- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.681
İnşallah canım valla kalabalığı bulmuşken değerlendirelim dedikMaşallah bu ne hız süper inşallah çabucak yerleşceksin canım
yorulmuşsundur canım. Allah kolaylık versin.İyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum evin temizliği bitti bazı küçük mobilyalari kurduk
İnşallah canım valla kalabalığı bulmuşken değerlendirelim dedik
sabah 11.30
2 yumurtadan bol dereotlu ve tulum peynirli omlet
salata (çeri domates, acur, bol maydanoz-nane, 3 ceviz, limon ve zeytinyağı)
ara 12.00
2/3 muz
4 çilek
akşam 19.00
2/3 ızgara mercan balığı
salata (kuzukulağı, çeri domates, soğan, limon ve zeytinyağı)
yatana kadar 3 lt su
gün içinde 1 kupa fitre kahve
yatana kadar 2 kupa yeşilçay
az sonra leslie yapacağım. yapınca yazarım.
70.5 la ayrıldım canım Ramazan'a kadar sorun yoktu hatta ilk haftada insan gibi yiyordum bu son hafta mahvetti beni yiyebileceğimiz herşeyi yedim orası kesin bana bir yıl gider artık bunlarNorth River izine ayrıldığında kaç kiloydun şimdi kaç kilosun baharcım?
Spor olmasa 5kg alırdım zatenO bayagı sporda yapardı yanılmıyorsam
zorlanıyorsanız yürü ama kas kaybı yaşayabilirsiniz benim ablamlar iftardan önce yürüyordu üç arkadaş hepsi yağ tutup kas kaybetmiş şimdi saat 10:00da yürüyorlar çok koşu bandına yürü benimki satıldı eliptik alana kadar leslie zumbaSelam kızlar yürüdüm baya iftarda yersem boşa gidecek o kdar yürüyüş bu yüzdn kaçırmam fazla.iftardan önce yürüsem mi ki yürüdüm aç aç yememeliyim psikolojisi oluşması için
Süper seydacim darısı başımaKızlar bu ara da gelsin menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 yumurtadan mantarlı biberli omlet(mantarın glisemik indeksi de 0)
3 siyah zeytin
Öğlen
3 kaşık pancar salatası
Yarım kepçe tavuklu şehriye çorbası
Akşam
2 tane şiş
Salata
Yoğurt 1 kase
Su:3 lt
Spor yok bebeklerle evdeyiz ondan spor yok zaten:)
Kolay gelsin canım en zor iş bitmişİyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum evin temizliği bitti bazı küçük mobilyalari kurduk
afiyet olsun Fulya süpersabah 11.30
2 yumurtadan bol dereotlu ve tulum peynirli omlet
salata (çeri domates, acur, bol maydanoz-nane, 3 ceviz, limon ve zeytinyağı)
ara 12.00
2/3 muz
4 çilek
akşam 19.00
2/3 ızgara mercan balığı
salata (kuzukulağı, çeri domates, soğan, limon ve zeytinyağı)
yatana kadar 3 lt su
gün içinde 1 kupa fitre kahve
yatana kadar 2 kupa yeşilçay
az sonra leslie yapacağım. yapınca yazarım.
afiyet olsun. pancar salatasını nasıl hazırladın canım? rendeleyip yoğurtla mı karıştırdın?
70.5 la ayrıldım canım Ramazan'a kadar sorun yoktu hatta ilk haftada insan gibi yiyordum bu son hafta mahvetti beni yiyebileceğimiz herşeyi yedim orası kesin bana bir yıl gider artık bunlar
Spor olmasa 5kg alırdım zaten
zorlanıyorsanız yürü ama kas kaybı yaşayabilirsiniz benim ablamlar iftardan önce yürüyordu üç arkadaş hepsi yağ tutup kas kaybetmiş şimdi saat 10:00da yürüyorlar çok koşu bandına yürü benimki satıldı eliptik alana kadar leslie zumba
Süper seydacim darısı başıma
Kolay gelsin canım en zor iş bitmiş
afiyet olsun Fulya süper
evet biliyorum. aslında canım soğuk birşeyler istedi. dolapta dondurma var ama yemeyeceğim dedim. yarı dondurduğum muz ve çilekleri rondoda bızzzt çevirdim dondurma gibi yedim. yoksa meyve yemek aklımda yoktu. yarın da muhtemelen böyle yaparım haftaiçi yemem. yoğurt ya da kefir aklıma geldi ama canım istemedi.Güzel ama muz dışında muzun glisemik indeksi hem çok yüksek bir meyve bide meyve yediğinde yanında yoğurt da yiyebilirsin şekeri dengeler
evet biliyorum. aslında canım soğuk birşeyler istedi. dolapta dondurma var ama yemeyeceğim dedim. yarı dondurduğum muz ve çilekleri rondoda bızzzt çevirdim dondurma gibi yedim. yoksa meyve yemek aklımda yoktu. yarın da muhtemelen böyle yaparım haftaiçi yemem. yoğurt ya da kefir aklıma geldi ama canım istemedi.
evet güzel olur. biz genelde evde pancar turşusu yapıyoruz. bir de bunun kabak versiyonu var. kabağı rendeliyorsun sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsun içine de iri iri dövülmüş ceviz ekliyorsun. o da çok şahane.Bu sefer robotta yaptım ama rende de yapıyorum aynı şey işte zaten sonra da yoğurtluyorum bi de içine bi kaç tane ceviz iyice minik hale getirip onu atıyorum öyle güzel oluyor ben çok seviyorum
ev yoğurdu ve kefiri yiyorum ben. bakma bugün böyle oldu. çok da severimCanım bence muz yerine sadece çilek ye bari meyve şekeri de olsa şeker iyi bişey değil.her gün yoğurt yemeyi alışkanlık haline getir hem cilde de iyi gelir :))
evet güzel olur. biz genelde evde pancar turşusu yapıyoruz. bir de bunun kabak versiyonu var. kabağı rendeliyorsun sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsun içine de iri iri dövülmüş ceviz ekliyorsun. o da çok şahane.
ev yoğurdu ve kefiri yiyorum ben. bakma bugün böyle oldu. çok da severim
Ekran görüntüsü aldm bile yarın içinKızlar bu ara da gelsin menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 yumurtadan mantarlı biberli omlet(mantarın glisemik indeksi de 0)
3 siyah zeytin
Öğlen
3 kaşık pancar salatası
Yarım kepçe tavuklu şehriye çorbası
Akşam
2 tane şiş
Salata
Yoğurt 1 kase
Su:3 lt
Spor yok bebeklerle evdeyiz ondan spor yok zaten:)
Zor işler ama ya Allah kolaylık versinİyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum evin temizliği bitti bazı küçük mobilyalari kurduk
Gözüm korktu bahar bn en iyisi akşm yapaym bnde70.5 la ayrıldım canım Ramazan'a kadar sorun yoktu hatta ilk haftada insan gibi yiyordum bu son hafta mahvetti beni yiyebileceğimiz herşeyi yedim orası kesin bana bir yıl gider artık bunlar
Spor olmasa 5kg alırdım zaten
zorlanıyorsanız yürü ama kas kaybı yaşayabilirsiniz benim ablamlar iftardan önce yürüyordu üç arkadaş hepsi yağ tutup kas kaybetmiş şimdi saat 10:00da yürüyorlar çok koşu bandına yürü benimki satıldı eliptik alana kadar leslie zumba
Süper seydacim darısı başıma
Kolay gelsin canım en zor iş bitmiş
afiyet olsun Fulya süper
Çiğ kabak mı aaevet güzel olur. biz genelde evde pancar turşusu yapıyoruz. bir de bunun kabak versiyonu var. kabağı rendeliyorsun sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsun içine de iri iri dövülmüş ceviz ekliyorsun. o da çok şahane.
evet köz patlıcan salatası yapıyoruz. köz patlıcanın maydanoz, domates, biber ve soğanla zeytinyağlı limonlu salatası da çok lezzetli oluyor. çok da doyurucu.Onu da yapıyorum ben sarımsak koyuyorum bazen seviyosan bi de patlıcan közlüyorum köz patlıcanı yoğurtluyorum
Bende ev yoğurdu yapıyorum artık
evet dene bak. çiğ olduğu için çok da doyurucu. evde yeşil girit kabağı var. muhtemelen yarın akşam yaparım.Çiğ kabak mı aa
afiyet olsun ama yok güzelim sen yine de sütlaç yemeMenüm sahur
1 kase sütlaç
İftar
1 hurma
2 d ekmek
3 köfte(ekmek içi bulgr filan yok)
Salata
1 b ayran
Maydonoz biber
2 üçgen dilim karpuz
Spor 1.5 saat yürüyüş
Kızlar düne göre 500 gr eksideyim bn sütlaç yemeye devam mı etsem
Ekran görüntüsü aldm bile yarın içinafiyt olsn canım
Zor işler ama ya Allah kolaylık versin
Gözüm korktu bahar bn en iyisi akşm yapaym bnde
Çiğ kabak mı aa
Menüm sahur
1 kase sütlaç
İftar
1 hurma
2 d ekmek
3 köfte(ekmek içi bulgr filan yok)
Salata
1 b ayran
Maydonoz biber
2 üçgen dilim karpuz
Spor 1.5 saat yürüyüş
Kızlar düne göre 500 gr eksideyim bn sütlaç yemeye devam mı etsem
evet köz patlıcan salatası yapıyoruz. köz patlıcanın maydanoz, domates, biber ve soğanla zeytinyağlı limonlu salatası da çok lezzetli oluyor. çok da doyurucu.
evet dene bak. çiğ olduğu için çok da doyurucu. evde yeşil girit kabağı var. muhtemelen yarın akşam yaparım.
çok değişik meze ve salata tarifleri var aslında. yapılabilir. ben artık daha çok salata yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?