- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.861
Gitmiyorum canim sadece siizn kadar aktif olamam, sen de 90 dan 77 ye inmissin canim daha ne olsun masallah yaniTam selam diyecektim ki gidiyormuşsun meğer...
Başarılar diliyorum canım inşallah birgün benim de senin gibi verecek az kilom kalır...
Hangi topiktesin bakiyim ben de takip ediyim seni
Ya annem hep beni şişko bulur ve kilo vermemi ister de benim derdim kv. Kayınvalidem hep şişmanlatmaya çalışıyo yaaaAnneme yaptiklarini sakla dedimgorunce canim cekiyo
Süpersın yaaaaevet yaa görünce insanın canı istiyor. ama önceki akşam dondurmayı reddettim. tadını biliyorum yemediğim şey değil dedim. kirazı da.... yedim yeteri kadar dedim. eğer şimdi de irademe sahip çıkamaz yersem eeee nasıl kilo vereceğim dedim. kendimden emin şekilde gittim oturdum. mutluyum ama. yiyip de bu hale geldim zaten. dur demem lazım artık. zaten bu sabah da kendime meyveden dondurma yaptım. çok da güzel oldu. aferin bana
Hahaha abartma sende boy var bi kereeAt at bende kareye sıgarsam sana atıyım
Evet kilo verdim bayaa ama hala vermem gerekiyor. Teşekkür ederim devam ediyoruz işte bakalım.Gitmiyorum canim sadece siizn kadar aktif olamam, sen de 90 dan 77 ye inmissin canim daha ne olsun masallah yanibenim diyet gunlugum var canim uc dort arkadasiz diyet guruplari kadar aktif degiliz ama,uzun sure kilo vermek icin bu guruplar cok daha etkili.
Benimki de balik daha cok begeniyo ye diyo surekliYa annem hep beni şişko bulur ve kilo vermemi ister de benim derdim kv. Kayınvalidem hep şişmanlatmaya çalışıyo yaaa
Bıraz kulecık oluyom 176 topuksuzda gezmem abı modundayımHahaha abartma sende boy var bi keree
Anne sözü dınle gülüm senYa annem hep beni şişko bulur ve kilo vermemi ister de benim derdim kv. Kayınvalidem hep şişmanlatmaya çalışıyo yaaa
Vay vay spora bak maşallahMenüm
Sahur
1 yumurta
Yarım domates
1 kk peynir
İftar
5 ızgara köfte ( disaridaydim)
Mercimek çorbası
Ayran
Su 1.5 oldu daha içerim.
Buda sporum Eki Görüntüle 2007358
Balınada balık amma sen pek ınanma balıklıgın olcusu yok fıdan ol senBenimki de balik daha cok begeniyo ye diyo surekli
Oyle tabi canim herkeste vardir hirs ama bazi seyler elimizde olmadigi icin hirs = husran olabiliyor soyle ornek vereyim mesela burdakiler az cok bilir bir yildir bebis istiyoruz olmuyor ne kadar hirs yapip her yolu denesem de benim elimde degil,Allahin takdiri yani.Bana göre herkeste hırs vardır az yada çok babayıgıtlık onu dıle getırebılecek yürekte bence
afiyet olsun canım. harika olmuş menün. spor da çok güzel.Menüm
Sahur
1 yumurta
Yarım domates
1 kk peynir
İftar
Mercimek çorbası
Ayran
Su 1.5 oldu daha içerim.
BegendımmmmMenüm
Sahur
1 yumurta
Yarım domates
1 kk peynir
İftar
Mercimek çorbası
Ayran
Su 1.5 oldu daha içerim.
Aynennn ondan ben de yemiyorumBalınada balık amma sen pek ınanma balıklıgın olcusu yok fıdan ol sen
Tebrik ederim en iyisini yapmissin ama yâ. Oyle yapmazsak gitmiyo kilolarrrrevet yaa görünce insanın canı istiyor. ama önceki akşam dondurmayı reddettim. tadını biliyorum yemediğim şey değil dedim. kirazı da.... yedim yeteri kadar dedim. eğer şimdi de irademe sahip çıkamaz yersem eeee nasıl kilo vereceğim dedim. kendimden emin şekilde gittim oturdum. mutluyum ama. yiyip de bu hale geldim zaten. dur demem lazım artık. zaten bu sabah da kendime meyveden dondurma yaptım. çok da güzel oldu. aferin bana
Aaa sen de burdasin hala demekki:) hosbulduk tatlim nasilsin,iyimisin?Hey maşallah oku oku bitmedi bi muhabbet bi muhabbetmasal3487 hoşgeldin şekerim. Bende burdayım.
cesurveguzel hoş geldin okudum yazdıklarını inşallah muvaffak olursun. İstemek önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?