- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.941
Ben yerken öküz moduna gecıyommmmAynen dimi
Ne güzel azimlisin canım maşallah. Merak etme ben de oruç tutmuyorum bu sene, kimse sen niye oruç tutmadın, tutmuyorsun filan demez bizim takımda öyle karışılmaz canımcım.
Takribencanım okurken denk geldim ,bende diyetisyen eşliğindeyim
ara öğünlerini mutlaka yemelisin çünkü yağ yakımındaki en önemli şeylerden biri ara öğünlergüllaç zaten şekersiz bana güllaçı şöyle önerdi:1 porsiyon güllaçın 1/3 öğlen 1 dilim ekmeğini çıkarsan ve birazda ekstradan yürürsen telafi edersin diye düşünüyorum
Ama kılo vermesende kas oranı artıyor daralma oluyor bedende buda güzel bencecesurveguzel canım kilo çok olunca öncr hızlı veriliyor, ödemden de gidiyor zaten. Ama sonra verdikçe yavaşlıyorsun. Bende de öyle oldu hatta 2 hafta boyunca krize girdim moralim çok bozuldu, o kadar çok yürüdüm ki 3 günde toplam 65 km yürüdüğüm oldu ama tartı 100 gram ileri 100 gr geri gitti gitti geldiii...sonra plato evresi oluyormuş, bünyeyi şaşırtmak lazımmış vs diye okudum...hakikaten de doğruymuş...
ahahahaTakriben
Monımmmmm
Askım
Aycoregım naberrrr kaldı 5 gün
Ama senın yardımcı kuvvet güçlüymüş haberını aldım
Neysemmmm yenılırsemde sana artık
Haaa sakızımın cılek kokusu bunca iltifat yeme üzerıne dıye yanlış anlama canın çekerse ye bende sen yeyınce yerım korkma cekınmee
Güldürüyor zaten rabbımahahaha
ayy şekercik senigüldürdün beni Allah da seni güldürsün
Canım istersen menülerini bir kağıda yaz gün içinde. Sonra da burda bize yazarsın, senin menülerini topluca daha kolay takip ederiz böylece yorum yapmak isteyenimiz de kolaylıkla yapar.kızlar ara öğünümü birazdn yapıcam ( ramazan olduğu için bunu söylemek bile utandırıyo) ara öğünümde 2 porsiyon meyve ,yeşil bitki çayı ( bunu mest karışık bitki çayından yana kullanıcam) ve türk kahvesi var bana kahveyi2 tane çok bunalırsan 3 tane içebilirsin dedi napsam bilemedim kahveyi çok seviyorum , bitane sade neskafe içsem 2 kahve içsem sıkıntı olur mu acaba.buarada evde meyve kalmamış alışverişe çıkıcam birazdan şimdilik meyve yerine salatalık yicem
Ögrenır ablası yenı dahaCanım istersen menülerini bir kağıda yaz gün içinde. Sonra da burda bize yazarsın, senin menülerini topluca daha kolay takip ederiz böylece yorum yapmak isteyenimiz de kolaylıkla yapar.
Sorun yok o zaman
Ben bırsey aramadım dıkkatımı cektı
Soylesın boylesın dıye etıketlemedım farkındaysan
Dilersen konusuruz dılemessen konusmayız basıt yanı
Öyle yabancı davrandınkı sankı neyse.....
Kendıne ıyı bak ben aynı benım ostedıgın an ordayım
Insanların tavırlarını algılamaya calısmıyorum bu ugurda zamanda harcamıyorum artık
Hatta zananında değmeyen ınsanlara harcadığım zamana bıle üzülüyorum
Sımdı kestırmeden soruyom aldığım cevaba gorede gardımı alıyorum
Değer vermedıgım konseye ne oldu demem
Uzun bır konu yenı annesın takma kafanı yat uyu hadı kızlar uyarır gece
Tamam seyda sen haklısın okeyBen bana yazılan şeylere cevap veriririm en azından vermeye çalışırım her zaman.kimseye de yabancı davranmadım yeni gelen birine dahi samimi davranırım yapım budur bunu biliyor olman lazım.
Ayrıca dün uyudum zaten kızlar uyuyunca bende uyuyorum.
Burdayım canım burdayım valla yedim içtim spor yaptım bı hafta saldım gördüm kızlar bı haftada bırakınca üç kg alabiliyorsun sen ne yaptın bakalımNorth River hoş geldin nerdesin diye yazdık kaç kez ama dönmeyince eyvah demiştik iyi gelmişin neler yaptın
Tamam seyda sen haklısın okey
Hata suç günah tüm yanlışlıklar bende
Senden her mesajıma cevap ver demıyorum bencede konu kapansa ıyı olur kımın ne yaptığını umursamıyorum artıkBak ben ne kimseyi suçluyorum ne de haklı olma çabasındayım umrumda bile değil haklı ya da haksız olmak konu kapansın bence tekrar söylüyorum sen bi soru sordun bende cevap verdim ayrıca her mesajına ya da başkalarının mesajına cevap verme gibi bi durumum yok iki tane bebeğim var benim.onlar ağladığı zaman benim için değil burası dünya durur.
Herkes kendınden mesülcesurveguzel hoşgeldin tartıda gelir gelmez hoşgeldin demiş ohh ohh maşallah
Oruç konusuna gelince burası diyet sitesi tabiki yediğini içtiğini söyleyeceksin kimin hangi sebepten tutup tutmadığı bizim haddimize değil
İnsanlara : ” Dinin nedir ? Namaz kılıyor musun ? Oruç tutuyor musun ? ” gibi Allah’ın soracağı soruları sormayın! İnsanlara : ” Aç mısınız ? Bir şeye ihtiyacınız var mıdır ? Bir sorunun var mı ? ” gibi kulun kula soracağı sorun.
-- Fatih Sultan Mehmet
Senden her mesajıma cevap ver demıyorum bencede konu kapansa ıyı olur kımın ne yaptığını umursamıyorum artık
Kım ne yazdı ne yazmadı çokta mühim degıl merkezım degıl kımse
Konu uzamasın dıye tamam dıyorum hala uzuyor
Ama yeter gwrılmeye gelemiyorum buraya kımsede benı germe hakkını vermıyorum
Tamam sa kapansın konu
yok canım tartılmadım salı günü sibel de tartılcam@monı tartıldınmı kız
Durum nasıl
Ben tartılmadım tartının karşısında pek bır ezık dürüyorsun sıra
Cok silkeleme bak yılların hatırı var
Spor yapıyonmu heee bacım
ahaha yok yok tartılmadımGüldürüyor zaten rabbım
Ama sen tartıldında onamı sevınıyon yoksa
Paranoyaga vıtes attım bak
tırsma bacım keşke çok güzel kilolar versen de beni sollasanBugun bır 10 km yurusemmı
Kuzucuklarla yüzmeye gıdıp havuzda yurusemmı malum yuzemem oruccc
Ya 5 gün kaldı monıdende tırsıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?