- 10 Nisan 2017
- 129
- 191
- 103
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.081
Kiz bu yazi ne sisko done kilo veremiyor yazmis yaaa oldum gulmekten
8. olmuşuz
Uvvvv bayaa ağır bir menü olmuş vallaha tebrikler şekerimÖncelikle oruç tutanların orucu kabul olsun inşallahve allah yardımcıları olsun bugun 3 saat dışarda deli dana gibi koşturdum bişeyde yiyip içemedim beynim döndü
Menüme gelince
kahvaltı
Yeşil ay domates salataşık ve haşlanmış yumurta ve 1 dlm ekmek esmer
Öğlen
Yoğurt cia
Akşam et sote 4 kaşık 4 kaşık yoğurt
Ara öğün mantığınıda inşallah zamanla oturtturum kızlar bugün çok zordu
işte o yaşadıklarının yediklerinin sonunda emeklerin heba oluyor tekrar başlamak o kadar zorki mervem geç kalma arkadaşım. Anlıyorum seni taşınma işleri zor ama dikkat etmeye çalış.en kısa zamanda en çıtır olacaksın canım bende başladığımda 100 lu rakamlarda yedim yeterki bırakma başladın mı gerisi geliyor
Kolay gelsin canım yarın bende oruçlu olucam inşallah
başa sarmaya niyetim yok kuzum da su ev ararken yeme düzenim bozuldu su hiç içenedim hala daha icemiyorum tatlı çikolata mafetti beni her gün diyorum bugün baslicam tekrar diye olmuyor ama başlamam lazım artık
Afiyet olsun very good.Selamlar kizlar menum sahur: biraz omlet yulaf lapasi yarim muz hurma
Iftar bir kepce corba 3kasik bulgur tavuk salata 10kiraz
Su 3 spor 30yapcam
Fulya cım afiyet olsun menun güzel. Acur turşusu mu bu yediğin daha oncede gördüm listemde dikkat et tatlım.sahur 03.30
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
11 zeytin
domates acur yeşillik
6 çiğ badem 5 çiğ fındık 1,5 ceviz
iftar 20.45
3 yk et kavurma
3 yk fırında sebze
salata
ara 21.15
5 kiraz
20 dut
1 kayısı
sahurla birlikte 2 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun başarılı bir başlangıçÖncelikle oruç tutanların orucu kabul olsun inşallahve allah yardımcıları olsun bugun 3 saat dışarda deli dana gibi koşturdum bişeyde yiyip içemedim beynim döndü
Menüme gelince
kahvaltı
Yeşil ay domates salataşık ve haşlanmış yumurta ve 1 dlm ekmek esmer
Öğlen
Yoğurt cia
Akşam et sote 4 kaşık 4 kaşık yoğurt
Ara öğün mantığınıda inşallah zamanla oturtturum kızlar bugün çok zordu
Afiyet olsun canım.Menümü yazamadım misafirler şimdi gittiler
Kahvaltı 09: Domates, yeşil elma, pide
Öğlen 14: Domates, taze soğan, beyaz peynir, pide
Ara: 1 hurma, 4 gün kurusu
Akşam 20.30: 1 kase etli kırmızı mercimek çorbası, yarım kaşık pilav
Spor yok
Su 1.5 litre
Mızıkçılık yapıyorsun şimdi esas mızıkçı benim çünkü sen tersine her suçu üstlenmeye çalışıp benim ben yaptım benim yüzümden diyorsan
benim yüzümden
Mızıkçılık yapıyorsun şimdi esas mızıkçı benim çünkü sen tersine her suçu üstlenmeye çalışıp benim ben yaptım benim yüzümden diyorsangünlük hayatta da seni acilen kampa çağırıyorum o iş öyle olmaz senin suçun varsa bile kabullenmeyeceksin aklına bile getirmeyeceksin kim yaptı neden değer mi diyerek muhatabını kendini sorgulamak zorunda bırakacaksın bu gecelik bu ka yarın devam ederim taktiklere
Şekercim neden sebep sen oluyorsun yoksa ben yanlış görüp 3. dedim diye benim ayıbımı yüzüme mi vurmaya çalışıyorsunkasti bilerek yapılmış bir şey değildi niçin beni suçluyorsun derece yaptığımızı söylerken gayet temiz halis duygularım vardı aman allahım gözlerin iyi görmüyor yaşlılık alameti sen artık kızağa mı çekil diyorsun ya da git bir dağ başına inzivaya çekil hatalarını düşün evrenle barış pozitif ol mu demek istiyorsun gece gece destan yazdırıp ne geveze kadın sükut altın sözünü mü hatırlatmaya çalışıyorsun bak otomatiğe bağladım iftara kadar gider bu devam etme diyorsan hayır yazıp .....
Kankişim sana takılmayı özlemişim
Ya bu çocukların üst baş alma işi bitmez yaz gelir yazlık kış gelir kışlık boy uzar olmaz ayakkabı desen 1 ay kullanırHerkese günaydın..biz de bugün iftara gidiyoruz bakalım..ayrıca oğlana alışveriş lazım..yazlık birşeyler ..koşturmaca geçecek gibi
Aynen canım ..oğlan büyüme dönemine girdi iyice ..alışverişi de hiç sevmiyor siz alın diyor..bugün bir götürelim de şort falan bakalım ..halbu ki kız daha küçük ama seviyor alışverişiYa bu çocukların üst baş alma işi bitmez yaz gelir yazlık kış gelir kışlık boy uzar olmaz ayakkabı desen 1 ay kullanırEskiden anneleriniz seneye de giysin der büyük büyük alırlardı haklılarmış
Şaka yapıyorum Allah çocuklarımıza sağlık versin de kendimize almayalım onlara alalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?