- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.721
Dönenin haberi var sütlaçtn dolayınbana bi ayar çekti zaeten sabahAfiyet olsun ara öğün ve kahvaltı çok peş peşe olmuş
Hemen eksiyi söyle sütlacı unuttur yok öyle bu kaçıncı kase 1 se az 2 ise çok sonrası zaten yok ceza puanı verelim sana tezbitsin nerdesin bu sütlacı görmen lazım müdahaleye gel
Afiyet olsun havuç çiğ değilse glisemik i, yüksek unutma çiğ daha çok öneriliyor
Sahur iyi olmuşCanım malesf hazırdı :/ sahurda domates salatalık 1dlim ekmek haşlanmış yumurta 1kk beyaz peynir yedim
Sonradan ekledim bı kase yoğurt da yedim :) şimdi iftara
Dönenin haberi var sütlaçtn dolayınbana bi ayar çekti zaeten sabah
Kızlar şeyda 40-50 kilo verdi biliyo musunuz?
Başarı hikayesisin yani , kaçtan kaça düştün ben doğum öncesi kilolarımı anca rüyamda ve fotoğraflarda görürüm diye bazen üzülüyorumEvet öyle bi durum var:)
Ben kayısı tatlısı yedim üç tane dün
kayısı -kaymak-ceviz üçlüsü bugün de evdeydim dışarı çıkmadım nerdeyse iki seksen uzandım hep sıkıldım ama yinede azimle yatmaya devam ettim
Başarı hikayesisin yani , kaçtan kaça düştün ben doğum öncesi kilolarımı anca rüyamda ve fotoğraflarda görürüm diye bazen üzülüyorum
afiyet olsun canım.selam herkese ..bugün bende yoğundum
Sabah 1 bardak limonlu su içtim
Peynir 3 zeytın
Yeşillik biber
Çay ve 1 dilim ekmek yedim
Sonra burda arkadaşlarla çilek bahçesine gittik..çilek topladık yani öğlende yaklaşık 15 tane çilek yedim ama çocuklar çok eğlendi
Ara 1 filtre kahve tabi şekersiz
akşam
Evde erişte yaptım çocuklara
Kendime de brokoli havuç haşladım salata yaptım onu yedim
Spor 5000 adım civarı
Su 2 litre daha içeceğim
tam benim sevdiğim şeyleri sayıyorsun böyle salatalara bayılıyorum
biz çocukluktan bu yana salatalara çok alışığız. annem sağolsun salatasız öğün çıkarmaz. çok da becerikli ve çeşide meraklıdır. ondan alışkanlık. ama gerçekten salatasız yemek düşünemiyorum. eksik olur. ayrıca çiğ salata malzemeleri her türlü çok sağlıklı.Ben çok severim çokta yaparım çok da doyurucu oluyorlar en sevdiğim şey diyebilirim beyaz peynir yanında yeter de artar :)
sen de bizdensin o zamanBen de her türlü salata meze severim..hatta keşke öyle beslensemsık sık yapardım ama bu aralar yapamıyorum..közlenmiş patlıcan biber bayılırım bende.ama insan her zaman yapamıyor işte
girit kabağı egeye özgü dışı koyu yeşil bir kabak çeşidi. ama diğerinden daha lezzetli. ayrıca onun dolmalık biber gibi şişko bir çeşidi de var. etli dolmasını yapıyorsun çok güzel oluyor. belki haftaiçi alır karabuğdaylı etli yaparım.Girit kabağı mı değişik bişy daha duydm sendenkabak alınca bi deneyeyim
afiyet olsun canım. o limonata sanırım hazır ve tatlandırıcılı olanlardan. tavsiye etmem.Arkadaşlar yine misafirlikteyiz ve tatlı yemedim :)
1 kase ezogelin çorbası
3yk susuz tas kebabı
1dilim ekmek
Salata
1kase yoğurt
1sub şekersiz limonata
Su sahura kadar 3.litreyi bulur gece çok içtim iftardan sonrada baya icicem
yok ben bilhassa öyle yedim. akşam yemeğiyle ara uzun olsun ki leptin iyi çalışsın diye. bir de meyveyi erken yiyeyim diye.Afiyet olsun ara öğün ve kahvaltı çok peş peşe olmuş
MENÜM
Sahur
1 yum
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Birkaç dal dereotu maydanoz
2 dilim çavdar
iftar
4 çatal zeytinyağlı fasulye
3 çatal bulgur köftesi
2 parça ızgara
domates -biber köz
1 sb ayran
su 2.5-3 lt arasında değişiyor
spor yok
Tebrikler çıtır annesin desene şu anki kilon bile güzel takıma ilham verecek arkadaşlar çoğaldı ne güzel artık menü yorumlarını uyarı ve önerilerini bekliyoruz107 ile başlamıştım sanırım 103 ile buraya bu takıma geldim 60 la mezun oldum :)
Sonra 3 üz bebeklere hamile kalınca doğal olarak kilo aldım şu an 70 kiloyum imkansız diye bişey yok
afiyet olsun canım.
biz çocukluktan bu yana salatalara çok alışığız. annem sağolsun salatasız öğün çıkarmaz. çok da becerikli ve çeşide meraklıdır. ondan alışkanlık. ama gerçekten salatasız yemek düşünemiyorum. eksik olur. ayrıca çiğ salata malzemeleri her türlü çok sağlıklı.
sen de bizdensin o zaman
girit kabağı egeye özgü dışı koyu yeşil bir kabak çeşidi. ama diğerinden daha lezzetli. ayrıca onun dolmalık biber gibi şişko bir çeşidi de var. etli dolmasını yapıyorsun çok güzel oluyor. belki haftaiçi alır karabuğdaylı etli yaparım.
afiyet olsun canım. o limonata sanırım hazır ve tatlandırıcılı olanlardan. tavsiye etmem.
yok ben bilhassa öyle yedim. akşam yemeğiyle ara uzun olsun ki leptin iyi çalışsın diye. bir de meyveyi erken yiyeyim diye.
afiyet olsun canım.MENÜM
Sahur
1 yum
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Birkaç dal dereotu maydanoz
2 dilim çavdar
iftar
4 çatal zeytinyağlı fasulye
3 çatal bulgur köftesi
2 parça ızgara
domates -biber köz
1 sb ayran
su 2.5-3 lt arasında değişiyor
spor yok
Ben kayısı tatlısı yedim üç tane dün
kayısı -kaymak-ceviz üçlüsü bugün de evdeydim dışarı çıkmadım nerdeyse iki seksen uzandım hep sıkıldım ama yinede azimle yatmaya devam ettim
Tebrikler çıtır annesin desene şu anki kilon bile güzel takıma ilham verecek arkadaşlar çoğaldı ne güzel artık menü yorumlarını uyarı ve önerilerini bekliyoruz
aslında biliyorum karatay zayıflama sürecinde meyve yemeyin ya da en fazla kahvaltıda 2-3 gün kurusu yiyin diyor. ama ben bunu dondurma niyetine haftasonu için yaptım. dondurup rondoda çevirdim. yarın sabah da yaparım. sonra haftaiçi yok zaten. mesela akşam yemeyeceğim artık meyve. öyle karar aldım. geçen hafta orucum diye çok kiraz yemiştim. yemeyeceğim artık. az önce de annem kiraz vereyim mi dedi. yok dedim. ben meyve hakkımı sabah yedim.60kiloyum ben eski Karataynım yaklaşık 20 kg evrip azimle geri almayı başarmış biriyim o sebeple söyledim bir de
Türk kahvesine yer verebilirsin ben çok nadir meyve yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?