Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haydi Fulya bismillah de koş leslie teyze ne bebeğim
koştum canım ama hava çok sıcak. 3 mil yapayım dedim ama olmadı. 23 dk yapabildim. olsun o da kâr. hiç yoktan iyidir. çok terledim. spor öncesi filtre kahve içtim. sonrası yani şimdi de yeşil çay içiyorum. sonra duşa. az dinleneyim de çayımı içerken. sıcak kötü yaptı beni.

İyi pazarlar kızlar

Pazar günü miskinligi ile başbaşayim olmaz böyle dedim şimdi pazara gidiyorum.
evde olunca gerçekten insan kendini çok miskin hissediyor. ben de iki gündür çıkmadım evden. git gez canım. pazarlar güzel oluyor. tazecik meyve ve sebzeler
bende yeşil çayımı içeyim sonra kalkıp duşa. sonra da yemeğimi ve salatamı hazırlayacağım.

Sağol canım ay moral oldu valla ya
ben de sabah tartıldım geçen pazartesi günü kiloma dönmüşüm çok şükür. bu cuma, geçen cumaya göre 700 gr fazla çıkmıştım. r.... ödemi, wc, akşam fazla kaçırılan kirazlar vs sonuç buydu. çok şükür toplamışım. bakalım yarın sabah kaç çıkacağım

Eksilerdesindir canım eksilerle gelirsin inşallah canım

Aynen izmirden mersine anneme geldim esim calisiyo ondan otobusle geldim
Hava süperdir orda tabii yaa
İnşallah canım yarınki bildirimi bugün yapıcam inslslh
Mide rahatsızlığı değilde skntidan istshda gitti o yüzden aman yatiom evde :) bisi olmaz
Ne sıkıntın oldu canım 2 gündür sıkıntım var moralim bozuk diyorsun ama sormak istedim özeline mi girerim dedim soramadım
İnşallah çözülecek bir şeydir moralini bozma

Ben her sabah 10 kere tartılıyorum bu yüzden ya güven olmuyor tartılara haklısın
Evet o bnm bu kilo haltını yemeden önceki halim
Ooo türken şoray gibisin maşallah maşallah yaa
Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz canım
Cuma :103.1
Pazartesi:101.9
Fark : 1,2gr

Başlangıctan bu yana
4,2gr :)
Ohh maşallah canım benim yaaa patır kütür gidiyor yağlar mağlar
Sağol canım 101.9 ama 102 yakın yani ama sevindim valla

Menümü yazıyorum
Süper bozuk bir pazar menüsü tabiki eşimve annemler faktörüyle
Kahvaltı 08: süzme peynir, domates, salatalık, pide ekmeği, karpuz, 1 hurma, 1 adet 2 yk zeytinyağda pişirilmiş yumurta
Öğlen 14: Ciğer şiş, 1 kaşık ezme, salata
Akşam 17: Filtre kahve
Toplam: 1119 kalori
Su 1.5 litre
Yürüyüş: 102 dakika
Sevgiler selamlar hepinize umarım güzel bir pazar geçirdiniz canlarım
Kilo bildirimimi yarın sabah yapıcam.

Kızlar ben şu yağ~kas~su yu ayrı ayrı ölçen tartılardan almak istiyorum, evinde olan var mı, önerir misiniz?

Ben de surekli tartiliyorum simdi farkli cikmasi zorluyo insani bari eksik ciksaydi

KIZLAR alışverişe gitmiştim yeni geldim bu ara da ara öğünü kaçırdım aldıklarım birazağır geldi ameliyatlı olduğum için tansiyonum düştü sanırım hemen ara öğnümdeki meyveyi bir kaşık kuru üzümden yana kullandım üstüne de bir bardak süt içip kendime geldim . şimdi akşam yemeği için pazardan aldığım mor lahanadan salata yapıcam kendime önce bi mrb diyim dedim bu arada kendime su çizelgesi yaptım çok kullanışlı tavsiye ederim. =) aşaya fotosunu koyuyorum şuan itibarıyla 2 litrem tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…