Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın alışınca kaçamak hem başa döndürüyor hem de şişkinlik hissiyle çok rahatsız ediyor

Ben bugün menü paylaşmayacağım batırdım çünkü ısrarlara hiç papuç bırakmazdım bu defa gevşeklik ettim canım sıkıldı yarına toparlayacağım oruç oruç yürümek belki cıslar yağa dönüşmeden göndermeme çare olur

Teşekkürler canım ramazan da başlamıştım kilo vermeye ben bence Ramazanın değerini bilin.

Allah'a şükür canım amin güzellerimle günler nasıl geçiyor anlamıyorum :)
Verirsin sen ayrıca kiloları ben seni tanıyorum

Bebeklerimin keyfini sürüyorum zaten onlar benim kuzularım ama beni hiç yoran bebekler değiller Allah'a şükür annemi çok üzdük yormayalım der gibiler maşallah bu arada 55 kilo olucam canım bu sefer eh hazırlık olsun hem şimdiden.süt elbette veriyorum Allah'a şükür Allah eymenimin sütünü almadı benden zaten o konuda hiç problemim Yok şu an

Canım çapım yarı çapım derken matematikten soğudum ben ölçmesem daha iyi mezura yetişir mi bilemedim karışınca çare böyle yazmak

Menü harika cumaya yine süper bir sonuç görürsün umarım

Menü güzel iyi başladın Elif böyle devam

Benim menüm berbat olduğu için sana da yorumsuzum toparlanacağını biliyorum ben de iki gündür ye yelerin kurbanıyım tekrar düzen oturtuncaya kadar ev cezası verdim kendime[/QUOTE]
tamam tamam yaa yazmayalım o zaman ölçülerimizi moralimiz bozulacaksa...
Ama ramazandan sonra bir toparlanma şart sanırım grup olarak
Eve kapanma cezası yerine dışarı çıkıp yürüme gezme cezası daha iyi olurdu kankicim
Kim bili neler neler yedin baaak canım çekti düşününce yaaa cıs yoook bütün gün nasılsa oruçtum yemedim bir şey olmaz dedin dimi

acemihayat28 tubacım köydeki işler senin spor olarak yanına kar kalsın bence. Nasılsa çok hareketliyim köyde yiyip içip gözüne vurayım deme sakın CIIIIISS yok
Hem alışmışsınız bak köyde de kasarsan dönünce kimse tutamaz seniiii takır tukur 20 kilo gider

Günaydın kızlar ..dün ağır yedim hala karnım tok galiba..bugün hava güzel az yürüyüş yapayım diyorum bakalım..

Ölçüm yapalım bence de inceldik mi görürüz ..şimdi yapalım birde temmuz başında ..ne dersiniz?dün mağazalara girdik yaz kıyafetleri baktık..ben almadım ama ne güzel şeyler vardı..istediğim kiloya yazın insem de elbise alsam keşke..dün 40 beden eteğimi giydim basenlerde darlık oldu..üstüne örttüm 42 den 40 a düşmüşüm ama dar oluyor henüz..
Bu arada 44 giriyordum kışın

Yok canım gayet aynı hırsla devam kesinlikle ben bu yolu daha çok sevdim dün kaçamak yaptığımda bunu anladım kesinlikle insallah

İnşallah bende beden olarak kuculurum
Ölçü olayına bende varım canim
Ama şu spor olayına el atmam lazım

kızlar yaz gelmedi havalar bulutlu yağmurlu falan diyoruz ama çok şükür ramazan için gayet iyi oldu bence. su ihtiyacımız rahatsız edici olmuyor. gayet güzel tutuluyor.
Aynen canım burda hava yeni yeni güneş açtı sıcaklık başladı ama rahat tutuyoruz çok şükür.
Ramazan'ın ilk başları dahada serindi ne güzeldi:)
Ramazan sevincinin aşamaları bu olsa gerek

Kıııız süper bu dediğin yaaa sevindim hem bana da bir umut oldun hala taa kışın giydiğim hatta o zamanlar içine kendimi teptiğim 46 beden likralı kotum üzerimde yaa... geçen beğenip bir 44 beden kapri aldım giyemedim duruyor....zayıflıyorum güya da basen aynı basen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…