- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.241
Gıtsınde nasıl gıderse gıtsınCuma 79.3
P.tesi 79.1
Fark -200
Gıdım gıdım gidiyor ya hayırlısı.
O zaman bu resmiler sana gelsınoruç tan dir uykusuzsan oda yapar.
ahh Beril resimlerini görünce bile içim coşuyor kız kardeşim gitti geçen yıl hamileyken birde gidenler anlattıkça daha çok gitmek istiyorum ama eşim hiç orali değil başka ilke tekliflerine ben umreye sen oraya diyorumama yok olmaz diyor umudum kardeşimde giderse takılacam Peşlerine inşallah.
Rabbim olmayan herkese versin insanın evi olmasi çok önemli bu devirde.
insan bahar im süpersin inan. Ne zamandır izindesin sen.
bakliyat çok önemli mutlaka haftada 1 yenmeliymis diyorlar.
Afiyet olsun dikkat ettiğine eminim ben yağı azdır onun.
vuuu huu super
Baklıyatta gram önemlı bılıyorsunEvet @eliya cim gayet az kullanıyorum yağı nohutuda az yaptim :) fazlasını buzluga attım
Etide az zaten kemikten ne çıktıysa ufak tefek o :)
Aaaa gecmıs olsunAy deprem oldu kızlar.çok korktum ya sitede herkes dışarıda
geçen pazartesi de 81.8 dim. verdim valla. ama bir kısmı şişkinlikti zaten. sonra menülerim iyiydi. sadece cumartesi pazar sabahtan o meyveli dondurmaları yedim o kadar. çok mutlu oldum ama. yalnız bugün çilek ne yapar bilmemKız ne ara verdın
Uyusugum dıyodun ya hateketlı olsaydın ne olurdu
Allah Allah ne metolar var
Ay korkulmazmıEge Denizi 6.3 şiddetinde bursa istanbul Çanakkale izmir etkilendi tatlım yaen korktuğum şey.
ben de çok özendim valla. Allah bana da nasip etsin inşallah ümreye hacca gitmeyi
Başka bır dünya orasıaynen yaaa yemek yerken yanımda olsan dur yeme döneee desen beriiil
Ayy ben ağlardım ya duygular karışır insan ağlar yoğunluktan değil mi
Benden iyisin olsun olsun hallolacak ya hafta sonları çok zor oluyor sabit kalmak bile iyi hafta sonu
@anderesaskrhpozitif hepinize geçmiş olsun ya 99 depreminde düzce adapazarını görmüş biri olarak Allah hepimizi korusun
deprem izmir Karaburun açıklarında denizde oldu. 6.3 şiddetinde. izmir, manisa, bursa, aydın, İstanbul, tekirdağdan hissedildi. uzun sürdü bir de. sinir bozduAy korkulmazmı
Gecmıs olsun tekrar
Ben kefırı sevemedım nasıl tüketıyorsunBugün benimkiler e pizza yapıyorum dünkü kalan fasulyeden yerim yine. Kefir imde var yeni süzdum ohh mis
Hayırdır gecmıs olsun kötü bırsey yoktur umarımKızlar kızlar
Ay bu renkler ne güzel yaa
Hergün başka renk kullanmak istiyoruuuuum
Neyse menüme geçeyim yazayım ki sizlerden utanıp üzerine daha tıkınmıyım dimi
Kahvaltı yok çünkü sabahın köründe hastanedeydik öğlen geldim eve ancak
Öğlen 12: 391 gr kıymalı semizotu yemeği, 193 gr yoğurt, 27 gr pide, 208 gr salatalık, 117 gr domates.
Akşam 18: 3 kase karpuz, 61 gr süzme peynir.
Sonuç: 1062 kalori
35 dakika yürüyüş
1 litre su şimdilik tabi ama
Bu hafta 77 den aşağı ineceğimi pek sanmıyorum, uyuz bir haftamdayım
Listeye bır adım kalmıs süper buKizlar tartildim misafirlige gidicem de
Izne 65 ile ayrilmisim 66.1 kiloyum suan
ümreye hacca gidenler hep aynı şeyi söylüyor. orada herşeyi unutuyorsun, zaman mekan kavramı yok diyorlarBaşka bır dünya orası
Herkezın esıtlendıgı
Tek teslımıyette buluşulup hep aynı duanın dılde oldugu
Huzurun dorugu
Varoluş orda
Yokolmaksa dılek yıne orası olmalı
Kım olduğunla yüzlestıgın an
Zaman kavramının olmadığı
Döndüğünde ıse koca bır boşluk
Anlatılmıyor be gülüm
Ay bende mutlu oldumevet Mervecim şu an iyi gidiyor. izne herhalde 83 küsurla ayrılmıştım. şimdi 81.8 im. çok mutluyum
inşallah canım yaaAy bende mutlu oldum
Cuma lıste yaz sonu olmadan mezunıyet yanı
Menüler hep güzel kaç gündürsabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 5 zeytin, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)
ara 13.30
8 çilek
ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık
akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu
ara 19.30
8 çilek
2 yudum kefir
yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
öğlene doğru 1 kupa filtre kahve
1 kupa oolong çayı
az sonra 1 kupa kabuk tarçın içerim şu yediğim çilekleri bastırayım
20 dk tempolu yürüyüş
Neyse buda kutlaması olsun ödül olsun8 8 derken çilekleri götürdüm valla. çok güzeldiler. mis gibi kokuyorlardı ve tatlıydılardoğaldılar. Emiralem çileği. meşhur. öğle arası manavda gördüm aldım. dayanamadım yedim. öğlen yiyeyim akşam yemeyeyim dedim ama olmadı. akşam daha fazla yedim kalanı derin dondurucuya atayım bari. dondurma yaparım sonra. elimin altında durdukça gidip gelip yerim yoksa
evet ama meyve akşam çok oldu.Menüler hep güzel kaç gündür
Benım dıyetısyen aksamda verıyorakşam meyve gerçekten iyi değil. bir de çok protein ağırlıklı yemedim ya bu akşam. kabuk tarçın yaptım şimdi onu içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?