Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O senin düşüncen
Benimki de böyle hırslarla geçireceğim kadar uzun düşünmüyorum sevgi daha önde benim için
Neyse demişim zaten diceğimi algılamak istediğin gibi değil dediğimi algılarsan bence sorun yok ben hiç tanımadığım insanlara da cevap veren biriyim hırslı öfkeli biri değilim ki kindar hiç değilim doğal olarak öyle bir şey düşünmedim kimse için de düşünmem sen ne düşünmek istersen onu düşünmekte serbestsin dddiğim gibi herkesin kendi düşüncesi ama söylediklerim basittir benim altından bişey aramana gerek Yok gayet düzüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bır takdırı ılahı
Ol der rabbım olur benım kastım baska
Kaderle hırsı karıstırma gülüm Doğum olum saglık yokluk kader ama bır adım otendekıne ulasma ıstegı baskınsa hırs

Sorun yok o zaman
Ben bırsey aramadım dıkkatımı cektı
Soylesın boylesın dıye etıketlemedım farkındaysan
Dilersen konusuruz dılemessen konusmayız basıt yanı
Öyle yabancı davrandınkı sankı neyse.....
Kendıne ıyı bak ben aynı benım ostedıgın an ordayım
Insanların tavırlarını algılamaya calısmıyorum bu ugurda zamanda harcamıyorum artık
Hatta zananında değmeyen ınsanlara harcadığım zamana bıle üzülüyorum
Sımdı kestırmeden soruyom aldığım cevaba gorede gardımı alıyorum
Değer vermedıgım konseye ne oldu demem
Uzun bır konu yenı annesın takma kafanı yat uyu hadı kızlar uyarır gece

Son düzenleme:
Aynen oyle hayirli zamanda rabbim verecektir. Dogru zaman degilmis bizim icin. Hayirli zamanda hayirli bir evladim olur umarim.
Umut ve sabır baskası yok kı
Ve teslımıyet rabbımın sınavımı kı acaba
Herseyın güzel olacağına beklenenın gelecegıne ınan çünkü yaratan çok cömert

Umut ve sabır baskası yok kı
Ve teslımıyet rabbımın sınavımı kı acaba
Herseyın güzel olacağına beklenenın gelecegıne ınan çünkü yaratan çok cömert
Aynen cok inaniyorum. Hayirli zaman onemli benim icin. O herseyi goruyor belki de oyle bi zamanda olacak ki iyi ki cekmisim bile diyecegim. Allah cok buyuk.

@berilcee abla sen bı atarlimi geldin poniye yanlış anlamışsın seydanin zaten ikizleri var gördüğü msja cvp veriyor şükür Mervede yogun ama her daim aklı takımda sen geldin gittin takımı Zuhal abla bana devretti bende bunaldım merveye devrettim ki gerçektende hak ediyor benim gibi aklına estikçe gelip gitmiyor ev ararkende buradaydı ev taşıyor temizlik yapıyor yinede uğruyor herkesin zor zamanları var biz bı takımız hırs iyidir evet ama birbirimizi kıracak noktada değil ben burda tezbitsin i kırdım günlerce aklımdan çıkmadı nacizane smile kullanmiyorsun dobrasin ama ağzımızın tadı bozulmasın

masal3487 seni cok iyi anliyorum ben de 5. Dusugumu yasadim dustukce hamile kaldim kaldikca dustu. Elimde olan hic bisey yok her yolu denedik
Hayirlisi olsun gulum o da cok zor,iki kimyasal gebelik gecirdim ben de tabi dusuk sayilmaz ama insan ister istemez uzuluyor.

Hem kolay hamile kalmakta avantajli canim rabbim bir dahaki sefere saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Hayirlisi olsun gulum o da cok zor,iki kimyasal gebelik gecirdim ben de tabi dusuk sayilmaz ama insan ister istemez uzuluyor.

Hem kolay hamile kalmakta avantajli canim rabbim bir dahaki sefere saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Benim de iki kimyasal bir kurtaj ikisi kendi dustu. Psikolojik olarak yordu biraz. Zamani degilmis sen de oyle dusun. Insallah kavusuruz biz de

Bu bır takdırı ılahı
Ol der rabbım olur benım kastım baska
Kaderle hırsı karıstırma gülüm Doğum olum saglık yokluk kader ama bır adım otendekıne ulasma ıstegı baskınsa hırs
Olum dogum kader tabiki haklisin ama hirslari iyi yonde degerlendirememek insanlara husran verir onu demek istedim tatlim:) kilo konusunda kesinlikle hirsli olmak gerektigine inaniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…