Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün gene sinir oldum hemen anlatayım size de hak vereceksiniz
İftarda babam vardı, sen niye şundan bundan yemiyorsun dedi, ben de rejimde olduğumu söyledim tekrar. Sen cidden rejimde misin dedi, evet dedim. Ben senin rejimlerini bilirim 2 gün sonra bırakırsın dedi
Kilo verdiğim için moralim bozulmuyor artık ama yemi rejime başladığım zamanlarda böyle şeyler söyledikleri zaman üzülürdüm hatta rejimi bırakırdım Annemle babam çok acımasızlar bu konuda çünkü çocukluğumdan beri şişmanım. Kendi kendime hep rejim yaptım durdum hayatum boyunca. Birçok kere bozdum. Ama çok kilo verdiğim de oldu kendi kendime. Buna rağmen üzdü beni....

Öyle canım..bir de çok zorladım kendimi galiba..misafir temizlik yemek derken..zaten bu evlerin işi hiç bitmiyor kızlar ..yap yap aynı..gerçi misafir de güzel oluyor seviyorum..
Vallaha bence en zor ve nankör iş ev hanımlığı, temizlik, ütü, yemek yapmak. Bütün günün gidiyor ama kimse de aa ne iyi yapmışsın demiyor. Hatta nasılsa bütün gün evdesin diyorlar. Yemek desen 2 dakikada yenip bitiyor

Boşver canım kafayı takma..sen yoluna devam et..bende önceden bir yere gittiğimde diyet yapıyorum dediğimde herkes karışıyordu..tavsiyeler neler neler..o zaman bir arkadaşım dedi "midem ağrıyor de"niye uğraşıyorsun dedi bana..kötü değiller ama kaç kilo olursam olayım hâlâ annem babam bana yemek yedirme derdinde olur memlekette..

kolay gelsin Mervecim. taşınman hayırlısıyla bitseydi iyiydi sende rahatlardın. her yer her yerdedir şimdi.

afiyet olsun canım.

Aslında o patates kızartması gibi dilimlenmis ti toplasan 2 çatal fırında olmasa onuda yemezdim de. Çocuklar istedi yaptım

kirazı da iyi yemişsin afiyet olsun.
evet kirazı çok yedim. önce moralim bozuldu. sonra baktım kirazın glisemik indeksi 22 ymiş. ayrıca antioksidan etkisi ve bir çok faydaları varmış. üstüne de kabuk tarçını içince rahatladım

komşuluk gerçekten çok önemli dönecim. insanın apartmanda çalacağı bir kapı olmalı. ve de senin kapın çalınmalı. çok çok önemli. Allah cümlemize hayırlı iyi niyetli komşular versin inşallah

hiç aldırış etme tatlım. bazen aile içinden bazen dışından çıkıyor böyle insanlar. acımasızca moral bozuyorlar. sen çok güzel kilo verdin. yoluna devam et. biz senin yanındayız başaracaksın

Bak iyi fikir midem ağrıyor diyim ben de. Nedense rejim yapıyorum diyince herkes bir tuhaf davranıyor yoksa

Sağol. İnşallah küçülürüm. 34 beden olamam tabiki ama bir 40 bedene razıyım. Destekleriniz için çok teşekkür ederim canım takımım

r.... mahvetti beni. bugün işe gitmedim izinliyim. çok kötüyüm
Aay benim de adetlerim aynen böyle. Kafamı kaldıramıyorum. Tüm vücudun kırılıyor, başım ağrıyor...ne yapmalı bilmem ki o zamanlar. Ağrı kesici ve su içiyorum ben. Geçmişler olsun

birbirimize destek olacağız tabiki.

bir de aklında olsun şu hatayı yapma bir daha. kimseye ama kimseye diyetteyim deme. doydum de, canım istemiyor de. zayıfladığını görenlere de aaa evet biraz kilo verdim son zamanlarda canım bir şey istemiyor de. kimsenin diyette olduğunu zayıflamaya çalıştığını bilmesine gerek yok. ve kimsenin seni bununla incitmesine izin verme zaten sonra senin de moralin bozulur düzenini etkiler. herkes fikrini kendine saklasın. bu ortamlarda bile yapılan kötü yorumlara çok kızıyorum ben.

saol canım. valla o durumu hiç sorma bu sefer gerçekten çok zor oldu bana

Son düzenleme:
Ayy resmen beni anlatmışsin benm yaşadıklarımı yani annemler böyle demiodu ama nerdeyse birebir :/ bozma moralini köyde eşimin dedesi babaannesi de bakalm ne zamana kadar diyip duruolar pek inanmiolar ama sonucu görecekler

Bakalım artık teravihten sonra yürüyüş yapcaz sanırım çünkü sporsuz daha az ilerlicez tamam belki hergun yapamam ama yapabildiğim kadar sahur sonrası yürüyüş istiyoruz esimede bağlı bazen çok yorgun oluyo olduğu yerde uyuyor bakalm bugün değil ama yarın kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…