- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.321
AYYYY AYYYYYYY AYYYYYYYYYYYYYY diyorumBugün neden herşey MUHTEŞEM!!!!!!!! Buluşmamız çok güzel geçti, çook etkilendim:) Uzun zamandır kimseden gerçekten hoşlanamıyordum ama sonunda oldu sanırım:)
+ bir güzel haber daha, biraz önce tardıldım ve 71.4 ÇIKTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kız dur bakalım acele etme:)Allah'ım şimdiden ağzı kulaklarında bu kızın....sonu güzel olur inşallah hatun..
hoşbulduk inş cnmHoooşgeldin canım, umarım sende bizimle sağlıklı kilolar verirsin :) inşallah..
AYYYY AYYYYYYY AYYYYYYYYYYYYYY diyorumBugün neden herşey MUHTEŞEM!!!!!!!! Buluşmamız çok güzel geçti, çook etkilendim:) Uzun zamandır kimseden gerçekten hoşlanamıyordum ama sonunda oldu sanırım:)
+ bir güzel haber daha, biraz önce tardıldım ve 71.4 ÇIKTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
hoşbulduk inş cnm
kilo vermişssin tebrikler:92::92: gönül işi de hayırlsıı olsun cnm
İnşallahhh
Bu arada, bugünkü menüm şöyle oldu:
SABAH: 2 adet dukan poğaçası
ÖĞLEN: 1 küçük boy Starbucks yağsız sütlü cappucino (50-60 kalori civarında) , 1 yudum portakal suyuCanımın çektiği şeylerden 1 yudum, 1 ısırık falan alıyorum hiçte etkilemiyor :)
AKŞAM: Bugün saf protein günüm olmasına rağmen 1 yeşil biber, yarım domates, çeyrekten biraz küçük salatalık yedim + 1 adet tavuğun göğüs eti (ızgarada) + yarım şişe pepsi max (diyet)
Tavuk ızgaranın yanında bisürü sebze ve patates kızartması vardı, patates kızartmasının tadına bile bakmadım direkt arkadaşa havale ettim, sanırım irade diye buna deniliyor :)
Işte bu da yeni öncesi sonrası fotom:)
ilk foto 76 küsür kg, ikincisi 71.4 kg :)
5 kilo bu kadar farkedebiliyo, sizlere de moral olsun:)
Eki Görüntüle 229643
Maşallah arkadaşıma tebrikleri canım benim...ama su gönül işini abartma hemen
evet gerçekten iradene hayranım:))
Varya dün cornetto disc almıstım kendime. Gece yiyemedim.Dedim bu sabaha yiyemem ama senin söylediklerin aklıma geldi.Yemiyorum.Dolapta duruyor.Ben yemeden onu birine yedirmem lazım
Harikasın, sakın yeme :) Ben de senin iradene hayranım:)
mrb kızlar..nasıl gidiyor diyetler:))ramazan öncesi son hamleleri yapalım..
yaa kızlar bugün fark ettim ki dizlerimin arka kısmı ve kollarımda çatlaklar oluşmuş ,ne yapcam şimdi ben
kilo verince de bu estetik sıkıntılar başlıyor...türk kahvesive limonu karıştırp çatlak bölgeye sürüyoruz ve bir sünger yada lif yardımıyla yediriyoruz bastırarak yapıyoruz bu işlemi çatlak bölge soyuluyormus üç güne tekrarlıyomusuz .3 tatlı kasıgı kahveye yarım limon katıyoruz.çatlaklar topiğinde buldum bunu ..
Pazar günü kızlar gezmeye gitmişler :) Vay vay vayyyyy kimsecikler yok. Bende 4te bi arkadaşımla buluşucam, (yakında sevgilim olabilir) makyajım nasıl olmuş??
Eki Görüntüle 229435
Merhabalar,aranıza bugün katılıyorum.Daveti ana görmüşüm
peş peşe 2 doğum yaptım 27 aylık bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var,kilo serüvenim bayadır var diyebilirim.işe giderken 57 kilo idim,bırakınca 62 oldum üstüne hamile kaldım,78 oldum sonra 65 e düştüm,tekrar hamile kaldım yien 78 leri gördüm,en son 70 idim.diyete başladım,2 ay falan oluyor sanırım,hep düzenli yapamadım,bugün 65.4 kiloyum.yarın lapa diyeti yapıcam sonrasında düzenli bir diyete başlıyorum bakalım verebilecek miyim?hedefim 55 olmak,boyum 1.58 baya kısayım aslında daha çok vermem lazım fakat buralara bir geleyim de sonbrasına bakarız,en çok eşim için istiyorum kilo vermeyi,zayıflayacağıma inanmıyor ama çok istiyor,ne istersem alıyo ligt yoğurt ,peynir falan,yeter ki zayıfla diyo,bakalım 1 hafta ramazana kadar yapıcam diyeti,sonra ramazana uydururum inş.
Slm kızlar ;
Herkese ıyı haftalar :)
Diyet acısından rezalet eglence acısından super ıkı gun gecırdım bugunde hala etkısınden cıkamadım tatıl modundayım :) İnş yarın toparlamıs olurum kendımı
inş. Canım.. Bende yine 5 günde 5 kg diyetine başladım.. Asla agır kaçamaklar yapmayacagım...Ama canım acayip dondurma istiyor... Kendimle mücadele ediyorum şu an
Dukan poğaça tarifi:
Eğer atak dönemindeyseniz 7.5 kaşık yulaf kepeği , seyir dönemindeyseniz 10 kaşık yulaf kepeği
Yağsız tuzsuz peynir (Ben bimde satılan krem lor peynirinden kullanıyorum)
Biraz pul biber
Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar alabildiğince yoğurt (light yoğurt)
Tepsinin yüzeyini zeytinyağı ile yağlayın, kağıtla silmenize lüzum yok yulaf yağı çekmiyor.
180 derece fırında 15-20 dk pişirin
Seyir döneminde 5 gün boyunca Günde 2 tane yiyebilirsiniz bu ölçüyle :) Ataktada 1 tane yiyin
Afiyet olsun[/QUOTE
canım tarif için tşk..bu poğaçanın boyutu serbestmi şölee biraz ele avuca fazla fazla sığsa bitanesi diyorum hani
o senin dolaptaki kornet benim bile aklımda sabahtan beri(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?