- 30 Kasım 2014
- 29.994
- 132.302
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.841
yine de uğra ama buraya.Tatlim sen yazarsinda gelmem mi:) ama listeye giremem sanirim az kilom kaldi kimsenin hakkina girmeyeyim,kilosu daha cok olan gelse gurup icin daha faydali olur
Bana ünide bır hocam hırsının karına olduğuna ınanıyorsan kamsıla kendını demıstı
Haaa ölümse kastın takdırı ılahı
Ayrıca bunca mesaj arasından yanıtlayacak bır mesajımı bulmana çok sevındım canım
Ya burası sessızdı gel bır renk olTatlim sen yazarsinda gelmem mi:) ama listeye giremem sanirim az kilom kaldi kimsenin hakkina girmeyeyim,kilosu daha cok olan gelse gurup icin daha faydali olur
Aynen zaten su son kilolar yillardir biriktigi icin vermek cok zor,takimda olmiycam canim kimseye haksizlik yapamam oyle bir selam vermek kimler var kimler mezun olmus diye bakayim dedim.
Rabbim sabrini verir canim,kizlarina da hayirli uzun omurler versin insallah.
Kesinlikle oyle canim bazi seyler elimizde degil ne kadar hirsli olsakta ama hayirda,guzel seylerde yarismak hirsli olmak lazim sanirim:)Ben hırsların kendine zarar verdiğine inananlardanım
Dayanıklı olmak bambaşka bişey o güzel
Ama hırs her zaman iyi bişey değildir bana göre bazı şeyler vardır dünyanın en hırslı ol elinde değildir keşke olsa dünyanın en hırslı insanı da olsan yapamazsın öyle şeyler var bu hayatta demekki herşey benim elimde değil o zaman bu kadar hırsın da bi manası Yok bana göre
bir zayıfla da görelim endamınıHımmmm yanlış alarmmm
Bır baslayım vermeye çarşaf çarşaf resımlerım ben
evet yürüyüş güzel. ama zaten 2 saatten sonrası zorluyor kalbi, bacağı. tempolu olarak tabi. normal tempoda yürürsen zorlamaz belki de tempolu zorluyor. hele hele bizim gibi yağ depolarını.Yürüyüş degıl ama çünkü o cokkkkk yararlı sence de degılmı
Gıtmıyokı ugrasın kızyine de uğra ama buraya.
Ugrarim canim,bu gurup sayesinde beslenme seklim degisti,dogru beslenmeyi ogrendim her ne kadar cok iyi kilo veremesemde bana katkisi cok oldu.yine de uğra ama buraya.
Canim listeye girmiycem dedim ya arada ugrarim cok aktif olamam diye:)Gıtmıyokı ugrasın kız
Anneme yaptiklarini sakla dedimolsun canım oluyor öyle. annende de canım istemiyor de. diyetteyim deme. zorlarlar yoksa.
senin kilon daha az ama. son kilolar zorlar. takımda toplarsın bence.
Ne gücenmesi döne hoşuma gider değer vermen bni düşünmen
Kalori çok düşük döne olmamış hiç 2000 kaloriye tamamla lütfen
Kendime günlük kilo kaybı hedefi koydm kızlar kaçamak yapmazsam günde 300 gr verebiliyorum. Hedefm günde 200-300 gr vermek
Ikı dakıka sonrası çok umrumda degıl o zamanı gorecegımın garantısı yok kıYaaaa bak işte elinden gelmeyen şeyler var insanın
Hırslar mücadeleler naparsın yap iki dakka sonrasını bilmiyorsun hırslara çokta kapılmamalı o yüzden
Bunca mesaj derken bana bi mesaj yazmadın ama bu benimle ilgiliydi bana denilen bişeye cevap verdiğin için bende yazdım yani normal bişey
Valla gurubun masallahi var berilcim hic de sessiz degilsiniz:) Az da olsa payim olacaksa yazarim tabi niye yazmayayim:))Ya burası sessızdı gel bır renk ol
Verılen kılolarda tuzdan bıberden payın olsun yeter
Öpürım masalım
Tam selam diyecektim ki gidiyormuşsun meğer...Canim listeye girmiycem dedim ya arada ugrarim cok aktif olamam diye:)
Dur ozelden atayim bayadir boydan yoktu dun okulda cekildikBen sona yaklasıyımda bır bakarız ama merak ettım redımlerını
Bana göre herkeste hırs vardır az yada çok babayıgıtlık onu dıle getırebılecek yürekte benceKesinlikle oyle canim bazi seyler elimizde degil ne kadar hirsli olsakta ama hayirda,guzel seylerde yarismak hirsli olmak lazim sanirim:)
Eeee ben geldım cenebaz karıyım hanıValla gurubun masallahi var berilcim hic de sessiz degilsiniz:) Az da olsa payim olacaksa yazarim tabi niye yazmayayim:))
At at bende kareye sıgarsam sana atıyımDur ozelden atayim bayadir boydan yoktu dun okulda cekildik
evet yaa görünce insanın canı istiyor. ama önceki akşam dondurmayı reddettim. tadını biliyorum yemediğim şey değil dedim. kirazı da.... yedim yeteri kadar dedim. eğer şimdi de irademe sahip çıkamaz yersem eeee nasıl kilo vereceğim dedim. kendimden emin şekilde gittim oturdum. mutluyum ama. yiyip de bu hale geldim zaten. dur demem lazım artık. zaten bu sabah da kendime meyveden dondurma yaptım. çok da güzel oldu. aferin banaAnneme yaptiklarini sakla dedimgorunce canim cekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?