Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oleyyyy.ben de 2. olmuşum....kaplumbağa gib az az veriyorum ama olsun..aferin bana..hareket yok,spor yok...bundan iyisi...zayıflıyorumm:)))))

merhaba canım sen zaten bu işi bayaa başarmışsın çoğu gitmiş azı kalmış mükemmel bravo valla

tşk ederim cnm benim ,artık kendimi daha iyi hissediyorum 44 bedenden 38 bedene düştüm inşallah şu 7 kilo da gider ve daha da iyi olur,sormam gereken birşey var sana ,şimdi hergün ne yediğimizi ve kaç gr verdiğimizi mi yazıcaz buraya

gulseker çok güzel kilo vermişsin.ne zamandır uğraşıyorsun diyetle...neler yaptın da böööle inceldin...anlat bakiiim..bi ifadeni alalım:)

gulseker çok güzel kilo vermişsin.ne zamandır uğraşıyorsun diyetle...neler yaptın da böööle inceldin...anlat bakiiim..bi ifadeni alalım:)

cnm benim geçen sene kasım ayında rahatsızlandım sonra endoskopi yaptırdım ve ülser olduğumu öğrendim,ağrılardan ötürüde 10 gün boyunca doğru düzgün yemek falan yiyemedim eee haliyle mide küçüldü ve kızartma,asitli içecekler vs gibi şeyler yasak olduğu için yiyemedim böylece kilo vermeye başladım ,bu durum çok hoşuma gitmeye başladı ,bu arada yaşım 21 ,3 ay önce de koşu bandı aldım 2-3 günde bir 45 dk hem koşuyorum hem yürüyorum akşam 7den sonra hiçbirşey yemiyorum ,yemekten 1 saat sonra çubuk tarçınlı yeşilçay içiyorum ve özellikle yemek esnasında su içmiyorum çünkü bildiğim kadarı ile sıvı alırsak hazmı zorlaştırıyormuşuz ve günde 2 saat sakız çiğniyorum hazmı kolaylaştırıyor

Dukan diyetinde de tam tersi, yemeklerde su için diyo

Seni kutluyorum, azminle başarmışsın canım, gerçekten süper bu kadar kilo vermek:) Darısı başımıza...

mursh tatilde nereye gidiyosun..aydın tarafında mısın

Cnm burda heryer tatıl mesafesınde :) Pırt 1 saatte adadayım 1 saatte dıdımdeyım 1:30 dk da marmarısteyım daha yıllık ıznıme cıkmadım ama hafta sonu cumartesı pazar sole bı tatıl ıcın on hazırlık yapıcam ...Çok eglencelı bı program yaptım 2 gun guzel gececek ıns :)

zaten son günlerde ne arıyor ne soruyor. sanırım baştan bitti bu iş:)

Hemen ole bı dusunceye kapılma bence.Ama senın beklentılerını karsılayabılcek bırı gıbı deıl sankı.Hayırlısı olsun hakkında.Mutlu olacaksan olur ıns :)

Eskı sevgılım benım yuzume ole msn telefon felan kapatırsa acıyodum telefonu yada msn bak ole kaptılmaz bole kapatılır dıyıp kapatıyodum tel yada msn.En gıcık oldugum seydır.Iyyykkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…