- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.961
Aaaa gercektenmıyok canım tartılmadım salı günü sibel de tartılcam
sana iyi haber berilim, sibelcim bana sporuda yasakladı sadece haftada 4 gün 45 dk yürümem var onu da bi yürüyorsam 2 yürümüyorum
ahaha yok yok tartılmadım
tırsma bacım keşke çok güzel kilolar versen de beni sollasan
Cesur spor konusunda ne dedı dıyetısyenınoruç tutmama konum ameliyat yüzünden doktor izin vermedi , yoksa bende tutuyordum. buarada listemintamamını yazayımo halde neyi neyle ikame edebiliriz bi bakalım zaten diyetisyen dedi, motomot uyamazsın bu listeye sen prensibe göre kendin belirleyeceksin yağ,şeker , gibi prensipleri şaşmadan yemek konusuna kendinkarar vereceksin dedi.
Aynen izmirden mersine anneme geldim esim calisiyo ondan otobusle geldimsen nerden nereye gıdıyon okul tatılı ondanmı
Sagol canim aynen oyle yapiyorum su anİyi yolculuklar memleket neresi ,stres sıkıntı ne varsa geride bırak anneciğinin dizinin dibinde rahatla enerji depola
spor olarak günlük 45 er dakikalık tempolu yürüyüşlern işimizi çok kolaylaştıracağını ilk etapta salon sporu istemediğini bir fiil terleyecek şekilde yürüyüş istediğini söyledi ama ben ameliyatlı olduğum içn aktif sporada izin yok ancak yormayan yürüyüşler konusunda izin verildi hatta iyileşme sürecini hızlandıracağı söylendiCesur spor konusunda ne dedı dıyetısyenın
evet canımcım spor yasak sadece yürüyüşAaaa gercektenmı
Benım kıde günde yarım saat gezıntı dedı ama ben bayagı yuruyom kilo veremezsem haftaya yapacam bakalım
Dıyetısyenın nerde
Onlıne dıyet felanmı
Bu durumda haftada kaç kılo verıyon
Yagdanmı gıdıyor anlat bıraz canım
tşk ederim cnm bende ekmeği çıkarıcam akşam sütüm vardı onuda çıkarıp güllacı yicem =) çok yavaş yavaş yemek lazım tadını ala ala zaten çok yemek marifet değilmiş bunu şimdiden anladım .canım okurken denk geldim ,bende diyetisyen eşliğindeyim
ara öğünlerini mutlaka yemelisin çünkü yağ yakımındaki en önemli şeylerden biri ara öğünlergüllaç zaten şekersiz bana güllaçı şöyle önerdi:1 porsiyon güllaçın 1/3 öğlen 1 dilim ekmeğini çıkarsan ve birazda ekstradan yürürsen telafi edersin diye düşünüyorum
lapa uzun süreli doyurmaz canım. hadi bakalım anneciğinin yanında güzel geçsin tatilin. ama tabi cıssslara dikkat etKizlaaaar bugun muzlu lapa doyurmadi biraz leblebi kuru uzum aldim bi de otobuse bindigimde tuzlu kraker tarzi bisey dagittilar ondan da yedim ara ogun olarak. Tuvaletim cok gelmesin diye suyu da az ictim. Sabah 11de incem. Insallah gidince uyurum da iftar cabuk gelir. Bol proteinsiz bir menu oldu hayirlisi artik yol hali yapacak birsey yok
iyi yapmışsın canım.Aynen izmirden mersine anneme geldim esim calisiyo ondan otobusle geldim
çık gez canım. havalar da güzel zaten. ben de az sonra kalkıp leslie yapayım diyorum. dışarı çıkmayacağım.Hadi bakalım kızlar..grup canlanmış iyice..bende birazdan çocuklarla parka gideceğim evde de tablet istiyorlar devamlı..oralarda az hareket yaparım yoksa evde ütü var ..temizlik var en iyisi kaçmalı
spor olarak günlük 45 er dakikalık tempolu yürüyüşlern işimizi çok kolaylaştıracağını ilk etapta salon sporu istemediğini bir fiil terleyecek şekilde yürüyüş istediğini söyledi ama ben ameliyatlı olduğum içn aktif sporada izin yok ancak yormayan yürüyüşler konusunda izin verildi hatta iyileşme sürecini hızlandıracağı söylendi
canım aklıma gelmişken diyetisyenin ara öğündeki meyvenin yanında bir şey verdi mi? vermediyse 1 bardak sıcak su içmeni öneririm yağ yakımında ve meyvedeki şekeri orantılama adına çok önemlitşk ederim cnm bende ekmeği çıkarıcam akşam sütüm vardı onuda çıkarıp güllacı yicem =) çok yavaş yavaş yemek lazım tadını ala ala zaten çok yemek marifet değilmiş bunu şimdiden anladım .
evet bitki çayı ve kahve var bir ara öğünde 2.ara öğünde de süt/ayran/yoğurt biri var ara öğünlerle birer bardak su varcanım aklıma gelmişken diyetisyenin ara öğündeki meyvenin yanında bir şey verdi mi? vermediyse 1 bardak sıcak su içmeni öneririm yağ yakımında ve meyvedeki şekeri orantılama adına çok önemli
annem de bu gece sahura kalkmadı. sadece su içti. midem çok rahatsız dedi reflü var onda. bak hafif de olsa ye dedim. yok dedi. şimdi de acıktım diyorGünaydın kızlar ben dün sahur yapmadım sadece. 2 litreye yakın su içtim bazı özel durumlardn dolayı
Bu pazartesi burdayım inşallah ben cumadan önce tartilamiom. Korkuom :),
Yarın iftara doğru tartilcam ama bakalm kaç cikicamcesurveguzel hoşgeldin azmine hayran kaldım evet canlanmış sayfalarca okumak zorunda kaldım ,:)
hadi bakalım güzel rakam görürsün inşallah tartıdaŞimdi meraktan tartildim sonuç tatmin edici yarın için oruçlu olduğundan iftara doğru bidaha tartilcam:)
Esas bildirimi o zaman yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?