- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.901
Kız ben çok bozdum bu kez kıloylaOlum dogum kader tabiki haklisin ama hirslari iyi yonde degerlendirememek insanlara husran verir onu demek istedim tatlim:) kilo konusunda kesinlikle hirsli olmak gerektigine inaniyorum:)
Kesinlikle oyle canim Rabbim cok buyuk ve bizi cok seviyor.Aynen bızı yaratan bızı bızden çok düşünür ınan kı
Her şerde bır hayır dıye boşa denememiş degılmıKesinlikle oyle canim Rabbim cok buyuk ve bizi cok seviyor.
Insallah canim,Allah yardimcimiz olsun tez zamanda gobuslerimiz dolsun insallah:)Benim de iki kimyasal bir kurtaj ikisi kendi dustu. Psikolojik olarak yordu biraz. Zamani degilmis sen de oyle dusun. Insallah kavusuruz biz de
Hayy masallah sana insallah bu hirs son kilonu verene kadar devam eder:)Kız ben çok bozdum bu kez kıloyla
A desenız kılo zayıflama yağ spor şeker gelıyor aklıma
Oyle canim amenna:)Her şerde bır hayır dıye boşa denememiş degılmı
poni insan gibi yiyeceğiz artıkMenüm sahur
1 kase sütlaç
İftar
1 hurma
2 d ekmek
3 köfte(ekmek içi bulgr filan yok)
Salata
1 b ayran
Maydonoz biber
2 üçgen dilim karpuz
Spor 1.5 saat yürüyüş
Kızlar düne göre 500 gr eksideyim bn sütlaç yemeye devam mı etsem
superselam herkese ..bugün bende yoğundum
Sabah 1 bardak limonlu su içtim
Peynir 3 zeytın
Yeşillik biber
Çay ve 1 dilim ekmek yedim
Sonra burda arkadaşlarla çilek bahçesine gittik..çilek topladık yani öğlende yaklaşık 15 tane çilek yedim ama çocuklar çok eğlendi
Ara 1 filtre kahve tabi şekersiz
akşam
Evde erişte yaptım çocuklara
Kendime de brokoli havuç haşladım salata yaptım onu yedim
Spor 5000 adım civarı
Su 2 litre daha içeceğim
Menüm
Sahur
1 yumurta
Yarım domates
1 kk peynir
İftar
5 ızgara köfte ( disaridaydim)
Mercimek çorbası
Ayran
Su 1.5 oldu daha içerim.
Buda sporum Eki Görüntüle 2007358
hosbuldum elifim menülerde süper sende donmussun maşallahNorth River hos geldin bahar im.
Okul bıtınce sözledık sadece hemen vermemOyle canim amenna:)
Bu arada kizin nisanlanmis miydi?dugun ne zaman taze kayinvalide:))
Ya döndüm bahar im maşallah tabi 68 ile ayrı 75 le dön tekrar ayrı 79 la dön ben dayağı hakediyor um.poni insan gibi yiyeceğiz artık
super
hosbuldum elifim menülerde süper sende donmussun maşallah
Insan gıbı porsıyonum olsa burda ne ararız kıponi insan gibi yiyeceğiz artık
super
hosbuldum elifim menülerde süper sende donmussun maşallah
Halledeceğiz tatlım sıkıntı yok herşey bizim elimizdeYa döndüm bahar im maşallah tabi 68 ile ayrı 75 le dön tekrar ayrı 79 la dön ben dayağı hakediyor um.
Oda doğru benim dönüm noktalarından lohusalıkInsan gıbı porsıyonum olsa burda ne ararız kı
Gıdecek bahar kararlıyız bu kezOda doğru benim dönüm noktalarından lohusalık
Hadi hayirlisi olsun:)Okul bıtınce sözledık sadece hemen vermem
Zayıflamadan hıc vermem
Vermem kız olurmuuuHadi hayirlisi olsun:)
Bencede zayiflamadan verme:))
Canım benim...seni çok iyi anlıyorum. Ben de bebek istedim, sonra düşük yaptım. Sonra zaman geçince tekrar hamile kaldım. Ama şimdi anlıyorum ki benim hayatım için en iyi, en doğru zaman bu zamanmış meğerse. İnssn o zamanlar o kadar çok üzülüyor ki bunu hiç anlayamıyor. Allah ın bildiği var gerçekten. Senin de isteyen herkesin de en hayırlı zamanda ve en sağlıklı bebekleri olacaktır eminimOyle tabi canim herkeste vardir hirs ama bazi seyler elimizde olmadigi icin hirs = husran olabiliyor soyle ornek vereyim mesela burdakiler az cok bilir bir yildir bebis istiyoruz olmuyor ne kadar hirs yapip her yolu denesem de benim elimde degil,Allahin takdiri yani.
İyi yolculuklar memleket neresi ,stres sıkıntı ne varsa geride bırak anneciğinin dizinin dibinde rahatla enerji depolaKizlaaaar bugun muzlu lapa doyurmadi biraz leblebi kuru uzum aldim bi de otobuse bindigimde tuzlu kraker tarzi bisey dagittilar ondan da yedim ara ogun olarak. Tuvaletim cok gelmesin diye suyu da az ictim. Sabah 11de incem. Insallah gidince uyurum da iftar cabuk gelir. Bol proteinsiz bir menu oldu hayirlisi artik yol hali yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?