- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.241
Süpersinsabah 08.30
1 yumurta
8 zeytin
1 dilim keçi peyniri
domates acur
3,5 ceviz
ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
8 çiğ kaju fıstığı
8 çiğ badem
ara 18.00
20 kiraz
100 mlt kefir
akşam 19.00
fırında köfteli patlıcan kebabı
2 yk pilav
salata
20 kiraz
ara 20.00
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatana kadar 2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
akşam meyvesi çok fazla kaçtı ama. pilavı da yemeseydim iyiydi.Süpersin
Yok canım tartilmadim yarını beklicemAaay geldin miii sonundaaa
Tebrik ederim bravo hiç bozmadığın için
Kesin eksidesindir tartıldın mı bugün dönünce
Cuma sabah belki de biz 1.yiiiiiz
Allah başımız dan eksik etmesin büyüklerimizi.Aynen canımeliya bugün misafir günü gene. İnşallah evimiz bereketli olsun bol bol misafirlerimiz eksik olmasın, ramazanın en güzel şeyi birlikte olmak, oruç tutanla da tutmayanla da aynı sofrada oturup iftarı beklemek çok keyifli. Bayramda da tek tek bayram gezmesi yapıp yaşlı insanları görmek de öyle. Çünkü zaten ailede çok az yaşlımız kaldı şu anda sadece 4 tane var Allah uzun ömür versin...
Pembe_patikli hava bir iyi bir kötü kendine dikkat et canım benim 1 hafta nezlem sürdü, 10 gün geniz akıntım devam etti anca geçti vallaha. Çocuklara bulaşmasın da aman. Boğaz ağrısına ıhlamur, adaçayı iyi geliyor. (2 fincan)
Harikasın.Selam. Canlar geldim köyden sonunda ve hiç kaçırmadan hatta herkes hayret etti azmime
İftar ve sahurda da hiç kaçırmadan halleettik
Bu akşamda annemde olucam orda da kacirmam eminim ayy inşallah eksilerdeymdir
koyun suyu güzel ama acayip sisirio neden bilmiyorm ama şu an hafifim çok şükür :) ozldinzimi beni
Çok haklısın dikkat etmek şart Şeyda cım.Ne güzel :) kızlarım ve Allah nasip ederse vakti zamanı geldiği zaman eymenim için sağlıklı bir hayat kurmak istiyorum marketlerden alınan şeylerle beslemek istemiyorum
ramazanda böyle olması normal bide kilo azaldıkca vermek zorlaşıyor. Moralini bozma.Aynen bence de. Hemen bugun 61.1 ciktim asiri moralim bozuldu. Zaten 61 e takildim hizli gitmiyo degisiklik yapin menude diyolar zaten orucum en buyuk degisiklik bu yine de gitmiyo. Napcam ben motivasyonum bozuluyo haftada 200 300 gr gidiyo ya da gitmiyo cok sinirlendim
Aslında o patates kızartması gibi dilimlenmis ti toplasan 2 çatal fırında olmasa onuda yemezdim de. Çocuklar istedi yaptımafiyet olsun canım. sahur güzel de sanki akşam karbonhidrat fırlamış gibi
Afiyet olsun.Menüm
Kahvaltı 10: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim yeşil elma, 5 zeytin, pide, 1.5 ceviz
Öğlen 16: kuruyemiş karışık
Akşam 21: Karpuz
Su 1 litre
Spor 49 dakika yürüyüş
Toplam 900 kalori civarı olmuş
kirazı da iyi yemişsin afiyet olsun.sabah 08.30
1 yumurta
8 zeytin
1 dilim keçi peyniri
domates acur
3,5 ceviz
ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
8 çiğ kaju fıstığı
8 çiğ badem
ara 18.00
20 kiraz
100 mlt kefir
akşam 19.00
fırında köfteli patlıcan kebabı
2 yk pilav
salata
20 kiraz
ara 20.00
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatana kadar 2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun.Selam menum sahur mercimek corbasi yumurta 10 kiraz 1avuc kuruyemis
Iftar tavuk sote yogurtlu semizotu salata
Su 3 yapcam spor 20 dk kardiyo yaptim bolgesel caliscam aksam
Kolay gelsin buda geçer inşallah.Aman kızlar nolur dikkat tartiya az kaldı bugün kaç kere girdim bir yazmaya elim ermedi hep bir şey oldu bu hafta sonu inşallah bir aksilik olmazsa taşınma işleri bitecek cumartesi temizlik pazar taşınma ne zormuş taşınma işleri
Ay canım da kaç gündür lahmacun istiyyyyyYok canım tartilmadim yarını beklicem
Annemde de yemek yoktu lahmacun yedim mecbur o da mecbur 3 tane annem Ankara'dan geldide sahurda ne yicem bilmiom evde hiç bisi yok çünkü
Bı de stres var ailecek zor bı dönemden geçiyoruz bu yüzden diyemedim diyet bisi yapalim die
Yarın ancak düzene giricek ama domates ve haşlanmış yumurta yicem sanırım evde bu var bununla sahur yaparım
Evet canim ya son kilolar zorluyo bir ayda bir bucuk kilocuk verdim resmen. Simdi biraz kalori azaltmasina basladim bakalim nasil olcakAllah başımız dan eksik etmesin büyüklerimizi.
Harikasın.
Çok haklısın dikkat etmek şart Şeyda cım.
ramazanda böyle olması normal bide kilo azaldıkca vermek zorlaşıyor. Moralini bozma.
Aslında o patates kızartması gibi dilimlenmis ti toplasan 2 çatal fırında olmasa onuda yemezdim de. Çocuklar istedi yaptım
Afiyet olsun.
kirazı da iyi yemişsin afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Kolay gelsin buda geçer inşallah.
Ay canım da kaç gündür lahmacun istiyyyyyafiyet olsun.
Aynen canimYarın iftara dogrumu tartilcaz
Evet tatlım doğru sonuç içinYarın iftara dogrumu tartilcaz
stres yapma önlem alınca düzen kurunca hepsi giderEvet canim ya son kilolar zorluyo bir ayda bir bucuk kilocuk verdim resmen. Simdi biraz kalori azaltmasina basladim bakalim nasil olcak
Canım moralini bozma inşallah her şey yoluna girer. Her gecenin bir sabahı var derdi anneannem.Yok canım tartilmadim yarını beklicem
Annemde de yemek yoktu lahmacun yedim mecbur o da mecbur 3 tane annem Ankara'dan geldide sahurda ne yicem bilmiom evde hiç bisi yok çünkü
Bı de stres var ailecek zor bı dönemden geçiyoruz bu yüzden diyemedim diyet bisi yapalim die
Yarın ancak düzene giricek ama domates ve haşlanmış yumurta yicem sanırım evde bu var bununla sahur yaparım
Kaptancım taşınma işleri ev temizliği çok sıkıcı ve zor ama iyi tarafları da var. Hiç atamadığın şeyleri atıyor veya birine veriyorsun. Ne zamandır kaybettiğin bulamadığın eşyalarını bulup şaşırıyorsun. Köşe bucak temizleniyor. Bir de yepyeni bir apartman yeni komşuların oluyor. Bana gelen giden olmadı daha gerçi komşuluk ölmüş burda ya vallaha...yan kapı komşumuz bile 1 aydır bir şeye ihtiyacınız var mı demedi, bir çay getirmedi...vay halimizeAman kızlar nolur dikkat tartiya az kaldı bugün kaç kere girdim bir yazmaya elim ermedi hep bir şey oldu bu hafta sonu inşallah bir aksilik olmazsa taşınma işleri bitecek cumartesi temizlik pazar taşınma ne zormuş taşınma işleri
bahar temizliği yaparken çoğunu atmıştım yada vermiştim canim ama şimdi yeni evesigma derdi var yine atılacak verilecekler çıkıyor 3 senedir burda oturuyorum karşı komsumdan başka kimse hoşgeldine gelmedi bakalım bu apartman nasıl olacak karşı komsuyla tanıştık şimdilik iyi birilerine benziyor bakalım gorucezKaptancım taşınma işleri ev temizliği çok sıkıcı ve zor ama iyi tarafları da var. Hiç atamadığın şeyleri atıyor veya birine veriyorsun. Ne zamandır kaybettiğin bulamadığın eşyalarını bulup şaşırıyorsun. Köşe bucak temizleniyor. Bir de yepyeni bir apartman yeni komşuların oluyor. Bana gelen giden olmadı daha gerçi komşuluk ölmüş burda ya vallaha...yan kapı komşumuz bile 1 aydır bir şeye ihtiyacınız var mı demedi, bir çay getirmedi...vay halimize
Büyükşehirdeysen komşuluk zor..ben ankaradayken hiç tanımıyordum komşuları..sonra çocuklarımız sayesinde tanıştık ..iyi de olmuştu..az olsun öz olsun ..Günaydın kızlar niyetli olanlar bugün akşam tartilmayi unutmasin lütfen
acemihayat28 canim rabbim kolaylık versin lahmacun için 1 lahmacun yenilebilir kaç tane yedin bilmiyorum ama aklinda bulunsun
bahar temizliği yaparken çoğunu atmıştım yada vermiştim canim ama şimdi yeni evesigma derdi var yine atılacak verilecekler çıkıyor 3 senedir burda oturuyorum karşı komsumdan başka kimse hoşgeldine gelmedi bakalım bu apartman nasıl olacak karşı komsuyla tanıştık şimdilik iyi birilerine benziyor bakalım gorucez
Aman kendine dikkat et keşke yatıp dinlensen bütün ilaçlardan iyi geliyor ama çocukla zorGünaydın kızlar..bugün az açıldım gibi valla dün ağzım burnum tıkalıydı..bütün gece başım ağrıdı ..şimdi biraz daha iyiyim ..bugünden itibaren yine diyet moduna girdim..misafir olunca zor..
Öyle canım..bir de çok zorladım kendimi galiba..misafir temizlik yemek derken..zaten bu evlerin işi hiç bitmiyor kızlar ..yap yap aynı..gerçi misafir de güzel oluyor seviyorum..Aman kendine dikkat et keşke yatıp dinlensen bütün ilaçlardan iyi geliyor ama çocukla zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?