- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.761
Ben sahur ıftar gıbı düşünmüştümSahuru dün gece yazdım canım
Domates
Salatalık
1kkbeyaz peynir
1dlim ekmek
Haşlanmış yumurta
Küp küp patates zaten 8 -10kup anca vardı
Sularını almadan yedm
Canım bu gün tatil moduna girdim yarın o moddan çıkarım nasılsa diye aile meclisi iki gündür toplanmıştı yedik içtik bol dedikodu derken aman sabahlar olmasın keyfiyle takıldık iftardan sonrada geldim geçmiş okuyamadım çok , sen neler yaptın başladın mı diye sormaya korkuyorum , çünkü tozu dumana katarak ilerlersin o müthiş iradeni konuştursun spor sormayacağım başladıysan biri seni durdursun disiplinindesindir eminim ,minikleri öpüyorum konuşmaya başladı mı kuzucuklarNerdeydın merak ettım
Kalori çok düşük döne olmamış hiç 2000 kaloriye tamamla lütfenSelam kızlar iyi geceler menümü yazıp yorumlarımı yapıcaaam
Amanini neler yendi bugüüün işte özetler
Kahvaltı: Karpuz, süzme peynir, pide ekmeği, kavun
Öğlen: Beyaz dut, kavun, süzme peynir, salatalık, domates, pide ekmeği
Akşam: Kayısı
Hepsinin gramajı var tabi ama yazmadım artık uzun uzun. Bugün kendime meyveyi bastım vallaha görüldüğü gibi
Toplam : 796 kalori
Su 1.5 lt
Basladım hemde ne başlangıçCanım bu gün tatil moduna girdim yarın o moddan çıkarım nasılsa diye aile meclisi iki gündür toplanmıştı yedik içtik bol dedikodu derken aman sabahlar olmasın keyfiyle takıldık iftardan sonrada geldim geçmiş okuyamadım çok , sen neler yaptın başladın mı diye sormaya korkuyorum , çünkü tozu dumana katarak ilerlersin o müthiş iradeni konuştursun spor sormayacağım başladıysan biri seni durdursun disiplinindesindir eminim ,minikleri öpüyorum konuşmaya başladı mı kuzucuklar
Oy oy spor menü bana yakışmayacak bu söz ama yııkkıllıyoBasladım hemde ne başlangıç
Dönüşüm muhteşem oldu
Ilgınctır ılk kez kendımı bu kadar hazır hıssedıyorum dıyete
Yıkılmalı zaten canım kılom bellıOy oy spor menü bana yakışmayacak bu söz ama yııkkıllıyo
Süper canım haftada 2 kilodan ayda 8 kilo olur..süper valla..Kendime günlük kilo kaybı hedefi koydm kızlar kaçamak yapmazsam günde 300 gr verebiliyorum. Hedefm günde 200-300 gr vermek
Yulaf lapasi yaptim muz aldim idare eder sahurda sanirim
Ya bu yan yağlar hiç gitmiyor zaten ne yapsam yana sağa sola mı eğilsem acaba
Ooo nereye 12 saat yaa...iyi yolculuklar. Yanına az kuruyemiş, gün kurusu mu alsaydın? Ben mecbur kalınca bir avuç alıyorum.
Senin menüler benim idolüm zaten yaaa her ilginç şey sende vallaha...gerçek yeşil çayları yolla bana canım ilk kez yeşil çay göriyim
Sagol canimİyi yolculuklar canım
Bana hep kilo verememişsin gibi geliyodu
İyi vermişsn bna göre yerimde sayıyorum baksana
Gözüm menülerinde olacak
Ye siyez ekmeklerini karatay yapıyorum de canan abla duymasın
Hoş geldin canım bak burda kimler neler başarmış sen de başarırsın ben satırlarındaki inancı gördümbenide alın aranıza anacım , ben bugün bir diyet merkezine başlıyorum orada sıkı bir programa alınıcam hormonel dengesizliklerimden dolayı bir türlü muvaffak olamadım şuan 95 kiloyum 154 boy ne fenademi ancak dahası var bu bedenden kurtulma girişimine başlarken psikolojik büyük bir baskı altındayım insnlar bana inanmıyor ama ben kendime inanıyorum. annem dün sabah bana yine yapamicaksın boşuna zaman ve para kaybı uymicaksın o programa diyor . çevremdekiler daha önce denedin bişey değişmedi bu sefer ne değişecek diyor , büyük bir baskı altında terörize edilmiş şekilde başlıyorum bugün nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi "düşmüşün halinden düşmüş anlar" diyerek sizlerden manevi destek bekliyorum vazgeçmicem , başarmak ve artık eski formuma kavuşmak istiyorum ben 60 kilolardan buraya geldimse burdan da yine oraya dönebilirim diyorum , her nekadar düşük bir enerjyle başlasam sosyal medyada katıldığım bir grup var ordan bir arkadaş bugün benim için ve bana hitap eden bir kıssa paylaştı ;
Milyonlarca kurbağanın zirvesine kadar yarışacağı bir dağ varmış.. bu dağ öylesine dikmiş ki hiçkimse 1 tek kurbağanın bile başarabileceğine inanmıyormuş.
Yarış başlamış.. kurbağalardan düşen düşene.. aşağıdan sürekli tezahüratlar YAPAMAYACAKLAR BOŞA UĞRAŞMAYIN şeklinde... uzatmayayım tek bir kurbağa zirveye çıkmayı başarabilmiş! Ve o kurbağa SAĞIRmış!!
evet arkadaşlar bu yola çıkarken ilk önce kulakları bir tıkıyıcaz bize engel bir sürü şey çıkıcak belki , moraller bozulacak belki ama yeter artık ben eskisporcuyum ve sporu bıraktıktan ve masa başı işe başladıkta sonra hareketsiz kalmanın bedeli olarak bu kiloları aldım tabi tekbu değil yedikçe yedim yedikçe şiştim şiştikçe devamettim sonra şok diyetler vs derken metabolizmam bozuldu hep acele ettim yavaş yavaş vermeye değil bianda vermeye çalıştım sanki bianda almış gibi bende varım beni de sayın hatta watsupdan grup oluşturanlar var burdada yapılsın herkes tecrübesin paylaşsın her yeni bilgi başarıya götürecektir arkadaşlar . sağlıcakla bol eksili günler .
İnşallah işe yarar diyelim o zaman yarın da içersin gündüz
Suyu biraz daha arttırmaya çalış canım
Onun dışında bence iyi afiyet olsun ekmek ve karpuz ölçüleri az gibi geldi ondan bişey demedim
Sporla suda olsa daha güzel olurdu
Bende menümü yazıyım
Sahur 2 yum
80 gr cerı domates
2 wasa
1 armut
Iftar
200 gr yesıl salata
115 gr ton
2 wasa
1 elma
Suyu en az 2.5 yapacam
Spor 3 saat yürüyüş
inşallah olucak. uzun yolum var 30 küsür kilo vermeliyim ideal kilom 60-65 ama ben 95 kiloyum bugün start verdim. ben evli değilim , doğum yapmadım ama kendime büyük kötülük yapmışım. ne kıyafet zevki kaldı ne enerjikaldı merdiven bile çıkarken berbatım . ama kendime bunudaha fazla yapmayarak bugün başladım haydi bismillahHoş geldin canım bak burda kimler neler başarmış sen de başarırsın ben satırlarındaki inancı gördüm
İnşallah olacak canım sen kafayı takma şakın..bizimlede paylaşırsın yaptıklarını bizde seninle..o yağlar nasıl gidecek gör bakalımlistem klasik depo yağlarım var vücudumda 47 kilo yağ var 34 ü fazlalık yani benim 34 kilo yağdan vermem gerek olur mu olur elbet. yarım kaşık z.yağı dışında yağ yok listemde süt yoğut peynir yarım yağlı baklagil olarak haftada 3 ü geçmemem istendi kahvaltı klasik bide alternatif olarak var . durun size listemide atayım hem de istenen tahlilleri atayım bi görün . özellikle d vitamini ve insülin testi çok önemli dedi bana uzman. ara öğünlerimde var diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?