- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.141
Haklısın alışınca kaçamak hem başa döndürüyor hem de şişkinlik hissiyle çok rahatsız ediyorMerhaba kızlar ayy nazar değdi bize sakinlik nazarı değdi :)
Birazcık kaçırdım kaçırdığım şeyleri yazmiyim:/
Acayip siskinim sadece su içiyorum Yeşilçay da icicem simdi
Ama şunu farkettik
Kaçırınca dhaa çok sıkıldık :))
Diyeti sevdik biz
Sahur yemicem eşime yedircem çünkü ağır çalışıyor
Yarında koyde kepek ekmeği alcaz dieyte devam kızlar
Ama sağlıklı beslenmenin kiymetni valla anladık
Canım bebeklerinin keyfini sür hiç dert edeceğin bir kiloda değilsin kaldıki koştururken bile fazlalıklar gider şayet süt veriyorsan birkaç şeyden uzak durarak erirsin zaten stres yapma süt kaliteni düşürme bence ama burayada uğraŞu an 70 kiloyum boyum 171
Aynen sahur yapmadım su içtim bol bol acikmadim zaten ben koyde bitmeyen işlerle sporuda hallederim zaten :)Haklısın alışınca kaçamak hem başa döndürüyor hem de şişkinlik hissiyle çok rahatsız ediyor
boyun çok iyiymiş. ben 165 im. boy uzun olunca kiloda kaldırıyor. inşallah kısa sürede verirsin kilolarını.
şimdi ramazanda menüler, saatler, su, spor şaştı da ramazan sonrası toparlanırız inşallah.
Şeyda cım bende seni sordum geçen hafta kendi adıma iyi yim şişko yum zayıflamaya geldim kaldığım yerden devam.
Rabbim bağışlasın prenseslerini prensin de şefahat çin olur inşallah. Hayırlı ömürleri olsun pamuk şekerler in.
annemdeyim canım ya çarşı pazar akşamda kardeşlerim geldi kalabalık bi iftar oldu Rabbime bin şükür. O yüzden uğrayamadım.
gel gel bize de motivasyon olur.
Fullya cım yiyemiyorum ya almıyor midem.
Canım bebeklerinin keyfini sür hiç dert edeceğin bir kiloda değilsin kaldıki koştururken bile fazlalıklar gider şayet süt veriyorsan birkaç şeyden uzak durarak erirsin zaten stres yapma süt kaliteni düşürme bence ama burayada uğra
estağfurullah kankicim sana demedim ki ben kendime diyorum benim boy da kısa çünkü
Tamam siz bilirsiniiiiiz sayınPoni Bon vee sayın kitkurdu bu hafta yarışıyoruz o zamaaan ikinizle de başa çıkarıııım beeen
Ayrıca şu göbek basen masen ölçümüne kimse bir şey demedi kaptan hariç. Herkes korkuyor galibaaaaaa
Eve kapanma cezası yerine dışarı çıkıp yürüme gezme cezası daha iyi olurdu kankicimBen bugün menü paylaşmayacağım batırdım çünkü ısrarlara hiç papuç bırakmazdım bu defa gevşeklik ettim canım sıkıldı yarına toparlayacağım oruç oruç yürümek belki cıslar yağa dönüşmeden göndermeme çare olur
Yok canım gayet aynı hırsla devam kesinlikle ben bu yolu daha çok sevdim dün kaçamak yaptığımda bunu anladım kesinlikleacemihayat28 tubacım köydeki işler senin spor olarak yanına kar kalsın bence. Nasılsa çok hareketliyim köyde yiyip içip gözüne vurayım deme sakın CIIIIISS yok
Hem alışmışsınız bak köyde de kasarsan dönünce kimse tutamaz seniiii takır tukur 20 kilo gider
İnşallah bende beden olarak kuculurumÖlçüm yapalım bence de inceldik mi görürüz ..şimdi yapalım birde temmuz başında ..ne dersiniz?dün mağazalara girdik yaz kıyafetleri baktık..ben almadım ama ne güzel şeyler vardı..istediğim kiloya yazın insem de elbise alsam keşke..dün 40 beden eteğimi giydim basenlerde darlık oldu..üstüne örttüm 42 den 40 a düşmüşüm ama dar oluyor henüz..
Bu arada 44 giriyordum kışın
Aynen canım burda hava yeni yeni güneş açtı sıcaklık başladı ama rahat tutuyoruz çok şükür.kızlar yaz gelmedi havalar bulutlu yağmurlu falan diyoruz ama çok şükür ramazan için gayet iyi oldu bence. su ihtiyacımız rahatsız edici olmuyor. gayet güzel tutuluyor.
Aynen oruç tutanlara Allah sabrını veriyor ama havaların serin olması çok iyi.kızlar yaz gelmedi havalar bulutlu yağmurlu falan diyoruz ama çok şükür ramazan için gayet iyi oldu bence. su ihtiyacımız rahatsız edici olmuyor. gayet güzel tutuluyor.
Kıııız süper bu dediğin yaaa sevindim hem bana da bir umut oldun hala taa kışın giydiğim hatta o zamanlar içine kendimi teptiğim 46 beden likralı kotum üzerimde yaa... geçen beğenip bir 44 beden kapri aldım giyemedim duruyor....zayıflıyorum güya da basen aynı basenÖlçüm yapalım bence de inceldik mi görürüz ..şimdi yapalım birde temmuz başında ..ne dersiniz?dün mağazalara girdik yaz kıyafetleri baktık..ben almadım ama ne güzel şeyler vardı..istediğim kiloya yazın insem de elbise alsam keşke..dün 40 beden eteğimi giydim basenlerde darlık oldu..üstüne örttüm 42 den 40 a düşmüşüm ama dar oluyor henüz..
Bu arada 44 giriyordum kışın
Evet evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?