Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun çilek çok olmuş gerçekten.
evet çok oldu. sabahın dışında meyve yemesem iyi. yaa mübarek yaz meyvelerine de dayanamıyorum ki çilek, kiraz, kayısı, şeftali, kavun, karpuz, erik.... en sevdiklerim görünce içim gidiyor. hele de böyle elimin altında olursa offf offffff ama artık 79 u görmek istiyorummmmm onun için ayarlı yemem lazım

tatlım afiyet olsun. ama hazır çorba içme bence. bir de dikkatimi çekti menülerinde protein sadece sabah var. peynirli yumurta falan. öğlen ve akşam yemeklerine arada şöyle köfte, etli sebze, tavuk , balık falan eklesen iyi olur sanki. kilo vermeni hızlandırır.

Kizlar tartildim misafirlige gidicem de
Izne 65 ile ayrilmisim 66.1 kiloyum suan
Fazla almamışsin burcu sevindim
evet Mervecim şu an iyi gidiyor. izne herhalde 83 küsurla ayrılmıştım. şimdi 81.8 im. çok mutluyum
Harikasın bu hafta listedesin o zaman
Çilek günü olmuş afiyet olsun canım menüyü beğendim protein ağırlıklı olmuş
Canim menü güzel gibi saatlerini de yazarsan iyi olur
harikasın canımcim

Güzel ama çilek fazla olmuş canım

Allah korusun bende çok korktum kızlar da hissetmiş gibi dün gece çok huysuzlardı

Canım her öğünde ekmek zaten bana göre saçma ben sabah sadece yiyorum genelde bana mantıklı gelen bu ayrıca akşama biraz protein ekleyebilirsin et tavuk balık vb şeylerle
Ayrıca ara da yapmak zorunda değilsin ara yapmak zorunluluk olarak algılanmamalı bence acıkmadıktan sonra bişey yememen lazım
Heee bi de kuzum hazır çorbaları hayatından çıkarmanı tavsiye ederim kilo içinde değil sırf sağlık için

Menüm gelsin
Sahur
Karpuz
1 küp süzme peynir
İftar
Karpuz
1 kase mercimek çorbası
Su malesef 1 bardakcik

Karpuzun miktarları az ise güzel :)
Suyu artırır benim güzel kaptanım dimi dimi dimi ? :))

afiyet olsun güzel olmuş.

Harikasın bu hafta listedesin o zaman

Çilek günü olmuş afiyet olsun canım menüyü beğendim protein ağırlıklı olmuş
evet hiç sorma çileğe battım bugün

Menüm gelsin
Sahur
Karpuz
1 küp süzme peynir
İftar
Karpuz
1 kase mercimek çorbası
Su malesef 1 bardakcik
afiyet olsun. yalnız menülerin çok az olmuş canım yaa. az daha yeseydin keşke. suyu içmeye devam edersin herhalde yatana kadar değil mi

Güzel canım su spor menü hepsini beğendim ben

çok geldi evet

Evet kızlar menüm
Sahur
Domates
Salatalık
1kkbeyzpeynir
1haslanmis yumurta
1dlim ekmek
İftar
1tabak nohut
Patlıcan salata
Yarım kase yoğurt
1dlim ekmek
Toplam 2ltr geçkin
afiyet olsun tubacım.

Güzel ama çilek fazla olmuş canım

Allah korusun bende çok korktum kızlar da hissetmiş gibi dün gece çok huysuzlardı
evet fazla oldu canım.
evet çok sinir bozucu oldu seydacım. uzun da sürünce korktuk valla ne yalan diyeyim. dışarı çıktık hemen. bir süre işyerinin binasının önünde bekledim. yarım saat kadar. sonra eve geldim 17.30 gibi. öyle girdim içeri. Allah korusun cümlemizi

Haftada ıkı gün yenmesı lazımmış ama ben yemıyorum
Ağzım tadı alırsa tencerenın dibini görmek fazla zaman almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…