Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canim

MENÜM
iftar
1 servis kaşığı türlü fırında (kabak.patlıcan. dom, biber)
pirpirim cacığı
1 dilim çavdar
1 ç.kaşığının ucuyla dondurma(maraştan gelmiş çok ısrar sonucu)
sahur
2 dilim çavadar
2 lokma simit
1 haş yum
1 kk peynir
dom. salatalık
su 3lt
spor
30 dakika yürüyüş

kızlar söyleye söyleye canımı çektirdiniz. yarın menüm belli de çarşamba akşamı kuru fasulye yapıcaz
Asla canımın istemeyeceği isteyerek pişirip severek yemeyeceğim şeylerin başında bakliyat geliyor niyeyse sevemedim çocuklardan dolayı çaktırmadan yemeye çalışıyorum zatialilerini

eliya canim eger iyi kalite istiosa birazda pars veririm diosa tunali taraflari daha ozenlidir. Benim tanidiklarim oralarla anlasio ama biraz sosyete oldugu icin tuzlu oluo

Mahalle arasi hep bana daha sicak ve ozenli gelirler yada kizilayda filan hep kisa fon veya iki dk biyik icin filan girdigim icib ole gelio olabilir.

berilceee şimdi okudum geçmiş olsun giremeyince sakın buradan uzaklaşma bekleniyorsun ben hep Mısırdan ürkmüşümdür piramitler sırlı olunca filmdi belgeseldi deyince kalbim güm güm

Eksiler bol olacak bildirimler öyle diyor hepinizi tebrik ediyorum cumaya bazılarınız rekora koşuyor gibi hadi

Alıntıları yapamayınca topluca yazayım dedim bu gecelik menüler genelde cııssızdı ufak tefek sıkıntılarda zaten herkesin farkında olduğu şeylerdi herkese afiyet olsun

Guzel canim pirpirim cacigi neee

Canım ben yöresel ağız kullandım semizotuna bizde pirpirim derler tatil nasıl geçiyor yüzdüğünü gördüm imrendim menüde gayet iyi bozmamışın tebrikler
Anladim canim. Cok guzel geciyo 5 kilo vermeme ragmen cok sıkılasmisim ki herkes cok fit oldugumu soyluyo asiri guzel yorumlar aldim dusuklerden spora ara vermistim uzun sure. O yuzden bozmamaya calisiyorum. Annem kurabiye yapmis bi tadina baktim uzulmesin diye o kadar. Normalde durduramam

Tam moral depolayıp döneceksin demek ki dönüş ne zamana bu arada , ısrarla spor yapmayan biri olarak beni yoldan çıkaracak yollara vuracaksın bak demedi deme

Tam moral depolayıp döneceksin demek ki dönüş ne zamana bu arada , ısrarla spor yapmayan biri olarak beni yoldan çıkaracak yollara vuracaksın bak demedi deme
Bayramdan sonra antalyaya tatile gidiyoruz asil derdim o zamana incelmek dur atabilirsem atayim da motivasyon olsun belki sen bana moral verirsin ben de senin spora baslamana vesile olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…