Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 11.30
2 yumurtadan bol dereotlu ve tulum peynirli omlet
salata (çeri domates, acur, bol maydanoz-nane, 3 ceviz, limon ve zeytinyağı)

ara 12.00
2/3 muz
4 çilek

akşam 19.00
2/3 ızgara mercan balığı
salata (kuzukulağı, çeri domates, soğan, limon ve zeytinyağı)

yatana kadar 3 lt su
gün içinde 1 kupa fitre kahve
yatana kadar 2 kupa yeşilçay
az sonra leslie yapacağım. yapınca yazarım.

İnşallah canım valla kalabalığı bulmuşken değerlendirelim dedik

İyi yapmışsınız canım güle güle oturun inşallah

Güzel ama muz dışında muzun glisemik indeksi hem çok yüksek bir meyve bide meyve yediğinde yanında yoğurt da yiyebilirsin şekeri dengeler

North River izine ayrıldığında kaç kiloydun şimdi kaç kilosun baharcım?
70.5 la ayrıldım canım Ramazan'a kadar sorun yoktu hatta ilk haftada insan gibi yiyordum bu son hafta mahvetti beni yiyebileceğimiz herşeyi yedim orası kesin bana bir yıl gider artık bunlar
O bayagı sporda yapardı yanılmıyorsam
Spor olmasa 5kg alırdım zaten
Selam kızlar yürüdüm baya iftarda yersem boşa gidecek o kdar yürüyüş bu yüzdn kaçırmam fazla.iftardan önce yürüsem mi ki yürüdüm aç aç yememeliyim psikolojisi oluşması için
zorlanıyorsanız yürü ama kas kaybı yaşayabilirsiniz benim ablamlar iftardan önce yürüyordu üç arkadaş hepsi yağ tutup kas kaybetmiş şimdi saat 10:00da yürüyorlar çok koşu bandına yürü benimki satıldı eliptik alana kadar leslie zumba

Süper seydacim darısı başıma
İyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum evin temizliği bitti bazı küçük mobilyalari kurduk
Kolay gelsin canım en zor iş bitmiş
afiyet olsun Fulya süper

afiyet olsun. pancar salatasını nasıl hazırladın canım? rendeleyip yoğurtla mı karıştırdın?

Bu sefer robotta yaptım ama rende de yapıyorum aynı şey işte zaten sonra da yoğurtluyorum bi de içine bi kaç tane ceviz iyice minik hale getirip onu atıyorum öyle güzel oluyor ben çok seviyorum

Teşekkürler canım olur olur bekliyorum :))

Güzel ama muz dışında muzun glisemik indeksi hem çok yüksek bir meyve bide meyve yediğinde yanında yoğurt da yiyebilirsin şekeri dengeler
evet biliyorum. aslında canım soğuk birşeyler istedi. dolapta dondurma var ama yemeyeceğim dedim. yarı dondurduğum muz ve çilekleri rondoda bızzzt çevirdim dondurma gibi yedim. yoksa meyve yemek aklımda yoktu. yarın da muhtemelen böyle yaparım haftaiçi yemem. yoğurt ya da kefir aklıma geldi ama canım istemedi.

Canım bence muz yerine sadece çilek ye bari meyve şekeri de olsa şeker iyi bişey değil.her gün yoğurt yemeyi alışkanlık haline getir hem cilde de iyi gelir :))

Bu sefer robotta yaptım ama rende de yapıyorum aynı şey işte zaten sonra da yoğurtluyorum bi de içine bi kaç tane ceviz iyice minik hale getirip onu atıyorum öyle güzel oluyor ben çok seviyorum
evet güzel olur. biz genelde evde pancar turşusu yapıyoruz. bir de bunun kabak versiyonu var. kabağı rendeliyorsun sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsun içine de iri iri dövülmüş ceviz ekliyorsun. o da çok şahane.

Onu da yapıyorum ben sarımsak koyuyorum bazen seviyosan bi de patlıcan közlüyorum köz patlıcanı yoğurtluyorum

ev yoğurdu ve kefiri yiyorum ben. bakma bugün böyle oldu. çok da severim

Bende ev yoğurdu yapıyorum artık

Ekran görüntüsü aldm bile yarın için afiyt olsn canım

İyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum evin temizliği bitti bazı küçük mobilyalari kurduk
Zor işler ama ya Allah kolaylık versin

Gözüm korktu bahar bn en iyisi akşm yapaym bnde

Çiğ kabak mı aa

Onu da yapıyorum ben sarımsak koyuyorum bazen seviyosan bi de patlıcan közlüyorum köz patlıcanı yoğurtluyorum

Bende ev yoğurdu yapıyorum artık
evet köz patlıcan salatası yapıyoruz. köz patlıcanın maydanoz, domates, biber ve soğanla zeytinyağlı limonlu salatası da çok lezzetli oluyor. çok da doyurucu.

Çiğ kabak mı aa
evet dene bak. çiğ olduğu için çok da doyurucu. evde yeşil girit kabağı var. muhtemelen yarın akşam yaparım.

afiyet olsun ama yok güzelim sen yine de sütlaç yeme
keşke akşam o iki dilim ekmek yerine 2 köfte ekleseydin ve salataya dayansaydın. sankim daha iyi olurdu. sütlacı telafi için
bu arada su ne kadar?

Ekran görüntüsü aldm bile yarın için afiyt olsn canım

Zor işler ama ya Allah kolaylık versin

Gözüm korktu bahar bn en iyisi akşm yapaym bnde

Çiğ kabak mı aa

Sağol canım inşallah faydalı olur :)

Kız saçmalama o sütlacı görmemiş olayım
Su ne kadar canım
Bi de ekmek 2 dilim iftar için biraz fazla köfte yemişsin güzel bence ama 1 dilim olsa daha iyi çünkü bi de iftar çok geç saat malum kan şekerini yükseltir ekmek birden iyi değil
Bir de karpuz çok şekerli bir meyve ama küçük dilimlerse çok sorun olmaz bence bende 1 dilim yiyorum yemek çok isteyince

selam herkese ..bugün bende yoğundum
Sabah 1 bardak limonlu su içtim
Peynir 3 zeytın
Yeşillik biber
Çay ve 1 dilim ekmek yedim

Sonra burda arkadaşlarla çilek bahçesine gittik..çilek topladık yani öğlende yaklaşık 15 tane çilek yedim ama çocuklar çok eğlendi
Ara 1 filtre kahve tabi şekersiz
akşam
Evde erişte yaptım çocuklara
Kendime de brokoli havuç haşladım salata yaptım onu yedim
Spor 5000 adım civarı
Su 2 litre daha içeceğim

tam benim sevdiğim şeyleri sayıyorsun böyle salatalara bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…