- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.701
selam herkese ..bugün bende yoğundum
Sabah 1 bardak limonlu su içtim
Peynir 3 zeytın
Yeşillik biber
Çay ve 1 dilim ekmek yedim
Sonra burda arkadaşlarla çilek bahçesine gittik..çilek topladık yani öğlende yaklaşık 15 tane çilek yedim ama çocuklar çok eğlendi
Ara 1 filtre kahve tabi şekersiz
akşam
Evde erişte yaptım çocuklara
Kendime de brokoli havuç haşladım salata yaptım onu yedim
Spor 5000 adım civarı
Su 2 litre daha içeceğim
Bu arada Ege'nin otları pek güzel olur..ah ah annecim bir otlar kavururdu yumurtalı ..özledim valla ..önceden közlenmiş patlıcan dondurucuya koyuyordum sonra zararlı dediler koymadım bende..semizotu okumuşluğum bile var yani
Ben de her türlü salata meze severim..hatta keşke öyle beslensemsık sık yapardım ama bu aralar yapamıyorum..közlenmiş patlıcan biber bayılırım bende.ama insan her zaman yapamıyor işte
Bakteri ürüyormuş dediler ne bileyim ..bende koymadım sonra..patlıcan için geçerliymiş bu..Aaa ne zararı varmış ki ?
Girit kabağı mı değişik bişy daha duydm sendenkabak alınca bi deneyeyimevet köz patlıcan salatası yapıyoruz. köz patlıcanın maydanoz, domates, biber ve soğanla zeytinyağlı limonlu salatası da çok lezzetli oluyor. çok da doyurucu.
evet dene bak. çiğ olduğu için çok da doyurucu. evde yeşil girit kabağı var. muhtemelen yarın akşam yaparım.
afiyet olsun ama yok güzelim sen yine de sütlaç yeme
keşke akşam o iki dilim ekmek yerine 2 köfte ekleseydin ve salataya dayansaydın. sankim daha iyi olurdu. sütlacı telafi için
bu arada su ne kadar?
Su 1 lt olmamıştır da içerim ttana kadar. Hergün tıka basa yerdim birdn şoka uğramasn bünyemSağol canım inşallah faydalı olur :)
Kız saçmalama o sütlacı görmemiş olayım
Su ne kadar canım
Bi de ekmek 2 dilim iftar için biraz fazla köfte yemişsin güzel bence ama 1 dilim olsa daha iyi çünkü bi de iftar çok geç saat malum kan şekerini yükseltir ekmek birden iyi değil
Bir de karpuz çok şekerli bir meyve ama küçük dilimlerse çok sorun olmaz bence bende 1 dilim yiyorum yemek çok isteyince
Ay bahçedn çilek yemek ne güzeldr ya ağzım sulandıselam herkese ..bugün bende yoğundum
Peynir 3 zeytın
Yeşillik biber
Sonra burda arkadaşlarla çilek bahçesine gittik..çilek topladık yani öğlende yaklaşık 15 tane çilek yedim ama çocuklar çok eğlendi
akşam
Spor 5000 adım civarı
Su 2 litre daha içeceğim
Yağla pişirilmş yiyeckler zararrllı diye bliyorm bnde közlenmiş koyuyorm çokta pratik oluyoBu arada Ege'nin otları pek güzel olur..ah ah annecim bir otlar kavururdu yumurtalı ..özledim valla ..önceden közlenmiş patlıcan dondurucuya koyuyordum sonra zararlı dediler koymadım bende..semizotu okumuşluğum bile var yani
Valla güzeldi herkes yiyordu..bizimde ilk gidişimiz aslında..buralarda belki daha denetimlidir ama bilinmez tabi..insanlar topluyorlar tarttırıp alıyorlar..istediğin kadar yemek serbest..
Bu arada ödem çayı tarifiniz var mı yapayım diyorum..
Ara sıra lazım sanki..
Girit kabağı mı değişik bişy daha duydm sendenkabak alınca bi deneyeyim
Su 1 lt olmamıştır da içerim ttana kadar. Hergün tıka basa yerdim birdn şoka uğramasn bünyemyarın daha güzel olcak
Ay bahçedn çilek yemek ne güzeldr ya ağzım sulandı
Yağla pişirilmş yiyeckler zararrllı diye bliyorm bnde közlenmiş koyuyorm çokta pratik oluyo
Canım bildiğin koşuşturmaca dün annemde davetteydim tatlı azıcık kaçtı mı kaçmadı mı karar veremedim çok severim kayısı tatlısı sen neler yapıyorsunkitkurdu napıyon cnm ne var ne yok
Afiyet olsun bebeklerden ala spor mu olur koşuşturman bol zatenKızlar bu ara da gelsin menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 yumurtadan mantarlı biberli omlet(mantarın glisemik indeksi de 0)
3 siyah zeytin
Öğlen
3 kaşık pancar salatası
Yarım kepçe tavuklu şehriye çorbası
Akşam
2 tane şiş
Salata
Yoğurt 1 kase
Su:3 lt
Spor yok bebeklerle evdeyiz ondan spor yok zaten:)
Sağlıkla oturun zoru gitti artık kendi evin istediğin gibi rahat rahat yaparsınİyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum evin temizliği bitti bazı küçük mobilyalari kurduk
Evet bende yapayım belki daha çok su içilir böylece..oruç tutanlar suyu ihmal etmeyin..bende kısmetse pazartesi tutacağım bakalım
Canım bildiğin koşuşturmaca dün annemde davetteydim tatlı azıcık kaçtı mı kaçmadı mı karar veremedim çok severim kayısı tatlısı sen neler yapıyorsun
Afiyet olsun bebeklerden ala spor mu olur koşuşturman bol zaten
Sağlıkla oturun zoru gitti artık kendi evin istediğin gibi rahat rahat yaparsın
Arkadaşlar yine misafirlikteyiz ve tatlı yemedim :)
1 kase ezogelin çorbası
3yk susuz tas kebabı
1dilim ekmek
1sub şekersiz limonata
Su sahura kadar 3.litreyi bulur gece çok içtim iftardan sonrada baya icicem
Sağolun kızlar Allah razı olsun valla bomba gibi gelecem su taşınma işleri bitsin
Afiyet olsun ara öğün ve kahvaltı çok peş peşe olmuşsabah 11.30
2 yumurtadan bol dereotlu ve tulum peynirli omlet
salata (çeri domates, acur, bol maydanoz-nane, 3 ceviz, limon ve zeytinyağı)
ara 12.00
2/3 muz
4 çilek
akşam 19.00
2/3 ızgara mercan balığı
salata (kuzukulağı, çeri domates, soğan, limon ve zeytinyağı)
yatana kadar 3 lt su
gün içinde 1 kupa fitre kahve
yatana kadar 2 kupa yeşilçay
az sonra leslie yapacağım. yapınca yazarım.
Hemen eksiyi söyle sütlacı unuttur yok öyle bu kaçıncı kase 1 se az 2 ise çok sonrası zaten yok ceza puanı verelim sana tezbitsin nerdesin bu sütlacı görmen lazım müdahaleye gelMenüm sahur
1 kase sütlaç
İftar
1 hurma
2 d ekmek
3 köfte(ekmek içi bulgr filan yok)
Salata
1 b ayran
Maydonoz biber
2 üçgen dilim karpuz
Spor 1.5 saat yürüyüş
Kızlar düne göre 500 gr eksideyim bn sütlaç yemeye devam mı etsem
Afiyet olsun havuç çiğ değilse glisemik i, yüksek unutma çiğ daha çok öneriliyorselam herkese ..bugün bende yoğundum
Peynir 3 zeytın
Yeşillik biber
akşam
Spor 5000 adım civarı
Su 2 litre daha içeceğim
Canım malesf hazırdı :/ sahurda domates salatalık 1dlim ekmek haşlanmış yumurta 1kk beyaz peynir yedimSahurda ne yedin canım ?
Bence iftar gayet güzel sadece limonata şu şekersiz hazır şeylerse tavsiye etmem şekersiz adı altında daha şekerli oluyorlar çoğu şeker değil tatlandırıcı oluyo onlara dikkat etmek lazım ama genel olarak iyi beğendim hafif olmuş
Su da iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?