Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olum dogum kader tabiki haklisin ama hirslari iyi yonde degerlendirememek insanlara husran verir onu demek istedim tatlim:) kilo konusunda kesinlikle hirsli olmak gerektigine inaniyorum:)
Kız ben çok bozdum bu kez kıloyla
A desenız kılo zayıflama yağ spor şeker gelıyor aklıma

Benim de iki kimyasal bir kurtaj ikisi kendi dustu. Psikolojik olarak yordu biraz. Zamani degilmis sen de oyle dusun. Insallah kavusuruz biz de
Insallah canim,Allah yardimcimiz olsun tez zamanda gobuslerimiz dolsun insallah:)
Kız ben çok bozdum bu kez kıloyla
A desenız kılo zayıflama yağ spor şeker gelıyor aklıma
Hayy masallah sana insallah bu hirs son kilonu verene kadar devam eder:)

Diyetle alakali A dan Z ye her seyi biliyoz zaten de bir de bogazimizi tutabilsek omur boyu zayif kalacaz valla:)

poni insan gibi yiyeceğiz artık

super

Menüm
Sahur
1 yumurta
Yarım domates
1 kk peynir

İftar
5 ızgara köfte ( disaridaydim)
Mercimek çorbası
Ayran

Su 1.5 oldu daha içerim.
Buda sporum Eki Görüntüle 2007358

hosbuldum elifim menülerde süper sende donmussun maşallah

Kizlaaaar bugun muzlu lapa doyurmadi biraz leblebi kuru uzum aldim bi de otobuse bindigimde tuzlu kraker tarzi bisey dagittilar ondan da yedim ara ogun olarak. Tuvaletim cok gelmesin diye suyu da az ictim. Sabah 11de incem. Insallah gidince uyurum da iftar cabuk gelir. Bol proteinsiz bir menu oldu hayirlisi artik yol hali yapacak birsey yok

Canım benim...seni çok iyi anlıyorum. Ben de bebek istedim, sonra düşük yaptım. Sonra zaman geçince tekrar hamile kaldım. Ama şimdi anlıyorum ki benim hayatım için en iyi, en doğru zaman bu zamanmış meğerse. İnssn o zamanlar o kadar çok üzülüyor ki bunu hiç anlayamıyor. Allah ın bildiği var gerçekten. Senin de isteyen herkesin de en hayırlı zamanda ve en sağlıklı bebekleri olacaktır eminim

selam kızlar ben uyandım,ameliyat olduğum için oruç tutamıyorum demiştim bunu belirtiyim dedim. şimdi diyetisyenin dediği gibi bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı karbonat ekledim limonda sıktım (aslında açkarna ilaç kullanıyorum limon ilacı kesmez inşallah) şimdi onu içtim ,kahvaltıya 1 haşlama yumurta ,söğüş salata 2 dilim peynir (malum kibrit kutusu) 5 zeytin 2 dilim de tanesi 25 gramdan tam buğday ekmek yicem. ara öğünde görüşmek üzere

İyi yolculuklar memleket neresi ,stres sıkıntı ne varsa geride bırak anneciğinin dizinin dibinde rahatla enerji depola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…