Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaaaa bak işte elinden gelmeyen şeyler var insanın
Hırslar mücadeleler naparsın yap iki dakka sonrasını bilmiyorsun hırslara çokta kapılmamalı o yüzden
Bunca mesaj derken bana bi mesaj yazmadın ama bu benimle ilgiliydi bana denilen bişeye cevap verdiğin için bende yazdım yani normal bişey

Tatlim sen yazarsinda gelmem mi:) ama listeye giremem sanirim az kilom kaldi kimsenin hakkina girmeyeyim,kilosu daha cok olan gelse gurup icin daha faydali olur
Ya burası sessızdı gel bır renk ol
Verılen kılolarda tuzdan bıberden payın olsun yeter
Öpürım masalım

Kesinlikle oyle canim bazi seyler elimizde degil ne kadar hirsli olsakta ama hayirda,guzel seylerde yarismak hirsli olmak lazim sanirim:)

Hımmmm yanlış alarmmm
Bır baslayım vermeye çarşaf çarşaf resımlerım ben
bir zayıfla da görelim endamını

Yürüyüş degıl ama çünkü o cokkkkk yararlı sence de degılmı
evet yürüyüş güzel. ama zaten 2 saatten sonrası zorluyor kalbi, bacağı. tempolu olarak tabi. normal tempoda yürürsen zorlamaz belki de tempolu zorluyor. hele hele bizim gibi yağ depolarını.

Ne gücenmesi döne hoşuma gider değer vermen bni düşünmen

Kalori çok düşük döne olmamış hiç 2000 kaloriye tamamla lütfen

Kendime günlük kilo kaybı hedefi koydm kızlar kaçamak yapmazsam günde 300 gr verebiliyorum. Hedefm günde 200-300 gr vermek
300 gram/gün haaa vay vay vay
Amaaan niye kafama takıyım ki gerçi nasılsa kaçamak yaparsııııııın

Ikı dakıka sonrası çok umrumda degıl o zamanı gorecegımın garantısı yok kı
An var bende bıraz farklı bır düşünce belkı sana ama gercegım bu
Benım hırsım bana zarar verırse verır oda zarar degıl aslında derstır bence
Ben bugun yazdım bırseymı var dedım yok dedın
Bende görüşmek ıstemedıgını düşündüm kısısel yazmadım
Sımdıde mesajım sana degıldı bak istersen yazabılıyormussun
Ha kişisel kararlara saygım var benım
Ben açık yüreklılıkle yaparım konuşurum sınsı degılımdır
Icım dısım aynıdır yanı zararsızım
Hırsımda benı yaralasın ne olacak kiii

Canim listeye girmiycem dedim ya arada ugrarim cok aktif olamam diye:)
Tam selam diyecektim ki gidiyormuşsun meğer...
Başarılar diliyorum canım inşallah birgün benim de senin gibi verecek az kilom kalır...
Hangi topiktesin bakiyim ben de takip ediyim seni

Anneme yaptiklarini sakla dedim gorunce canim cekiyo
evet yaa görünce insanın canı istiyor. ama önceki akşam dondurmayı reddettim. tadını biliyorum yemediğim şey değil dedim. kirazı da.... yedim yeteri kadar dedim. eğer şimdi de irademe sahip çıkamaz yersem eeee nasıl kilo vereceğim dedim. kendimden emin şekilde gittim oturdum. mutluyum ama. yiyip de bu hale geldim zaten. dur demem lazım artık. zaten bu sabah da kendime meyveden dondurma yaptım. çok da güzel oldu. aferin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…