- 30 Kasım 2014
- 30.000
- 132.328
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.221
evet çok oldu. sabahın dışında meyve yemesem iyi. yaa mübarek yaz meyvelerine de dayanamıyorum kiAfiyet olsun çilek çok olmuş gerçekten.
tatlım afiyet olsun. ama hazır çorba içme bence. bir de dikkatimi çekti menülerinde protein sadece sabah var. peynirli yumurta falan. öğlen ve akşam yemeklerine arada şöyle köfte, etli sebze, tavuk , balık falan eklesen iyi olur sanki. kilo vermeni hızlandırır.bana verilen listeyi birebir uygulayamadım
sabah
1 porsiyon çökelekli yumurta - domates salatalık -3 zeytin 1 dilik kepek ekmek
ara da 1 bardak süt 2 orta boy kırmızı erik
öğle 1 kepçe pancar yemeği susuz taraftan , az salata ,bir kepçe yoğurt çorbası ekmek yerine yarım avuç fındık
arada ;2ince dilim karpuz ve yanında bir prça light peynir
akşam yine 1 kepçe (6 kaşık) pancar yemeği bi kepçe hazır çorba
listede bazı verilenleri yer değiştirdim.
doğrumu yaptım bilmiyorum her öğün ekmeğim vardı yiyemedim almıyo ya midem az sonra yine ara var nasıl yicem bilmiyorum ye dedi ama şiştim bugün su 3 litreyi buldu 2 fincan kahve demişti ama 3 fincan içiverdim bide sade nescafe içtim bunlar ekstra oldu ama her yemekte salata yiyemedim mesela ekmek de yiyemedim çokmu vermiş ne şişiyorum ben
Fazla almamışsin burcu sevindimKizlar tartildim misafirlige gidicem de
Izne 65 ile ayrilmisim 66.1 kiloyum suan
Harikasın bu hafta listedesin o zamanevet Mervecim şu an iyi gidiyor. izne herhalde 83 küsurla ayrılmıştım. şimdi 81.8 im. çok mutluyum
Çilek günü olmuş afiyet olsun canım menüyü beğendim protein ağırlıklı olmuşsabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 5 zeytin, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)
ara 13.30
8 çilek
ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık
akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu
ara 19.30
8 çilek
2 yudum kefir
yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
öğlene doğru 1 kupa filtre kahve
1 kupa oolong çayı
az sonra 1 kupa kabuk tarçın içerim şu yediğim çilekleri bastırayım
20 dk tempolu yürüyüş
Canim menü güzel gibi saatlerini de yazarsan iyi olurbana verilen listeyi birebir uygulayamadım
sabah
öğle 1 kepçe pancar yemeği susuz taraftan , az salata ,bir kepçe yoğurt çorbası ekmek yerine yarım avuç fındık
doğrumu yaptım bilmiyorum her öğün ekmeğim vardı yiyemedim almıyo ya midem az sonra yine ara var nasıl yicem bilmiyorum ye dedi ama şiştim bugün su 3 litreyi buldu 2 fincan kahve demişti ama 3 fincan içiverdim bide sade nescafe içtim bunlar ekstra oldu ama her yemekte salata yiyemedim mesela ekmek de yiyemedim çokmu vermiş ne şişiyorum ben
harikasın canımcimSelam kizlar menum sahur 2 haslanmis yumurta beyazi 1sari yedim peynir domates salatalik ceviz 1d ekmek
Iftar yogurtlu corba 3kofte yarim d ekmek bir kasik taze fasulye lor salatasi normal salata.
Su 3 yapcam spor 30dk yuzdum 10 dk kardiyo yaptim bolgesel caliscam gece.
sabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 5 zeytin, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)
ara 13.30
8 çilek
ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık
akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu
ara 19.30
8 çilek
2 yudum kefir
yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
öğlene doğru 1 kupa filtre kahve
1 kupa oolong çayı
az sonra 1 kupa kabuk tarçın içerim şu yediğim çilekleri bastırayım
20 dk tempolu yürüyüş
aaa evet yazmayı unuttum. hem de nasılbeşik gibi sağa sola sallandık. hem de uzun sürdü. hemen duaya başladım çok korktuk. zemine dışarıya indik. sonra da binaya girmedim eve geldim. sinir bozucuydu. şimdi de şehir üzerinde bulutlu turuncu bir hava görünüyor. depremin üzerine olunca sinir bozdu ona bakıyordum. Allah cümlemizi korusun elifcim
bana verilen listeyi birebir uygulayamadım
sabah
Menüm gelsin
Sahur
Karpuz
1 küp süzme peynir
İftar
Karpuz
1 kase mercimek çorbası
Su malesef 1 bardakcik
afiyet olsun güzel olmuş.Selam kizlar menum sahur 2 haslanmis yumurta beyazi 1sari yedim peynir domates salatalik ceviz 1d ekmek
Iftar yogurtlu corba 3kofte yarim d ekmek bir kasik taze fasulye lor salatasi normal salata.
evet hiç sorma çileğe battım bugünHarikasın bu hafta listedesin o zaman
Çilek günü olmuş afiyet olsun canım menüyü beğendim protein ağırlıklı olmuş
afiyet olsun. yalnız menülerin çok az olmuş canım yaa. az daha yeseydin keşke. suyu içmeye devam edersin herhalde yatana kadar değil miMenüm gelsin
Sahur
Karpuz
1 küp süzme peynir
İftar
Karpuz
1 kase mercimek çorbası
Su malesef 1 bardakcik
Evet kızlar menüm
Sahur
Domates
Salatalık
1kkbeyzpeynir
1dlim ekmek
İftar
1tabak nohut
Patlıcan salata
Yarım kase yoğurt
1dlim ekmek
Toplam 2ltr geçkin
Selam kizlar menum sahur 2 haslanmis yumurta beyazi 1sari yedim peynir domates salatalik ceviz 1d ekmek
çok geldi evetGüzel ama çilek fazla olmuş canım
Allah korusun bende çok korktum kızlar da hissetmiş gibi dün gece çok huysuzlardı
Canım her öğünde ekmek zaten bana göre saçma ben sabah sadece yiyorum genelde bana mantıklı gelen bu ayrıca akşama biraz protein ekleyebilirsin et tavuk balık vb şeylerle
Ayrıca ara da yapmak zorunda değilsin ara yapmak zorunluluk olarak algılanmamalı bence acıkmadıktan sonra bişey yememen lazım
Heee bi de kuzum hazır çorbaları hayatından çıkarmanı tavsiye ederim kilo içinde değil sırf sağlık için
Karpuzun miktarları az ise güzel :)
Suyu artırır benim güzel kaptanım dimi dimi dimi ? :))
afiyet olsun tubacım.Evet kızlar menüm
Sahur
Domates
Salatalık
1kkbeyzpeynir
1haslanmis yumurta
1dlim ekmek
İftar
1tabak nohut
Patlıcan salata
Yarım kase yoğurt
1dlim ekmek
Toplam 2ltr geçkin
evet fazla oldu canım.Güzel ama çilek fazla olmuş canım
Allah korusun bende çok korktum kızlar da hissetmiş gibi dün gece çok huysuzlardı
Sagol canimmFazla almamışsin burcu sevindim
Harikasın bu hafta listedesin o zaman
Çilek günü olmuş afiyet olsun canım menüyü beğendim protein ağırlıklı olmuş
Canim menü güzel gibi saatlerini de yazarsan iyi olur
harikasın canımcim
Sagol canim insallah eksi olarak yansirGüzel canım su spor menü hepsini beğendim ben
Haftada ıkı gün yenmesı lazımmış ama ben yemıyorumGünaydın kızlar bugün iftara ekmek yok çünkü etli nohut var ve dünden kalan yemeği salata tarzında yicez yanında da yoğurt ekmeksiz bı günbayadir bakliyat yemioduk
Onda da vitamin var almak lazım dimi ama
Sagol canimafiyet olsun güzel olmuş.
evet hiç sorma çileğe battım bugün
afiyet olsun. yalnız menülerin çok az olmuş canım yaa. az daha yeseydin keşke. suyu içmeye devam edersin herhalde yatana kadar değil mi
Uyku egıtımımı alsan BurcuOrucun vermis oldugu seyler canim. Zaten en zayif bnim canim iclerinde.
2. Bicirik icin bilemedim erkendir belki
Biraz uyumak istiyorum kizim malum.hala duzensiz uyku
Canim hosgeldin
Afıyet oldunEki Görüntüle 2007780
Sos sizi aldirmasin domates kırmızılık yağ 1yk sadece susuz :) bu kadarcik kalmış salata olarak yeriz dedim
Kız ne ara verdınSelam kızlar.
Cuma 82.7
Bugün 81.8
Fark -900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?