Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hıhh tam adamına sordun canım bende yeniyim 2 haftalık deneyimim var henüz:)) aramızda çok tecrübeli arkadaşlar var bu sorunu onlara havale ediyorum:) ama en önemli kural cuma günleri saat 12:30 a kadar kilonu bildirmelisin kazanan açıklanıyor o saatten sonra:)

Evet.. mesaj attım şimdi. ona da cevap yazmazsa bitiriyorum bu işi. sinir oldum

mursh bi zdenizliye antalyadan geldik.tayin istediğimiz zamanlar eşim bana aydını yazalım diye çok dedii...ama ben onu dinlemedim..aman bıktım denizden,varsın uzak olsun dedim.pişmanım.burda boşuna sıcağı çekiyorum

elini sallasan ellisiiiiiii....saçını sallasann telliiissssiiii

Aha cvp geldi, ay tam kıroooo yaaa çıldırıciiiimmm !!!! Ben dedimki, napıyosun. Naptığını yazmadan, "Sen napıyosun canım. yarın müsait misin" demiş. Hayır pazar müsaitim dedim, "Tamam pazar günü görüşürüz o zaman." demiş soğuk soğuk. Hay allahım ya.

Asıl bombaya gelin, ben nerden beri sinir oluyorum buna. Geçen gün görüştük işte, geldiğinden beri telefonla konuşuyo, bi arkadaşı arıyo sürekli, yanımda konuşmamak için bana dediki, sen burda bekle. Ya bekliyorum bekliyorum 15 dk oldu gelmiyo, neyse sonunda geldi, biyere oturduk yine telefonu çaldı, yine aynı kişi arıyo. Bide moruk diye konuşmuyomu koptum kopcam yani

Neyse sonra bi yemek yedi, sonra yine tel çaldı, dedimki bidaha yanımdan gidip konuşursan kalkıp giderim. Annemde diyoki o 15 dk beklettiği zaman kalkıp gitseydin zaten. Haklı, keşke gitseydim. Sonra gttik başka yere oturduk yine tel çaldı, konuşuyo baktım bizim bulunduğumuz yeri tarif ediyo. Kapattı, hayrola dedim noluyo, arkadaş geliyo dedi. En sinir olduğum şey... özel bi buluşmadasın ve arkadaşı geliyo. Polis arkadaş bizim dedi. Bende şey sandım, gelip oturucak arkadaşı. Geldi adam, kalkalımmı artık dedi benim salak

Şok oldum ama bozuntuya vermedim, iyi kalkalım dedim. Sonra bunlar gittiler. Nasıl sinir olduğumu anlatamam. Toplam yanımda 30 dk durdu o da telefon konuşmalarıyla geçti. Şaka gibiydi. Sonra trip attım falan bana dediği şeyde şu, Napalım canım bu seferlikte böyle oldu. Gel de sinir olma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aha şimdide mesaj atmış tekrar, diyoki "Tamam pazar günü akşam 7ye kadar müsaitim canım. Ama erken buluşalım 1 gibi. İstersen". Bende dedimki, farketmez nasıl olsa yarım saat telde konuşup arkadaşın gelince gidiyosun"

Son düzenleme:

öyle olur..işlerinin ve bencil yaşamlarının arasına sıkıştırırlar seni..çünkü ya çalışıyorlardır,ya da o çok az olan dinlenme saatlerini bencil geçirirler..galiba zaman içinde polis arkadaşlarıyla yaptığı kaba muhabbetlere alışmışım yahu:)

Ya hani bide muhteşem birisi olsa dicem tamam neyse canım katlan bunlara. Tipte çok iyi değil, tarzımızda pek uymuyo. Ne müzik ne giyim ne de hayat tarzımız uymuyo.. Pazar gününden sonra kesin kararımı vericem. Tutturuyo zaten sevgilim ol diye. Bilemiyorum iyice soğumaya başladım ben.

Dukan poğaça tarifi:

Eğer atak dönemindeyseniz 7.5 kaşık yulaf kepeği , seyir dönemindeyseniz 10 kaşık yulaf kepeği

Yağsız tuzsuz peynir (Ben bimde satılan krem lor peynirinden kullanıyorum)

Biraz pul biber

Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar alabildiğince yoğurt (light yoğurt)

Tepsinin yüzeyini zeytinyağı ile yağlayın, kağıtla silmenize lüzum yok yulaf yağı çekmiyor.

180 derece fırında 15-20 dk pişirin

Seyir döneminde 5 gün boyunca Günde 2 tane yiyebilirsiniz bu ölçüyle :) Ataktada 1 tane yiyin

Afiyet olsun

Son düzenleme:

Muttteeee 1 kısılık bos yerımız varya pnrkrmn dan bosalan
oraya benım bı arkadasım gelemk ıstıyo oda dukan yaıpo mumkunmu acaba ?
olabilir, gelsin canım...

hoşgeldin..

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım,umarım bu diyet işini hep beraber başarabiliriz

hoşgeldin gulşeker..

yav bırak sunu ya, daha yeni tanıstıgı kişinin yanında zırt pırt telefon.. ne bu...

Ayy cnm keske burda olsaydın ne guzel gelırdım valla sana :) Bide neden tercıh ettın denızlıyı anlamadım ben hıc sevmem gitmedım ama on yargılarım var :)

Cnm face eklımı bı baksaydım merak ettım valla zatı sahanelerını :)Enteresan bı tıpmıs

Son düzenleme:

feysini kapatmıştı, açıklamasıda şu: Arayan kişiler var beni, o yüzden ismimle soyadımla üye olmak istemiyorm. Ay yesinler ne mühim bi şahıs

merak ettim bende baktım.hakkatten öyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…