- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.061
Verirsin canım yeter ki azmet..hoşgeldin başladın dimi bugün?Merhabalar kendimi bu güne kitlemiltim ve o gün geldi110 kilo ile bismillah kızlar tabi 110.8olmuşum 3 gündür geniş geniş takılıyodum ya boy 1.77 güncel 110.8 hedef 80 grubun en şişkusu geldi bacılarrr
Kolay gelsin dikkat et kendine canımGünaydın canlr bugün iftara misafirim var
Dün sahura vardı ama hiç bozmadim diyetimi
Herkes hayran kaldı
Eşimin amcası dedi kı ekim1 e kadar 20 kilo ver istediğini alcam diye ay herkes bı takdir etti anlatamam
Bu akşamda bozmakyok köye gittimmide ykl
Ben haftaya cumami listede olcam :) ben 21inde geldim :)
Ve evde olduğum zaman teravih ten sonra yürüyüş yapcz :)
Ev supurcem yemek yapıcam vs ayy iş çok haftalık yapamicam silmcem yani
Akşama 12 kişi. Bende :) Allah yardımcım olsun :)
Orucluyum çok şükür ama kızlar geniz akıntısı mafedio yatınca ya snir oldum kaçıncı antibiyotik geçmedi halaa
Sağol canım ya dikkat ediyorum ama bazen olmio ;/Kolay gelsin dikkat et kendine canım
Tebrikler canım harika bir sonuç.Günaydın kızlar..
Geçen hafta 69,2
Bu hafta 68,0 fark -1,2
Bu haftada listede olmayacağım için yüzdeyi hesaplamadım..Pazartesi'den itibaren iyi toparladım gibi .
valla merve dikkat et başa sarma benim gibi. çünkü yeniden adapte olmak zulüm gibi. Ben çok zorlandım. Çok yiprandim. Çok üzüldüm.Günaydın kızlar ne yalan söyleyeyim tartiya çıkmaktan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok çok güzel giderken acayip saldım kendimi şimdide toparlanamiyorum
Tebrikler tatlım güzel sonuç.Gecen hafta:79
Bu hafta:78
Fark:1
Yuzde:1.26
geçen haftaya göre çok değil mervem ama izin kilon göre biraz çok. az az birikiyorlar kilolar. malesef sonra moral bozukluğu müthiş bir yeme isteği yarın başlarımla son bulan kaçamaklar sakin herkesin düştüğü bu girdaba düşme canım. NolurVe aci son
Geçen hafta :77,4
Bu hafta: 78
+0,6
74,5 kilo ile izine ayrılmıştım
Olsun eksi eksidir öyle dusunme ramazanda kilo vermek kolaymi.Selamlar
Geçen cuma 79.2
Bugün 79.1
Fark 100 gram
Yüzde 0,126
Hiç vermeyeydim yani ne fark ederdi ki 100 gram
200 gr dan birsey olmaz toparlarsin canım ramazan da vermek zor almayalim yeterGünaydın kızlar
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 69.5
+200
Tahmin ettiğim gibi ramazan çok kötü gidiyor inşallah sürekli almam regl dönemindeyim
Hadi bismillah Allah güç kuvvet irade versin inşallah.Merhabalar kendimi bu güne kitlemiltim ve o gün geldi110 kilo ile bismillah kızlar tabi 110.8olmuşum 3 gündür geniş geniş takılıyodum ya boy 1.77 güncel 110.8 hedef 80 grubun en şişkusu geldi bacılarrr
bayılıyorum böyle motive eden destek olan insanlara iyiki varlar. Senin içinde dün gece bir zayıflama yangını daha çıkmış en kisa zamanda fit olacağına eminim bebeğimGünaydın canlr bugün iftara misafirim var
Herkes hayran kaldı
Eşimin amcası dedi kı ekim1 e kadar 20 kilo ver istediğini alcam diye ay herkes bı takdir etti anlatamam
Orucluyum çok şükür ama kızlar geniz akıntısı mafedio yatınca ya snir oldum kaçıncı antibiyotik geçmedi halaa
en kısa zamanda en çıtır olacaksın canım bende başladığımda 100 lu rakamlarda yedim yeterki bırakma başladın mı gerisi geliyorMerhabalar kendimi bu güne kitlemiltim ve o gün geldi110 kilo ile bismillah kızlar tabi 110.8olmuşum 3 gündür geniş geniş takılıyodum ya boy 1.77 güncel 110.8 hedef 80 grubun en şişkusu geldi bacılarrr
Kolay gelsin canım yarın bende oruçlu olucam inşallahGünaydın canlr bugün iftara misafirim var
Herkes hayran kaldı
başa sarmaya niyetim yok kuzum da su ev ararken yeme düzenim bozuldu su hiç içenedim hala daha icemiyorum tatlı çikolata mafetti beni her gün diyorum bugün baslicam tekrar diye olmuyor ama başlamam lazım artıkTebrikler canım harika bir sonuç.
valla merve dikkat et başa sarma benim gibi. çünkü yeniden adapte olmak zulüm gibi. Ben çok zorlandım. Çok yiprandim. Çok üzüldüm.
Tebrikler tatlım güzel sonuç.
geçen haftaya göre çok değil mervem ama izin kilon göre biraz çok. az az birikiyorlar kilolar. malesef sonra moral bozukluğu müthiş bir yeme isteği yarın başlarımla son bulan kaçamaklar sakin herkesin düştüğü bu girdaba düşme canım. Nolur
Olsun eksi eksidir öyle dusunme ramazanda kilo vermek kolaymi.
200 gr dan birsey olmaz toparlarsin canım ramazan da vermek zor almayalim yeter
Hadi bismillah Allah güç kuvvet irade versin inşallah.
bayılıyorum böyle motive eden destek olan insanlara iyiki varlar. Senin içinde dün gece bir zayıflama yangını daha çıkmış en kisa zamanda fit olacağına eminim bebeğim
Geniz akıntısı için bitkisel birseyler denesen belki iyi gelir.
Kız ne grubun en şişkosu yaa Allah maşallah boy vermiş o boyla bu kiloyu kaldırmışsın demek kş. Ben de boy da yokken 90 küsur kilodaydım kaç ay diyete başlamayı canım istemedi alışmıştım kendime etrafımdakiler de alışmıştıMerhabalar kendimi bu güne kitlemiltim ve o gün geldi110 kilo ile bismillah kızlar tabi 110.8olmuşum 3 gündür geniş geniş takılıyodum ya boy 1.77 güncel 110.8 hedef 80 grubun en şişkusu geldi bacılarrr
Kiz bu yazi ne sisko done kilo veremiyor yazmis yaaa oldum gulmektenKız ne grubun en şişkosu yaa Allah maşallah boy vermiş o boyla bu kiloyu kaldırmışsın demek kş. Ben de boy da yokken 90 küsur kilodaydım kaç ay diyete başlamayı canım istemedi alışmıştım kendime etrafımdakiler de alışmıştı
Yani grubun en şişkoluğunu sana bırakmaaam
Hadi bismillah başla bakalım başarılar
İnan tıkır tıkır gidecek bak yaz da geldi yazın daha kolay diyet yapmak karpuz kiraz vs derken doyuyor insan
Süperrr tebrikler
Harika bı sonuç
Afiyet olsun. Sonuç mükemmel Tebrikler.
vayyy yy harikasın
Afiyet olsun.
Oy oy oy harikasın ne güzel bir sonuç sekizlerden kurtuluyorsun az kaldı
kızlar çok teşekkür ederim. ben de çok mutluyum60kiloyum fulyaaaa nazar değmesin sana maşallahın var
Kızlar tebrikler 3. olmuşuz
Ya oruç da değiliz iftar geçeli kaç saat oldu ama ben hala kendime gelememişim ilk üçe girememişiz ben nasıl baktım ne gördüm kızlar pardonKızlar tebrikler 3. olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?