- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.041
Strestendir canım taşınma falan..bende öyleydim ama toparladım..bak sen ne güzel vermişsin şakın heba etmeGünaydın kızlar ne yalan söyleyeyim tartiya çıkmaktan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok çok güzel giderken acayip saldım kendimi şimdide toparlanamiyorum
Kizlar 61 kiloyum. -400 gr.
P.tesi 79.8
Perşembe 79.4
Fark -400 gr.
Daha iyi bi sonuç olabilirdi sanırım uyku düzeni bozuyor yada kabızlık. Sağlık olsun.
Geçen hafta :106.1
Bugün :105.0( aç haliyle )
Fark : 1.1gr
Yemek yedim 200 Gr eksik sayıyorum
Kızlar öyle olmali diye düşünüyorum
Bugün menü
Öğlen 13:00
1et durum ayran
Akşam
Yarım biber dolması
1dilim tambugday ekmeği
Salata
Ayran
cuma 84.2
bugün 82
fark 2.2
Geçen hafta :96.9
Bugün : 95.6
Fark - 1.300
Yüzdemi hesaplamayı hala başaramıyorum matematik özürlüyüm
askrhpozitif
Günaydın kızlar..
Geçen hafta 69,2
Bu hafta 68,0 fark -1,2
Bu haftada listede olmayacağım için yüzdeyi hesaplamadım..Pazartesi'den itibaren iyi toparladım gibi .
Hakkaten süper gidiyodn merve nden saldın kendini bu kadar bnde veremiyorum ama almıyorumda o kadar emeğe yazık canım taşınana kadar sabit kalsan en azından çok iyi olurGünaydın kızlar ne yalan söyleyeyim tartiya çıkmaktan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok çok güzel giderken acayip saldım kendimi şimdide toparlanamiyorum
Canım sen bir taşın bu kilo yerleşmeden verirsin inşallahVe aci son
Geçen hafta :77,4
Bu hafta: 78
+0,6
74,5 kilo ile izine ayrılmıştım
niye böyle oldu canım menüleri pek takip edemedimSelamlar
Geçen cuma 79.2
Bugün 79.1
Fark 100 gram
Yüzde 0,126
Hiç vermeyeydim yani ne fark ederdi ki 100 gram
Canım önemli olan moral bozmamak ..devam etmek..oruçla spor çoookk zor ..ama diyetisyenlerin oruçluların yapabilecekleri diyet listeleri var bir bakalım istersen..ayrıca iftar yemekleri misafir derken sabit kalmak bile iyi canımSelamlar
Geçen cuma 79.2
Bugün 79.1
Fark 100 gram
Yüzde 0,126
Hiç vermeyeydim yani ne fark ederdi ki 100 gram
niye böyle oldu canım menüleri pek takip edemedim
Bu hafta regliydim oruç tutmadım ama iftarda eşimle yedim. Sahurlara kalktım. Çocuk için de ayrı kalkıyorum tabi geceleri. Uyku muyku yokCanım önemli olan moral bozmamak ..devam etmek..oruçla spor çoookk zor ..ama diyetisyenlerin oruçluların yapabilecekleri diyet listeleri var bir bakalım istersen..ayrıca iftar yemekleri misafir derken sabit kalmak bile iyi canım
Sen nerdesin kuzum hangi şehirUykusuzluk acayip yeme isteği yapıyor bende..bir de ödem vardır belki..
Kızlar bende ne zamandır kendi kendime yapıyordum bir ileri bir geri oluyordu..maalesef bizim hedefimizi uzaklaştırıyor böyle olunca ..insan sıkılıyor umudu kalmıyor..Pazartesi'den beri pek kaçamak yapmadım keşke hep iradeli olsak ..burdaki insanların boyları uzun ve zayıflar..şişman var ama az..koşarken birisi arkadan genç kız sanıyorsun yüzüne bakınca anlıyorsun yaşını..spor çok önemli gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?