorum
tebrikler kızlarGeçen hafta :106.1
Bugün :105.0( aç haliyle )
Fark : 1.1gr
Yemek yedim 200 Gr eksik sayıyorum
Kızlar öyle olmali diye düşünüyorum
Bugün menü
Öğlen 13:00
1et durum ayran
Akşam
Yarım biber dolması
1dilim tambugday ekmeği
Salata
Ayran
cuma 84.2
bugün 82
fark 2.2
Harika bı sonuçcuma 84.2
bugün 82
fark 2.2
evden yapıp getir bence salata tavuk köfte domates salatalık hatta çorba dolap varmış nasılsa.kızlar bende yarın başlıyorumçalışıyorumda iş yerinde öğlenleri ne yiyebilirim bana akıl versenize burda ocağım yok buzdolabım ve çaycım var sadece evdede öyle pek bişey hazırlıcak vaktim olmuyor malum ne önerirsiniz bana
bayildin mi çok geçmiş olsun canım ya dikkat et.Selam kızlar bugün benm için oldukça yorucu bigun oldu
Artı psikolojik olarakta çok yorgunum
Bir tek öğlen 1de et durum yedim o da bayıldım kardeşimn zoruyla bı de ayran
Akşama salatalık yada hivbsii yemicem yarın oruçlu olcam zaten sahurda aynı mnu devam
cokkk kolay gelsin mervem zor ama bitince kendi evinde oturucaksin onu düşün güç kuvvet gelsinEvet kızlar ufaktan toparlanmaya başladım ben taşınma başladı artık bir an önce taşınma işleri bitse rahat nefes alicam
En korktuğum şey kibarca bayılamıyorsun kaldırmaya kimsenin gücü yetmiyorhiç romantik değil filmlerde gayet şık duran bu eylem ben de patates çuvalı muamelesi görünce resmen komedi oluyor .hafif bir baygınlık geçirdim eşim beni nasıl kaldıracak düşüncesi bayılmaktan daha rahatsız etmişti sonra kendime çok gülmüştüm işte o zaman kilo vermeliyim hasta olsak Allah muhafaza kaldırmaya ordu lazım demiştim
Afiyet OLSUN Canım. Şok diyet değilde detoks yapsan olabilir.Menümü yazıyım
Kahvaltı: Kiraz
Öğlen: Domates, salatalık, beyaz peynir, biraz pide, taze soğan
Akşam: Etli havuçlu yeşil mercimek yemeği 1.5 tabak
2 litre su
Spor yok
Bu hafta hiç kilo veremiyorum 2 haftadır takıldım kaldım yarın tartıdan umudum yok benim de
Haftaya şok diyet mi yapsam acaba
şekerin düşüyor galibaTamam canım biber dolması var 3 tane onu yiyemem yoğurt yerim ama salata ekmek yoğurt yerim canım saol tavsiyen için.
Canım anlamıyorum ki bazen şöyle başlıyor karnım tok olduğu halde birden midem boşalıyor
Yüzüm bembeyaz oluyor terliyorm basım dönüyor gözüm kararıyor
Baznde yemek yemek üzereyken veya dışarda yemek yiyeceksek oluyor
Bakalm gidicem ama ancak Ramazan'dan sonra
Kizlar 61 kiloyum. -400 gr.
halledersin 100 gr nedirki.Geçen hafta 74.8
Bugün 74.9
Fark +100
Kızlar bu sonuca sevindim çünkü kaçırdığım günler baya oldu 1 haftadır sporda yapamıyorum
Afiyet olsun. Sonuç mükemmel Tebrikler.Geçen hafta :106.1
Bugün menü
1et durum ayran
Akşam
Yarım biber dolması
1dilim tambugday ekmeği
Salata
Ayran
Afiyet olsun tatlım.sahur 03.30
2 yumurtalı peynirli omlet
3 ceviz
domates acur
iftar 20.40
domates biber soslu köfte
fırında sebze
ev yoğurdu
ara 21.00
20 kiraz
sahurla birlikte 1,5 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
vayyy yy harikasıncuma 84.2
bugün 82
fark 2.2
Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2003302
Gecenin son öğünü :) amcamlarda caydayiz ve sekersiz çay :)
Tebrikler mezuniyete az kaldıKizlar 61 kiloyum. -400 gr.
Yine de çok güzel sonuç ramazan ve eksi hiç azımsama tebriklerP.tesi 79.8
Perşembe 79.4
Fark -400 gr.
Daha iyi bi sonuç olabilirdi sanırım uyku düzeni bozuyor yada kabızlık. Sağlık olsun.
Canım halledilmeyecek bir artı değil takılmaGeçen hafta 74.8
Bugün 74.9
Fark +100
Yarın aç karnına tartıl ama yine de çok güzel bir sonuç tebrikler hadi şu işi bitirelim hep beraberGeçen hafta :106.1
Bugün menü
1et durum ayran
Akşam
Yarım biber dolması
1dilim tambugday ekmeği
Salata
Ayran
Oy oy oy harikasın ne güzel bir sonuç sekizlerden kurtuluyorsun az kaldıcuma 84.2
bugün 82
fark 2.2
Insallah canim yaaaaaa ramazan bitene kadar versem keskeTebrikler mezuniyete az kaldı
Yine de çok güzel sonuç ramazan ve eksi hiç azımsama tebrikler
Canım halledilmeyecek bir artı değil takılma
Yarın aç karnına tartıl ama yine de çok güzel bir sonuç tebrikler hadi şu işi bitirelim hep beraber
Oy oy oy harikasın ne güzel bir sonuç sekizlerden kurtuluyorsun az kaldı
Afiyet olsun dolu dolu yemişsin.Menum sahur 1d ekmekten tost yogurtlu bugday corbasi domates salatalik 3yum beyazi 1sari 5kiraz
Iftar 4 kofte 1parca et mercimek corbasi 1d ekmek salata 1parca firin patates
Ara 4 5 cilek
Su 3 yapcam spor gece 30 dk yapcam
Sağol canımTebrikler mezuniyete az kaldı
Yine de çok güzel sonuç ramazan ve eksi hiç azımsama tebrikler
Canım halledilmeyecek bir artı değil takılma
Yarın aç karnına tartıl ama yine de çok güzel bir sonuç tebrikler hadi şu işi bitirelim hep beraber
Oy oy oy harikasın ne güzel bir sonuç sekizlerden kurtuluyorsun az kaldı
Harikasın Tebrikler.Geçen hafta :96.9
Bugün : 95.6
Fark - 1.300
Yüzdemi hesaplamayı hala başaramıyorum matematik özürlüyüm
askrhpozitif
Ellerin kolların dert görmesin canımcım teşekkürler
Aynen oruc dayanilmaz hale geliyo guzel yemeyinceAfiyet olsun dolu dolu yemişsin.
Sağol canım
Harikasın Tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?