- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.301
Evet noktayı koydum polis işine. Adam evine çağırdı resmen, evde film izleriz bahanesiyle. Neden üsküdara çağırdığıda belli oldu !!!!! Yok diyince "Sen ne kadar sorunlu bi insansın" dedi. Git normallerle görüş dedim. İnanamıyorum ya :S
Bide diyoki, ne yapsak yaranamıyoruz. yuh yaaa yuhhhhhhhhhhhh iğrenç erkekler !
Yok kınada sırf kızlar var giycemAma arabayla gidiceğim için sokakta görmicekler şişko lolaviniayı
Lola, kız 2 haftadır 2. idik.. ama bu hafta böyle oldu... Mursh ile ben dikkat etseydik azıcık belki olurduk :))
Bu hafta sporuma daha dikkat edicem, kaçamak yapmıcam.Ramazan öncesi son rutüşlar. :)))
Benim 150 kiloluk obez arkadaşıma bile dukan testi 6 gün atak verdi. Bence 8 gün çok fazla.. Ben 79'la diyete başladım biliyosun, 76 küsür falanken dukana başladım 5 gün yaptım. 8 gün çok rahatsız edici olabilir
Günaydın kızlarr
Dün sipariş ettiğim spor aletleri geldi çalıştım bıraz.Fena sayılmaz :) Şimdi bugunen tatıle cıkacagım ıcın 2 gun abartıcam bılıyorum ama pzt ıtıbaren bomba gıbı dukan + Sporla gelıyorum bekleyın benı :9
Bu arada cok tuaf bısey oldu.Ofisteki kusum oldu demıstım hatırlarsanız.Dun eve olen kusun aynısından gelmıs :))) Heralde bırı kacırdı salona gırmıs babamda yakalamıs.Onunda adını kekık koyduk omru uzun olsun :) Nasıbım buluyo benı cok uzulmustum kekıgın ruhu gerı geldı :)
Canım çok teşekkür ederim..Peki birşey sorucam.Ot ve limon suyu serbest ya.. mesela ben roka,nane,maydanoz, yeşil soğan karısımı limonlu bi salata yapabilir miyim? tavugun yanına güzel olur.. yagsız ve tuzsuz tabi...:26:
yaa kızlar bugün fark ettim ki dizlerimin arka kısmı ve kollarımda çatlaklar oluşmuş ,ne yapcam şimdi ben
kilo verince de bu estetik sıkıntılar başlıyor...türk kahvesive limonu karıştırp çatlak bölgeye sürüyoruz ve bir sünger yada lif yardımıyla yediriyoruz bastırarak yapıyoruz bu işlemi çatlak bölge soyuluyormus üç güne tekrarlıyomusuz .3 tatlı kasıgı kahveye yarım limon katıyoruz.çatlaklar topiğinde buldum bunu ..
Herkes zayıflamışsın diyor, en az 10 kişiden duydum nasıl bir özgüven ve hırs geldi anlatamam:) Hemde bayağı zayıflamışsın diyorlar çok mutluyumDarısı hepimzin başına, sağlıkla kilo verelim ve kilolarımızı koruyalım inşallah!
Pazar günü kızlar gezmeye gitmişler :) Vay vay vayyyyy kimsecikler yok. Bende 4te bi arkadaşımla buluşucam, (yakında sevgilim olabilir) makyajım nasıl olmuş??
Eki Görüntüle 229435
Merhabalar,aranıza bugün katılıyorum.Daveti ana görmüşüm
peş peşe 2 doğum yaptım 27 aylık bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var,kilo serüvenim bayadır var diyebilirim.işe giderken 57 kilo idim,bırakınca 62 oldum üstüne hamile kaldım,78 oldum sonra 65 e düştüm,tekrar hamile kaldım yien 78 leri gördüm,en son 70 idim.diyete başladım,2 ay falan oluyor sanırım,hep düzenli yapamadım,bugün 65.4 kiloyum.yarın lapa diyeti yapıcam sonrasında düzenli bir diyete başlıyorum bakalım verebilecek miyim?hedefim 55 olmak,boyum 1.58 baya kısayım aslında daha çok vermem lazım fakat buralara bir geleyim de sonbrasına bakarız,en çok eşim için istiyorum kilo vermeyi,zayıflayacağıma inanmıyor ama çok istiyor,ne istersem alıyo ligt yoğurt ,peynir falan,yeter ki zayıfla diyo,bakalım 1 hafta ramazana kadar yapıcam diyeti,sonra ramazana uydururum inş.
peş peşe 2 doğum yaptım 27 aylık bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var,kilo serüvenim bayadır var diyebilirim.işe giderken 57 kilo idim,bırakınca 62 oldum üstüne hamile kaldım,78 oldum sonra 65 e düştüm,tekrar hamile kaldım yien 78 leri gördüm,en son 70 idim.diyete başladım,2 ay falan oluyor sanırım,hep düzenli yapamadım,bugün 65.4 kiloyum.yarın lapa diyeti yapıcam sonrasında düzenli bir diyete başlıyorum bakalım verebilecek miyim?hedefim 55 olmak,boyum 1.58 baya kısayım aslında daha çok vermem lazım fakat buralara bir geleyim de sonbrasına bakarız,en çok eşim için istiyorum kilo vermeyi,zayıflayacağıma inanmıyor ama çok istiyor,ne istersem alıyo ligt yoğurt ,peynir falan,yeter ki zayıfla diyo,bakalım 1 hafta ramazana kadar yapıcam diyeti,sonra ramazana uydururum inş.
hoşbulduk mutedeyyinhoşgeldin canım aramıza....
hoşgeldin beyaz16...Allah çocuklarına ömür versin..kilo verirsin merak etme.zaten çoğunu vermişsin.ne kalmış ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?