- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.981
İnşallah canım yarınki bildirimi bugün yapıcam inslslhannem de bu gece sahura kalkmadı. sadece su içti. midem çok rahatsız dedi reflü var onda. bak hafif de olsa ye dedim. yok dedi. şimdi de acıktım diyor
benim de tartı işim çok gıcık oluyor. bana inat pazartesileri güzel çıkıyor. cumaya artıyorsinir oluyorum o zaman.
hadi bakalım güzel rakam görürsün inşallah tartıda
Çok güzel canım inşallah sağlıkla verirsinkızlar yazmaya üşendim rengarenk listemin fotoğrafını çektim sizlere buyrun bakın-bu bir haftalık yalnız haftaya değişicek liste .
Hangi şehirdesin canımben birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim sonrasında da şehre yürüyeceğim evim şehre 20 dk uzaklıkta biraz tempo katmaya da çalışıcam ne de olsa bayrama kadar raporluyum ve çalışmıyorum
Süpeeer süpeermutlu pazarlar kızlarrrrmutfaktan çıkamadım o yüzden geç geldim. sabah çok şükür tartıda güzel rakam gördüm. Allahıma şükür geçen pazartesi günkü rakamı gördüm. nasıl mutluyum anlatamam
Ordu dayım. Hani şu dereleri olanHangi şehirdesin canım
Süpeeer süpeer
Yaaaa korkuyorum tutmam lazim vallahi. Allahtan orucum gun boyu gorunce daha kotu oluyo degilselapa uzun süreli doyurmaz canım. hadi bakalım anneciğinin yanında güzel geçsin tatilin. ama tabi cıssslara dikkat et
iyi yapmışsın canım.
çık gez canım. havalar da güzel zaten. ben de az sonra kalkıp leslie yapayım diyorum. dışarı çıkmayacağım.
Ordu dayım. Hani şu dereleri olan
Evet orduluyumOrdulumusun?
tartıdan tartıya farkeder canım. bir de tabi yolun ödemi vardır sende.Kizlar dun 60.7 ydim evdeki tartimda bu dijitaller her yerde farkli. Annemlerinkinde 61.3 ciktim babam da yarim kilo fazla diyo bikac gun bi kontrol edeyim ona gore cumaya eksiltcem cunku dun ve onceki gun 100er gram azaldi evde dun ozellikle 5 6 kez tartildim ki yanilmayayim
karadeniz çok güzel. hele o yaylalarıEvet orduluyum
Evet o bnm bu kilo haltını yemeden önceki halimcesurveguzel profil resmindeki sen misin?
olsun geçmişi geride bırakalım. şimdi tam gaz motive olup çevreye de kulaklarımızı tıkayıp güzelce sağlıklı bir şekilde zayıflıyoruz. ve eski halimizden çok daha güzel ve sağlıklı oluyoruz Allahın izniyle.Evet o bnm bu kilo haltını yemeden önceki halim
Haydi Fulya bismillah de koş leslie teyze ne bebeğimyerimden kalkıp leslie teyzeye gitsem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?