Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen nerden nereye gıdıyon okul tatılı ondanmı

Son düzenleme:
Günaydın canım
Yedıklerını aksam liste seklınde yazsan
Sabah
Öğle
Akşam Seklınde görüp yorum yapması kolay olur
Çok gecmıs olsun
İnanırsan yenı bır sen doğar yeterkı sabırlı ol

birde unuttum tartıya çıktım sabah dün 94.5 idim 94 çıktım acaba şaka filan mı durup duruken daha bismillah dedim dün başladım hemen yarım kilo gidermiki HADİ İNŞALLAH
Gıder balım nıye gıtmesın
Bak moralde bulmuşun az çok
Eeee bızde varız gerısı tıkır tıkır tartının gerıye saymasında

Bugun düne göre eccıkkkkk daha zayıflamız bırı olarak uyandım
Cuma tartıda aşk yasayacağım
Verdıgım kılolardan havalara gırecegım
Belkı ıkı üç haftaya bır beden küçük bır tshırt alacammmm
Haydın uyanınnnn takım kalk harekete geç meto çalışsın zaman ı kaybetmeyelım

Öyle canım galiba..bende bugün evle uğraşacağım hem hareket olur..öğleden sonra çocuklarla parka giderim..onlar oynarken parkın etrafında yürürüm planlar bunlar
Komşum zayıflayalım kahveye gıdelım senınde
Yürürken elıne ıkı sıse al daha çok kalorı harcatır
Her fırsatı spora cevırıyoruz

kızlar ara öğünümü birazdn yapıcam ( ramazan olduğu için bunu söylemek bile utandırıyo) ara öğünümde 2 porsiyon meyve ,yeşil bitki çayı ( bunu mest karışık bitki çayından yana kullanıcam) ve türk kahvesi var bana kahveyi2 tane çok bunalırsan 3 tane içebilirsin dedi napsam bilemedim kahveyi çok seviyorum , bitane sade neskafe içsem 2 kahve içsem sıkıntı olur mu acaba.buarada evde meyve kalmamış alışverişe çıkıcam birazdan şimdilik meyve yerine salatalık yicem

KIZLAR bugn annem güllaç yapacak bir ince dilim yenmesinde sakınca buluyor musunuz buarada nette bulduğum bilgiye göre 1 ince dilim güllaç; 1 dilim ekmek, 1 porsiyon meyve ve 1 su bardağı sütün toplam kalorisine eşdeğermiş öğle yemeğinde bir dilm ekmeğim var ara öğündeki meyve ve ekmeğiyemesem güllacı yesem nolur birde annem güllaca şeker koymicak biraz pekmez biraz bal sütünüde yağsız koyucak

ben adapte olmaya başladım gibi , sabah ki kahvaltı gayet doyurucu oldu . inşallah bu böyle devam eder , aslında karından önce gözü doyurmak lazım. mide dediğin hemen doyuyo ama göz istemeye devam ediyo şundan da bundan da az daha tadımlık değil doyumluk yiyince de kilo alıyosun işte ama yediğimiz güzel yiyeceklerin tadı en fazla 10 dk sonra puf uçup gidiyo ama kalorisi bize kalıyo ve vücuda yerleşiyo nefsi köreltmek lazım iyi çiğneyerek bıktırmak lazım çeneyi işimiz zor yolumuz uzun Allah muvaffak etsin.

Insan gıbı porsıyonum olsa burda ne ararız kı
Aynen dimi
Ne güzel azimlisin canım maşallah. Merak etme ben de oruç tutmuyorum bu sene, kimse sen niye oruç tutmadın, tutmuyorsun filan demez bizim takımda öyle karışılmaz canımcım.

canım okurken denk geldim ,bende diyetisyen eşliğindeyim
ara öğünlerini mutlaka yemelisin çünkü yağ yakımındaki en önemli şeylerden biri ara öğünlergüllaç zaten şekersizbana güllaçı şöyle önerdi:1 porsiyon güllaçın 1/3öğlen 1 dilim ekmeğini çıkarsan ve birazda ekstradan yürürsen telafi edersin diye düşünüyorum

Bence kararlılığını hergün yınelersen beton harekete geçer
Gözümüz karnımızdan daha aç malesef
Ama lıstenın dışına çıkmamanı tavsıye ederım
Süreklı yemek yeme aclık düşünürsen algıların hep bu yönde olur
Tokum ben bunla doyarım
Çok dolu bır öğün dıye beyne sınyal gönder hep
Olacak buna ınan cesurca bır adımla güzel bır hanım olmana engel varmı yok tabıkı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…