Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süpersin

Selam menum sahur mercimek corbasi yumurta 10 kiraz 1avuc kuruyemis
Iftar tavuk sote yogurtlu semizotu salata
Su 3 yapcam spor 20 dk kardiyo yaptim bolgesel caliscam aksam

Aaay geldin miii sonundaaa
Tebrik ederim bravo hiç bozmadığın için
Kesin eksidesindir tartıldın mı bugün dönünce
Cuma sabah belki de biz 1.yiiiiiz
Yok canım tartilmadim yarını beklicem

Annemde de yemek yoktu lahmacun yedim mecbur o da mecbur 3 tane annem Ankara'dan geldide sahurda ne yicem bilmiom evde hiç bisi yok çünkü
Bı de stres var ailecek zor bı dönemden geçiyoruz bu yüzden diyemedim diyet bisi yapalim die
Yarın ancak düzene giricek ama domates ve haşlanmış yumurta yicem sanırım evde bu var bununla sahur yaparım

Menüm
Sahur
1 kase domates çorbası
1 yumurta

İftar
1 kase domates çorbası
Salata
1 kase yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı

Az önce çayın yanında biraz çekirdek.

30 dk yürüyüş
Su 2 litre tamamlanacak.

Allah başımız dan eksik etmesin büyüklerimizi.

Harikasın.

Ne güzel :) kızlarım ve Allah nasip ederse vakti zamanı geldiği zaman eymenim için sağlıklı bir hayat kurmak istiyorum marketlerden alınan şeylerle beslemek istemiyorum
Çok haklısın dikkat etmek şart Şeyda cım.

ramazanda böyle olması normal bide kilo azaldıkca vermek zorlaşıyor. Moralini bozma.

afiyet olsun canım. sahur güzel de sanki akşam karbonhidrat fırlamış gibi
Aslında o patates kızartması gibi dilimlenmis ti toplasan 2 çatal fırında olmasa onuda yemezdim de. Çocuklar istedi yaptım

Afiyet olsun.

kirazı da iyi yemişsin afiyet olsun.

Selam menum sahur mercimek corbasi yumurta 10 kiraz 1avuc kuruyemis
Iftar tavuk sote yogurtlu semizotu salata
Su 3 yapcam spor 20 dk kardiyo yaptim bolgesel caliscam aksam
Afiyet olsun.

Kolay gelsin buda geçer inşallah.

Ay canım da kaç gündür lahmacun istiyyyyy afiyet olsun.

Evet canim ya son kilolar zorluyo bir ayda bir bucuk kilocuk verdim resmen. Simdi biraz kalori azaltmasina basladim bakalim nasil olcak

Canım moralini bozma inşallah her şey yoluna girer. Her gecenin bir sabahı var derdi anneannem.
Tartılma işini de halledersin lahmacun olmamış tabi ama yapacak bir şey yok alış verişe çıkman lazım diyet şeyler almak için

Son düzenleme:
Kaptancım taşınma işleri ev temizliği çok sıkıcı ve zor ama iyi tarafları da var. Hiç atamadığın şeyleri atıyor veya birine veriyorsun. Ne zamandır kaybettiğin bulamadığın eşyalarını bulup şaşırıyorsun. Köşe bucak temizleniyor. Bir de yepyeni bir apartman yeni komşuların oluyor. Bana gelen giden olmadı daha gerçi komşuluk ölmüş burda ya vallaha...yan kapı komşumuz bile 1 aydır bir şeye ihtiyacınız var mı demedi, bir çay getirmedi...vay halimize

Günaydın kızlar niyetli olanlar bugün akşam tartilmayi unutmasin lütfen
acemihayat28 canim rabbim kolaylık versin lahmacun için 1 lahmacun yenilebilir kaç tane yedin bilmiyorum ama aklinda bulunsun

bahar temizliği yaparken çoğunu atmıştım yada vermiştim canim ama şimdi yeni evesigma derdi var yine atılacak verilecekler çıkıyor 3 senedir burda oturuyorum karşı komsumdan başka kimse hoşgeldine gelmedi bakalım bu apartman nasıl olacak karşı komsuyla tanıştık şimdilik iyi birilerine benziyor bakalım gorucez

Günaydın kızlar..bugün az açıldım gibi valla dün ağzım burnum tıkalıydı..bütün gece başım ağrıdı ..şimdi biraz daha iyiyim ..bugünden itibaren yine diyet moduna girdim..misafir olunca zor..

Büyükşehirdeysen komşuluk zor..ben ankaradayken hiç tanımıyordum komşuları..sonra çocuklarımız sayesinde tanıştık ..iyi de olmuştu..az olsun öz olsun ..

Aman kendine dikkat et keşke yatıp dinlensen bütün ilaçlardan iyi geliyor ama çocukla zor

Aman kendine dikkat et keşke yatıp dinlensen bütün ilaçlardan iyi geliyor ama çocukla zor
Öyle canım..bir de çok zorladım kendimi galiba..misafir temizlik yemek derken..zaten bu evlerin işi hiç bitmiyor kızlar ..yap yap aynı..gerçi misafir de güzel oluyor seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…