- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.261
Vallaha bence en zor ve nankör iş ev hanımlığı, temizlik, ütü, yemek yapmak. Bütün günün gidiyor ama kimse de aa ne iyi yapmışsın demiyor. Hatta nasılsa bütün gün evdesin diyorlar. Yemek desen 2 dakikada yenip bitiyorÖyle canım..bir de çok zorladım kendimi galiba..misafir temizlik yemek derken..zaten bu evlerin işi hiç bitmiyor kızlar ..yap yap aynı..gerçi misafir de güzel oluyor seviyorum..
Boşver canım kafayı takma..sen yoluna devam et..bende önceden bir yere gittiğimde diyet yapıyorum dediğimde herkes karışıyordu..tavsiyeler neler neler..o zaman bir arkadaşım dedi "midem ağrıyor de"niye uğraşıyorsun dedi bana..kötü değiller ama kaç kilo olursam olayım hâlâ annem babam bana yemek yedirme derdinde olur memlekette..Dün gene sinir oldum hemen anlatayım size de hak vereceksiniz
İftarda babam vardı, sen niye şundan bundan yemiyorsun dedi, ben de rejimde olduğumu söyledim tekrar. Sen cidden rejimde misin dedi, evet dedim. Ben senin rejimlerini bilirim 2 gün sonra bırakırsın dedi
Kilo verdiğim için moralim bozulmuyor artık ama yemi rejime başladığım zamanlarda böyle şeyler söyledikleri zaman üzülürdüm hatta rejimi bırakırdımAnnemle babam çok acımasızlar bu konuda çünkü çocukluğumdan beri şişmanım. Kendi kendime hep rejim yaptım durdum hayatum boyunca. Birçok kere bozdum. Ama çok kilo verdiğim de oldu kendi kendime. Buna rağmen üzdü beni....
Insallah 28inde kemere gidiyoruz vermem lazim o zamanaEvet tatlım doğru sonuç için
stres yapma önlem alınca düzen kurunca hepsi gider
kolay gelsin Mervecim. taşınman hayırlısıyla bitseydi iyiydi sende rahatlardın. her yer her yerdedir şimdi.Aman kızlar nolur dikkat tartiya az kaldı bugün kaç kere girdim bir yazmaya elim ermedi hep bir şey oldu bu hafta sonu inşallah bir aksilik olmazsa taşınma işleri bitecek cumartesi temizlik pazar taşınma ne zormuş taşınma işleri
afiyet olsun canım.Menüm
Sahur
1 kase domates çorbası
1 yumurta
İftar
1 kase domates çorbası
Salata
1 kase yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
Az önce çayın yanında biraz çekirdek.
30 dk yürüyüş
Su 2 litre tamamlanacak.
evet kirazı çok yedim. önce moralim bozuldu. sonra baktım kirazın glisemik indeksi 22 ymiş. ayrıca antioksidan etkisi ve bir çok faydaları varmış. üstüne de kabuk tarçını içince rahatladımAslında o patates kızartması gibi dilimlenmis ti toplasan 2 çatal fırında olmasa onuda yemezdim de. Çocuklar istedi yaptım
kirazı da iyi yemişsin afiyet olsun.
komşuluk gerçekten çok önemli dönecim. insanın apartmanda çalacağı bir kapı olmalı. ve de senin kapın çalınmalı. çok çok önemli. Allah cümlemize hayırlı iyi niyetli komşular versin inşallahKaptancım taşınma işleri ev temizliği çok sıkıcı ve zor ama iyi tarafları da var. Hiç atamadığın şeyleri atıyor veya birine veriyorsun. Ne zamandır kaybettiğin bulamadığın eşyalarını bulup şaşırıyorsun. Köşe bucak temizleniyor. Bir de yepyeni bir apartman yeni komşuların oluyor. Bana gelen giden olmadı daha gerçi komşuluk ölmüş burda ya vallaha...yan kapı komşumuz bile 1 aydır bir şeye ihtiyacınız var mı demedi, bir çay getirmedi...vay halimize
hiç aldırış etme tatlım. bazen aile içinden bazen dışından çıkıyor böyle insanlar. acımasızca moral bozuyorlar. sen çok güzel kilo verdin. yoluna devam et. biz senin yanındayızDün gene sinir oldum hemen anlatayım size de hak vereceksiniz
İftarda babam vardı, sen niye şundan bundan yemiyorsun dedi, ben de rejimde olduğumu söyledim tekrar. Sen cidden rejimde misin dedi, evet dedim. Ben senin rejimlerini bilirim 2 gün sonra bırakırsın dedi
Kilo verdiğim için moralim bozulmuyor artık ama yemi rejime başladığım zamanlarda böyle şeyler söyledikleri zaman üzülürdüm hatta rejimi bırakırdımAnnemle babam çok acımasızlar bu konuda çünkü çocukluğumdan beri şişmanım. Kendi kendime hep rejim yaptım durdum hayatum boyunca. Birçok kere bozdum. Ama çok kilo verdiğim de oldu kendi kendime. Buna rağmen üzdü beni....
Bak iyi fikir midem ağrıyor diyim ben de. Nedense rejim yapıyorum diyince herkes bir tuhaf davranıyor yoksaBoşver canım kafayı takma..sen yoluna devam et..bende önceden bir yere gittiğimde diyet yapıyorum dediğimde herkes karışıyordu..tavsiyeler neler neler..o zaman bir arkadaşım dedi "midem ağrıyor de"niye uğraşıyorsun dedi bana..kötü değiller ama kaç kilo olursam olayım hâlâ annem babam bana yemek yedirme derdinde olur memlekette..
Sağol. İnşallah küçülürüm. 34 beden olamam tabiki ama bir 40 bedene razıyım. Destekleriniz için çok teşekkür ederim canım takımımkolay gelsin Mervecim. taşınman hayırlısıyla bitseydi iyiydi sende rahatlardın. her yer her yerdedir şimdi.
afiyet olsun canım.
evet kirazı çok yedim. önce moralim bozuldu. sonra baktım kirazın glisemik indeksi 22 ymiş. ayrıca antioksidan etkisi ve bir çok faydaları varmış. üstüne de kabuk tarçını içince rahatladım
komşuluk gerçekten çok önemli dönecim. insanın apartmanda çalacağı bir kapı olmalı. ve de senin kapın çalınmalı. çok çok önemli. Allah cümlemize hayırlı iyi niyetli komşular versin inşallah
hiç aldırış etme tatlım. bazen aile içinden bazen dışından çıkıyor böyle insanlar. acımasızca moral bozuyorlar. sen çok güzel kilo verdin. yoluna devam et. biz senin yanındayızbaşaracaksın
Aay benim de adetlerim aynen böyle. Kafamı kaldıramıyorum. Tüm vücudun kırılıyor, başım ağrıyor...ne yapmalı bilmem ki o zamanlar. Ağrı kesici ve su içiyorum ben. Geçmişler olsunr.... mahvetti beni. bugün işe gitmedim izinliyim. çok kötüyüm
birbirimize destek olacağız tabiki.Sağol. İnşallah küçülürüm. 34 beden olamam tabiki ama bir 40 bedene razıyım. Destekleriniz için çok teşekkür ederim canım takımım
Aay benim de adetlerim aynen böyle. Kafamı kaldıramıyorum. Tüm vücudun kırılıyor, başım ağrıyor...ne yapmalı bilmem ki o zamanlar. Ağrı kesici ve su içiyorum ben. Geçmişler olsun
Ayy resmen beni anlatmışsin benm yaşadıklarımıDün gene sinir oldum hemen anlatayım size de hak vereceksiniz
Ay ay ayyy süpersiin caanım çok çok sevindim bak emeklerinin karşılığı işte bu hem oruç tuttun hem nerdeyse 2 kilo vermişsinEvet kızlar tartildim
Başlangıc:106.1
Geçen hafta:105.0
Güncel: 103.1
Fark :1.900gr
Evet canım iki hafta gectide matematik 0 bendeacemihayat28 yüzdeni de yaz canım bu hafta heralde takımdasındır 2 haftayı geçtin dimi
Ben de sabah tartılıcam
Ayy evet canım aradaki kaçamaklara rağmen :)Ay ay ayyy süpersiin caanım çok çok sevindim bak emeklerinin karşılığı işte bu hem oruç tuttun hem nerdeyse 2 kilo vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?