- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.781
Selam kizlar daha once bu gurupta 72 den 57 ye inip mezun olmustum berilce,mefkurem ve diger arkadaslar cok yardimci olmuslardi sagolsunlar,soyle bir baktimda cogu mezun olmus galiba eskilerden kimler kaldi acep?
afiyet olsun.Sahur
1 haslanmis yumurta
1 dilim kizarmis tam tahilli ekmek
Domates salatalik
3 zeytin
1 kk suzme peynir
Iftar
1 kaseden az yayla corba
5 yk etli turlu
Salata
Avuc ici kadar ekmek
Iki dilim avuc icim kadar karpuz
Su sahura kadar 1.5 olur
Spor yok
biliyorum muz ve çilek yok. geçmiş sayfalarda yazdım. dondurma gibi yaptım yedim. canım istedi. yarın da yapacağım. bir de erken yedim zaten. ben karatayı çok sıkı yapmıyorum. böyle küçük kaçamaklar oluyor.Karatay meyve olarak limon avakado ve zeytın dıyor
Muz ve cılek var
Yoksa güzel menü
Tas kenabındakı patates yendımı
Pekı dünkü sahur nerde yazmamışın
afiyet olsun güzel olmuş ama bence yağ olarak çok eksik geldi. sağlıklı yağlardan alsaydın canım.Bende menümü yazıyım
Sahur 2 yum
80 gr cerı domates
2 wasa
1 armut
Iftar
200 gr yesıl salata
115 gr ton
2 wasa
1 elma
Suyu en az 2.5 yapacam
Spor 3 saat yürüyüş
çok iyiBasladım hemde ne başlangıç
Dönüşüm muhteşem oldu
Ilgınctır ılk kez kendımı bu kadar hazır hıssedıyorum dıyete
hadi bakalımKendime günlük kilo kaybı hedefi koydm kızlar kaçamak yapmazsam günde 300 gr verebiliyorum. Hedefm günde 200-300 gr vermek
hoş geldinbenide alın aranıza anacım , ben bugün bir diyet merkezine başlıyorum orada sıkı bir programa alınıcam hormonel dengesizliklerimden dolayı bir türlü muvaffak olamadım şuan 95 kiloyum 154 boy ne fenademi ancak dahası var bu bedenden kurtulma girişimine başlarken psikolojik büyük bir baskı altındayım insnlar bana inanmıyor ama ben kendime inanıyorum. annem dün sabah bana yine yapamicaksın boşuna zaman ve para kaybı uymicaksın o programa diyor . çevremdekiler daha önce denedin bişey değişmedi bu sefer ne değişecek diyor , büyük bir baskı altında terörize edilmiş şekilde başlıyorum bugün nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi "düşmüşün halinden düşmüş anlar" diyerek sizlerden manevi destek bekliyorum vazgeçmicem , başarmak ve artık eski formuma kavuşmak istiyorum ben 60 kilolardan buraya geldimse burdan da yine oraya dönebilirim diyorum , her nekadar düşük bir enerjyle başlasam sosyal medyada katıldığım bir grup var ordan bir arkadaş bugün benim için ve bana hitap eden bir kıssa paylaştı ;
Milyonlarca kurbağanın zirvesine kadar yarışacağı bir dağ varmış.. bu dağ öylesine dikmiş ki hiçkimse 1 tek kurbağanın bile başarabileceğine inanmıyormuş.
Yarış başlamış.. kurbağalardan düşen düşene.. aşağıdan sürekli tezahüratlar YAPAMAYACAKLAR BOŞA UĞRAŞMAYIN şeklinde... uzatmayayım tek bir kurbağa zirveye çıkmayı başarabilmiş! Ve o kurbağa SAĞIRmış!!
evet arkadaşlar bu yola çıkarken ilk önce kulakları bir tıkıyıcaz bize engel bir sürü şey çıkıcak belki , moraller bozulacak belki ama yeter artık ben eskisporcuyum ve sporu bıraktıktan ve masa başı işe başladıkta sonra hareketsiz kalmanın bedeli olarak bu kiloları aldım tabi tekbu değil yedikçe yedim yedikçe şiştim şiştikçe devamettim sonra şok diyetler vs derken metabolizmam bozuldu hep acele ettim yavaş yavaş vermeye değil bianda vermeye çalıştım sanki bianda almış gibi bende varım beni de sayın hatta watsupdan grup oluşturanlar var burdada yapılsın herkes tecrübesin paylaşsın her yeni bilgi başarıya götürecektir arkadaşlar . sağlıcakla bol eksili günler .
aferin canım güzel olmuş. iskenderin pidesi yendi mi?Menum sahur iki omletten yumurta domates salatalik avokado peynir
Iftar yarim kase mercimek bi de iskender. Simdi de yola ciktim sahurda lapa yicem bakalim spor yapamadim yurudum cok ama bugun. Su 1.5 2 yapmaya caliscam
Mefkurem yok mu seyda?bu arada sanirim sen dogum sonrasi kilolari icin burdasin:) Allah hayirli etsin canim hayirli evlat olurlar insallahBen varım
Selam canim sen de benim gibi 60'larda takildin kaldin galiba
hoşgeldin masalcımSelam kizlar daha once bu gurupta 72 den 57 ye inip mezun olmustum berilce,mefkurem ve diger arkadaslar cok yardimci olmuslardi sagolsunlar,soyle bir baktimda cogu mezun olmus galiba eskilerden kimler kaldi acep?
miyomun boyutu ne kadardı canım?ben 15 mayısta ameliyat oldum. miyom aldırdım. daha 5 ay önce göğüs estetiği yaptırdım küçülttürdüm. ve 40 gün sonra kolumdan yağ aldırdım . sıra geldi kilo vermeye . ama yeni ameliyatlı olduğumdan oruç tutmama izin verilmedi. spor da yapamicam bir süre. buarada bana diyetisten kabızlık için a 101 lerde satılan bir çay önerdi wc için birebirdir dedi mest karışık bitki çayı bilginiz olsun.
meyveyi çok geç saatte yemişsin.meyve öğünüm olarak az önce 10 tane yeşil erik yedim ve yatıcam
Mefkurem yok mu seyda?bu arada sanirim sen dogum sonrasi kilolari icin burdasin:) Allah hayirli etsin canim hayirli evlat olurlar insallah
miyomum 13 cm 5 ve 6 cm di 3 tane alındı açık ameliyatla sorunsuz evet meyvem geç oldu halbuki 10.30 demiştihoşgeldin masalcımnasılsın?
miyomun boyutu ne kadardı canım?
meyveyi çok geç saatte yemişsin.
Hoşgeldn bnde burdayım cnmSelam kizlar daha once bu gurupta 72 den 57 ye inip mezun olmustum berilce,mefkurem ve diger arkadaslar cok yardimci olmuslardi sagolsunlar,soyle bir baktimda cogu mezun olmus galiba eskilerden kimler kaldi acep?
Aramıza hoşgeldin bn poni 28 yaşında bir çock annesiym bnde bu takıma ilk geldiğimde 95 kiloydm bugün 74.sende başarablirsin tabi kiinşallah olucak. uzun yolum var 30 küsür kilo vermeliyim ideal kilom 60-65 ama ben 95 kiloyum bugün start verdim. ben evli değilim , doğum yapmadım ama kendime büyük kötülük yapmışım. ne kıyafet zevki kaldı ne enerjikaldı merdiven bile çıkarken berbatım . ama kendime bunudaha fazla yapmayarak bugün başladım haydi bismillah
inşallah poniHoşgeldn bnde burdayım cnm
Aramıza hoşgeldin bn poni 28 yaşında bir çock annesiym bnde bu takıma ilk geldiğimde 95 kiloydm bugün 74.sende başarablirsin tabi ki
Hamdolsun canim iyiyim ne olsun,uzun suredir diyet gunlugum var orda takiliyordum bir ileri iki geri devam ediyorum iste:)hoşgeldin masalcımnasılsın?
miyomun boyutu ne kadardı canım?
meyveyi çok geç saatte yemişsin.
Okudum sein hosgeldinbenide alın aranıza anacım , ben bugün bir diyet merkezine başlıyorum orada sıkı bir programa alınıcam hormonel dengesizliklerimden dolayı bir türlü muvaffak olamadım şuan 95 kiloyum 154 boy ne fenademi ancak dahası var bu bedenden kurtulma girişimine başlarken psikolojik büyük bir baskı altındayım insnlar bana inanmıyor ama ben kendime inanıyorum. annem dün sabah bana yine yapamicaksın boşuna zaman ve para kaybı uymicaksın o programa diyor . çevremdekiler daha önce denedin bişey değişmedi bu sefer ne değişecek diyor , büyük bir baskı altında terörize edilmiş şekilde başlıyorum bugün nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi "düşmüşün halinden düşmüş anlar" diyerek sizlerden manevi destek bekliyorum vazgeçmicem , başarmak ve artık eski formuma kavuşmak istiyorum ben 60 kilolardan buraya geldimse burdan da yine oraya dönebilirim diyorum , her nekadar düşük bir enerjyle başlasam sosyal medyada katıldığım bir grup var ordan bir arkadaş bugün benim için ve bana hitap eden bir kıssa paylaştı ;
Milyonlarca kurbağanın zirvesine kadar yarışacağı bir dağ varmış.. bu dağ öylesine dikmiş ki hiçkimse 1 tek kurbağanın bile başarabileceğine inanmıyormuş.
Yarış başlamış.. kurbağalardan düşen düşene.. aşağıdan sürekli tezahüratlar YAPAMAYACAKLAR BOŞA UĞRAŞMAYIN şeklinde... uzatmayayım tek bir kurbağa zirveye çıkmayı başarabilmiş! Ve o kurbağa SAĞIRmış!!
evet arkadaşlar bu yola çıkarken ilk önce kulakları bir tıkıyıcaz bize engel bir sürü şey çıkıcak belki , moraller bozulacak belki ama yeter artık ben eskisporcuyum ve sporu bıraktıktan ve masa başı işe başladıkta sonra hareketsiz kalmanın bedeli olarak bu kiloları aldım tabi tekbu değil yedikçe yedim yedikçe şiştim şiştikçe devamettim sonra şok diyetler vs derken metabolizmam bozuldu hep acele ettim yavaş yavaş vermeye değil bianda vermeye çalıştım sanki bianda almış gibi bende varım beni de sayın hatta watsupdan grup oluşturanlar var burdada yapılsın herkes tecrübesin paylaşsın her yeni bilgi başarıya götürecektir arkadaşlar . sağlıcakla bol eksili günler .
Selam canim sen de benim gibi 60'larda takildin kaldin galiba
Den cok fit fistikmissin iskender Icon birsey demiyomMenum sahur iki omletten yumurta domates salatalik avokado peynir
Iftar yarim kase mercimek bi de iskender. Simdi de yola ciktim sahurda lapa yicem bakalim spor yapamadim yurudum cok ama bugun. Su 1.5 2 yapmaya caliscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?