Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de her türlü salata meze severim..hatta keşke öyle beslensemsık sık yapardım ama bu aralar yapamıyorum..közlenmiş patlıcan biber bayılırım bende.ama insan her zaman yapamıyor işte

Bu arada Ege'nin otları pek güzel olur..ah ah annecim bir otlar kavururdu yumurtalı ..özledim valla ..önceden közlenmiş patlıcan dondurucuya koyuyordum sonra zararlı dediler koymadım bende..semizotu okumuşluğum bile var yani

Çileği biraz daha az olsaydı keşke dicem ama çilek bahçesine gittiğin içinde bişey diyemicem yine de 8 tanesi yeterli aslında canım dur demek lazım ama öğlen yemeği yememişsin başka o da iyi bişey kız bi de merak ettim hormonsuzmuydu :))
Spor güzel su da daha içcekmişsin o da güzel beğendim ben brokoli çok yararlı bi sebze bu arada geçen okudum yazcsm bi ara bi kitap aldım orda okudum :)

Valla güzeldi herkes yiyordu..bizimde ilk gidişimiz aslında..buralarda belki daha denetimlidir ama bilinmez tabi..insanlar topluyorlar tarttırıp alıyorlar..istediğin kadar yemek serbest..
Bu arada ödem çayı tarifiniz var mı yapayım diyorum..
Ara sıra lazım sanki..

Girit kabağı mı değişik bişy daha duydm sendenkabak alınca bi deneyeyim

afiyet olsun ama yok güzelim sen yine de sütlaç yeme
keşke akşam o iki dilim ekmek yerine 2 köfte ekleseydin ve salataya dayansaydın. sankim daha iyi olurdu. sütlacı telafi için
bu arada su ne kadar?

Su 1 lt olmamıştır da içerim ttana kadar. Hergün tıka basa yerdim birdn şoka uğramasn bünyem yarın daha güzel olcak
Ay bahçedn çilek yemek ne güzeldr ya ağzım sulandı

Yağla pişirilmş yiyeckler zararrllı diye bliyorm bnde közlenmiş koyuyorm çokta pratik oluyo

Ben Yeşilçay içmeyi seviyordum bi de suyumun içine bişeyler koymayı seviyorum mesela zencefil maydonoz şapları limon salatalık vs seviyorum öyle şeyleri koyup içmeyi sürahiye koyup öyle içiyordum.kombinasyonlar değişik şekilde oluyor ödem attırdığı söyleniyor :)))

İçersin zaten daha erken 2 yi geçersin
İnanıyorum sana çok güzel kilolar vercez birlikte hep beraber:) Senin de inancını hissediyorum bu çok iyi bişey
Bu arada ben de patlıcanı koyuyorum valla

kitkurdu napıyon cnm ne var ne yok
Canım bildiğin koşuşturmaca dün annemde davetteydim tatlı azıcık kaçtı mı kaçmadı mı karar veremedim çok severim kayısı tatlısı sen neler yapıyorsun
Afiyet olsun bebeklerden ala spor mu olur koşuşturman bol zaten

İyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum evin temizliği bitti bazı küçük mobilyalari kurduk
Sağlıkla oturun zoru gitti artık kendi evin istediğin gibi rahat rahat yaparsın

Evet bende yapayım belki daha çok su içilir böylece..oruç tutanlar suyu ihmal etmeyin..bende kısmetse pazartesi tutacağım bakalım

Ben mesela 3 tl içiyorsam 1 litresi ya da yarısı böyle su zaten canım tadı da iyi oluyor hem beğeniyorum sürekli su içilmiyor yoksa

Sağol canım öyle ama zor gelmiyo bana hiç bişeycikleri

Arkadaşlar yine misafirlikteyiz ve tatlı yemedim :)
1 kase ezogelin çorbası
3yk susuz tas kebabı
1dilim ekmek
1sub şekersiz limonata
Su sahura kadar 3.litreyi bulur gece çok içtim iftardan sonrada baya icicem

Sahurda ne yedin canım ?
Bence iftar gayet güzel sadece limonata şu şekersiz hazır şeylerse tavsiye etmem şekersiz adı altında daha şekerli oluyorlar çoğu şeker değil tatlandırıcı oluyo onlara dikkat etmek lazım ama genel olarak iyi beğendim hafif olmuş
Su da iyi

Afiyet olsun ara öğün ve kahvaltı çok peş peşe olmuş

Hemen eksiyi söyle sütlacı unuttur yok öyle bu kaçıncı kase 1 se az 2 ise çok sonrası zaten yok ceza puanı verelim sana tezbitsin nerdesin bu sütlacı görmen lazım müdahaleye gel

Afiyet olsun havuç çiğ değilse glisemik i, yüksek unutma çiğ daha çok öneriliyor

Canım malesf hazırdı :/ sahurda domates salatalık 1dlim ekmek haşlanmış yumurta 1kk beyaz peynir yedim
Sonradan ekledim bı kase yoğurt da yedim :) şimdi iftara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…