Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben 15 mayısta ameliyat oldum. miyom aldırdım. daha 5 ay önce göğüs estetiği yaptırdım küçülttürdüm. ve 40 gün sonra kolumdan yağ aldırdım . sıra geldi kilo vermeye . ama yeni ameliyatlı olduğumdan oruç tutmama izin verilmedi. spor da yapamicam bir süre. buarada bana diyetisten kabızlık için a 101 lerde satılan bir çay önerdi wc için birebirdir dedi mest karışık bitki çayı bilginiz olsun.

bugün diyet merkezinegittim eve geldiğimde saat 5 di bu sebeple yarım başladım bana köfte yi dışarda yersen 4 ev köftesi olursa 6 tane vermişti. ama çok açtım ben 8 tane yedim ilaveten pul biberli ve limonlu 2 kaışk yoğurdumu da yedim. buarada sabah aç karna 200 cc yani bir bardak ılık suya yarım limon ve bir çay kaşığı karbonat karıştır iç dedi. en kötüsü de kahveyi 2 ye düşürdü =(

afiyet olsun.

Karatay meyve olarak limon avakado ve zeytın dıyor
Muz ve cılek var
Yoksa güzel menü
biliyorum muz ve çilek yok. geçmiş sayfalarda yazdım. dondurma gibi yaptım yedim. canım istedi. yarın da yapacağım. bir de erken yedim zaten. ben karatayı çok sıkı yapmıyorum. böyle küçük kaçamaklar oluyor.

Tas kenabındakı patates yendımı
Pekı dünkü sahur nerde yazmamışın

biz tas kebabını sadece et, havuç ve arpacık soğanla yaparız. patates olmaz.
Bende menümü yazıyım
Sahur 2 yum
80 gr cerı domates
2 wasa
1 armut

Iftar
200 gr yesıl salata
115 gr ton
2 wasa
1 elma
Suyu en az 2.5 yapacam
Spor 3 saat yürüyüş
afiyet olsun güzel olmuş ama bence yağ olarak çok eksik geldi. sağlıklı yağlardan alsaydın canım.

Basladım hemde ne başlangıç
Dönüşüm muhteşem oldu
Ilgınctır ılk kez kendımı bu kadar hazır hıssedıyorum dıyete
çok iyi

Kendime günlük kilo kaybı hedefi koydm kızlar kaçamak yapmazsam günde 300 gr verebiliyorum. Hedefm günde 200-300 gr vermek
hadi bakalım

hoş geldin

Menum sahur iki omletten yumurta domates salatalik avokado peynir
Iftar yarim kase mercimek bi de iskender. Simdi de yola ciktim sahurda lapa yicem bakalim spor yapamadim yurudum cok ama bugun. Su 1.5 2 yapmaya caliscam
aferin canım güzel olmuş. iskenderin pidesi yendi mi?

Selam kizlar daha once bu gurupta 72 den 57 ye inip mezun olmustum berilce,mefkurem ve diger arkadaslar cok yardimci olmuslardi sagolsunlar,soyle bir baktimda cogu mezun olmus galiba eskilerden kimler kaldi acep?
hoşgeldin masalcım nasılsın?

miyomun boyutu ne kadardı canım?

meyve öğünüm olarak az önce 10 tane yeşil erik yedim ve yatıcam
meyveyi çok geç saatte yemişsin.

Selam kizlar daha once bu gurupta 72 den 57 ye inip mezun olmustum berilce,mefkurem ve diger arkadaslar cok yardimci olmuslardi sagolsunlar,soyle bir baktimda cogu mezun olmus galiba eskilerden kimler kaldi acep?
Hoşgeldn bnde burdayım cnm

Aramıza hoşgeldin bn poni 28 yaşında bir çock annesiym bnde bu takıma ilk geldiğimde 95 kiloydm bugün 74.sende başarablirsin tabi ki

Okudum sein hosgeldin
Ilk sayfada kurallar var Bir oku
Zamanla kaynasiriz Ben beril canim

Menum sahur iki omletten yumurta domates salatalik avokado peynir
Iftar yarim kase mercimek bi de iskender. Simdi de yola ciktim sahurda lapa yicem bakalim spor yapamadim yurudum cok ama bugun. Su 1.5 2 yapmaya caliscam
Den cok fit fistikmissin iskender Icon birsey demiyom
Iyi yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…