- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.921
sen nerden nereye gıdıyon okul tatılı ondanmıKizlaaaar bugun muzlu lapa doyurmadi biraz leblebi kuru uzum aldim bi de otobuse bindigimde tuzlu kraker tarzi bisey dagittilar ondan da yedim ara ogun olarak. Tuvaletim cok gelmesin diye suyu da az ictim. Sabah 11de incem. Insallah gidince uyurum da iftar cabuk gelir. Bol proteinsiz bir menu oldu hayirlisi artik yol hali yapacak birsey yok
Günaydın canımselam kızlar ben uyandım,ameliyat olduğum için oruç tutamıyorum demiştim bunu belirtiyim dedim. şimdi diyetisyenin dediği gibi bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı karbonat ekledim limonda sıktım (aslında açkarna ilaç kullanıyorum limon ilacı kesmez inşallah) şimdi onu içtim ,kahvaltıya 1 haşlama yumurta ,söğüş salata 2 dilim peynir (malum kibrit kutusu) 5 zeytin 2 dilim de tanesi 25 gramdan tam buğday ekmek yicem. ara öğünde görüşmek üzere
Gıder balım nıye gıtmesınbirde unuttum tartıya çıktım sabah dün 94.5 idim 94 çıktım acaba şaka filan mı durup duruken daha bismillah dedim dün başladım hemen yarım kilo gidermiki HADİ İNŞALLAH
Sasırdım askıtom çok erkencısınnnn hemde pazar günüKızlar günaydın hayırlı pazarlar
Günaydın sanırım bız komşuyuz senınleGünaydın herkese
Öyle canım galiba..bende bugün evle uğraşacağım hem hareket olur..öğleden sonra çocuklarla parka giderim..onlar oynarken parkın etrafında yürürüm planlar bunlarGünaydın sanırım bız komşuyuz senınle
Komşum zayıflayalım kahveye gıdelım senındeÖyle canım galiba..bende bugün evle uğraşacağım hem hareket olur..öğleden sonra çocuklarla parka giderim..onlar oynarken parkın etrafında yürürüm planlar bunlar
Tabi ki sen yeni başladıysan giden ödemle de çok ekside olursunbirde unuttum tartıya çıktım sabah dün 94.5 idim 94 çıktım acaba şaka filan mı durup duruken daha bismillah dedim dün başladım hemen yarım kilo gidermiki HADİ İNŞALLAH
Aynen dimiInsan gıbı porsıyonum olsa burda ne ararız kı
Ne güzel azimlisin canım maşallah. Merak etme ben de oruç tutmuyorum bu sene, kimse sen niye oruç tutmadın, tutmuyorsun filan demez bizim takımda öyle karışılmaz canımcım.selam kızlar ben uyandım,ameliyat olduğum için oruç tutamıyorum demiştim bunu belirtiyim dedim. şimdi diyetisyenin dediği gibi bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı karbonat ekledim limonda sıktım (aslında açkarna ilaç kullanıyorum limon ilacı kesmez inşallah) şimdi onu içtim ,kahvaltıya 1 haşlama yumurta ,söğüş salata 2 dilim peynir (malum kibrit kutusu) 5 zeytin 2 dilim de tanesi 25 gramdan tam buğday ekmek yicem. ara öğünde görüşmek üzere
canım okurken denk geldim ,bende diyetisyen eşliğindeyimKIZLAR bugn annem güllaç yapacak bir ince dilim yenmesinde sakınca buluyor musunuz buarada nette bulduğum bilgiye göre 1 ince dilim güllaç; 1 dilim ekmek, 1 porsiyon meyve ve 1 su bardağı sütün toplam kalorisine eşdeğermiş öğle yemeğinde bir dilm ekmeğim var ara öğündeki meyve ve ekmeğiyemesem güllacı yesem nolur birde annem güllaca şeker koymicak biraz pekmez biraz bal sütünüde yağsız koyucak
Bence kararlılığını hergün yınelersen beton harekete geçerben adapte olmaya başladım gibi , sabah ki kahvaltı gayet doyurucu oldu . inşallah bu böyle devam eder , aslında karından önce gözü doyurmak lazım. mide dediğin hemen doyuyo ama göz istemeye devam ediyo şundan da bundan da az daha tadımlık değil doyumluk yiyince de kilo alıyosun işte ama yediğimiz güzel yiyeceklerin tadı en fazla 10 dk sonra puf uçup gidiyo ama kalorisi bize kalıyo ve vücuda yerleşiyo nefsi köreltmek lazım iyi çiğneyerek bıktırmak lazım çeneyi işimiz zor yolumuz uzun Allah muvaffak etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?