- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.221
saol canım hoşbuldum hoşgördüm
Anam, gene mi en çok ben kilo vermişimHoleyyleyleyley
Acilen herkesi dukana davet ediyorum:)[/QUOTEşu dukan bana zor gibi geliyo canım yaaa, sen neler yiyosun öğünlerinde bakalım nedir sırrın
Genelde öğünlerimi yazıyorum ama senin için genel olarak neler yediğimi yazayım
SABAH: birazcık et YA DA dukan poğaçası (EĞER SEBZE+ PROTEİN GÜNÜMDEYSEM seçeneklerden birinin yanında 1 domates ya da salatalık)
ARA: Ayran
ÖĞLEN: Biraz et YA DA Dukan Usulü Yayla Çorbası + Coca Cola Zero (SEBZE+ PROTEİN GÜNÜMDEYSEM 1 porsiyonda sebze eklerim )
ARA: Dukan poğaçası YA DA Ayran
AKŞAM: Biraz et YA DA Dukan Usulü Yayla Çorbası ( EĞER GÜN İÇİNDE COCA COLA İÇMEDİYSEM ŞİMDİ İÇERİM) ( sebze+ protein günümdeysem koca bir kase salatanın içinde et / ton balığı )
Günde 1.5 litre su (diğer meşrubatlar hariç)
Bu hafta hiç spor yapamadım mesela, yapsaydım daha fazla vercektim demekki:)
İşte budün çıldırmış zaten neden cevap vermiyosun diye. msne girdi orda yakalandım, biraz tartıştık başka şeylerden. sonra pat diye çıktı msnden!!!!!!! sinir oldum :S
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım,umarım bu diyet işini hep beraber başarabiliriz
Genelde öğünlerimi yazıyorum ama senin için genel olarak neler yediğimi yazayım
SABAH: birazcık et YA DA dukan poğaçası (EĞER SEBZE+ PROTEİN GÜNÜMDEYSEM seçeneklerden birinin yanında 1 domates ya da salatalık)
ARA: Ayran
ÖĞLEN: Biraz et YA DA Dukan Usulü Yayla Çorbası + Coca Cola Zero (SEBZE+ PROTEİN GÜNÜMDEYSEM 1 porsiyonda sebze eklerim )
ARA: Dukan poğaçası YA DA Ayran
AKŞAM: Biraz et YA DA Dukan Usulü Yayla Çorbası ( EĞER GÜN İÇİNDE COCA COLA İÇMEDİYSEM ŞİMDİ İÇERİM) ( sebze+ protein günümdeysem koca bir kase salatanın içinde et / ton balığı )
Günde 1.5 litre su (diğer meşrubatlar hariç)
Bu hafta hiç spor yapamadım mesela, yapsaydım daha fazla vercektim demekki:)
peki canım sabah etten kasıt jambon salam falanmı?
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım,umarım bu diyet işini hep beraber başarabiliriz
merhaba canım sen zaten bu işi bayaa başarmışsın çoğu gitmiş azı kalmış mükemmel bravo valla
gulseker çok güzel kilo vermişsin.ne zamandır uğraşıyorsun diyetle...neler yaptın da böööle inceldin...anlat bakiiim..bi ifadeni alalım:)
peki canım sabah etten kasıt jambon salam falanmı?
salam falan yasak canım. sen dukan diyeti kitabını al bi oku. orda herşey yazıyo...
cnm benim geçen sene kasım ayında rahatsızlandım sonra endoskopi yaptırdım ve ülser olduğumu öğrendim,ağrılardan ötürüde 10 gün boyunca doğru düzgün yemek falan yiyemedim eee haliyle mide küçüldü ve kızartma,asitli içecekler vs gibi şeyler yasak olduğu için yiyemedim böylece kilo vermeye başladım ,bu durum çok hoşuma gitmeye başladı ,bu arada yaşım 21 ,3 ay önce de koşu bandı aldım 2-3 günde bir 45 dk hem koşuyorum hem yürüyorum akşam 7den sonra hiçbirşey yemiyorum ,yemekten 1 saat sonra çubuk tarçınlı yeşilçay içiyorum ve özellikle yemek esnasında su içmiyorum çünkü bildiğim kadarı ile sıvı alırsak hazmı zorlaştırıyormuşuz ve günde 2 saat sakız çiğniyorum hazmı kolaylaştırıyor
hıh ...tipik polis davranışı...öfkesini sevsinler...
cnm benim geçen sene kasım ayında rahatsızlandım sonra endoskopi yaptırdım ve ülser olduğumu öğrendim,ağrılardan ötürüde 10 gün boyunca doğru düzgün yemek falan yiyemedim eee haliyle mide küçüldü ve kızartma,asitli içecekler vs gibi şeyler yasak olduğu için yiyemedim böylece kilo vermeye başladım ,bu durum çok hoşuma gitmeye başladı ,bu arada yaşım 21 ,3 ay önce de koşu bandı aldım 2-3 günde bir 45 dk hem koşuyorum hem yürüyorum akşam 7den sonra hiçbirşey yemiyorum ,yemekten 1 saat sonra çubuk tarçınlı yeşilçay içiyorum ve özellikle yemek esnasında su içmiyorum çünkü bildiğim kadarı ile sıvı alırsak hazmı zorlaştırıyormuşuz ve günde 2 saat sakız çiğniyorum hazmı kolaylaştırıyor
mursh tatilde nereye gidiyosun..aydın tarafında mısın
zaten son günlerde ne arıyor ne soruyor. sanırım baştan bitti bu iş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?