Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim minik prenseslerim yine uyudu bunlar uyurken bile özlüyorum ben onları.şükürler olsun.
Kızlar bu arada ben ne Karatay ne başka bişey böyle şeyler yapmıyorum haberiniz olsun kendimce beslenme tarzım var bazılarına zaman zaman yakın duruyor olabilir şimdiden söliyim öyle bir diyet yapmıyorum :)

Eeee ceyızemı saklıyon canım
Lımonu sık sporunu yap cayınla mısssss

Çok açım ama çok enerjıgım
Yağlı bıngıl göbekle utanmadan saatlerce yürüdüm tosbiklerımle yüzlestım yol boyu kendımle yüzlestım utanmak yerıne
Ben yedım
Ben sısmanladım
Sımdı verıyom sabahtan bıle daha hafıfım bılıyorum
En önemlisi ınanıyorum gıdecek
Bu yol uzun öffffflemek yerıne zevk almaya çalışıyorum kim benimle

sorun değil canım. herkes kafasına göre birşeyler yapıyor. önemli olan kilo vermek. zaten bildiğim kadarıyla karataya başlayan bir ben varım ama ben de tam oturtamadım. önemli olan sonuca ulaşmak.

evet öyle yapıcam. hatta vakit geçmeden şimdi kalkıp yemeğimi hazırlayacağım. en geç 18.30 gibi yiyeyim. sonra yaparım sporu. geç olacak yoksa akşam yemeği.

hepimiz kilo vereceğiz ben buna inanıyorum. sadece oyalanıyoruz. başlıyoruz ama artık. yolumuz var, bize gerekli olan sabırla o yolda ilerlemek. acele edip şok diyetler yapmayacağız. sabırla düzenli ve sağlıklı besleneceğiz. biz bu kiloyu sağlıksız yiyerek aldık, şimdi sağlıklı yiyerek vereceğiz.

Ney 1.5 tabak mı

Hahahhahaa done öldurdun gulmekten yaa deliii. Yaa kiyafetli sorun yok da bikinili fazlaliklar var onlari gondermeye calisiyorum direniyo kilolarim
Ya bu yan yağlar hiç gitmiyor zaten ne yapsam yana sağa sola mı eğilsem acaba
Ben gece yola cikcam 12 saatlik uzun bir yolculuk olcak sahur icin yulaf palasi hazirliyorum. Su da cok icemicem bugunluk malesef.
Ooo nereye 12 saat yaa...iyi yolculuklar. Yanına az kuruyemiş, gün kurusu mu alsaydın? Ben mecbur kalınca bir avuç alıyorum.
Senin menüler benim idolüm zaten yaaa her ilginç şey sende vallaha...gerçek yeşil çayları yolla bana canım ilk kez yeşil çay göriyim

Ayyy bir de aldığımız hızda geri verebilsek ne güzel olurdu. Hergün tartılsam hergün tartıda değişiklik oluyor. Su içsem yarıyor yaa

Yok oyalanma yok
Kestırmeden gitme hayalımde yok
Sadece olabılecek en emın adımla gıtmek ıstıyom
Ha bu ugurda olabılecek hıc bır engel benı baglamayacak kadar azımlıyım
Toleranssızım kendıme
Herseyı rabbım bana bol kepçe vermısken
Dostlarım çocuklarım benı severken
Ben nıye düsmanlık edıyorum kı kendıme

Ayyy bir de aldığımız hızda geri verebilsek ne güzel olurdu. Hergün tartılsam hergün tartıda değişiklik oluyor. Su içsem yarıyor yaa
Hergün tartılsan mınık sevıncler olsa yerıne ıkı kez tartılsan tartı senı mest etse ıyı olmazmı
Aldığımız hızda verırızkı kılonun %8-10 gıbı bır kıloyu ayda verecek bır mekanızmanın sahıbısın
Dıreksıyon sende patron sensın

Selam kızlar yürüdüm baya iftarda yersem boşa gidecek o kdar yürüyüş bu yüzdn kaçırmam fazla.iftardan önce yürüsem mi ki yürüdüm aç aç yememeliyim psikolojisi oluşması için

Zor gelmiyorsa elbette yürüyebilirsin canım sakın bak kaçamak Yok sabır sonra yersin şimdi kilo verme zamanıııııı :))

Ben gece yola cikcam 12 saatlik uzun bir yolculuk olcak sahur icin yulaf palasi hazirliyorum. Su da cok icemicem bugunluk malesef.
İyi yolculuklar canım

Bana hep kilo verememişsin gibi geliyodu
İyi vermişsn bna göre yerimde sayıyorum baksana

Gözüm menülerinde olacak

sorun değil canım. herkes kafasına göre birşeyler yapıyor. önemli olan kilo vermek. zaten bildiğim kadarıyla karataya başlayan bir ben varım ama ben de tam oturtamadım. önemli olan sonuca ulaşmak.
Ye siyez ekmeklerini karatay yapıyorum de canan abla duymasın

Kızlar bu ara da gelsin menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 yumurtadan mantarlı biberli omlet(mantarın glisemik indeksi de 0)
3 siyah zeytin
Öğlen
3 kaşık pancar salatası
Yarım kepçe tavuklu şehriye çorbası
Akşam
2 tane şiş
Salata
Yoğurt 1 kase
Su:3 lt
Spor yok bebeklerle evdeyiz ondan spor yok zaten:)

Senin menüler benim idolüm zaten yaaa her ilginç şey sende vallaha...gerçek yeşil çayları yolla bana canım ilk kez yeşil çay göriyim

saol tatlım

bir gün kilo verirsek ertesi gün kaçırıyoruz da ondan artıyor tartı. yoksa suyun yaradığı falan yok canım.

aynen öyle. güveniyorum sana zayıflayıp fıstık gibi olacaksın

Selam kızlar yürüdüm baya iftarda yersem boşa gidecek o kdar yürüyüş bu yüzdn kaçırmam fazla.iftardan önce yürüsem mi ki yürüdüm aç aç yememeliyim psikolojisi oluşması için
iyi yapmışsın canım. iftarda da ayarlı yersin. güzel olur. Allah kabul etsin.

Ye siyez ekmeklerini karatay yapıyorum de canan abla duymasın

afiyet olsun. pancar salatasını nasıl hazırladın canım? rendeleyip yoğurtla mı karıştırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…