Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canım yarınki bildirimi bugün yapıcam inslslh
Mide rahatsızlığı değilde skntidan istshda gitti o yüzden aman yatiom evde :) bisi olmaz

ben birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim sonrasında da şehre yürüyeceğim evim şehre 20 dk uzaklıkta biraz tempo katmaya da çalışıcam ne de olsa bayrama kadar raporluyum ve çalışmıyorum
Hangi şehirdesin canım
Süpeeer süpeer

Yaaaa korkuyorum tutmam lazim vallahi. Allahtan orucum gun boyu gorunce daha kotu oluyo degilse

Kizlar dun 60.7 ydim evdeki tartimda bu dijitaller her yerde farkli. Annemlerinkinde 61.3 ciktim babam da yarim kilo fazla diyo bikac gun bi kontrol edeyim ona gore cumaya eksiltcem cunku dun ve onceki gun 100er gram azaldi evde dun ozellikle 5 6 kez tartildim ki yanilmayayim

tartıdan tartıya farkeder canım. bir de tabi yolun ödemi vardır sende.

bu saat olunca uyku çöküyor bana yatsam uyurum. gece geç saatte yeşilçay içince uykum kaçtı. sahura kadar yatakta döndüm durdum. sabah geç kalktım ama yine de ağırlık var. filtre kahvemi içiyorum. birazdan kalkıp leslie yaparım inşallah.

kızlar size küçük ama önemli iki bilgi vereyim. belki bilen vardır.

biliyorsunuz patatesin glisemik indeksi çok yüksek. ama haşlayıp buzdolabına koyup soğuttuğunuzda içindeki nişastanın dirençli nişastaya dönüştüğü görülmüş ve de glisemik indeksinin düştüğü. zayıflama döneminde ve diyabet hastalığında çok sık yenmemek üzere bu şekilde yenebileceğini belirtiyor uzmanlar. patatesin şöyle de bir güzelliği var; bağırsaklarımızdaki probiyotikleri ve prebiyotikleri besliyormuş. bu bilgi çok önemli. mesela sabahları arada bir az miktarda eklenebilir. gerçi ben tatlı patates de yiyorum arada. onun glisemik indeksi normalde daha düşük.

diğer bilgi de şu. limonun şöyle güzel bir özelliği varmış. üzerine sıkıldığı yiyeceğin glisemik indeksini düşürüyormuş. zaten ben çok severim limonu. ayrıca biliyorsunuz asidik görünen bir meyve ama uzmanlar limonun vücuda girdiği anda alkali etki yaptığını da söylüyor.

aklıma gelmişken yazdım. aklımızın bir köşesinde bulunsun.

Evet o bnm bu kilo haltını yemeden önceki halim
olsun geçmişi geride bırakalım. şimdi tam gaz motive olup çevreye de kulaklarımızı tıkayıp güzelce sağlıklı bir şekilde zayıflıyoruz. ve eski halimizden çok daha güzel ve sağlıklı oluyoruz Allahın izniyle.

İyi pazarlar kızlar

Pazar günü miskinligi ile başbaşayim olmaz böyle dedim şimdi pazara gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…