- 30 Kasım 2014
- 30.000
- 132.331
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.661
evetO bayagı sporda yapardı yanılmıyorsam
Eeee ceyızemı saklıyon canımaz sonra kalkıp azcık leslie yapıcam inşallah. akşam da az daha yaparsam çok iyi olurkaç haftadır doğru düzgün yeşilçay içmedim. çok ilginç. ama bu akşam yapıcam. evde tonla yeşilçay var hem de orijinal. japon yeşil çayı
sorun değil canım. herkes kafasına göre birşeyler yapıyor. önemli olan kilo vermek. zaten bildiğim kadarıyla karataya başlayan bir ben varım ama ben de tam oturtamadım. önemli olan sonuca ulaşmak.Benim minik prenseslerim yine uyudu bunlar uyurken bile özlüyorum ben onları.şükürler olsun.
Kızlar bu arada ben ne Karatay ne başka bişey böyle şeyler yapmıyorum haberiniz olsun kendimce beslenme tarzım var bazılarına zaman zaman yakın duruyor olabilir şimdiden söliyim öyle bir diyet yapmıyorum :)
evet öyle yapıcam. hatta vakit geçmeden şimdi kalkıp yemeğimi hazırlayacağım. en geç 18.30 gibi yiyeyim. sonra yaparım sporu. geç olacak yoksa akşam yemeği.Eeee ceyızemı saklıyon canım
Lımonu sık sporunu yap cayınla mısssss
hepimiz kilo vereceğiz ben buna inanıyorum. sadece oyalanıyoruz. başlıyoruz ama artık. yolumuz var, bize gerekli olan sabırla o yolda ilerlemek. acele edip şok diyetler yapmayacağız. sabırla düzenli ve sağlıklı besleneceğiz. biz bu kiloyu sağlıksız yiyerek aldık, şimdi sağlıklı yiyerek vereceğiz.Çok açım ama çok enerjıgım
Yağlı bıngıl göbekle utanmadan saatlerce yürüdüm tosbiklerımle yüzlestım yol boyu kendımle yüzlestım utanmak yerıne
Ben yedım
Ben sısmanladım
Sımdı verıyom sabahtan bıle daha hafıfım bılıyorum
En önemlisi ınanıyorum gıdecek
Bu yol uzun öffffflemek yerıne zevk almaya çalışıyorum kim benimle
Ney 1.5 tabak mı
Ya bu yan yağlar hiç gitmiyor zaten ne yapsam yana sağa sola mı eğilsem acabaHahahhahaadone öldurdun gulmekten yaa deliii. Yaa kiyafetli sorun yok da bikinili fazlaliklar var onlari gondermeye calisiyorum direniyo kilolarim
Ooo nereye 12 saat yaa...iyi yolculuklar. Yanına az kuruyemiş, gün kurusu mu alsaydın? Ben mecbur kalınca bir avuç alıyorum.Ben gece yola cikcam 12 saatlikuzun bir yolculuk olcak sahur icin yulaf palasi hazirliyorum. Su da cok icemicem bugunluk malesef.
Senin menüler benim idolüm zaten yaaa her ilginç şey sende vallaha...gerçek yeşil çayları yolla bana canım ilk kez yeşil çay göriyimaz sonra kalkıp azcık leslie yapıcam inşallah. akşam da az daha yaparsam çok iyi olurkaç haftadır doğru düzgün yeşilçay içmedim. çok ilginç. ama bu akşam yapıcam. evde tonla yeşilçay var hem de orijinal. japon yeşil çayı
Eeee ceyızemı saklıyon canım
Lımonu sık sporunu yap cayınla mısssss
sorun değil canım. herkes kafasına göre birşeyler yapıyor. önemli olan kilo vermek. zaten bildiğim kadarıyla karataya başlayan bir ben varım ama ben de tam oturtamadım. önemli olan sonuca ulaşmak.
Ayyy bir de aldığımız hızda geri verebilsek ne güzel olurdu. Hergün tartılsam hergün tartıda değişiklik oluyor. Su içsem yarıyor yaaevet öyle yapıcam. hatta vakit geçmeden şimdi kalkıp yemeğimi hazırlayacağım. en geç 18.30 gibi yiyeyim. sonra yaparım sporu. geç olacak yoksa akşam yemeği.
hepimiz kilo vereceğiz ben buna inanıyorum. sadece oyalanıyoruz. başlıyoruz ama artık. yolumuz var, bize gerekli olan sabırla o yolda ilerlemek. acele edip şok diyetler yapmayacağız. sabırla düzenli ve sağlıklı besleneceğiz. biz bu kiloyu sağlıksız yiyerek aldık, şimdi sağlıklı yiyerek vereceğiz.
Yok oyalanma yokevet öyle yapıcam. hatta vakit geçmeden şimdi kalkıp yemeğimi hazırlayacağım. en geç 18.30 gibi yiyeyim. sonra yaparım sporu. geç olacak yoksa akşam yemeği.
hepimiz kilo vereceğiz ben buna inanıyorum. sadece oyalanıyoruz. başlıyoruz ama artık. yolumuz var, bize gerekli olan sabırla o yolda ilerlemek. acele edip şok diyetler yapmayacağız. sabırla düzenli ve sağlıklı besleneceğiz. biz bu kiloyu sağlıksız yiyerek aldık, şimdi sağlıklı yiyerek vereceğiz.
Hergün tartılsan mınık sevıncler olsa yerıne ıkı kez tartılsan tartı senı mest etse ıyı olmazmıAyyy bir de aldığımız hızda geri verebilsek ne güzel olurdu. Hergün tartılsam hergün tartıda değişiklik oluyor. Su içsem yarıyor yaa
Selam kızlar yürüdüm baya iftarda yersem boşa gidecek o kdar yürüyüş bu yüzdn kaçırmam fazla.iftardan önce yürüsem mi ki yürüdüm aç aç yememeliyim psikolojisi oluşması için
İyi yolculuklar canımBen gece yola cikcam 12 saatlikuzun bir yolculuk olcak sahur icin yulaf palasi hazirliyorum. Su da cok icemicem bugunluk malesef.
Bana hep kilo verememişsin gibi geliyoduişte herkes burada düzenli menü paylaşırsa tabiki birbirimizi güzelce takip edebiliriz. motive olunur. zaten sen tam dayaklıksın poni10 kilo daha kolay, yolun daha kısa ne güzel işte. benim yolum sana göre daha uzun. ama çok şükür Allaha yine de ekimden bu yana 7,5 kilo vermişim. az değil yani. ama şimdi Allahın izniyle daha düzenli kilo vereceğim. ben de mayısın ortasından beri kafaya format attım. araya ramazan girince az şaştı. ilk günlerde suyu iyi içtim ama sonra azaldı. ayrıca akşamları çok fazla kiraz falan yedim. r... falan sonra. ama bugünden itibaren yok daha. r.... bitince oruca devam. zaten ramazanın da ortası geldi. sonra tam gaz
ne güzel. motive olmak çok önemli bu işte
evet bizim en büyük hatamız o zaten. salıyoruz hemen. ben de izin sürecinde 1-2 kilo aldım ama çok salmadım. buraya hep geldim. bazen az geldim ama olsun hep takip ettim. aramıza yeni katılan arkadaşlar da sağolsunlar iyiler. güzel oldu takım. bak eskiler de dönüyor yavaş yavaş. hadi bakalım hepimiz için hayırlı olsun
Gözüm menülerinde olacakBenim minik prenseslerim yine uyudu bunlar uyurken bile özlüyorum ben onları.şükürler olsun.
Kızlar bu arada ben ne Karatay ne başka bişey böyle şeyler yapmıyorum haberiniz olsun kendimce beslenme tarzım var bazılarına zaman zaman yakın duruyor olabilir şimdiden söliyim öyle bir diyet yapmıyorum :)
Ye siyez ekmeklerini karatay yapıyorum de canan abla duymasınsorun değil canım. herkes kafasına göre birşeyler yapıyor. önemli olan kilo vermek. zaten bildiğim kadarıyla karataya başlayan bir ben varım ama ben de tam oturtamadım. önemli olan sonuca ulaşmak.
saol tatlım
Senin menüler benim idolüm zaten yaaa her ilginç şey sende vallaha...gerçek yeşil çayları yolla bana canım ilk kez yeşil çay göriyim
bir gün kilo verirsek ertesi gün kaçırıyoruz da ondan artıyor tartı. yoksa suyun yaradığı falan yok canım.Ayyy bir de aldığımız hızda geri verebilsek ne güzel olurdu. Hergün tartılsam hergün tartıda değişiklik oluyor. Su içsem yarıyor yaa
aynen öyle. güveniyorum sana zayıflayıp fıstık gibi olacaksınYok oyalanma yok
Kestırmeden gitme hayalımde yok
Sadece olabılecek en emın adımla gıtmek ıstıyom
Ha bu ugurda olabılecek hıc bır engel benı baglamayacak kadar azımlıyım
Toleranssızım kendıme
Herseyı rabbım bana bol kepçe vermısken
Dostlarım çocuklarım benı severken
Ben nıye düsmanlık edıyorum kı kendıme
iyi yapmışsın canım. iftarda da ayarlı yersin. güzel olur. Allah kabul etsin.Selam kızlar yürüdüm baya iftarda yersem boşa gidecek o kdar yürüyüş bu yüzdn kaçırmam fazla.iftardan önce yürüsem mi ki yürüdüm aç aç yememeliyim psikolojisi oluşması için
İyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum evin temizliği bitti bazı küçük mobilyalari kurduk
Ye siyez ekmeklerini karatay yapıyorum de canan abla duymasın
afiyet olsun. pancar salatasını nasıl hazırladın canım? rendeleyip yoğurtla mı karıştırdın?Kızlar bu ara da gelsin menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 yumurtadan mantarlı biberli omlet(mantarın glisemik indeksi de 0)
3 siyah zeytin
Öğlen
3 kaşık pancar salatası
Yarım kepçe tavuklu şehriye çorbası
Akşam
2 tane şiş
Salata
Yoğurt 1 kase
Su:3 lt
Spor yok bebeklerle evdeyiz ondan spor yok zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?