- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.101
Bebekler nasıl annesi kızlara ne isim verdinizSelam güzel hatunlar nasılsınız
Bebekler nasıl annesi kızlara ne isim verdiniz
Bursa sıcak mı canım Ankara hala çok sıcak değil iki gündür şimşekler yağmurlar...Günaydın kızlar yarın akşama 7 de yolcuyum köye ama nasıl yorgunum anlatamam
Bugün bi rahatlık var üzerimde ama yorgunluktan var hava acayip sıcak ya bakalım orda işleri nasıl ayarlicam oruçlu oruçlu insalh kolay geçer
Bursa sıcak mı canım Ankara hala çok sıcak değil iki gündür şimşekler yağmurlar...
Kolay gelsin iyi yolculuklar
Orada giremeyeceksin galiba
Telefonuna yaz ne yiyip ne içtiğini unutma
Allahım ya okuyorum bnde ciddi ciddiMızıkçılık yapıyorsun şimdi esas mızıkçı benim çünkü sen tersine her suçu üstlenmeye çalışıp benim ben yaptım benim yüzümden diyorsangünlük hayatta da seni acilen kampa çağırıyorum o iş öyle olmaz senin suçun varsa bile kabullenmeyeceksin aklına bile getirmeyeceksin kim yaptı neden değer mi diyerek muhatabını kendini sorgulamak zorunda bırakacaksın bu gecelik bu ka yarın devam ederim taktiklere
Şekercim neden sebep sen oluyorsun yoksa ben yanlış görüp 3. dedim diye benim ayıbımı yüzüme mi vurmaya çalışıyorsunkasti bilerek yapılmış bir şey değildi niçin beni suçluyorsun derece yaptığımızı söylerken gayet temiz halis duygularım vardı aman allahım gözlerin iyi görmüyor yaşlılık alameti sen artık kızağa mı çekil diyorsun ya da git bir dağ başına inzivaya çekil hatalarını düşün evrenle barış pozitif ol mu demek istiyorsun gece gece destan yazdırıp ne geveze kadın sükut altın sözünü mü hatırlatmaya çalışıyorsun bak otomatiğe bağladım iftara kadar gider bu devam etme diyorsan hayır yazıp .....
Kankişim sana takılmayı özlemişim
Adıyla yaşasnlar prenseslerBebekler iyi Allah'a şükür
Valla en son değişim oldu son kararım kızlarımın isimleri defne alya, zümra beren meleğimin ismi de arda eymen oldu Allah'a şükür kızlar çok iyi sadece berenimiz hala çok zayıf zor kilo alıyor
Döne eskişehirden sonra nasıl alışabldin mi ankarayaBursa sıcak mı canım Ankara hala çok sıcak değil iki gündür şimşekler yağmurlar...
Kolay gelsin iyi yolculuklar
Orada giremeyeceksin galiba
Telefonuna yaz ne yiyip ne içtiğini unutma
Çok hayırlı evlatlarsınız çok bravo vallaCanım ben Kocaeli Gölcükteyim :) ama. Sıcak
Tamam czanm öyle yapcam artık
Telefonda çekmiyor çünkü orda
Dün bir besdk şimşek çaktı
Gokgurledi ama kisa sürdü
Valla öyle olmak zorundayım bana kalsa haketmiolar ama işte detaylarda saklı herşey kader :))Çok hayırlı evlatlarsınız çok bravo valla
Yavrucuklar isimleriyle uzun sağlıklı ömürler yaşasınlar meleğin zaten nurBebekler iyi Allah'a şükür
Valla en son değişim oldu son kararım kızlarımın isimleri defne alya, zümra beren meleğimin ismi de arda eymen oldu Allah'a şükür kızlar çok iyi sadece berenimiz hala çok zayıf zor kilo alıyor
Poniciğim hak etti ama değil mi 90 lardan 70 lere gelmiş caka satıp hava atacağına acıların kadını modunda birimizin onu ordan çıkarması lazımdı kötü kadın şerifelik bana düştüAllahım ya okuyorum bnde ciddi ciddi
Boşver öyle düşünme hak eden hak ettiğiyle ne zaman muamele görmüşkü sen kendine güzellikler biriktiriyorsunValla öyle olmak zorundayım bana kalsa haketmiolar ama işte detaylarda saklı herşey kader :))
Sağol canım düşüncelerin için aynen öyle Allah görüyor herşeyiBoşver öyle düşünme hak eden hak ettiğiyle ne zaman muamele görmüşkü sen kendine güzellikler biriktiriyorsun
Ben yokum ya modu düştü yarışamıyorPoniciğim hak etti ama değil mi 90 lardan 70 lere gelmiş caka satıp hava atacağına acıların kadını modunda birimizin onu ordan çıkarması lazımdı kötü kadın şerifelik bana düştü
Bn öyle düşmüyorum kim nasıl davrandıysa öyle davranmak gerek. 4 yıllık evliliğimin 2.yılı sonunda kötü tecrübelerle öğrendim ayna gibi olmayı.çok üzdüler mi neden haketmiyolar? Kendilerine bakamıyolar mı? Evlatları nerede? Bir derdim var topiğine hoşgeldiniz çok severim bdv yi bayadr takip edemesemdeSağol canım düşüncelerin için aynen öyle Allah görüyor herşeyi
Bn öyle düşmüyorum kim nasıl davrandıysa öyle davranmak gerek. 4 yıllık evliliğimin 2.yılı sonunda kötü tecrübelerle öğrendim ayna gibi olmayı.çok üzdüler mi neden haketmiyolar? Kendilerine bakamıyolar mı? Evlatları nerede? Bir derdim var topiğine hoşgeldiniz çok severim bdv yi bayadr takip edemesemde
Adıyla yaşasnlar prensesler
Yavrucuklar isimleriyle uzun sağlıklı ömürler yaşasınlar meleğin zaten nur
Anneciği onlar şimdi mis kokulu çiçektir kocaman sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?