- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.241
tşk ederim cnm benim ,artık kendimi daha iyi hissediyorum 44 bedenden 38 bedene düştüm inşallah şu 7 kilo da gider ve daha da iyi olur,sormam gereken birşey var sana ,şimdi hergün ne yediğimizi ve kaç gr verdiğimizi mi yazıcaz buraya
hoşgeldin gülşeker :)
salam falan yasak canım. sen dukan diyeti kitabını al bi oku. orda herşey yazıyo...
evet canım almayı düşünüyorum bakalım, dukan poğaça puding tarifleride varmı kitapta?
Hemen ole bı dusunceye kapılma bence.Ama senın beklentılerını karsılayabılcek bırı gıbı deıl sankı.Hayırlısı olsun hakkında.Mutlu olacaksan olur ıns :)
Eskı sevgılım benım yuzume ole msn telefon felan kapatırsa acıyodum telefonu yada msn bak ole kaptılmaz bole kapatılır dıyıp kapatıyodum tel yada msn.En gıcık oldugum seydır.Iyyykkkk
evet canım almayı düşünüyorum bakalım, dukan poğaça puding tarifleride varmı kitapta?
Poğaça tarifi falan yok, ama yemek tarfleri var. poğaçanın tarifini ben veririm sana:)
zaten son günlerde ne arıyor ne soruyor. sanırım baştan bitti bu iş:)
Cnm burda heryer tatıl mesafesınde :) Pırt 1 saatte adadayım 1 saatte dıdımdeyım 1:30 dk da marmarısteyım daha yıllık ıznıme cıkmadım ama hafta sonu cumartesı pazar sole bı tatıl ıcın on hazırlık yapıcam ...Çok eglencelı bı program yaptım 2 gun guzel gececek ıns :)
elini sallasan ellisiiiiiii....saçını sallasann telliiissssiiii
Poğaça tarifi falan yok, ama yemek tarfleri var. poğaçanın tarifini ben veririm sana:)
Süper olur versene hadi yarın sabah yapıyım bir tepsi kahvaltıda yiyimm ohhh çok özledim sabahları poğaçalı kahvaltıları:))))
Aha cvp geldi, ay tam kıroooo yaaa çıldırıciiiimmm !!!! Ben dedimki, napıyosun. Naptığını yazmadan, "Sen napıyosun canım. yarın müsait misin" demiş. Hayır pazar müsaitim dedim, "Tamam pazar günü görüşürüz o zaman." demiş soğuk soğuk. Hay allahım ya.
Asıl bombaya gelin, ben nerden beri sinir oluyorum buna. Geçen gün görüştük işte, geldiğinden beri telefonla konuşuyo, bi arkadaşı arıyo sürekli, yanımda konuşmamak için bana dediki, sen burda bekle. Ya bekliyorum bekliyorum 15 dk oldu gelmiyo, neyse sonunda geldi, biyere oturduk yine telefonu çaldı, yine aynı kişi arıyo. Bide moruk diye konuşmuyomu koptum kopcam yani
Neyse sonra bi yemek yedi, sonra yine tel çaldı, dedimki bidaha yanımdan gidip konuşursan kalkıp giderim. Annemde diyoki o 15 dk beklettiği zaman kalkıp gitseydin zaten. Haklı, keşke gitseydim. Sonra gttik başka yere oturduk yine tel çaldı, konuşuyo baktım bizim bulunduğumuz yeri tarif ediyo. Kapattı, hayrola dedim noluyo, arkadaş geliyo dedi. En sinir olduğum şey... özel bi buluşmadasın ve arkadaşı geliyo. Polis arkadaş bizim dedi. Bende şey sandım, gelip oturucak arkadaşı. Geldi adam, kalkalımmı artık dedi benim salak
Şok oldum ama bozuntuya vermedim, iyi kalkalım dedim. Sonra bunlar gittiler. Nasıl sinir olduğumu anlatamam. Toplam yanımda 30 dk durdu o da telefon konuşmalarıyla geçti. Şaka gibiydi. Sonra trip attım falan bana dediği şeyde şu, Napalım canım bu seferlikte böyle oldu. Gel de sinir olma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Süper olur versene hadi yarın sabah yapıyım bir tepsi kahvaltıda yiyimm ohhh çok özledim sabahları poğaçalı kahvaltıları:))))
Ne bi tepsisi kız1 tane yiyosun sadece günde.
öyle olur..işlerinin ve bencil yaşamlarının arasına sıkıştırırlar seni..çünkü ya çalışıyorlardır,ya da o çok az olan dinlenme saatlerini bencil geçirirler..galiba zaman içinde polis arkadaşlarıyla yaptığı kaba muhabbetlere alışmışım yahu:)
listemde 1 numara edda....ve 2 numarayı da buldum...ene2004 1 tepsi poğaça diyo ya
listemde 1 numara edda....ve 2 numarayı da buldum...ene2004 1 tepsi poğaça diyo ya
Muhahahahah cidden, oturup 1 tepsi yersen neye yaradı dukanÖlçüsünü ayarlıyorum ben, poğaçanın tanesine 1 kaşık yulaf kepeği düşüyo bende günde 2 tane yiyiorum. yani toplam 2 yemek kaşığı yulaf kepeği yemiş oluyorum. Nasılda tok tutuyo :) Bide tadı süper oluyo verdiğim tarifle:) tam ağzımıza layık Kekini de yapıcam ama henüz şu aspartam denilen tatlandırıcıyı bulamadım, nerde satıldığını bilen var mı?
Bu arada, atak evresindeyseni,z günde 1.5 kaşık yulaf kepeği yiceksiniz. unutmadan söleyelim
olabilir, gelsin canım...Muttteeee 1 kısılık bos yerımız varya pnrkrmn dan bosalan
oraya benım bı arkadasım gelemk ıstıyo oda dukan yaıpo mumkunmu acaba ?
arkadaşlar bende dukan diyetine başladım 21.07.2011 de başladım yani tam 3 gün bitti bugün 4. günüm başlarken 71,8 iken şimdi 69,7 oldum ve çok mutluyum hergün daha umutlu uyanıyorum hakikaten iyi sonuç veren bi diyet hedefim 60 olmak inşallah kısa sürede ulaşırım.
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım,umarım bu diyet işini hep beraber başarabiliriz
Aha cvp geldi, ay tam kıroooo yaaa çıldırıciiiimmm !!!! Ben dedimki, napıyosun. Naptığını yazmadan, "Sen napıyosun canım. yarın müsait misin" demiş. Hayır pazar müsaitim dedim, "Tamam pazar günü görüşürüz o zaman." demiş soğuk soğuk. Hay allahım ya.
Asıl bombaya gelin, ben nerden beri sinir oluyorum buna. Geçen gün görüştük işte, geldiğinden beri telefonla konuşuyo, bi arkadaşı arıyo sürekli, yanımda konuşmamak için bana dediki, sen burda bekle. Ya bekliyorum bekliyorum 15 dk oldu gelmiyo, neyse sonunda geldi, biyere oturduk yine telefonu çaldı, yine aynı kişi arıyo. Bide moruk diye konuşmuyomu koptum kopcam yani
Neyse sonra bi yemek yedi, sonra yine tel çaldı, dedimki bidaha yanımdan gidip konuşursan kalkıp giderim. Annemde diyoki o 15 dk beklettiği zaman kalkıp gitseydin zaten. Haklı, keşke gitseydim. Sonra gttik başka yere oturduk yine tel çaldı, konuşuyo baktım bizim bulunduğumuz yeri tarif ediyo. Kapattı, hayrola dedim noluyo, arkadaş geliyo dedi. En sinir olduğum şey... özel bi buluşmadasın ve arkadaşı geliyo. Polis arkadaş bizim dedi. Bende şey sandım, gelip oturucak arkadaşı. Geldi adam, kalkalımmı artık dedi benim salak
Şok oldum ama bozuntuya vermedim, iyi kalkalım dedim. Sonra bunlar gittiler. Nasıl sinir olduğumu anlatamam. Toplam yanımda 30 dk durdu o da telefon konuşmalarıyla geçti. Şaka gibiydi. Sonra trip attım falan bana dediği şeyde şu, Napalım canım bu seferlikte böyle oldu. Gel de sinir olma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aha şimdide mesaj atmış tekrar, diyoki "Tamam pazar günü akşam 7ye kadar müsaitim canım. Ama erken buluşalım 1 gibi. İstersen". Bende dedimki, farketmez nasıl olsa yarım saat telde konuşup arkadaşın gelince gidiyosun"
Ay ene2004 sen çok yaşa emi :))
mursh bi zdenizliye antalyadan geldik.tayin istediğimiz zamanlar eşim bana aydını yazalım diye çok dedii...ama ben onu dinlemedim..aman bıktım denizden,varsın uzak olsun dedim.pişmanım. burda boşuna sıcağı çekiyorum
Ya hani bide muhteşem birisi olsa dicem tamam neyse canım katlan bunlara. Tipte çok iyi değil, tarzımızda pek uymuyo. Ne müzik ne giyim ne de hayat tarzımız uymuyo.. Pazar gününden sonra kesin kararımı vericem. Tutturuyo zaten sevgilim ol diye. Bilemiyorum iyice soğumaya başladım ben.
Ayy cnm keske burda olsaydın ne guzel gelırdım valla sana :) Bide neden tercıh ettın denızlıyı anlamadım ben hıc sevmem gitmedım ama on yargılarım var :)
Cnm face eklımı bı baksaydım merak ettım valla zatı sahanelerını :)Enteresan bı tıpmıs
Ayy cnm keske burda olsaydın ne guzel gelırdım valla sana :) Bide neden tercıh ettın denızlıyı anlamadım ben hıc sevmem gitmedım ama on yargılarım var :)
Cnm face eklımı bı baksaydım merak ettım valla zatı sahanelerını :)Enteresan bı tıpmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?