Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dönenin haberi var sütlaçtn dolayınbana bi ayar çekti zaeten sabah

Ben kayısı tatlısı yedim üç tane dün
kayısı -kaymak-ceviz üçlüsü bugün de evdeydim dışarı çıkmadım nerdeyse iki seksen uzandım hep sıkıldım ama yinede azimle yatmaya devam ettim

Dün dündür bugün bugündür demek istiyorum kız öyle iki seksen uzanarak olmuyor keşke olsa ama olmuyor bu azmi başka şeylerde görelim :))

Başarı hikayesisin yani , kaçtan kaça düştün ben doğum öncesi kilolarımı anca rüyamda ve fotoğraflarda görürüm diye bazen üzülüyorum

107 ile başlamıştım sanırım 103 ile buraya bu takıma geldim 60 la mezun oldum :)
Sonra 3 üz bebeklere hamile kalınca doğal olarak kilo aldım şu an 70 kiloyum imkansız diye bişey yok

afiyet olsun canım.

tam benim sevdiğim şeyleri sayıyorsun böyle salatalara bayılıyorum
Ben çok severim çokta yaparım çok da doyurucu oluyorlar en sevdiğim şey diyebilirim beyaz peynir yanında yeter de artar :)
biz çocukluktan bu yana salatalara çok alışığız. annem sağolsun salatasız öğün çıkarmaz. çok da becerikli ve çeşide meraklıdır. ondan alışkanlık. ama gerçekten salatasız yemek düşünemiyorum. eksik olur. ayrıca çiğ salata malzemeleri her türlü çok sağlıklı.

Ben de her türlü salata meze severim..hatta keşke öyle beslensemsık sık yapardım ama bu aralar yapamıyorum..közlenmiş patlıcan biber bayılırım bende.ama insan her zaman yapamıyor işte
sen de bizdensin o zaman

Girit kabağı mı değişik bişy daha duydm sendenkabak alınca bi deneyeyim
girit kabağı egeye özgü dışı koyu yeşil bir kabak çeşidi. ama diğerinden daha lezzetli. ayrıca onun dolmalık biber gibi şişko bir çeşidi de var. etli dolmasını yapıyorsun çok güzel oluyor. belki haftaiçi alır karabuğdaylı etli yaparım.

afiyet olsun canım. o limonata sanırım hazır ve tatlandırıcılı olanlardan. tavsiye etmem.

Afiyet olsun ara öğün ve kahvaltı çok peş peşe olmuş
yok ben bilhassa öyle yedim. akşam yemeğiyle ara uzun olsun ki leptin iyi çalışsın diye. bir de meyveyi erken yiyeyim diye.

Akşam çok karışık olmuş bulgur köftesini hiç koymasan daha iyi sanki az az karışık olmuş ama ekmek Yok bu güzel bişey

107 ile başlamıştım sanırım 103 ile buraya bu takıma geldim 60 la mezun oldum :)
Sonra 3 üz bebeklere hamile kalınca doğal olarak kilo aldım şu an 70 kiloyum imkansız diye bişey yok
Tebrikler çıtır annesin desene şu anki kilon bile güzel takıma ilham verecek arkadaşlar çoğaldı ne güzel artık menü yorumlarını uyarı ve önerilerini bekliyoruz

Bizim evde de öyledir babam da çok sever çeşitli sofraları alışkanlık bende de
Ayrıca kesinlikle sağlıklılar

60kiloyum ben eski Karataycılardanım yaklaşık 20 kg verip azimle geri almayı başarmış biriyim o sebeple söyledim bir de
Türk kahvesine yer verebilirsin ben çok nadir meyve yerdim

afiyet olsun canım.

Ben kayısı tatlısı yedim üç tane dün
kayısı -kaymak-ceviz üçlüsü bugün de evdeydim dışarı çıkmadım nerdeyse iki seksen uzandım hep sıkıldım ama yinede azimle yatmaya devam ettim

Tebrikler çıtır annesin desene şu anki kilon bile güzel takıma ilham verecek arkadaşlar çoğaldı ne güzel artık menü yorumlarını uyarı ve önerilerini bekliyoruz

55 kilo olmak istiyorum canım vericek 15 kilom var yani ama teşekkür ederim :)
Şu an biraz çıtırlıktan kaçtık
Tabiki zevkle yapıcam

Selam kızlar iyi geceler menümü yazıp yorumlarımı yapıcaaam
Amanini neler yendi bugüüün işte özetler
Kahvaltı: Karpuz, süzme peynir, pide ekmeği, kavun
Öğlen: Beyaz dut, kavun, süzme peynir, salatalık, domates, pide ekmeği
Akşam: Kayısı
Hepsinin gramajı var tabi ama yazmadım artık uzun uzun. Bugün kendime meyveyi bastım vallaha görüldüğü gibi
Toplam : 796 kalori
Su 1.5 lt

60kiloyum ben eski Karataynım yaklaşık 20 kg evrip azimle geri almayı başarmış biriyim o sebeple söyledim bir de
Türk kahvesine yer verebilirsin ben çok nadir meyve yerdim
aslında biliyorum karatay zayıflama sürecinde meyve yemeyin ya da en fazla kahvaltıda 2-3 gün kurusu yiyin diyor. ama ben bunu dondurma niyetine haftasonu için yaptım. dondurup rondoda çevirdim. yarın sabah da yaparım. sonra haftaiçi yok zaten. mesela akşam yemeyeceğim artık meyve. öyle karar aldım. geçen hafta orucum diye çok kiraz yemiştim. yemeyeceğim artık. az önce de annem kiraz vereyim mi dedi. yok dedim. ben meyve hakkımı sabah yedim.
yani aslında benimki kaçamaklı karatay. arada çok nadir nohut unlu poğaça, siyez ekmeği, siyez bulguru falan da yemiştim geçen hafta. gerçi daha dikkatli olacağım. süreci uzatmamaya çalışacağım. ama leptine dikkat ediyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…