- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.181
Pazartesi tartımı veriyorum
78.1 kg yum
Cuma günü 79.1 kg idim
Fark 1 kiloooo
Harikasın canımgünaydın canlar hafta sonu ben yoktum ama geldiğim gibi gittim sanmayın sanırım takıma girmem biraz uzucak köydeydim internet pakedim bitmiş giremedim menülerimi şimdi yazıp gevezelik yapmayımbu sabah 109.1 sanırım ilk etapta hızlı gidicek
Eksi olsun da gerisi önemli değil canımBendeki fark -100 gram..
ne yapalım bu kadarcık olsun ..bugünden itibaren kaçamak yapmayacağım
İlk günden kybettim yarışı yaPazartesi tartımı veriyorum
78.1 kg yum
Cuma günü 79.1 kg idim
Fark 1 kiloooo
İlk günden kybettim yarışı ya
ben suyu çok içerim aslında. ramazanın başında da iyi içiyordum ama son günlerde az içiyorum. sanırım iftardan sonra yediğim meyve etkiliyor.Canim kac gundur makale okuyorum 2lt minimum icilmesi gerektigi yaziyo. Kilo vermek icin de onemli. Aksatmamaya calis ben her gun 3 yapiyorum tavsiye ederim
yerim canım. gerçi akşamları zaten hep meyve yedim. bu akşam da kefir içeceğim probiyotik kapsülle beraber. zaten yarın oruç olmayacağım. akşam üzeri r.... başladı. ama tabi iftara kadar orucumu bozmayacağım. o kadar tuttum onun da sevabı var. sonra zaten 1 hafta serbest olduğumdan herhalde sorun olmaz.Gün kurusu yedim bugün ben iyi geldi sen de yesen
Pazartesi tartımı veriyorum
78.1 kg yum
Cuma günü 79.1 kg idim
Fark 1 kiloooo
Bendeki fark -100 gram..
ne yapalım bu kadarcık olsun ..bugünden itibaren kaçamak yapmayacağım
Cuma günü 78
Bugün 77,7
Fark 300 gram
kızlar harikasınız. her giden eksi kârdır bize60.9 kızlar 100 gr gitmis :)
Anladim kuzum icmeye calis yine. Meyveyi gec yiyorum ben saat 5 e kadar oyurdugum icin sorun olmuyo :)ben suyu çok içerim aslında. ramazanın başında da iyi içiyordum ama son günlerde az içiyorum. sanırım iftardan sonra yediğim meyve etkiliyor.
yerim canım. gerçi akşamları zaten hep meyve yedim. bu akşam da kefir içeceğim probiyotik kapsülle beraber. zaten yarın oruç olmayacağım. akşam üzeri r.... başladı. ama tabi iftara kadar orucumu bozmayacağım. o kadar tuttum onun da sevabı var. sonra zaten 1 hafta serbest olduğumdan herhalde sorun olmaz.
kızlar harikasınız. her giden eksi kârdır bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?