Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa asil son kilolarda daha cok dikkat etmem lazim da bugun yolcuydum donerciye gidince yedim artik simdi anneme gidiyorum surekli pasta borek yapiyo asil zorlu mucadele basliyor yarin
olsun canım oluyor öyle. annende de canım istemiyor de. diyetteyim deme. zorlarlar yoksa.

Ben de karatay yapiyorum,hedef kilomada cok kalmadi aslinda ama metom yavas galiba azar azar verdigim icin motivasyonum dusuyor
senin kilon daha az ama. son kilolar zorlar. takımda toplarsın bence.

Yaa asil son kilolarda daha cok dikkat etmem lazim da bugun yolcuydum donerciye gidince yedim artik simdi anneme gidiyorum surekli pasta borek yapiyo asil zorlu mucadele basliyor yarin
Ben sona yaklasıyımda bır bakarız ama merak ettım redımlerını

Hırs ıyıdır kaptan açık açık hırslıyım bak ben

Ben hırsların kendine zarar verdiğine inananlardanım
Dayanıklı olmak bambaşka bişey o güzel
Ama hırs her zaman iyi bişey değildir bana göre bazı şeyler vardır dünyanın en hırslı ol elinde değildir keşke olsa dünyanın en hırslı insanı da olsan yapamazsın öyle şeyler var bu hayatta demekki herşey benim elimde değil o zaman bu kadar hırsın da bi manası Yok bana göre

oh oh fırlamış insülin afiyet olsun ne diyeyim.
aynen
Poni Bon a yazdığım 1.şiirimden sonra, bu sefer insülin için şiir yazdım
Koydum tabağı göbeğe
Uzandım iki seksen döşeğe
Yedim yedim her meyveden
Aman Allahım rejim gitti elden

Ah insülin insülin
Gene geldin bünyeme
Amanini çok çok pişmanım
E o zaman o kadar meyve yeme

olsun canım oluyor öyle. annende de canım istemiyor de. diyetteyim deme. zorlarlar yoksa.

senin kilon daha az ama. son kilolar zorlar. takımda toplarsın bence.
Aynen zaten su son kilolar yillardir biriktigi icin vermek cok zor,takimda olmiycam canim kimseye haksizlik yapamam oyle bir selam vermek kimler var kimler mezun olmus diye bakayim dedim.
Amin allah razı olsun çok zor çok yine de iyi olmak zorundayım kızlarım için onlara bu haksızlığı yapamam
Rabbim sabrini verir canim,kizlarina da hayirli uzun omurler versin insallah.

Bana ünide bır hocam hırsının karına olduğuna ınanıyorsan kamsıla kendını demıstı
Haaa ölümse kastın takdırı ılahı
Ayrıca bunca mesaj arasından yanıtlayacak bır mesajımı bulmana çok sevındım canım

Iyı ıyı baslada azıda ıyıdır hıc olmamasından
evet öyle. spor konusunda çok zorlamamaya karar verdim. zaten aşırı spor yapmıyordum da. bu konuda yazılar ve kitap okudum. kesinlikle vücudu zorlayıcı sporlara zararlı diyor. kalbe zarar diyor. hele hele 2 saati aşan spor kalbi yavaş yavaş öldürür diyor. hergün düzenli olarak 30 dk tempolu yürüyüş bile yetermiş.

Yürüyüş degıl ama çünkü o cokkkkk yararlı sence de degılmı

Allah seni ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…