Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kııııız kızartma mı yedin kankicim yaaa olmadıı iftarda biraz kaçırmışsın canım
Özellikle birkaç gündür menülerim çok kötü toparlayamadım evdekilere hazırlanan menüden yiyorum beni perişanlatıyor tabi ne pişireyim bıkkınlığı yorgunluğu ile kolaya kaçıyorum

Menüm gelsin
Sahur
1 kase yoğurt
1 yumurta
1 tatlı kaşığı chia

İftar
8 ince dilim fırında patates
2 tam buğday ekmekten kaşarlı tost
Domates
Marul

Su 2 litre oldu tost yedim diye içim yandı sanırım.
Spor yok halsizlik ten csnım çekmiyor

Aynen obemsemek lazım küçük yatırıma da destek şart. Evde yapman çok güzel ben 15 yıldır evliyim hep evde yapıyorum oncesinde de annem hrp evde yapardı. Prenseslere sağlıklı hazırlıklar

Afiyet olsun.

Selamlaaar menum sahur yagsiz patatesli yumurta bikac kucuk sucuk bir d ekmek peynir domates salatalik
Iftar corba salata 3 sarma kiymali yumurtali pide
Su 3 yapcam spor 45dk
pide miktarı çok değildir dimi

Afiyet olsun. Böyle olsun oruç sıcakta zor oluyor canım. Ben yağmuru çok severim

Kizlaaar kaynanamin dogum gunuydu yas pasta yedim dayanamadim of cok moralim bozuk
yenmise care yok. Bu pişmanlıgini diğer cıss larda aklına getirip yemezsin.

Yok canim ince uzun oluyo ya yarisi ladar yedim

Günaydın kızlar..dün misafir vardı geç yatıldı ..kalktım ama boğazım calan fena ağrıyor..yarın kendimi toparlarsam spora başlayacağım yine..elimden geleni yapıyorum ama Ramazan da zor işimiz..sizlerin nasıl gidiyor?

Aynen canım eliya bugün misafir günü gene. İnşallah evimiz bereketli olsun bol bol misafirlerimiz eksik olmasın, ramazanın en güzel şeyi birlikte olmak, oruç tutanla da tutmayanla da aynı sofrada oturup iftarı beklemek çok keyifli. Bayramda da tek tek bayram gezmesi yapıp yaşlı insanları görmek de öyle. Çünkü zaten ailede çok az yaşlımız kaldı şu anda sadece 4 tane var Allah uzun ömür versin...
Pembe_patikli hava bir iyi bir kötü kendine dikkat et canım benim 1 hafta nezlem sürdü, 10 gün geniz akıntım devam etti anca geçti vallaha. Çocuklara bulaşmasın da aman. Boğaz ağrısına ıhlamur, adaçayı iyi geliyor. (2 fincan)

Selam. Canlar geldim köyden sonunda ve hiç kaçırmadan hatta herkes hayret etti azmime
İftar ve sahurda da hiç kaçırmadan halleettik
Bu akşamda annemde olucam orda da kacirmam eminim ayy inşallah eksilerdeymdir
koyun suyu güzel ama acayip sisirio neden bilmiyorm ama şu an hafifim çok şükür :) ozldinzimi beni

Ne güzel :) kızlarım ve Allah nasip ederse vakti zamanı geldiği zaman eymenim için sağlıklı bir hayat kurmak istiyorum marketlerden alınan şeylerle beslemek istemiyorum

Aaay geldin miii sonundaaa
Tebrik ederim bravo hiç bozmadığın için
Kesin eksidesindir tartıldın mı bugün dönünce
Cuma sabah belki de biz 1.yiiiiiz

afiyet olsun canım. sahur güzel de sanki akşam karbonhidrat fırlamış gibi

Menüm
Kahvaltı 10: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim yeşil elma, 5 zeytin, pide, 1.5 ceviz
Öğlen 16: kuruyemiş karışık
Akşam 21: Karpuz
Su 1 litre
Spor 49 dakika yürüyüş
Toplam 900 kalori civarı olmuş

sabah 08.30
1 yumurta
8 zeytin
1 dilim keçi peyniri
domates acur
3,5 ceviz

ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
8 çiğ kaju fıstığı
8 çiğ badem

ara 18.00
20 kiraz
100 mlt kefir

akşam 19.00
fırında köfteli patlıcan kebabı
2 yk pilav
salata
20 kiraz

ara 20.00
1 kupa kabuk tarçın çayı

yatana kadar 2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…