- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.121
Poniciğim hak etti ama değil mi 90 lardan 70 lere gelmiş caka satıp hava atacağına acıların kadını modunda birimizin onu ordan çıkarması lazımdı kötü kadın şerifelik bana düştü
Ben yokum ya modu düştü yarışamıyor
Hakkaten kaç zamandır hiç yarışalım demedi kimseye şimdiye hodri meydan diyip yarışa başlaması lazımdıBen yokum ya modu düştü yarışamıyor
Yaaaa şimdi gördüm ben de sana çağrı yapmıştım nerde diye heeh şöyle dön artık yarışsever kankim
[/QUOTE]
Dalga geçin bakalımKüsecem
Gıcıksınız 90 lardan 70 lere dediğin devede kulak dana gibiyim yaa
afiyet olsun. canım sahurda çok az yiyorsun. iftara çok yüklenirsin. sahurda yumurta peynir falan ye.Annemdeyim pazar akşamına kadar ama pür dikkat yiyorum :)
Menüm
Sahur
1 bardak kefir
İftar
1 kase ayran çorbası
6 kaşık etli türlü
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 1.5 litre 2 olur yatana kadar
Spor 1 saat tempolu yürüyüş.
yok canım acur turşusu değil. acur yiyorum.Fulya cım afiyet olsun menun güzel. Acur turşusu mu bu yediğin daha oncede gördüm listemde dikkat et tatlım.
afiyet olsun. canım bence karbonhidrat sahurda da iftarda da çok fazla kaçmış.MENÜM
iftar
1/2 dilim beşamel soslu tavuk
3 kaşık pilav
salata
ayran
3 badem
4 fındık
sadece 2 çatal künefe
sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
su 1.5 lt
spor
30 yürüyüş
sahursuz oruç zor olur canım. ayrıca sağlıklı da değil. dikkat et.Günaydın kızlar bugün bende orucluyum ve ufaktan ufaktan eşyaları taşıyoruz umarım bugün kolay geçer sahur yapamadım gece eşime hazırladım direk yattım
merhaba canım. şu an kaç kilosun ve boyun kaç acaba?Bu arada yakında bi kararla gelebilirim buraya biraz uzun yalnız iş bu sefer hedefim 55 olcak çünkü
bozma sakın canım. ve aklında olsun kimseye diyetteyim deme. canım istemiyor bazen de tokum de.Menüüüüü geliyooooo
Evet
Kahvaltı 09: Pide (yav eşim çok pide alıyor hep bayatlıyor sürekli pide yemek zorunda kalıyorum), domates, hindi fit füme, taze soğan, beyaz peynir
Öğlen 14: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, taze soğan, yoğurt
Ara: 2 hurma
Akşam: Kiraz
Spor yok
Su 1 litrecik
Toplam kalori: 982
Yarın Eskişehire gidiyoruz kayınvalidem diyetimi bozdurmaya çalışıyor sürekliama dayanıcam inşallah
afiyet olsun. canım sahurda çok az yiyorsun. iftara çok yüklenirsin. sahurda yumurta peynir falan ye.
yok canım acur turşusu değil. acur yiyorum.
afiyet olsun. canım bence karbonhidrat sahurda da iftarda da çok fazla kaçmış.
sahursuz oruç zor olur canım. ayrıca sağlıklı da değil. dikkat et.
merhaba canım. şu an kaç kilosun ve boyun kaç acaba?
bozma sakın canım. ve aklında olsun kimseye diyetteyim deme. canım istemiyor bazen de tokum de.
boyun çok iyiymiş. ben 165 im. boy uzun olunca kiloda kaldırıyor. inşallah kısa sürede verirsin kilolarını.Şu an 70 kiloyum boyum 171
Şeyda cım bende seni sordum geçen hafta kendi adıma iyi yim şişko yum zayıflamaya geldim kaldığım yerden devam.Selam güzel hatunlar nasılsınız
Rabbim bağışlasın prenseslerini prensin de şefahat çin olur inşallah. Hayırlı ömürleri olsun pamuk şekerler in.Bebekler iyi Allah'a şükür
Valla en son değişim oldu son kararım kızlarımın isimleri defne alya, zümra beren meleğimin ismi de arda eymen oldu Allah'a şükür kızlar çok iyi sadece berenimiz hala çok zayıf zor kilo alıyor
annemdeyim canım ya çarşı pazar akşamda kardeşlerim geldi kalabalık bi iftar oldu Rabbime bin şükür. O yüzden uğrayamadım.eliya eliff nerelerdesin bugün görünmedin canm
gel gel bize de motivasyon olur.Bu arada yakında bi kararla gelebilirim buraya biraz uzun yalnız iş bu sefer hedefim 55 olcak çünkü
Fullya cım yiyemiyorum ya almıyor midem.afiyet olsun. canım sahurda çok az yiyorsun. iftara çok yüklenirsin. sahurda yumurta peynir falan ye.
yok canım acur turşusu değil. acur yiyorum.
afiyet olsun. canım bence karbonhidrat sahurda da iftarda da çok fazla kaçmış.
sahursuz oruç zor olur canım. ayrıca sağlıklı da değil. dikkat et.
merhaba canım. şu an kaç kilosun ve boyun kaç acaba?
bozma sakın canım. ve aklında olsun kimseye diyetteyim deme. canım istemiyor bazen de tokum de.
Kız deme şöyle dana gibiyim diyince üstüme iyilik sağlık 96 kiloda birine niye bunları hatırlatıp moralini bozuyorsun banane şimdi gidip lokum çikolata dondurma yiyesim var hep sen hep sen
Menü harika cumaya yine süper bir sonuç görürsün umarımsahur 03.30
2 yk patlıcan biber kızartma
1 haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
1 ceviz 8 çiğ badem
domates acur
iftar 08.40
2 kepçe tarhana çorbası
1 kuru patlıcan 6 yaprak sarma (çok kıymalı az bulgurlu) (hatta bulguru yok gibi)
salata
ara 21.30
1 kase meyve (1 küçük şeftali, kiraz, dut karışımı)
3 yk ev yoğurdu
sahurla birlikte 1,5 lt su
120 dk yürüyüş
Menü güzel iyi başladın Elif böyle devamMenüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kaşık krem peynir
1 kk süzme peynir
İftar
Mercimek çorba
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
Avuc ici kadar pide
3 sarma
Su 1 litre henüz
Spor 1 saat yürüyüş
Benim menüm berbat olduğu için sana da yorumsuzum toparlanacağını biliyorum ben de iki gündür ye yelerin kurbanıyım tekrar düzen oturtuncaya kadar ev cezası verdim kendimeSelam kızlar ..çookk yoğum bir gündü ..sabahtan dikkat ettim de akşam misafirlikteydik pek dikkat edemedim..
Menü
Sabah
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
Çay
2 zeytin
Öğlen
Tavuk yemeği
Salata
Ayran
Ara
Soda
Kahve
Akşam
Mercimek çorbası
3 köfte
3 kaşık makarna
4 çatal pasta
Çay kahve valla hepsi karıştı
Yarın oruç tutmayı düşünüyorum bakalım ..insanlar ye ye diye çok ısrar ediyorlar ..
Spor 10000 adımı geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?