- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.881
afiyet olsun canım. harika olmuş menün. spor da çok güzel.
Begendımmmm
Bugun bızdensın hepsı güzel
Ikı dakıka sonrası çok umrumda degıl o zamanı gorecegımın garantısı yok kı
An var bende bıraz farklı bır düşünce belkı sana ama gercegım bu
Benım hırsım bana zarar verırse verır oda zarar degıl aslında derstır bence
Ben bugun yazdım bırseymı var dedım yok dedın
Bende görüşmek ıstemedıgını düşündüm kısısel yazmadım
Sımdıde mesajım sana degıldı bak istersen yazabılıyormussun
Ha kişisel kararlara saygım var benım
Ben açık yüreklılıkle yaparım konuşurum sınsı degılımdır
Icım dısım aynıdır yanı zararsızım
Hırsımda benı yaralasın ne olacak kiii
Vay vay spora bak maşallah
geçen hafta geldim Zeyno m aldım da geldim boş değilim yaniAaa sen de burdasin hala demekki:) hosbulduk tatlim nasilsin,iyimisin?
Bu bır takdırı ılahıOyle tabi canim herkeste vardir hirs ama bazi seyler elimizde olmadigi icin hirs = husran olabiliyor soyle ornek vereyim mesela burdakiler az cok bilir bir yildir bebis istiyoruz olmuyor ne kadar hirs yapip her yolu denesem de benim elimde degil,Allahin takdiri yani.
Sorun yok o zamanO senin düşüncen
Benimki de böyle hırslarla geçireceğim kadar uzun düşünmüyorum sevgi daha önde benim için
Neyse demişim zaten diceğimi algılamak istediğin gibi değil dediğimi algılarsan bence sorun yok ben hiç tanımadığım insanlara da cevap veren biriyim hırslı öfkeli biri değilim ki kindar hiç değilim doğal olarak öyle bir şey düşünmedim kimse için de düşünmem sen ne düşünmek istersen onu düşünmekte serbestsin dddiğim gibi herkesin kendi düşüncesi ama söylediklerim basittir benim altından bişey aramana gerek Yok gayet düzüm
İnançla dene uğraş mutlakkı beklenen bır an vardır beklenenın kavusuldugumasal3487 seni cok iyi anliyorum ben de 5. Dusugumu yasadim dustukce hamile kaldim kaldikca dustu. Elimde olan hic bisey yok her yolu denedik
Aynen oyle hayirli zamanda rabbim verecektir. Dogru zaman degilmis bizim icin. Hayirli zamanda hayirli bir evladim olur umarim.İnançla dene uğraş mutlakkı beklenen bır an vardır beklenenın kavusuldugu
Umut ve sabır baskası yok kıAynen oyle hayirli zamanda rabbim verecektir. Dogru zaman degilmis bizim icin. Hayirli zamanda hayirli bir evladim olur umarim.
Aynen cok inaniyorum. Hayirli zaman onemli benim icin. O herseyi goruyor belki de oyle bi zamanda olacak ki iyi ki cekmisim bile diyecegim. Allah cok buyuk.Umut ve sabır baskası yok kı
Ve teslımıyet rabbımın sınavımı kı acaba
Herseyın güzel olacağına beklenenın gelecegıne ınan çünkü yaratan çok cömert
Aynen bızı yaratan bızı bızden çok düşünür ınan kıAynen cok inaniyorum. Hayirli zaman onemli benim icin. O herseyi goruyor belki de oyle bi zamanda olacak ki iyi ki cekmisim bile diyecegim. Allah cok buyuk.
Hayirlisi olsun gulum o da cok zor,iki kimyasal gebelik gecirdim ben de tabi dusuk sayilmaz ama insan ister istemez uzuluyor.masal3487 seni cok iyi anliyorum ben de 5. Dusugumu yasadim dustukce hamile kaldim kaldikca dustu. Elimde olan hic bisey yok her yolu denedik
Sen de hosgeldin ozaman:) aman ya zaten vermek icin kirk takla atiyoz,kilo almaya gelince soludugumuz hava bile yariyor
geçen hafta geldim Zeyno m aldım da geldim boş değilim yaniiyi diyelim iyi olalım bu yağlarla ne kadar iyi olunabilirse
Benim de iki kimyasal bir kurtaj ikisi kendi dustu. Psikolojik olarak yordu biraz. Zamani degilmis sen de oyle dusun. Insallah kavusuruz biz deHayirlisi olsun gulum o da cok zor,iki kimyasal gebelik gecirdim ben de tabi dusuk sayilmaz ama insan ister istemez uzuluyor.
Hem kolay hamile kalmakta avantajli canim rabbim bir dahaki sefere saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Kesinlikle haklisin.Aynen bızı yaratan bızı bızden çok düşünür ınan kı
Hayırlısı gelsın takdır edılen zamanda ınsallahKesinlikle haklisin.
Amin amin insallahHayırlısı gelsın takdır edılen zamanda ınsallah
Olum dogum kader tabiki haklisin ama hirslari iyi yonde degerlendirememek insanlara husran verir onu demek istedim tatlim:) kilo konusunda kesinlikle hirsli olmak gerektigine inaniyorum:)Bu bır takdırı ılahı
Ol der rabbım olur benım kastım baska
Kaderle hırsı karıstırma gülüm Doğum olum saglık yokluk kader ama bır adım otendekıne ulasma ıstegı baskınsa hırs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?