- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.201
Yok kanki pantolon ihtiyacı yok her bedenden var ama bi benim bedenimden yok gibi iki taneyle idare ediyorum almayacağım dedim.Tişört türü aldım ve salyam aka aka eve döndüm güzel şeyler vardıSaylanır bence avm de yürümek de belli bir ız gerektiriyor
Pantolon mu aldın yoksa
Yarışmak sana yarıyor anlaşıldı helal olsun cumaya 2 olurPazartesi tartımı veriyorum
78.1 kg yum
Cuma günü 79.1 kg idim
Fark 1 kiloooo
Ramazana daha iyi başlamıştık oruç olunca iftarda hep aynı olmuyor canın çekiyor zaten fazla yemiyoruz ama işte amasahur 03.30
2 yumurtadan pastırmalı peynirli omlet (3/4 ünü yedim)
1,5 ceviz 5 çiğ fındık
domates biber acur
iftar 20.50
siyez unundan kıymalı ev pidesi
1 küçük kabak çiçeği dolması 1 sarma (komşu getirmiş)
domates salatalık biber
ara 1 küçük bardak kefir içmeyi düşünüyorum sırf wc içinbelki içmem
sahurla birlikte su 1,5 lt
öğlen 50 akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsunMenüm geliyor
Kahvaltı 10: 2 dilim kıymalı kayınvalide böreği, 1 kase kavun
Öğlen 15: 2 büyük salatalık
Ara: 1 kase yoğurt, kırmızı biber, kekik
Akşam iftar saatti: 4.5 Çiğ köfte, marul, 2 kuru kayısı, 2 çatal tulum peyniri, 1 ceviz
Spor yok
Su
Afiyet olsun bende artıyım Elif cumaya kadar dişimizi sıkıp eksiye düşmeliyiz var mı fikrin ne yapalımDünkü menüm
Sahur yumurta ve domates
İftar
8 kaşık hinkal (manti)
1kase çorba
Su 1 litre
Günün menüsü
Sahur
Hicbirsey
İftar
8 kaşık etli kuru fasulye
Avuc ici kadar pide
1 bardak kefir
Su 1 litre 2 olacak
inşallah Şeyda m.Teşekkürler canım ramazan da başlamıştım kilo vermeye ben bence Ramazanın değerini bilin.
Allah'a şükür canım amin güzellerimle günler nasıl geçiyor anlamıyorum :)
Verirsin sen ayrıca kiloları ben seni tanıyorum
Bebeklerimin keyfini sürüyorum zaten onlar benim kuzularım ama beni hiç yoran bebekler değiller Allah'a şükür annemi çok üzdük yormayalım der gibiler maşallah bu arada 55 kilo olucam canım bu sefer eh hazırlık olsun hem şimdiden.süt elbette veriyorum Allah'a şükür Allah eymenimin sütünü almadı benden zaten o konuda hiç problemim Yok şu an
harika o darlık tez vakitte bol olur merak etme.Ölçüm yapalım bence de inceldik mi görürüz ..şimdi yapalım birde temmuz başında ..ne dersiniz?dün mağazalara girdik yaz kıyafetleri baktık..ben almadım ama ne güzel şeyler vardı..istediğim kiloya yazın insem de elbise alsam keşke..dün 40 beden eteğimi giydim basenlerde darlık oldu..üstüne örttüm 42 den 40 a düşmüşüm ama dar oluyor henüz..
Bu arada 44 giriyordum kışın
Kolay gelsin canım. Hele İnşaat temizligiyse çok zor bol enerji diliyorum sana.Günaydın kızlar dün evin kaba temizligini yapmaya çalıştık lakin ne mümkün oluyorum yorgunluktan bu temizlik iki kişiyle olmayacak sanırım
Harikasın.Pazartesi tartımı veriyorum
78.1 kg yum
Cuma günü 79.1 kg idim
Fark 1 kiloooo
artı olmaktan iyi Tebrikler tatlım.Bendeki fark -100 gram..
ne yapalım bu kadarcık olsun ..bugünden itibaren kaçamak yapmayacağım
Tebrikler.günaydın canlar hafta sonu ben yoktum ama geldiğim gibi gittim sanmayın sanırım takıma girmem biraz uzucak köydeydim internet pakedim bitmiş giremedim menülerimi şimdi yazıp gevezelik yapmayımbu sabah 109.1 sanırım ilk etapta hızlı gidicek
SüpersinCuma günü 78
Bugün 77,7
Fark 300 gram
eksiyle hafta sonunu atlatmak büyük sonuç canım.60.9 kızlar 100 gr gitmis :)
oo iyi gidiyorsun.bu arada ben de eksi 200 üm
Valla bilmiyorum canım ne yapsak ki ramazanda hersey zor çorba salata biraz protein iftarı atlatsak. Sahurda da yumurta peynir salata domates. Anca bu olur az karbon la atlatmak lazım. Bi ara protein diyeti yapıyordum 50 protein sayiyordum oda olabilir.Yok kanki pantolon ihtiyacı yok her bedenden var ama bi benim bedenimden yok gibi iki taneyle idare ediyorum almayacağım dedim.Tişört türü aldım ve salyam aka aka eve döndüm güzel şeyler vardı
Yarışmak sana yarıyor anlaşıldı helal olsun cumaya 2 olur
Ramazana daha iyi başlamıştık oruç olunca iftarda hep aynı olmuyor canın çekiyor zaten fazla yemiyoruz ama işte ama
Afiyet olsun
Afiyet olsun bende artıyım Elif cumaya kadar dişimizi sıkıp eksiye düşmeliyiz var mı fikrin ne yapalım
Evet bi de o eksi 60i gosterdi ya ondan daha bi guzel :)inşallah Şeyda m.
harika o darlık tez vakitte bol olur merak etme.
Kolay gelsin canım. Hele İnşaat temizligiyse çok zor bol enerji diliyorum sana.
Harikasın.
artı olmaktan iyi Tebrikler tatlım.
Tebrikler.
Süpersin
eksiyle hafta sonunu atlatmak büyük sonuç canım.
oo iyi gidiyorsun.
Bence de karbonu azaltmamız lazım yarın menümü sebzeye mi çevirsem sahurda yumurta ekmeksiz çok kötü kokuyor bana yiyemiyorumValla bilmiyorum canım ne yapsak ki ramazanda hersey zor çorba salata biraz protein iftarı atlatsak. Sahurda da yumurta peynir salata domates. Anca bu olur az karbon la atlatmak lazım. Bi ara protein diyeti yapıyordum 50 protein sayiyordum oda olabilir.
Valla bilmiyorum canım ne yapsak ki ramazanda hersey zor çorba salata biraz protein iftarı atlatsak. Sahurda da yumurta peynir salata domates. Anca bu olur az karbon la atlatmak lazım. Bi ara protein diyeti yapıyordum 50 protein sayiyordum oda olabilir.
kızartma olmasa iyi olur canım miktarı az olsun ben fırında 1 kaşık yağ ile yapıyorum çokta güzel oluyor tavsiye ederim. Kadinbudu köfte de pirinç var ekmek miktarı azaltilabilirdi afiyetler olsun.MENÜM
iftar
Yarım kase mercimek çorbası
karışık sebze kızartması(kabak,patlıcan ,domates)
4 kadınbudu köfte
2 dilim ekmek
ayran
1 tanecik cips
1 tatlı kaşığının ucuyla sütlaç
sahur
2 dilim çavdar
1 yum
1 kk peynir
domates,salatalık
su 2lt
spor yok
Ay ben severim yumurtayı koklama ayol yut gitsin :) sadece sebze olmaz kaslarimizin sağlığı için protein şart tatlım.Bence de karbonu azaltmamız lazım yarın menümü sebzeye mi çevirsem sahurda yumurta ekmeksiz çok kötü kokuyor bana yiyemiyorum
Aynen ramazan dostlarla arkadaslarla kalabalıklar güzel. Kolay gelsin.Günaydın kızlar..akşama iftara misafir çağırdık ..bugün koşturmaca var..olsun Ramazan da böyle güzel..
yoğurt hergün mutlaka yiyorum Şeydam herseyi mahvetti ler tadı tuzu yok senelerdir çocukluğumda ki Çileklerin tadını bulamadım buğday da dediğin gibi tavuk yemeye korkuyoruz artık köyden alıyoruz yumurta almak için 30 km yol gidiyorum tadı güzel diye. Çocuklarımız ne yapıcak üzülüyorum inan ki.yoğurdu da ihmal etme canım şöyle karbonhidratı azaltınca hem kolay kilo veriliyor hemde sağlıklı oluyoruz bizim yendiğimiz buğday gerçek buğday mı sanıyorsunuz herşeyiyle oynadılar
kızartma olmasa iyi olur canım miktarı az olsun ben fırında 1 kaşık yağ ile yapıyorum çokta güzel oluyor tavsiye ederim. Kadinbudu köfte de pirinç var ekmek miktarı azaltilabilirdi afiyetler olsun.
Ay ben severim yumurtayı koklama ayol yut gitsin :) sadece sebze olmaz kaslarimizin sağlığı için protein şart tatlım.
Aynen ramazan dostlarla arkadaslarla kalabalıklar güzel. Kolay gelsin.
yoğurt hergün mutlaka yiyorum Şeydam herseyi mahvetti ler tadı tuzu yok senelerdir çocukluğumda ki Çileklerin tadını bulamadım buğday da dediğin gibi tavuk yemeye korkuyoruz artık köyden alıyoruz yumurta almak için 30 km yol gidiyorum tadı güzel diye. Çocuklarımız ne yapıcak üzülüyorum inan ki.
TeşekkürlerMerhaba 9. takımcım,
503. ve 520. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-39#post-51664804
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Sucuk yediğine şaşırdım vallaha bestcimSelamlaaar menum sahur yagsiz patatesli yumurta bikac kucuk sucuk bir d ekmek peynir domates salatalik
Iftar corba salata 3 sarma kiymali yumurtali pide
Su 3 yapcam spor 45dk
Kııııız kızartma mı yedin kankicim yaaa olmadıı iftarda biraz kaçırmışsın canımMENÜM
iftar
Yarım kase mercimek çorbası
karışık sebze kızartması(kabak,patlıcan ,domates)
4 kadınbudu köfte
2 dilim ekmek
ayran
1 tanecik cips
1 tatlı kaşığının ucuyla sütlaç
sahur
2 dilim çavdar
1 yum
1 kk peynir
domates,salatalık
su 2lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?