Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyyyy şaka gibi yaa, "Yok canım akşam 7ye kadar beraber oluruz, üsküdarda güzel bir yer var oraya gider otururuz, serin güzel bir yer" mesaja abaaaak!!!!!!! bide üsküdara ayağına mı gidicem. yok ya :)

Gelemem o kadar uzağa dedim :)

Son düzenleme:

Ne yanlış anlicam, yanlış değil gayet doğru. Ne işim var benim taaa üsküdarda, uzak bide yani yakın biyer değil bana. Genelde böyleler. En güzel huyu hiçbişeyi ödettirmemesi. Onun dışında bi ...a yaramaz:)

AhA MESAJ. Diyoki, "Beşiktaşa gelemez misin". Ben dedimki, beşiktaş değil üsküdar diyosun.

demişki, "canım üsküdar ile beşiktaş arası 5 dakika. ne uzağı ya. sen istanbulu bilmiyo musun?

bende dedimki gelemem

demişki, bende alışveriş merkezlerine gelmem, canım sıkılıyo oralarda

iyi, gelme dedim.

ıyy tam soğudum tammm

Son düzenleme:

Alışverıs merkezınden baska bısey yok senın oldugun yerde heralde :) Hem neden sıkılır kı bı ınsan alısverıs merkezınden ???

Alışverıs merkezınden baska bısey yok senın oldugun yerde heralde :) Hem neden sıkılır kı bı ınsan alısverıs merkezınden ???

Yok canım ya illa ayağıma gelsin demiyorum ne biliym beşiktaşa gelsin o zaman, ben leventte oturuyorum. İlla levente gel demedimki ona. Ayrıca bir sürü yer var burda alışveriş merkezleri dışında :) Kıro ya arkadaş ondan sıkılıyo. Böle meyhane tarzı yerleri seviyodur o.

CUMA zayiflama YARIŞMASI 216. ETAP SONUÇLARI
15 - 22 TEMMUZ

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .............. 7. TAKIM ..........

İKİNCİ ................ 14. TAKIM ...........

ÜÇÜNCÜ ............. 6. TAKIM ...........

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ ........ 6. TAKIMDAN ........ ayers % 3.27

İKİNCİ ......... 14. TAKIMDAN ....... roseberry % 3.20

ÜÇÜNCÜ ....... 9. TAKIMDAN ....... Zayıflıyorum % 2.55

Takım olarak 7. olduk bu hafta. Lola yine deredecesin

Holleyyyy :) Bu hafta kaçamak yapanları tek tek pataklicam, şöyle bi 2. falan olsak fena olmaz yani:)))

Kızlar gece arkadaşın kına gecesine gidicem, nasıl olmuşum??? Yorumlarınızı alayım:)

Bu etek bana olmuyodu artık oluyo o da ayrı bi mutluluk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…