Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nerdeydın merak ettım
Canım bu gün tatil moduna girdim yarın o moddan çıkarım nasılsa diye aile meclisi iki gündür toplanmıştı yedik içtik bol dedikodu derken aman sabahlar olmasın keyfiyle takıldık iftardan sonrada geldim geçmiş okuyamadım çok , sen neler yaptın başladın mı diye sormaya korkuyorum , çünkü tozu dumana katarak ilerlersin o müthiş iradeni konuştursun spor sormayacağım başladıysan biri seni durdursun disiplinindesindir eminim ,minikleri öpüyorum konuşmaya başladı mı kuzucuklar

Kalori çok düşük döne olmamış hiç 2000 kaloriye tamamla lütfen

Basladım hemde ne başlangıç
Dönüşüm muhteşem oldu
Ilgınctır ılk kez kendımı bu kadar hazır hıssedıyorum dıyete

Yulaf lapasi yaptim muz aldim idare eder sahurda sanirim

benide alın aranıza anacım , ben bugün bir diyet merkezine başlıyorum orada sıkı bir programa alınıcam hormonel dengesizliklerimden dolayı bir türlü muvaffak olamadım şuan 95 kiloyum 154 boy ne fenademi ancak dahası var bu bedenden kurtulma girişimine başlarken psikolojik büyük bir baskı altındayım insnlar bana inanmıyor ama ben kendime inanıyorum. annem dün sabah bana yine yapamicaksın boşuna zaman ve para kaybı uymicaksın o programa diyor . çevremdekiler daha önce denedin bişey değişmedi bu sefer ne değişecek diyor , büyük bir baskı altında terörize edilmiş şekilde başlıyorum bugün nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi "düşmüşün halinden düşmüş anlar" diyerek sizlerden manevi destek bekliyorum vazgeçmicem , başarmak ve artık eski formuma kavuşmak istiyorum ben 60 kilolardan buraya geldimse burdan da yine oraya dönebilirim diyorum , her nekadar düşük bir enerjyle başlasam sosyal medyada katıldığım bir grup var ordan bir arkadaş bugün benim için ve bana hitap eden bir kıssa paylaştı ;
Milyonlarca kurbağanın zirvesine kadar yarışacağı bir dağ varmış.. bu dağ öylesine dikmiş ki hiçkimse 1 tek kurbağanın bile başarabileceğine inanmıyormuş.
Yarış başlamış.. kurbağalardan düşen düşene.. aşağıdan sürekli tezahüratlar YAPAMAYACAKLAR BOŞA UĞRAŞMAYIN şeklinde... uzatmayayım tek bir kurbağa zirveye çıkmayı başarabilmiş! Ve o kurbağa SAĞIRmış!!
evet arkadaşlar bu yola çıkarken ilk önce kulakları bir tıkıyıcaz bize engel bir sürü şey çıkıcak belki , moraller bozulacak belki ama yeter artık ben eskisporcuyum ve sporu bıraktıktan ve masa başı işe başladıkta sonra hareketsiz kalmanın bedeli olarak bu kiloları aldım tabi tekbu değil yedikçe yedim yedikçe şiştim şiştikçe devamettim sonra şok diyetler vs derken metabolizmam bozuldu hep acele ettim yavaş yavaş vermeye değil bianda vermeye çalıştım sanki bianda almış gibi bende varım beni de sayın hatta watsupdan grup oluşturanlar var burdada yapılsın herkes tecrübesin paylaşsın her yeni bilgi başarıya götürecektir arkadaşlar . sağlıcakla bol eksili günler .

Menum sahur iki omletten yumurta domates salatalik avokado peynir
Iftar yarim kase mercimek bi de iskender. Simdi de yola ciktim sahurda lapa yicem bakalim spor yapamadim yurudum cok ama bugun. Su 1.5 2 yapmaya caliscam

bende sağır kurbayı oynuyorum bugünden itibaren ,zaten çevre her bişeyinin içinde af edersiniz şey var töbe est. herkesin hayatına maydonozlar. buna bile karıştılar yahu yok niye kilo vercen ki sen böyle de güzelsin ay kocaya mı gidiceksin yahu elinizin körü be benim herşeyden önce sağlığım söz konusu sonra kendi göz zevkimyok mu ben başkasının gözü bayram edecek diye mi zayıflıyorum ama muvaffak da olursam bi geçicem önlerinden şöyle salına salına ....

Hoş geldin canım bak burda kimler neler başarmış sen de başarırsın ben satırlarındaki inancı gördüm

listem klasik depo yağlarım var vücudumda 47 kilo yağ var 34 ü fazlalık yani benim 34 kilo yağdan vermem gerek olur mu olur elbet. yarım kaşık z.yağı dışında yağ yok listemde süt yoğut peynir yarım yağlı baklagil olarak haftada 3 ü geçmemem istendi kahvaltı klasik bide alternatif olarak var . durun size listemide atayım hem de istenen tahlilleri atayım bi görün . özellikle d vitamini ve insülin testi çok önemli dedi bana uzman. ara öğünlerimde var diyette

Eklentiler

• 19047706_10210552452700196_908591931_n.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 19113404_10210552468060580_1519700412_n.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 35

Ramazan boyu hep bole canim yiyesim gelmio

Sporla suda olsa daha güzel olurdu

Su yatmasam icerim ama yatip uyuyorum canim o yuzden ama sahura kadar 1.5 sahirdada 1 litre iciom 2.5 oluo

Bende menümü yazıyım
Sahur 2 yum
80 gr cerı domates
2 wasa
1 armut

Iftar
200 gr yesıl salata
115 gr ton
2 wasa
1 elma
Suyu en az 2.5 yapacam
Spor 3 saat yürüyüş

Gayet iyi cnm

Hoş geldin canım bak burda kimler neler başarmış sen de başarırsın ben satırlarındaki inancı gördüm
inşallah olucak. uzun yolum var 30 küsür kilo vermeliyim ideal kilom 60-65 ama ben 95 kiloyum bugün start verdim. ben evli değilim , doğum yapmadım ama kendime büyük kötülük yapmışım. ne kıyafet zevki kaldı ne enerjikaldı merdiven bile çıkarken berbatım . ama kendime bunudaha fazla yapmayarak bugün başladım haydi bismillah

İnşallah olacak canım sen kafayı takma şakın..bizimlede paylaşırsın yaptıklarını bizde seninle..o yağlar nasıl gidecek gör bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…