- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.801
Mefkurem ablayi cok ozdeslestirmisim 9. Gurupla gozum pembis yazilari aradiYok canım maalesef
Ve evet Doğum sonrası kilolar için burdayım teşekkür ederim canım
Mefkurem ablayi cok ozdeslestirmisim 9. Gurupla gozum pembis yazilari aradi
Hirslisin sen kisa surede verecegine eminim:)
En güzeli Seydam her konuda hırslı olmak iyi degilBende öyle canım ama iyiymiş bi sıkıntı Yok en azından
İnşallah aslında hiç hırsları olan biri değilimdir ama kilo konusunda öyleyim
tamam kuralları okuyup müsade isticem yarıninşallah daha enerjik burda olucam
Maşallah canım ..inşallah bizde ineriz hep beraber istediğimiz kilolara..bebisler üçüz mü dedin?Hoşgeldin ben şeyda bu takımda 100 küsür kilolardan 60 kiloya inip mezun oldum şimdi tekrar hamilelik dolayısı ile 70 kilo oldum ve buraya geldim azimli olursan başaramicağın hiç bişey Yok
En güzeli Seydam her konuda hırslı olmak iyi degil
geçmiş olsun. diyetisyenlerin dediğine bakma canım. akşam 22.30 da çok geç meyve için. en azından 20.30 dan sonra bir şey yeme. kilo vermeni engeller. akşam ekmek yani karbonhidrat yemezsen zaten gece meyvesine ihtiyaç duymazsın. oldu ki birşeyler yemek istedin. biraz ev yoğurdu ye ya da kefir, süt, ayran iç.miyomum 13 cm 5 ve 6 cm di 3 tane alındı açık ameliyatla sorunsuz evet meyvem geç oldu halbuki 10.30 demişti
:)) ben de biliyorsun tam olarak bir türlü başlayamamıştım. şimdi daha iyiyim çok şükür. az kaçamaklı olarak karatay yapmaya çalışıyorum. ramazandan sonra daha iyi olucak inşallah. şu an kilo vermeye daha bir hazırım sanki. biraz kilo da verdim bu arada. moral ve motive oldu bana.Hamdolsun canim iyiyim ne olsun,uzun suredir diyet gunlugum var orda takiliyordum bir ileri iki geri devam ediyorum iste:)
Sen nasilsin,nasil gidiyor?
Malesef oyle canim ama en azindan bu guruplar ve gunlukler sayesinde iyi kilo verebiliyoruz:)Versek de donup dolasip geliyoruz bebis
Iyiyse sorun yok o zaman:)Bende öyle canım ama iyiymiş bi sıkıntı Yok en azından
İnşallah aslında hiç hırsları olan biri değilimdir ama kilo konusunda öyleyim
Maşallah canım ..inşallah bizde ineriz hep beraber istediğimiz kilolara..bebisler üçüz mü dedin?
Malesef oyle canim ama en azindan bu guruplar ve gunlukler sayesinde iyi kilo verebiliyoruz:)
Iyiyse sorun yok o zaman:)
Ayy ben de her konuda hirsliyim ama su kilolar konusunda kaplumbaga misaliyim
Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebeklerine canım..Evet üçüz bebeklerime hamile kaldım canımın3ü onlar benim dünyaya getirdim büyük mucizeyi yaşadım şimdi canım oğlum biriciğim melek oldu ama bana bakışını gülüşünü asla unutmicam neyse öyle konuşmak zor geliyor bu konuda kızlarımla evimizdeyiz 2 ay yaşam savaşı sonunda şükürler olsun
3 4 catal aldim pidesindenafiyet olsun.
biliyorum muz ve çilek yok. geçmiş sayfalarda yazdım. dondurma gibi yaptım yedim. canım istedi. yarın da yapacağım. bir de erken yedim zaten. ben karatayı çok sıkı yapmıyorum. böyle küçük kaçamaklar oluyor.
biz tas kebabını sadece et, havuç ve arpacık soğanla yaparız. patates olmaz.
afiyet olsun güzel olmuş ama bence yağ olarak çok eksik geldi. sağlıklı yağlardan alsaydın canım.
çok iyi
hadi bakalım
hoş geldin
aferin canım güzel olmuş. iskenderin pidesi yendi mi?
Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebeklerine canım..
Yaa asil son kilolarda daha cok dikkat etmem lazim da bugun yolcuydum donerciye gidince yedim artik simdi anneme gidiyorum surekli pasta borek yapiyo asil zorlu mucadele basliyor yarinDen cok fit fistikmissin iskender Icon birsey demiyom
Iyi yolculuklar
Ben de karatay yapiyorum,hedef kilomada cok kalmadi aslinda ama metom yavas galiba azar azar verdigim icin motivasyonum dusuyorgeçmiş olsun. diyetisyenlerin dediğine bakma canım. akşam 22.30 da çok geç meyve için. en azından 20.30 dan sonra bir şey yeme. kilo vermeni engeller. akşam ekmek yani karbonhidrat yemezsen zaten gece meyvesine ihtiyaç duymazsın. oldu ki birşeyler yemek istedin. biraz ev yoğurdu ye ya da kefir, süt, ayran iç.
:)) ben de biliyorsun tam olarak bir türlü başlayamamıştım. şimdi daha iyiyim çok şükür. az kaçamaklı olarak karatay yapmaya çalışıyorum. ramazandan sonra daha iyi olucak inşallah. şu an kilo vermeye daha bir hazırım sanki. biraz kilo da verdim bu arada. moral ve motive oldu bana.
Canim ya basin sagolsunEvet üçüz bebeklerime hamile kaldım canımın3ü onlar benim dünyaya getirdim büyük mucizeyi yaşadım şimdi canım oğlum biriciğim melek oldu ama bana bakışını gülüşünü asla unutmicam neyse öyle konuşmak zor geliyor bu konuda kızlarımla evimizdeyiz 2 ay yaşam savaşı sonunda şükürler olsun
Insallah canim zaten 6-7 kilo versem de yeterli:)Yapabilirsin ama bence daha önce de yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?