Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oruç tutmama konum ameliyat yüzünden doktor izin vermedi , yoksa bende tutuyordum. buarada listemintamamını yazayımo halde neyi neyle ikame edebiliriz bi bakalım zaten diyetisyen dedi, motomot uyamazsın bu listeye sen prensibe göre kendin belirleyeceksin yağ,şeker , gibi prensipleri şaşmadan yemek konusuna kendinkarar vereceksin dedi.

Aaaa gercektenmı
Benım kıde günde yarım saat gezıntı dedı ama ben bayagı yuruyom kilo veremezsem haftaya yapacam bakalım
Dıyetısyenın nerde
Onlıne dıyet felanmı
Bu durumda haftada kaç kılo verıyon
Yagdanmı gıdıyor anlat bıraz canım

Cesur spor konusunda ne dedı dıyetısyenın

Neyse hanımlar benım bıcırlar hazır bız yüzmeye gıdıyoz ıkızlerde gelıyorrrr ohhhhh bol sporlu olur ınsallah benım ıcın
arada uğrarım ınsallah

Cesur spor konusunda ne dedı dıyetısyenın
spor olarak günlük 45 er dakikalık tempolu yürüyüşlern işimizi çok kolaylaştıracağını ilk etapta salon sporu istemediğini bir fiil terleyecek şekilde yürüyüş istediğini söyledi ama ben ameliyatlı olduğum içn aktif sporada izin yok ancak yormayan yürüyüşler konusunda izin verildi hatta iyileşme sürecini hızlandıracağı söylendi

ben birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim sonrasında da şehre yürüyeceğim evim şehre 20 dk uzaklıkta biraz tempo katmaya da çalışıcam ne de olsa bayrama kadar raporluyum ve çalışmıyorum

evet canımcım spor yasak sadece yürüyüş
ben istanbuldayım,diyetisyenim de sultançiftliğinde tamamen tesadüf bulduk şöyleki,8.takım kaptanı
oynakbasi34 banuşuma bir arkadaşı söylemiş,o da burada paylaşınca ben de peşine takıldım randevuyu aynı güne aldık 1 nisan dan beri her hafta beraber gidiyoruz
iyiki gitmişiz diyetisyenimizi çok sevdik enerjisi bol biri,her hafta gazlayıp mutlu mesut yolluyoranlıcan artık gaz la çalışıyoruzkg den çok yağdan veriyoruz böylelikle de kütleden ufalıyoruz

tşk ederim cnm bende ekmeği çıkarıcam akşam sütüm vardı onuda çıkarıp güllacı yicem =) çok yavaş yavaş yemek lazım tadını ala ala zaten çok yemek marifet değilmiş bunu şimdiden anladım .

lapa uzun süreli doyurmaz canım. hadi bakalım anneciğinin yanında güzel geçsin tatilin. ama tabi cıssslara dikkat et
Aynen izmirden mersine anneme geldim esim calisiyo ondan otobusle geldim
iyi yapmışsın canım.
Hadi bakalım kızlar..grup canlanmış iyice..bende birazdan çocuklarla parka gideceğim evde de tablet istiyorlar devamlı..oralarda az hareket yaparım yoksa evde ütü var ..temizlik var en iyisi kaçmalı
çık gez canım. havalar da güzel zaten. ben de az sonra kalkıp leslie yapayım diyorum. dışarı çıkmayacağım.

Aksam toplu yazınca iyi oluyor yediklerimizi..iftardan sonra ..hem yorumlamakta kolay oluyor canım..ben bile bazen diyorum ne çok yemişim diye

canım aklıma gelmişken diyetisyenin ara öğündeki meyvenin yanında bir şey verdi mi? vermediyse 1 bardak sıcak su içmeni öneririm yağ yakımında ve meyvedeki şekeri orantılama adına çok önemli

Günaydın kızlar ben dün sahur yapmadım sadece. 2 litreye yakın su içtim bazı özel durumlardn dolayı
Bu pazartesi burdayım inşallah ben cumadan önce tartilamiom. Korkuom :),
Yarın iftara doğru tartilcam ama bakalm kaç cikicam cesurveguzel hoşgeldin azmine hayran kaldım evet canlanmış sayfalarca okumak zorunda kaldım ,:)

canım aklıma gelmişken diyetisyenin ara öğündeki meyvenin yanında bir şey verdi mi? vermediyse 1 bardak sıcak su içmeni öneririm yağ yakımında ve meyvedeki şekeri orantılama adına çok önemli
evet bitki çayı ve kahve var bir ara öğünde 2.ara öğünde de süt/ayran/yoğurt biri var ara öğünlerle birer bardak su var

annem de bu gece sahura kalkmadı. sadece su içti. midem çok rahatsız dedi reflü var onda. bak hafif de olsa ye dedim. yok dedi. şimdi de acıktım diyor
benim de tartı işim çok gıcık oluyor. bana inat pazartesileri güzel çıkıyor. cumaya artıyor sinir oluyorum o zaman.

Şimdi meraktan tartildim sonuç tatmin edici yarın için oruçlu olduğundan iftara doğru bidaha tartilcam:)
Esas bildirimi o zaman yapıcam :)
hadi bakalım güzel rakam görürsün inşallah tartıda

kızlar yazmaya üşendim rengarenk listemin fotoğrafını çektim sizlere buyrun bakın-bu bir haftalık yalnız haftaya değişicek liste .

Eklentiler

• liste 1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 57
  • liste2.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
  • not1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 57
  • not 2.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 64
  • not 3.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 50
  • not 4.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…