- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.221
Yaa aynen serce parmagimdan kucuk boyutta sucugu dogradim yagsiz yapinca degisiklik olsun dedim :) insan ariyo vala. Tum gun aciz zatenSucuk yediğine şaşırdım vallaha bestcimgayet iyi olmuş değişiklik olmuş bence bak canım çekti ya ben de mi yesem bir ara kaçamak
Tebrikler ben de şimdi bakıyordum baya vermişsin bravoTakım analizinde ben 2.olmuşum, pamuk 1.olmuş
Pamukseker19 nerdesiin canıım bak analiz raporuna 1. sin
Özellikle birkaç gündür menülerim çok kötü toparlayamadım evdekilere hazırlanan menüden yiyorum beni perişanlatıyor tabi ne pişireyim bıkkınlığı yorgunluğu ile kolaya kaçıyorumKııııız kızartma mı yedin kankicim yaaa olmadıı iftarda biraz kaçırmışsın canım
Aynen obemsemek lazım küçük yatırıma da destek şart. Evde yapman çok güzel ben 15 yıldır evliyim hep evde yapıyorum oncesinde de annem hrp evde yapardı. Prenseslere sağlıklı hazırlıklarCanım maalesef öyle o yüzden dikkat etmek gerekiyor ben artık yoğurdumu kendim yapıyorum ekmeği zaten pek yemiyordum peyniri de marketteki almıyorum tavuğu da özel siparişle istiyorum yağımı da Bursa'daki arkadaşlarıma sordum onlardan alcam direk artık elimden geldiğince kendimizi koruyup yerel ve küçük satıcıları desteklemeliyiz ki onlar çoğalsın
Afiyet olsun.sabah 09.00
1,5 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı
ara 10.30
200 mlt kefir
öğlen 12.30
1 küçük yumurta
1 dilim keçi peyniri
8 zeytin
domates acur nane
1 ceviz, 10 çiğ badem
akşam 19.00
fırında antep kebabı (köfte, patlıcan, domates, biber)
1 bardak ayran
kuzukulağı
ara 19.30
1 parça pankek (fındık unu, hurma, yumurta)
1 yk tahin
1 küçük şeftali
2 lt den fazla su
20 dk yürüyüş
pide miktarı çok değildir dimiSelamlaaar menum sahur yagsiz patatesli yumurta bikac kucuk sucuk bir d ekmek peynir domates salatalik
Iftar corba salata 3 sarma kiymali yumurtali pide
Su 3 yapcam spor 45dk
Afiyet olsun. Böyle olsun oruç sıcakta zor oluyor canım. Ben yağmuru çok severimSelam kızlar iyi geceler hepinizeee
Bugünkü menüm
Kahvaltı 10: 1 haş yumurta, taze soğan, siyah zeytin, ufak bazlama, 1.5 ceviz, 2 hurma
Öğlen 15: 1.5 kase yoğurt, 1 domates, 2 salatalık
Akşam 21: Vişne kurusu
1.5 litre su
Spor yok
Kızlar hava gene kapalı yağışlı, bir yandan iyii bir yandan kötü bilemiyorum. Böyle de insanın içi sıkılıyor kış gibi. Ama yaz gelince de çok aşırı sıcak olacağı belli vallaha geçen sene öyle olmuştu
yenmise care yok. Bu pişmanlıgini diğer cıss larda aklına getirip yemezsin.Kizlaaar kaynanamin dogum gunuydu yas pasta yedim dayanamadim of cok moralim bozuk
Yok canim ince uzun oluyo ya yarisi ladar yedimAynen obemsemek lazım küçük yatırıma da destek şart. Evde yapman çok güzel ben 15 yıldır evliyim hep evde yapıyorum oncesinde de annem hrp evde yapardı. Prenseslere sağlıklı hazırlıklar
Afiyet olsun.
pide miktarı çok değildir dimi
Afiyet olsun. Böyle olsun oruç sıcakta zor oluyor canım. Ben yağmuru çok severim
yenmise care yok. Bu pişmanlıgini diğer cıss larda aklına getirip yemezsin.
Aynen obemsemek lazım küçük yatırıma da destek şart. Evde yapman çok güzel ben 15 yıldır evliyim hep evde yapıyorum oncesinde de annem hrp evde yapardı. Prenseslere sağlıklı hazırlıklar
Afiyet olsun.
pide miktarı çok değildir dimi
Afiyet olsun. Böyle olsun oruç sıcakta zor oluyor canım. Ben yağmuru çok severim
yenmise care yok. Bu pişmanlıgini diğer cıss larda aklına getirip yemezsin.
Aynen bence de. Hemen bugun 61.1 ciktim asiri moralim bozuldu. Zaten 61 e takildim hizli gitmiyo degisiklik yapin menude diyolar zaten orucum en buyuk degisiklik bu yine de gitmiyo. Napcam ben motivasyonum bozuluyo haftada 200 300 gr gidiyo ya da gitmiyo cok sinirlendim
Aaay geldin miii sonundaaaSelam. Canlar geldim köyden sonunda ve hiç kaçırmadan hatta herkes hayret etti azmime
İftar ve sahurda da hiç kaçırmadan halleettik
Bu akşamda annemde olucam orda da kacirmam eminim ayy inşallah eksilerdeymdir
koyun suyu güzel ama acayip sisirio neden bilmiyorm ama şu an hafifim çok şükür :) ozldinzimi beni
afiyet olsun canım. sahur güzel de sanki akşam karbonhidrat fırlamış gibiMenüm gelsin
Sahur
1 kase yoğurt
1 yumurta
1 tatlı kaşığı chia
İftar
8 ince dilim fırında patates
2 tam buğday ekmekten kaşarlı tost
Domates
Marul
Su 2 litre oldu tost yedim diye içim yandı sanırım.
Spor yok halsizlik ten csnım çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?