- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.821
sabah burda beklıyo olacam haydı iyi gecelertamam kuralları okuyup müsade isticem yarıninşallah daha enerjik burda olucam
Ben burdayım Merve merak etme@cesurveguzel canım hosgledn ben Merve 27 yaşın dayım takımın kaptanıyim su sıralar evtasima işleriyle meşgulüm ilk sayfada kurallarimiz var bir göz at istersen
olsun canım oluyor öyle. annende de canım istemiyor de. diyetteyim deme. zorlarlar yoksa.Yaa asil son kilolarda daha cok dikkat etmem lazim da bugun yolcuydum donerciye gidince yedim artik simdi anneme gidiyorum surekli pasta borek yapiyo asil zorlu mucadele basliyor yarin
senin kilon daha az ama. son kilolar zorlar. takımda toplarsın bence.Ben de karatay yapiyorum,hedef kilomada cok kalmadi aslinda ama metom yavas galiba azar azar verdigim icin motivasyonum dusuyor
Hırs ıyıdır kaptan açık açık hırslıyım bak benEn güzeli Seydam her konuda hırslı olmak iyi degil
Hadı basladıkmı spora bebegımayy yazmayı unuttum galiba. 20 dk leslie yaptım.
Canim ya basin sagolsunrabbim obur dunyada sana sefaatci yapsin melegini,kizlarini da sana bagislasin insallah.
Insallah canim zaten 6-7 kilo versem de yeterli:)
Ben sona yaklasıyımda bır bakarız ama merak ettım redımlerınıYaa asil son kilolarda daha cok dikkat etmem lazim da bugun yolcuydum donerciye gidince yedim artik simdi anneme gidiyorum surekli pasta borek yapiyo asil zorlu mucadele basliyor yarin
Gelmene sevındımBen de karatay yapiyorum,hedef kilomada cok kalmadi aslinda ama metom yavas galiba azar azar verdigim icin motivasyonum dusuyor
evet azcık yaptım. iyi oldu ama. yeşilçay da iyi geldi. deminden beri wc ye taşınıyomHadı basladıkmı spora bebegım
Iyı ıyı baslada azıda ıyıdır hıc olmamasındanevet azcık yaptım. iyi oldu ama. yeşilçay da iyi geldi. deminden beri wc ye taşınıyom
Hırs ıyıdır kaptan açık açık hırslıyım bak ben
resim yayınlamamış canım. profil resmin altında boyu kilosu var ya poni onu gözünün önüne getirip yorum yapmış.yoksa ben de resim yayınladı sandımdı.Ben sona yaklasıyımda bır bakarız ama merak ettım redımlerını
oh oh fırlamış insülinafiyet olsun ne diyeyim.
Aynen zaten su son kilolar yillardir biriktigi icin vermek cok zor,takimda olmiycam canim kimseye haksizlik yapamam oyle bir selam vermek kimler var kimler mezun olmus diye bakayim dedim.olsun canım oluyor öyle. annende de canım istemiyor de. diyetteyim deme. zorlarlar yoksa.
senin kilon daha az ama. son kilolar zorlar. takımda toplarsın bence.
Rabbim sabrini verir canim,kizlarina da hayirli uzun omurler versin insallah.Amin allah razı olsun çok zor çok yine de iyi olmak zorundayım kızlarım için onlara bu haksızlığı yapamam
Bana ünide bır hocam hırsının karına olduğuna ınanıyorsan kamsıla kendını demıstıBen hırsların kendine zarar verdiğine inananlardanım
Dayanıklı olmak bambaşka bişey o güzel
Ama hırs her zaman iyi bişey değildir bana göre bazı şeyler vardır dünyanın en hırslı ol elinde değildir keşke olsa dünyanın en hırslı insanı da olsan yapamazsın öyle şeyler var bu hayatta demekki herşey benim elimde değil o zaman bu kadar hırsın da bi manası Yok bana göre
evet öyle. spor konusunda çok zorlamamaya karar verdim. zaten aşırı spor yapmıyordum da. bu konuda yazılar ve kitap okudum. kesinlikle vücudu zorlayıcı sporlara zararlı diyor. kalbe zarar diyor. hele hele 2 saati aşan spor kalbi yavaş yavaş öldürür diyor. hergün düzenli olarak 30 dk tempolu yürüyüş bile yetermiş.Iyı ıyı baslada azıda ıyıdır hıc olmamasından
Hımmmm yanlış alarmmmresim yayınlamamış canım. profil resmin altında boyu kilosu var ya poni onu gözünün önüne getirip yorum yapmış.yoksa ben de resim yayınladı sandımdı.
Yürüyüş degıl ama çünkü o cokkkkk yararlı sence de degılmıevet öyle. spor konusunda çok zorlamamaya karar verdim. zaten aşırı spor yapmıyordum da. bu konuda yazılar ve kitap okudum. kesinlikle vücudu zorlayıcı sporlara zararlı diyor. kalbe zarar diyor. hele hele 2 saati aşan spor kalbi yavaş yavaş öldürür diyor. hergün düzenli olarak 30 dk tempolu yürüyüş bile yetermiş.
Tatlim sen yazarsinda gelmem mi:) ama listeye giremem sanirim az kilom kaldi kimsenin hakkina girmeyeyim,kilosu daha cok olan gelse gurup icin daha faydali olurGelmene sevındım
Burda görünce gülümsettın sağol kırmadın
Allah seni ne yapsınaynen
Poni Bon a yazdığım 1.şiirimden sonra, bu sefer insülin için şiir yazdım
Koydum tabağı göbeğe
Uzandım iki seksen döşeğe
Yedim yedim her meyveden
Aman Allahım rejim gitti elden
Ah insülin insülin
Gene geldin bünyeme
Amanini çok çok pişmanım
E o zaman o kadar meyve yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?