Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saylanır bence avm de yürümek de belli bir ız gerektiriyor
Pantolon mu aldın yoksa
Yok kanki pantolon ihtiyacı yok her bedenden var ama bi benim bedenimden yok gibi iki taneyle idare ediyorum almayacağım dedim.Tişört türü aldım ve salyam aka aka eve döndüm güzel şeyler vardı

Pazartesi tartımı veriyorum
78.1 kg yum
Cuma günü 79.1 kg idim
Fark 1 kiloooo
Yarışmak sana yarıyor anlaşıldı helal olsun cumaya 2 olur
Ramazana daha iyi başlamıştık oruç olunca iftarda hep aynı olmuyor canın çekiyor zaten fazla yemiyoruz ama işte ama

Afiyet olsun
Afiyet olsun bende artıyım Elif cumaya kadar dişimizi sıkıp eksiye düşmeliyiz var mı fikrin ne yapalım

inşallah Şeyda m.

harika o darlık tez vakitte bol olur merak etme.

Günaydın kızlar dün evin kaba temizligini yapmaya çalıştık lakin ne mümkün oluyorum yorgunluktan bu temizlik iki kişiyle olmayacak sanırım
Kolay gelsin canım. Hele İnşaat temizligiyse çok zor bol enerji diliyorum sana.

Pazartesi tartımı veriyorum
78.1 kg yum
Cuma günü 79.1 kg idim
Fark 1 kiloooo
Harikasın.

Bendeki fark -100 gram..
ne yapalım bu kadarcık olsun ..bugünden itibaren kaçamak yapmayacağım
artı olmaktan iyi Tebrikler tatlım.

Tebrikler.

Cuma günü 78
Bugün 77,7
Fark 300 gram
Süpersin

60.9 kızlar 100 gr gitmis :)
eksiyle hafta sonunu atlatmak büyük sonuç canım.

bu arada ben de eksi 200 üm
oo iyi gidiyorsun.

Valla bilmiyorum canım ne yapsak ki ramazanda hersey zor çorba salata biraz protein iftarı atlatsak. Sahurda da yumurta peynir salata domates. Anca bu olur az karbon la atlatmak lazım. Bi ara protein diyeti yapıyordum 50 protein sayiyordum oda olabilir.

Evet bi de o eksi 60i gosterdi ya ondan daha bi guzel :)

MENÜM
iftar
Yarım kase mercimek çorbası
karışık sebze kızartması(kabak,patlıcan ,domates)
4 kadınbudu köfte
2 dilim ekmek
ayran
1 tanecik cips
1 tatlı kaşığının ucuyla sütlaç
sahur
2 dilim çavdar
1 yum
1 kk peynir
domates,salatalık
su 2lt
spor yok

Bence de karbonu azaltmamız lazım yarın menümü sebzeye mi çevirsem sahurda yumurta ekmeksiz çok kötü kokuyor bana yiyemiyorum

yoğurdu da ihmal etme canım şöyle karbonhidratı azaltınca hem kolay kilo veriliyor hemde sağlıklı oluyoruz bizim yendiğimiz buğday gerçek buğday mı sanıyorsunuz herşeyiyle oynadılar

kızartma olmasa iyi olur canım miktarı az olsun ben fırında 1 kaşık yağ ile yapıyorum çokta güzel oluyor tavsiye ederim. Kadinbudu köfte de pirinç var ekmek miktarı azaltilabilirdi afiyetler olsun.

Bence de karbonu azaltmamız lazım yarın menümü sebzeye mi çevirsem sahurda yumurta ekmeksiz çok kötü kokuyor bana yiyemiyorum
Ay ben severim yumurtayı koklama ayol yut gitsin :) sadece sebze olmaz kaslarimizin sağlığı için protein şart tatlım.

Günaydın kızlar..akşama iftara misafir çağırdık ..bugün koşturmaca var..olsun Ramazan da böyle güzel..
Aynen ramazan dostlarla arkadaslarla kalabalıklar güzel. Kolay gelsin.

yoğurdu da ihmal etme canım şöyle karbonhidratı azaltınca hem kolay kilo veriliyor hemde sağlıklı oluyoruz bizim yendiğimiz buğday gerçek buğday mı sanıyorsunuz herşeyiyle oynadılar
yoğurt hergün mutlaka yiyorum Şeydam herseyi mahvetti ler tadı tuzu yok senelerdir çocukluğumda ki Çileklerin tadını bulamadım buğday da dediğin gibi tavuk yemeye korkuyoruz artık köyden alıyoruz yumurta almak için 30 km yol gidiyorum tadı güzel diye. Çocuklarımız ne yapıcak üzülüyorum inan ki.

Canım maalesef öyle o yüzden dikkat etmek gerekiyor ben artık yoğurdumu kendim yapıyorum ekmeği zaten pek yemiyordum peyniri de marketteki almıyorum tavuğu da özel siparişle istiyorum yağımı da Bursa'daki arkadaşlarıma sordum onlardan alcam direk artık elimden geldiğince kendimizi koruyup yerel ve küçük satıcıları desteklemeliyiz ki onlar çoğalsın

sabah 09.00
1,5 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı

ara 10.30
200 mlt kefir

öğlen 12.30
1 küçük yumurta
1 dilim keçi peyniri
8 zeytin
domates acur nane
1 ceviz, 10 çiğ badem

akşam 19.00
fırında antep kebabı (köfte, patlıcan, domates, biber)
1 bardak ayran
kuzukulağı

ara 19.30
1 parça pankek (fındık unu, hurma, yumurta)
1 yk tahin
1 küçük şeftali

2 lt den fazla su
20 dk yürüyüş

Selamlaaar menum sahur yagsiz patatesli yumurta bikac kucuk sucuk bir d ekmek peynir domates salatalik
Iftar corba salata 3 sarma kiymali yumurtali pide
Su 3 yapcam spor 45dk

Selam kızlar iyi geceler hepinizeee
Bugünkü menüm
Kahvaltı 10: 1 haş yumurta, taze soğan, siyah zeytin, ufak bazlama, 1.5 ceviz, 2 hurma
Öğlen 15: 1.5 kase yoğurt, 1 domates, 2 salatalık
Akşam 21: Vişne kurusu
1.5 litre su
Spor yok
Kızlar hava gene kapalı yağışlı, bir yandan iyii bir yandan kötü bilemiyorum. Böyle de insanın içi sıkılıyor kış gibi. Ama yaz gelince de çok aşırı sıcak olacağı belli vallaha geçen sene öyle olmuştu

Selamlaaar menum sahur yagsiz patatesli yumurta bikac kucuk sucuk bir d ekmek peynir domates salatalik
Iftar corba salata 3 sarma kiymali yumurtali pide
Su 3 yapcam spor 45dk
Sucuk yediğine şaşırdım vallaha bestcim gayet iyi olmuş değişiklik olmuş bence bak canım çekti ya ben de mi yesem bir ara kaçamak

Kııııız kızartma mı yedin kankicim yaaa olmadıı iftarda biraz kaçırmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…