Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oh oh fırlamış insülin afiyet olsun ne diyeyim.

Yeme kız yedıklerıne say ben öyle yapıyom

Aynen bende ole yapiom canim zaten yiyemiom tikaniom

Aynen öyle ve elbette sağlıklı kilo vermek :)

Canim hayirli olsun anne olmussun bide ucuzmus yanlis okumadim dimi

Gayet guzel cnm

Bence guzel cnm

Ahhh bebegim biz bole nolcaz sanirim kk da olucez sutlacla gune baslamak

Guzel canim. Bu arada ben burcu

Guzel canim

Guzel canim

kızlar 40 dk önce 1 çay bardağı kadar zerdeçallı kefir içtim. sırf yarın wc ye çıkayım diye valla. yoksa tokum. neyse yarın öğlen içerim.

Teşekkür ederimm evet ben artık bir anneyim
Ayrıca yanlış okumadın evet üçüz Doğum yaptım veren rabbime şükürler olsun

kızlar 40 dk önce 1 çay bardağı kadar zerdeçallı kefir içtim. sırf yarın wc ye çıkayım diye valla. yoksa tokum. neyse yarın öğlen içerim.

İnşallah işe yarar diyelim o zaman yarın da içersin gündüz

Suyu biraz daha arttırmaya çalış canım
Onun dışında bence iyi afiyet olsun ekmek ve karpuz ölçüleri az gibi geldi ondan bişey demedim

Selam kızlar yürüdüm baya iftarda yersem boşa gidecek o kdar yürüyüş bu yüzdn kaçırmam fazla.iftardan önce yürüsem mi ki yürüdüm aç aç yememeliyim psikolojisi oluşması için
Olsun olsun bişiycik olmaz poniciim sen ye iftarda grnr de bak o kadar yürüyüş yapmışsın bişi olmaaaz indir mideye sütlaçlarııı ohh seninle cuma sabahı görüşceeez
Mercan balığı hmmmmm enteresaaan bir kere yemiştim ama tatsız tuzsuz gelmişti deniyim bari tekrar
Çileğin kalorisi bayaa düşük canım iyi etmişsin
Deniycem bunu da kabağı hiç çiğ yememiştim bak ya kerevizi mantarı çiğ yedim de
Süpersin kız vallaha bugün maşallah. Sütlacı dün konuşmuştuk ona yorumum yok tabi ama geri kalanı güzel olmuş tebrikler bebeeeim
Aay çilek bahçesinden çilek toplamak mııı hayal gibi yaa...ben de balkonumda çilek yetiştirmeye çalışıyorum tabi bahçe gibi olur muu
En son memlekette dağ çileği topladığımızda çocuktum yaa...çok özendim nerede bu bahçe acaba

Süpersin tubacııım tebriksss canım vallaha tatlı yok ekmek 1 dilim su 3 litree süpeer süper
Bulgur köftesi nasıl bir şey canım kankacım sırf bulgur mu fellak köftesi mi yoksa
Dönenin haberi var sütlaçtn dolayınbana bi ayar çekti zaeten sabah
Estağfurullah ya ben menülere yorum yaparken kalp kırmamaya özen gösteriyorum. Ayar çekmek ne haddime ponicim...inşallah seni de kimseyi de gücendirmemişimdir yoksa çok üzülürüm...
Annenin değişik salatalar yapmasını ve her öğünü salatasız bırakmamasını gerçekten takdir ettim fulya. Çocuklarımız için sofra düzeni yemekler salatalar ne kadar önemli demek ki. Hem ilerde kendi beslenme stilleri de böyle görerek oluşuyor.

Olacak yapacaz ınsallah

Karatay meyve olarak limon avakado ve zeytın dıyor
Muz ve cılek var bılemedım
Yoksa güzel menü

Bu menü ne bu kadar meyve pide canım kendine zarar bırak kiloyu Allah korusun kız iyi değil o kadar şeker vücut hücrelere atp olarak alınan şekerden (şeker derken karbonhidratta buns dahil) fazlasını alırsa yağ olarak depoluyor

Havuç helede ısıyı görünce Şeker oranını artırıyor
Haberın olsun

Nerdeydın merak ettım

Tas kenabındakı patates yendımı
Pekı dünkü sahur nerde yazmamışın

Güzel olmus

Sporla suda olsa daha güzel olurdu

Ne gücenmesi döne hoşuma gider değer vermen bni düşünmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…