- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.261
Gecmıs olsun Allah acı yaşatmasınaaa evet yazmayı unuttum. hem de nasılbeşik gibi sağa sola sallandık. hem de uzun sürdü. hemen duaya başladım çok korktuk. zemine dışarıya indik. sonra da binaya girmedim eve geldim. sinir bozucuydu. şimdi de şehir üzerinde bulutlu turuncu bir hava görünüyor. depremin üzerine olunca sinir bozdu ona bakıyordum. Allah cümlemizi korusun elifcim
Sevmeyen yokkı onlarıevet çok oldu. sabahın dışında meyve yemesem iyi. yaa mübarek yaz meyvelerine de dayanamıyorum kiçilek, kiraz, kayısı, şeftali, kavun, karpuz, erik.... en sevdiklerim görünce içim gidiyor. hele de böyle elimin altında olursa offf offffff ama artık 79 u görmek istiyorummmmm onun için ayarlı yemem lazım
Ağırlık çöktü dedın kılo verdınkızlar meyve şişirdi sanırım. ağırlık çöktü
O tas bedene menü yorumu yapmıyomSelam kizlar menum sahur 2 haslanmis yumurta beyazi 1sari yedim peynir domates salatalik ceviz 1d ekmek
Iftar yogurtlu corba 3kofte yarim d ekmek bir kasik taze fasulye lor salatasi normal salata.
Su 3 yapcam spor 30dk yuzdum 10 dk kardiyo yaptim bolgesel caliscam gece.
Bır tb nohut çok geldı banaEvet kızlar menüm
Sahur
Domates
Salatalık
1kkbeyzpeynir
1haslanmis yumurta
1dlim ekmek
İftar
1tabak nohut
Patlıcan salata
Yarım kase yoğurt
1dlim ekmek
Toplam 2ltr geçkin
Bırsey olmaz yarındı tartı farkı kılo olamaz yollarsın hemengeçen pazartesi de 81.8 dim. verdim valla. ama bir kısmı şişkinlikti zaten. sonra menülerim iyiydi. sadece cumartesi pazar sabahtan o meyveli dondurmaları yedim o kadar. çok mutlu oldum ama. yalnız bugün çilek ne yapar bilmemyarın acilen hizaya girmem lazım üzülmemek için meyve yememem gerek. hele hele akşam
Insallah Allah dıkeyen herkese dünya gözüyle yaşatsın oralarıben de çok özendim valla. Allah bana da nasip etsin inşallah ümreye hacca gitmeyi
Şükür kı acı yaşanmadıdeprem izmir Karaburun açıklarında denizde oldu. 6.3 şiddetinde. izmir, manisa, bursa, aydın, İstanbul, tekirdağdan hissedildi. uzun sürdü bir de. sinir bozdu
Ben çok yer gördüm ıkızler küçükken Mısır'a gıtmıstıkümreye hacca gidenler hep aynı şeyi söylüyor. orada herşeyi unutuyorsun, zaman mekan kavramı yok diyorlarne diyelim Allah bize de nasip etsin
Crs ıftar yemegı verıyom bızdede olacak sanırımkızlar söyleye söyleye canımı çektirdiniz. yarın menüm belli de çarşamba akşamı kuru fasulye yapıcaz
Uyku egıtımımı alsan Burcu
Bu cadı senı tükettı ya büyüdüde az bıraz
Ben uzun suredır orda degılmı ama fazla mahalle arası bır kuaför olmasssa sorun olmaz gıbıme gelıyorKizlar Ankara da olanınız varmı. Komşumun kızının düğünü var Ankara da Bursa dan gidicez gelin saçı için iyi bir kuaför tercihen ulus civarı.
Bencede ulus tarafi beni ürkütuyordu ..kizilaya git metroyla..orda cok vardireliya canim o taraflarda bildigim yok ama ulustakiler bastan savmadir bence dugun evine yakin mahalle arasi bi yer bulsab iyi olur
Ekmek olmasa iyiymişEvet kızlar menüm
Sahur
Domates
Salatalık
1kkbeyzpeynir
1haslanmis yumurta
1dlim ekmek
İftar
1tabak nohut
Patlıcan salata
Yarım kase yoğurt
1dlim ekmek
Toplam 2ltr geçkin
çok değildicanim suyu hala içiyorum, ramazanda en zorlandığım şu oldu şu olmadanda gram oynamıyor tartiGüzel ama çilek fazla olmuş canım
Allah korusun bende çok korktum kızlar da hissetmiş gibi dün gece çok huysuzlardı
Canım her öğünde ekmek zaten bana göre saçma ben sabah sadece yiyorum genelde bana mantıklı gelen bu ayrıca akşama biraz protein ekleyebilirsin et tavuk balık vb şeylerle
Ayrıca ara da yapmak zorunda değilsin ara yapmak zorunluluk olarak algılanmamalı bence acıkmadıktan sonra bişey yememen lazım
Heee bi de kuzum hazır çorbaları hayatından çıkarmanı tavsiye ederim kilo içinde değil sırf sağlık için
Karpuzun miktarları az ise güzel :)
Suyu artırır benim güzel kaptanım dimi dimi dimi ? :))
Olur canım yapalımaskrhpozitif yine aylık hedefler belirleyelim.
güllaç olmamış burcuSahur
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tb ekmek
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Iftar
Yarim kase tavuk sulu sehriye corba
2 kucuk firinda karniyarik
Salata
1 dilim ince pide
3 zeytin
Ara
1 dilim.gullac
2 litre su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?