Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Poniciğim hak etti ama değil mi 90 lardan 70 lere gelmiş caka satıp hava atacağına acıların kadını modunda birimizin onu ordan çıkarması lazımdı kötü kadın şerifelik bana düştü

Ben yokum ya modu düştü yarışamıyor

Dönee 100 gr vererek beni gene yendin tebrikler
tezbitsin

Dalga geçin bakalım Küsecem
Gıcıksınız 90 lardan 70 lere dediğin devede kulak dana gibiyim yaa[/QUOTE]

Dalga geçin bakalım Küsecem
Gıcıksınız 90 lardan 70 lere dediğin devede kulak dana gibiyim yaa
[/QUOTE]
Kız deme şöyle dana gibiyim diyince üstüme iyilik sağlık 96 kiloda birine niye bunları hatırlatıp moralini bozuyorsun banane şimdi gidip lokum çikolata dondurma yiyesim var hep sen hep sen

Menum sahur omlet peynir domates salatalik yarim d ekmek yogurtlu bugday corbasi
Iftar tavuk corbasi 3kasik pilav 1islim kebabi. Salata ayran
Birazdan dondurma yicem. Bugun spor yok su 3 yapcam

Kız deme şöyle dana gibiyim diyince üstüme iyilik sağlık 96 kiloda birine niye bunları hatırlatıp moralini bozuyorsun banane şimdi gidip lokum çikolata dondurma yiyesim var hep sen hep sen [/QUOTE]
estağfurullah kankicim sana demedim ki ben kendime diyorum benim boy da kısa çünkü
Tamam siz bilirsiniiiiiz sayın Poni Bon vee sayın kitkurdu bu hafta yarışıyoruz o zamaaan ikinizle de başa çıkarıııım beeen
Ayrıca şu göbek basen masen ölçümüne kimse bir şey demedi kaptan hariç. Herkes korkuyor galibaaaaaa

Menüüüüü geliyooooo
Evet
Kahvaltı 09: Pide (yav eşim çok pide alıyor hep bayatlıyor sürekli pide yemek zorunda kalıyorum), domates, hindi fit füme, taze soğan, beyaz peynir
Öğlen 14: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, taze soğan, yoğurt
Ara: 2 hurma
Akşam: Kiraz
Spor yok
Su 1 litrecik
Toplam kalori: 982
Yarın Eskişehire gidiyoruz kayınvalidem diyetimi bozdurmaya çalışıyor sürekli ama dayanıcam inşallah

afiyet olsun. canım sahurda çok az yiyorsun. iftara çok yüklenirsin. sahurda yumurta peynir falan ye.

Fulya cım afiyet olsun menun güzel. Acur turşusu mu bu yediğin daha oncede gördüm listemde dikkat et tatlım.
yok canım acur turşusu değil. acur yiyorum.

MENÜM
iftar
1/2 dilim beşamel soslu tavuk
3 kaşık pilav
salata
ayran
3 badem
4 fındık
sadece 2 çatal künefe
sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
su 1.5 lt
spor
30 yürüyüş
afiyet olsun. canım bence karbonhidrat sahurda da iftarda da çok fazla kaçmış.

Günaydın kızlar bugün bende orucluyum ve ufaktan ufaktan eşyaları taşıyoruz umarım bugün kolay geçer sahur yapamadım gece eşime hazırladım direk yattım
sahursuz oruç zor olur canım. ayrıca sağlıklı da değil. dikkat et.

Bu arada yakında bi kararla gelebilirim buraya biraz uzun yalnız iş bu sefer hedefim 55 olcak çünkü
merhaba canım. şu an kaç kilosun ve boyun kaç acaba?

bozma sakın canım. ve aklında olsun kimseye diyetteyim deme. canım istemiyor bazen de tokum de.

sahur 03.30
2 yk patlıcan biber kızartma
1 haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
1 ceviz 8 çiğ badem
domates acur

iftar 08.40
2 kepçe tarhana çorbası
1 kuru patlıcan 6 yaprak sarma (çok kıymalı az bulgurlu) (hatta bulguru yok gibi)
salata

ara 21.30
1 kase meyve (1 küçük şeftali, kiraz, dut karışımı)
3 yk ev yoğurdu

sahurla birlikte 1,5 lt su
120 dk yürüyüş

Şu an 70 kiloyum boyum 171

Menüm

Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kaşık krem peynir
1 kk süzme peynir

İftar
Mercimek çorba
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
Avuc ici kadar pide
3 sarma

Su 1 litre henüz
Spor 1 saat yürüyüş

Selam güzel hatunlar nasılsınız
Şeyda cım bende seni sordum geçen hafta kendi adıma iyi yim şişko yum zayıflamaya geldim kaldığım yerden devam.

Rabbim bağışlasın prenseslerini prensin de şefahat çin olur inşallah. Hayırlı ömürleri olsun pamuk şekerler in.
eliya eliff nerelerdesin bugün görünmedin canm
annemdeyim canım ya çarşı pazar akşamda kardeşlerim geldi kalabalık bi iftar oldu Rabbime bin şükür. O yüzden uğrayamadım.

Bu arada yakında bi kararla gelebilirim buraya biraz uzun yalnız iş bu sefer hedefim 55 olcak çünkü
gel gel bize de motivasyon olur.

Fullya cım yiyemiyorum ya almıyor midem.

Selam kızlar ..çookk yoğum bir gündü ..sabahtan dikkat ettim de akşam misafirlikteydik pek dikkat edemedim..
Menü
Sabah
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
Çay
2 zeytin

Öğlen
Tavuk yemeği
Salata
Ayran

Ara
Soda
Kahve

Akşam
Mercimek çorbası
3 köfte
3 kaşık makarna
4 çatal pasta
Çay kahve valla hepsi karıştı
Yarın oruç tutmayı düşünüyorum bakalım ..insanlar ye ye diye çok ısrar ediyorlar ..
Spor 10000 adımı geçmiş

Merhaba kızlar ayy nazar değdi bize sakinlik nazarı değdi :)
Birazcık kaçırdım kaçırdığım şeyleri yazmiyim:/
Acayip siskinim sadece su içiyorum Yeşilçay da icicem simdi
Ama şunu farkettik
Kaçırınca dhaa çok sıkıldık :))
Diyeti sevdik biz
Sahur yemicem eşime yedircem çünkü ağır çalışıyor
Yarında koyde kepek ekmeği alcaz dieyte devam kızlar
Ama sağlıklı beslenmenin kiymetni valla anladık

Kız deme şöyle dana gibiyim diyince üstüme iyilik sağlık 96 kiloda birine niye bunları hatırlatıp moralini bozuyorsun banane şimdi gidip lokum çikolata dondurma yiyesim var hep sen hep sen
estağfurullah kankicim sana demedim ki ben kendime diyorum benim boy da kısa çünkü
Tamam siz bilirsiniiiiiz sayın Poni Bon vee sayın kitkurdu bu hafta yarışıyoruz o zamaaan ikinizle de başa çıkarıııım beeen
Ayrıca şu göbek basen masen ölçümüne kimse bir şey demedi kaptan hariç. Herkes korkuyor galibaaaaaa [/QUOTE]

Canım çapım yarı çapım derken matematikten soğudum ben ölçmesem daha iyi mezura yetişir mi bilemedim karışınca çare böyle yazmak

Menü harika cumaya yine süper bir sonuç görürsün umarım
Menüm

Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kaşık krem peynir
1 kk süzme peynir

İftar
Mercimek çorba
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
Avuc ici kadar pide
3 sarma

Su 1 litre henüz
Spor 1 saat yürüyüş
Menü güzel iyi başladın Elif böyle devam
Benim menüm berbat olduğu için sana da yorumsuzum toparlanacağını biliyorum ben de iki gündür ye yelerin kurbanıyım tekrar düzen oturtuncaya kadar ev cezası verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…