- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.281
gayet güzel Seydam afiyet bal şeker minnaklara bol bol süt olsunBen de menümü yaziyim
Sabah 6
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates
Salatalık
Öğlen 13.30
2 tavuk incik derisiz fırında didip salataya kattım yeşil salata
Akşam 20.45
1 kaşık kabak salata
1 dilim et
2 kepçe ezogelin çorbası
Su 3 tl olmuştur
Ayy abla iltifat ediyosunO tas bedene menü yorumu yapmıyom
Sporla sıkılaş sen canım
afiyet olsun tubacım.
evet fazla oldu canım.
evet çok sinir bozucu oldu seydacım. uzun da sürünce korktuk valla ne yalan diyeyim. dışarı çıktık hemen. bir süre işyerinin binasının önünde bekledim. yarım saat kadar. sonra eve geldim 17.30 gibi. öyle girdim içeri. Allah korusun cümlemizi
Sagol canim insallah eksi olarak yansir
Ekmek olmasa iyiymiş
çok değildicanim suyu hala içiyorum, ramazanda en zorlandığım şu oldu şu olmadanda gram oynamıyor tarti
Olur canım yapalım
güllaç olmamış burcu
gayet güzel Seydam afiyet bal şeker minnaklara bol bol süt olsun
Bende menumu yazayim esim kismetse gece gelecek..
Sabah
3 kup peynir
Domates
Salatalik
Cay
Biber
Ara sade kahve
4 badem
Oglen
Tonbalikli salata
Ara
1 elma
Aksam
Taze fasulye
1 dilim ekmek
Az yogurt
Ara yarim bardak tarcinli sut
Spor 30dk.tempolu yurume
Evde hareketler
Su 2 yi biraz geçti
Ferin batmanin son 3 kilo kitabini alcam az kaldiAmin canım benim çok korkuyor insan neyseki korktuğum gibi olmadı şükür diyelim Allah beterinden korusun
Gelir gelir unutma tatlım vücuduna ne verirsen karşılık olarak ondan da onu alırsın
Canım aynen ya işte su olmadan Zor oluyor bu iş biraz zorlamaya çalış kendini kaptanım :)
teşekkür ederim canım amiinnnn
Güzel canım ben beğendim afiyet olsun.
Bi de fasulyenin miktarını da yaz tatlım
kızlar iyi geceler ben yatıyom
Kizlar beril in hesap pasif olmuş bileniniz varmı ne oldu acaba
berilceee nereye gittin beril im hayırdır.
Amin.aaa evet yazmayı unuttum. hem de nasılbeşik gibi sağa sola sallandık. hem de uzun sürdü. hemen duaya başladım çok korktuk. zemine dışarıya indik. sonra da binaya girmedim eve geldim. sinir bozucuydu. şimdi de şehir üzerinde bulutlu turuncu bir hava görünüyor. depremin üzerine olunca sinir bozdu ona bakıyordum. Allah cümlemizi korusun elifcim
Afiyet olsun kızlarda demiş protein az ve hazır çorba dan kaçın tatlım. Suyu çok ictigin içinde miden yemeyi almayabilir. Acikmadsn Ara yapma.bana verilen listeyi birebir uygulayamadım
sabah
1 porsiyon çökelekli yumurta - domates salatalık -3 zeytin 1 dilik kepek ekmek
ara da 1 bardak süt 2 orta boy kırmızı erik
öğle 1 kepçe pancar yemeği susuz taraftan , az salata ,bir kepçe yoğurt çorbası ekmek yerine yarım avuç fındık
arada ;2ince dilim karpuz ve yanında bir prça light peynir
akşam yine 1 kepçe (6 kaşık) pancar yemeği bi kepçe hazır çorba
listede bazı verilenleri yer değiştirdim.
doğrumu yaptım bilmiyorum her öğün ekmeğim vardı yiyemedim almıyo ya midem az sonra yine ara var nasıl yicem bilmiyorum ye dedi ama şiştim bugün su 3 litreyi buldu 2 fincan kahve demişti ama 3 fincan içiverdim bide sade nescafe içtim bunlar ekstra oldu ama her yemekte salata yiyemedim mesela ekmek de yiyemedim çokmu vermiş ne şişiyorum ben
ha gayret kör ol meyvelere karşı.evet çok oldu. sabahın dışında meyve yemesem iyi. yaa mübarek yaz meyvelerine de dayanamıyorum kiçilek, kiraz, kayısı, şeftali, kavun, karpuz, erik.... en sevdiklerim görünce içim gidiyor. hele de böyle elimin altında olursa offf offffff ama artık 79 u görmek istiyorummmmm onun için ayarlı yemem lazım
Afiyet olsun.Selam kizlar menum sahur 2 haslanmis yumurta beyazi 1sari yedim peynir domates salatalik ceviz 1d ekmek
Iftar yogurtlu corba 3kofte yarim d ekmek bir kasik taze fasulye lor salatasi normal salata.
Su 3 yapcam spor 30dk yuzdum 10 dk kardiyo yaptim bolgesel caliscam gece.
Afiyet olsun o su hiç olmuşmu bebeğim.Menüm gelsin
Sahur
Karpuz
1 küp süzme peynir
İftar
Karpuz
1 kase mercimek çorbası
Su malesef 1 bardakcik
Afiyet olsun akşamki ekmek olmayabilir di .Evet kızlar menüm
Sahur
Domates
Salatalık
1kkbeyzpeynir
1haslanmis yumurta
1dlim ekmek
İftar
1tabak nohut
Patlıcan salata
Yarım kase yoğurt
1dlim ekmek
Toplam 2ltr geçkin
canimsinnnnnn
OLMADi ÇOK Şükür. Yaradan bi hatırlatıp geçti herseyin bi anlık olduğunu.Aaaa gecmıs olsun
Bırsey yok umarım
Allah korusun su mübarek günde
Beril im bende koyu kıvamda icemiyorum süzdukten sonra biraz Su katıyorum ayran gibi gidiyor.Ben kefırı sevemedım nasıl tüketıyorsun
salon ulus taymis kuaför de varmış anlaşmalı ana bizim kız pipirikli istemiyor sanırım en iyisi Kızılay.Ben uzun suredır orda degılmı ama fazla mahalle arası bır kuaför olmasssa sorun olmaz gıbıme gelıyor
Ama ulus bıraz kalıte olarak vasattır
Kızılay çok yakın oraya arabayla 15 dak bıle degıl
Kızılaydada gözü kapalı gıt memnun kalırsın bence
o Güllaç olmayaydi eyydi afiyet olsun.Sahur
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tb ekmek
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Iftar
Yarim kase tavuk sulu sehriye corba
2 kucuk firinda karniyarik
Salata
1 dilim ince pide
3 zeytin
Ara
1 dilim.gullac
2 litre su
Spor yok
bizim kız mahalle arası istemiyor ki istese heryer kuaför bulmak kolay olur.eliya canim o taraflarda bildigim yok ama ulustakiler bastan savmadir bence dugun evine yakin mahalle arasi bi yer bulsab iyi olur
metro değilde arabayla gideriz artık kizilay da yaptırıriz muhtemelen.Bencede ulus tarafi beni ürkütuyordu ..kizilaya git metroyla..orda cok vardir
İmmm afiyet olsun harika.Ben de menümü yaziyim
Sabah 6
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates
Salatalık
Öğlen 13.30
2 tavuk incik derisiz fırında didip salataya kattım yeşil salata
Akşam 20.45
1 kaşık kabak salata
1 dilim et
2 kepçe ezogelin çorbası
Su 3 tl olmuştur
Afiyet olsun menun güzel tatlım.Bende menumu yazayim esim kismetse gece gelecek..
Sabah
3 kup peynir
Domates
Salatalik
Cay
Biber
Ara sade kahve
4 badem
Oglen
Tonbalikli salata
Ara
1 elma
Aksam
Taze fasulye
1 dilim ekmek
Az yogurt
Spor 30dk.tempolu yurume
Evde hareketler
Su 2 yi biraz geçti
Güzel olmuşBende menumu yazayim esim kismetse gece gelecek..
Sabah
3 kup peynir
Domates
Salatalik
Cay
Biber
Ara sade kahve
4 badem
Oglen
Tonbalikli salata
Ara
1 elma
Aksam
Taze fasulye
1 dilim ekmek
Az yogurt
Spor 30dk.tempolu yurume
Evde hareketler
Su 2 yi biraz geçti
iyi geceler canımkızlar iyi geceler ben yatıyom
olmadı valla canımAmin.
Afiyet olsun kızlarda demiş protein az ve hazır çorba dan kaçın tatlım. Suyu çok ictigin içinde miden yemeyi almayabilir. Acikmadsn Ara yapma.
ha gayret kör ol meyvelere karşı.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun o su hiç olmuşmu bebeğim.
Afiyet olsun akşamki ekmek olmayabilir di .
canimsinnnnnn
OLMADi ÇOK Şükür. Yaradan bi hatırlatıp geçti herseyin bi anlık olduğunu.
Beril im bende koyu kıvamda icemiyorum süzdukten sonra biraz Su katıyorum ayran gibi gidiyor.
salon ulus taymis kuaför de varmış anlaşmalı ana bizim kız pipirikli istemiyor sanırım en iyisi Kızılay.
o Güllaç olmayaydi eyydi afiyet olsun.
bizim kız mahalle arası istemiyor ki istese heryer kuaför bulmak kolay olur.
metro değilde arabayla gideriz artık kizilay da yaptırıriz muhtemelen.
İmmm afiyet olsun harika.
Afiyet olsun menun güzel tatlım.
suyuda tamamlarsan süperMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
1 tk chia
Iftar
6 kaşık z.yağlı taze fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
Su 1 oldu 2 yi bulur
Spor yok.
Oolong çayı mııııı aboovsabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 5 zeytin, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)
ara 13.30
8 çilek
ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık
akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu
ara 19.30
8 çilek
2 yudum kefir
yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
öğlene doğru 1 kupa filtre kahve
1 kupa oolong çayı
az sonra 1 kupa kabuk tarçın içerim şu yediğim çilekleri bastırayım
20 dk tempolu yürüyüş
Genel kontroller için canım ama ev uzak olunca git gel uzun sürüyor maalesef. Sağol sorduğun için...Guzel görünüyor afiyet olsun. Ne Hastanesi hayırdır.
Gayet güzel 1 haftaya listeye girersin.
Afiyet olsun çilek çok olmuş gerçekten.
Hazır çorba olayını herkes söylemiş zaten ben de demiyim artık. Bence 3 bardak kahve de çokmuş, çok kahve içtiğin için e su da çok içtiğin için wc den çıkmaman doğal tabiki. Kahveyi azaştabilirmişsin bence. Kafeinsiz veya filtre kahve mi içiyorsun?bana verilen listeyi birebir uygulayamadım
sabah
1 porsiyon çökelekli yumurta - domates salatalık -3 zeytin 1 dilik kepek ekmek
ara da 1 bardak süt 2 orta boy kırmızı erik
öğle 1 kepçe pancar yemeği susuz taraftan , az salata ,bir kepçe yoğurt çorbası ekmek yerine yarım avuç fındık
arada ;2ince dilim karpuz ve yanında bir prça light peynir
akşam yine 1 kepçe (6 kaşık) pancar yemeği bi kepçe hazır çorba
listede bazı verilenleri yer değiştirdim.
doğrumu yaptım bilmiyorum her öğün ekmeğim vardı yiyemedim almıyo ya midem az sonra yine ara var nasıl yicem bilmiyorum ye dedi ama şiştim bugün su 3 litreyi buldu 2 fincan kahve demişti ama 3 fincan içiverdim bide sade nescafe içtim bunlar ekstra oldu ama her yemekte salata yiyemedim mesela ekmek de yiyemedim çokmu vermiş ne şişiyorum ben
Gıtsınde nasıl gıderse gıtsın
Bugun bır sıskınlık var sankı öküzü yedım
Yok sağol canım kontrol için gittik. 3 kase ufak kase ya büyük değil küçük 5 dilim gibi yani.Hayırdır gecmıs olsun kötü bırsey yoktur umarım
3 kase derken gözüm pörtledı
Ama kal az
Nasıl becerdın kuzum
Hedef belirleyelim bence de ve ayrıca takımın kurallarına da uyalım. Yada uyamayacağımız kuralı koymayalım oy birliğiyle. Ramazanda zor oluyor tabi biliyorum. Olmazsa bayramdan sonra yapalım. Örnek veriyorum, haftada 2 kere tartılma iş bence iyi oluyor uyulması gerekiyor. Bir ara sporları sayıyorduk mesela onu da boşladık.askrhpozitif yine aylık hedefler belirleyelim.
Canım ben Ankaradayım ama yıllardır kuaföre gitmiyorum Ulusta da bilmiyorum. İnternette var mıdır acaba?Kizlar Ankara da olanınız varmı. Komşumun kızının düğünü var Ankara da Bursa dan gidicez gelin saçı için iyi bir kuaför tercihen ulus civarı.
Onu bende merak ettim pasif dioBeril nerde ne oldu nereye gitti yaaberilceee nerdesin
İnşallah tıkır tıkır hallediceksin canım çok iyi gidiyorsun maşallahKızlar burda inşaat yapılıyor sıksık kabloları zedeliyorlar net çok zayıf. Sürekli kopuyorum. Hazır çorba sıkıntı evet. Ama o an için en pratik olan oydu bunu alışkanlık yapmicam. Kahveye gelince bn bir tiryakiyim. Azaltmaya çalışıcam ama 3 e düşebildim 4 lerden 5 lerden genelde Türk kahvesi içiyorum ama arada sade neskafe ye çeviriyorum.
Bende kizilay i fln biliyorum ama orda kalan bilen biri yönlendirmeli bakalım netten bi arastirayim.Oolong çayı mııııı aboov
Genel kontroller için canım ama ev uzak olunca git gel uzun sürüyor maalesef. Sağol sorduğun için...
Hazır çorba olayını herkes söylemiş zaten ben de demiyim artık. Bence 3 bardak kahve de çokmuş, çok kahve içtiğin için e su da çok içtiğin için wc den çıkmaman doğal tabiki. Kahveyi azaştabilirmişsin bence. Kafeinsiz veya filtre kahve mi içiyorsun?
al benden de o kadar
Yok sağol canım kontrol için gittik. 3 kase ufak kase ya büyük değil küçük 5 dilim gibi yani.
Hedef belirleyelim bence de ve ayrıca takımın kurallarına da uyalım. Yada uyamayacağımız kuralı koymayalım oy birliğiyle. Ramazanda zor oluyor tabi biliyorum. Olmazsa bayramdan sonra yapalım. Örnek veriyorum, haftada 2 kere tartılma iş bence iyi oluyor uyulması gerekiyor. Bir ara sporları sayıyorduk mesela onu da boşladık.
Canım ben Ankaradayım ama yıllardır kuaföre gitmiyorum Ulusta da bilmiyorum. İnternette var mıdır acaba?
bilmiyorum birden baktım hesap pasifBeril nerde ne oldu nereye gitti yaaberilceee nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?