- 30 Kasım 2014
- 29.991
- 132.297
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.001
koştum canım ama hava çok sıcak. 3 mil yapayım dedim amaHaydi Fulya bismillah de koş leslie teyze ne bebeğim
evde olunca gerçekten insan kendini çok miskin hissediyor. ben de iki gündür çıkmadım evden. git gez canım. pazarlar güzel oluyor. tazecik meyve ve sebzelerİyi pazarlar kızlar
Pazar günü miskinligi ile başbaşayim olmaz böyle dedim şimdi pazara gidiyorum.
süpersin canımCuma :103.1
Pazartesi:101.9
Fark : 1,2gr
Başlangıctan bu yana
4,2gr :)
Sağol canım ay moral oldu valla yasüpersin canım
ben de sabah tartıldım geçen pazartesi günü kiloma dönmüşüm çok şükür. bu cuma, geçen cumaya göre 700 gr fazla çıkmıştım. r.... ödemi, wc, akşam fazla kaçırılan kirazlar vs sonuç buydu. çok şükür toplamışım. bakalım yarın sabah kaç çıkacağımSağol canım ay moral oldu valla ya
ben de sabah tartıldım geçen pazartesi günü kiloma dönmüşüm çok şükür. bu cuma, geçen cumaya göre 700 gr fazla çıkmıştım. r.... ödemi, wc, akşam fazla kaçırılan kirazlar vs sonuç buydu. çok şükür toplamışım. bakalım yarın sabah kaç çıkacağım
Kııız 101 mi oldun tubbaaa süpersiiin yaa maşallahŞimdi meraktan tartildim sonuç tatmin edici yarın için oruçlu olduğundan iftara doğru bidaha tartilcam :)
Esas bildirimi o zaman yapıcam :)
Sağol canım 101.9 ama 102 yakın yani ama sevindim vallaKııız 101 mi oldun tubbaaa süpersiiin yaa maşallah
Hava süperdir orda tabii yaaAynen izmirden mersine anneme geldim esim calisiyo ondan otobusle geldim
Ne sıkıntın oldu canım 2 gündür sıkıntım var moralim bozuk diyorsun ama sormak istedim özeline mi girerim dedim soramadımİnşallah canım yarınki bildirimi bugün yapıcam inslslh
Mide rahatsızlığı değilde skntidan istshda gitti o yüzden aman yatiom evde :) bisi olmaz
Ben her sabah 10 kere tartılıyorum bu yüzden ya güven olmuyor tartılara haklısınKizlar dun 60.7 ydim evdeki tartimda bu dijitaller her yerde farkli. Annemlerinkinde 61.3 ciktim babam da yarim kilo fazla diyo bikac gun bi kontrol edeyim ona gore cumaya eksiltcem cunku dun ve onceki gun 100er gram azaldi evde dun ozellikle 5 6 kez tartildim ki yanilmayayim
Ooo türken şoray gibisin maşallah maşallah yaaEvet o bnm bu kilo haltını yemeden önceki halim
Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz canımkızlar size küçük ama önemli iki bilgi vereyim. belki bilen vardır.
biliyorsunuz patatesin glisemik indeksi çok yüksek. ama haşlayıp buzdolabına koyup soğuttuğunuzda içindeki nişastanın dirençli nişastaya dönüştüğü görülmüş ve de glisemik indeksinin düştüğü. zayıflama döneminde ve diyabet hastalığında çok sık yenmemek üzere bu şekilde yenebileceğini belirtiyor uzmanlar. patatesin şöyle de bir güzelliği var; bağırsaklarımızdaki probiyotikleri ve prebiyotikleri besliyormuş. bu bilgi çok önemli. mesela sabahları arada bir az miktarda eklenebilir. gerçi ben tatlı patates de yiyorum arada. onun glisemik indeksi normalde daha düşük.
diğer bilgi de şu. limonun şöyle güzel bir özelliği varmış. üzerine sıkıldığı yiyeceğin glisemik indeksini düşürüyormuş. zaten ben çok severim limonu. ayrıca biliyorsunuz asidik görünen bir meyve ama uzmanlar limonun vücuda girdiği anda alkali etki yaptığını da söylüyor.
aklıma gelmişken yazdım. aklımızın bir köşesinde bulunsun.
Ohh maşallah canım benim yaaa patır kütür gidiyor yağlar mağlarCuma :103.1
Pazartesi:101.9
Fark : 1,2gr
Başlangıctan bu yana
4,2gr :)
Sağol canım 101.9 ama 102 yakın yani ama sevindim valla
tezbitsin inşallah çözülür özel değil ama burda açmak istemiyorum
Ben de surekli tartiliyorum simdi farkli cikmasi zorluyo insani bari eksik ciksaydiHava süperdir orda tabii yaa
Ne sıkıntın oldu canım 2 gündür sıkıntım var moralim bozuk diyorsun ama sormak istedim özeline mi girerim dedim soramadım
İnşallah çözülecek bir şeydir moralini bozma
Ben her sabah 10 kere tartılıyorum bu yüzden ya güven olmuyor tartılara haklısın
Ooo türken şoray gibisin maşallah maşallah yaa
Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz canım
Ohh maşallah canım benim yaaa patır kütür gidiyor yağlar mağlar
Onu da dusundum ben de aynen ama zaten yarim kilo fazla dedi babam neyse cikarcaz artik cuma gunutartıdan tartıya farkeder canım. bir de tabi yolun ödemi vardır sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?