- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.281
Eeee kınada gıymıcekmısın ?
Lola, kız 2 haftadır 2. idik.. ama bu hafta böyle oldu... Mursh ile ben dikkat etseydik azıcık belki olurduk :))
Bu hafta sporuma daha dikkat edicem, kaçamak yapmıcam.Ramazan öncesi son rutüşlar. :)))
Evet 2.lik süper :) 3. olsakta olur bu hafta olmamış ama bize yakıştıramadım hıh
Ya lola, ramazana bir hafta var.. acaba bu 1 haftalık dukan mı yapsam ki? Ya baktım topiğe herkes süper vermiş.. Sen ne dersin? 8 günlük atak yapsam iyi olurmu? Ramazanda daha cok protein agırlıklı beslenmeye calısırım.Nasıl olur acaba?
ya off benim motivasyonum iyice düştü.. hafta içi 79 u gördüm, ama tam liste üstü 80 i görünce cıldırdım.Bu işi beceremeyecekmişim geldi. Çok üzgünüm, kendimi yemeğe verecekmişim gibi geliyor...Ya off aslında yaparım biliyorum ama nerden başlayacagımı bilemiyorum.Çok kararsız bir ruh halindeyim.. Düzene giremedim bir türlü...
Ayyyyy şaka gibi yaa, "Yok canım akşam 7ye kadar beraber oluruz, üsküdarda güzel bir yer var oraya gider otururuz, serin güzel bir yer" mesaja abaaaak!!!!!!! bide üsküdara ayağına mı gidicem. yok ya :)
Gelemem o kadar uzağa dedim :)
Politik biri heralde :)
Kızlar gece arkadaşın kına gecesine gidicem, nasıl olmuşum??? Yorumlarınızı alayım:)
Bu etek bana olmuyodu artık oluyo o da ayrı bi mutluluk
Eki Görüntüle 229025 Eki Görüntüle 229026
ZATYIFLIYORUM lolacım çok şıkın cnm..bluzuna bayıldım..ohh ne güsel boyun uzun tabi hiç 70 li kilolarda durmuyorsun...
ay süper olmuş...bu gece kesin birini bulursun:)))yaaaa ben de 72 ye inmek istiyorummm..
akşam 7 sabah 7 çalışıyordur muhakkak.....üsküdar civarından bi sivil arabaya aldırır kendini..işe kolay gider:)))sen de hiç düşünmüyosun adamı:)))
o zaman bari 5 güncük yapayım.. ramazandada dikkat etmeye calısayım ne yapayım ya :)))
benim kitabı almaya vaktim pek yok.Sen bana bu atak devresini,müsait bir zamanında yazar mısın lola? Zahmet olmazsa... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?