Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazamadım misafirler şimdi gittiler
Kahvaltı 09: Domates, yeşil elma, pide
Öğlen 14: Domates, taze soğan, beyaz peynir, pide
Ara: 1 hurma, 4 gün kurusu
Akşam 20.30: 1 kase etli kırmızı mercimek çorbası, yarım kaşık pilav
Spor yok
Su 1.5 litre

Kızlar bir grupta gördüm ajan patojen olarak
Herkes ayda 1 göğüs, bel, basen, kalçasını mezurayla ölçüp yazıyor.
Biz de yapsak mı sizce ne dersiniz askrhpozitif kaptanımıza soralım
Belki motivasyonumuz artar ya keşke ilk başta ölçüp başlasaymışım

Uvvvv bayaa ağır bir menü olmuş vallaha tebrikler şekerim
İlk günün kutlu olsun

Annemdeyim pazar akşamına kadar ama pür dikkat yiyorum :)
Menüm

Sahur
1 bardak kefir

İftar
1 kase ayran çorbası
6 kaşık etli türlü
3 kaşık bulgur pilavı
Salata

Su 1.5 litre 2 olur yatana kadar
Spor 1 saat tempolu yürüyüş.

işte o yaşadıklarının yediklerinin sonunda emeklerin heba oluyor tekrar başlamak o kadar zorki mervem geç kalma arkadaşım. Anlıyorum seni taşınma işleri zor ama dikkat etmeye çalış.

Selamlar kizlar menum sahur: biraz omlet yulaf lapasi yarim muz hurma
Iftar bir kepce corba 3kasik bulgur tavuk salata 10kiraz
Su 3 spor 30yapcam
Afiyet olsun very good.

Fulya cım afiyet olsun menun güzel. Acur turşusu mu bu yediğin daha oncede gördüm listemde dikkat et tatlım.

Afiyet olsun başarılı bir başlangıç

Afiyet olsun canım.

benim yüzümden
Mızıkçılık yapıyorsun şimdi esas mızıkçı benim çünkü sen tersine her suçu üstlenmeye çalışıp benim ben yaptım benim yüzümden diyorsan günlük hayatta da seni acilen kampa çağırıyorum o iş öyle olmaz senin suçun varsa bile kabullenmeyeceksin aklına bile getirmeyeceksin kim yaptı neden değer mi diyerek muhatabını kendini sorgulamak zorunda bırakacaksın bu gecelik bu ka yarın devam ederim taktiklere
Şekercim neden sebep sen oluyorsun yoksa ben yanlış görüp 3. dedim diye benim ayıbımı yüzüme mi vurmaya çalışıyorsun kasti bilerek yapılmış bir şey değildi niçin beni suçluyorsun derece yaptığımızı söylerken gayet temiz halis duygularım vardı aman allahım gözlerin iyi görmüyor yaşlılık alameti sen artık kızağa mı çekil diyorsun ya da git bir dağ başına inzivaya çekil hatalarını düşün evrenle barış pozitif ol mu demek istiyorsun gece gece destan yazdırıp ne geveze kadın sükut altın sözünü mü hatırlatmaya çalışıyorsun bak otomatiğe bağladım iftara kadar gider bu devam etme diyorsan hayır yazıp .....
Kankişim sana takılmayı özlemişim

Kızlar inanır mısınız daha şimdi ancak yatiom yatağımda iftara gelen sahurda da kaldı ancak mutfağı topla et geberiyorum yorgunluktan
Ama bunca koşturmaya nefis yemeklere diyetimi asla bozmadim :)
Ama hiç oturmadim daha şimdi aldım telefonu elime yenilemeden yazıyorum kaldığım yerden :)

yaa hiç güleceğim yoktu kız sabah sabah
Yok be ne ilgidi var aklıma bile gelmedi
Ben kendime kızdım sadece ama pek kaçamak da yapmama rağmen kilo vermedim kızacak bir şey de yok
Ne biliyim moralim bozuldu şişkocuk kaldım genr

Herkese günaydın..biz de bugün iftara gidiyoruz bakalım..ayrıca oğlana alışveriş lazım..yazlık birşeyler ..koşturmaca geçecek gibi
Ya bu çocukların üst baş alma işi bitmez yaz gelir yazlık kış gelir kışlık boy uzar olmaz ayakkabı desen 1 ay kullanır Eskiden anneleriniz seneye de giysin der büyük büyük alırlardı haklılarmış
Şaka yapıyorum Allah çocuklarımıza sağlık versin de kendimize almayalım onlara alalım...

Aynen canım ..oğlan büyüme dönemine girdi iyice ..alışverişi de hiç sevmiyor siz alın diyor..bugün bir götürelim de şort falan bakalım ..halbu ki kız daha küçük ama seviyor alışverişi

Günaydın kızlar yarın akşama 7 de yolcuyum köye ama nasıl yorgunum anlatamam
Bugün bi rahatlık var üzerimde ama yorgunluktan var hava acayip sıcak ya bakalım orda işleri nasıl ayarlicam oruçlu oruçlu insalh kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…