Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız dur bakalım acele etme:)Allah'ım şimdiden ağzı kulaklarında bu kızın....sonu güzel olur inşallah hatun..

kız dur bakalım acele etme:)Allah'ım şimdiden ağzı kulaklarında bu kızın....sonu güzel olur inşallah hatun..

İnşallahhh

Bu arada, bugünkü menüm şöyle oldu:

SABAH: 2 adet dukan poğaçası

ÖĞLEN: 1 küçük boy Starbucks yağsız sütlü cappucino (50-60 kalori civarında) , 1 yudum portakal suyu Canımın çektiği şeylerden 1 yudum, 1 ısırık falan alıyorum hiçte etkilemiyor :)

AKŞAM: Bugün saf protein günüm olmasına rağmen 1 yeşil biber, yarım domates, çeyrekten biraz küçük salatalık yedim + 1 adet tavuğun göğüs eti (ızgarada) + yarım şişe pepsi max (diyet)

Tavuk ızgaranın yanında bisürü sebze ve patates kızartması vardı, patates kızartmasının tadına bile bakmadım direkt arkadaşa havale ettim, sanırım irade diye buna deniliyor :)

Son düzenleme:
Hoooşgeldin canım, umarım sende bizimle sağlıklı kilolar verirsin :) inşallah..
hoşbulduk inş cnm

kilo vermişssin tebrikler:92::92: gönül işi de hayırlsıı olsun cnm

Işte bu da yeni öncesi sonrası fotom:)

ilk foto 76 küsür kg, ikincisi 71.4 kg :)

5 kilo bu kadar farkedebiliyo, sizlere de moral olsun:)

Son düzenleme:

Maşallah arkadaşıma tebrikleri canım benim... ama su gönül işini abartma hemen

evet gerçekten iradene hayranım:))

Işte bu da yeni öncesi sonrası fotom:)

ilk foto 76 küsür kg, ikincisi 71.4 kg :)

5 kilo bu kadar farkedebiliyo, sizlere de moral olsun:)

Eki Görüntüle 229643

Varya dün cornetto disc almıstım kendime. Gece yiyemedim.Dedim bu sabaha yiyemem ama senin söylediklerin aklıma geldi.Yemiyorum.Dolapta duruyor.Ben yemeden onu birine yedirmem lazım

kızlar geçmiş okuyamıycam..dün nişanımız vardı..benimde bir eltim oldu sonunda...şimdide evde misafirlerim var..sonra görüşürüz..

günaydın hopidicik nasılsın kilolar ne alemde ya ben spor yapamıyorum çok halsizlik var bu ara bende napcam bilmiyorum 1 haftada 1 kilo daha versem dün regl oldum .5 gün erken oldum çok sevindim ramazana temiz girmeyi

Harikasın, sakın yeme :) Ben de senin iradene hayranım:)

Harikasın, sakın yeme :) Ben de senin iradene hayranım:)

ah ah keşke senin gibi olsaydım ben :)) ama deidklerin işe yaradı... cornet hala dolapta ve ben dokunmadım

mrb kızlar..nasıl gidiyor diyetler:))ramazan öncesi son hamleleri yapalım..

iyi gidiyor.Ben yine 5 gün diyetine başladım.Dukan artık ramazandan sonra... sende yapacaktın başladın mı?

ya lola facende bile yazmıssın kilolarını... herkes seni biliyor baksana dukan mukan...

bu arada mursh nerelerdesin kız

yaa kızlar bugün fark ettim ki dizlerimin arka kısmı ve kollarımda çatlaklar oluşmuş ,ne yapcam şimdi ben

Ayy cnm sorma bendede cok catlak kremlerı var ıyıcce zayıflıyım 65 felan yaklastıgımda (Olursa tabı ) arastıracagım ıyı bı krem alıcam...

Denemek gerek

Pazar günü kızlar gezmeye gitmişler :) Vay vay vayyyyy kimsecikler yok. Bende 4te bi arkadaşımla buluşucam, (yakında sevgilim olabilir) makyajım nasıl olmuş??

Eki Görüntüle 229435

Ayyy ayyy ayy ne bu guzellık dılı tutalacak arkadasının :)

Hos geldın cnm ıns ıstedıgıne ulasır emegının karsılıgını alırsın

Oooooo walla kıskanmaya basladım yaaa :)))) Ne bu hergun hergun zayıflıyosun.Bende ıstıyorum banane :)

Slm kızlar ;

Herkese ıyı haftalar :)

Diyet acısından rezalet eglence acısından super ıkı gun gecırdım bugunde hala etkısınden cıkamadım tatıl modundayım :) İnş yarın toparlamıs olurum kendımı

inş. canım.. bende yine 5 günde 5 kg diyetine başladım.. asla agır kaçamaklar yapmayacagım... ama canım acayip dondurma istiyor... kendimle mücadele ediyorum şu an

mursh, aletlerini kullandın mı hiç? ben bugün 1.5 saat leslie yapmayı düşünüyorum... sauna eşofmanı giycem.. kardeşimde kemeri getirsin, bi randıman alayım şöyle

Son düzenleme:

o senin dolaptaki kornet benim bile aklımda sabahtan beri(((((

ya var ya, nefsimi kırmak için üstündeki çikolatadan cok azıcık aldım.ama devamını getirmedim.yoksa çok kötü şeyler olabilir... birine yedirtmem lazım bu corneti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…