- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.301
Sagol canimAmin.
Afiyet olsun kızlarda demiş protein az ve hazır çorba dan kaçın tatlım. Suyu çok ictigin içinde miden yemeyi almayabilir. Acikmadsn Ara yapma.
ha gayret kör ol meyvelere karşı.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun o su hiç olmuşmu bebeğim.
Afiyet olsun akşamki ekmek olmayabilir di .
canimsinnnnnn
OLMADi ÇOK Şükür. Yaradan bi hatırlatıp geçti herseyin bi anlık olduğunu.
Beril im bende koyu kıvamda icemiyorum süzdukten sonra biraz Su katıyorum ayran gibi gidiyor.
salon ulus taymis kuaför de varmış anlaşmalı ana bizim kız pipirikli istemiyor sanırım en iyisi Kızılay.
o Güllaç olmayaydi eyydi afiyet olsun.
bizim kız mahalle arası istemiyor ki istese heryer kuaför bulmak kolay olur.
metro değilde arabayla gideriz artık kizilay da yaptırıriz muhtemelen.
İmmm afiyet olsun harika.
Afiyet olsun menun güzel tatlım.
Ban yemiş demek tatlimKızlar hesap pasif demek üzgün demek ne demek
aminnn....Kızlar yine bir küçük çocuğa tecavüz edip öldürmüşler. Çok moralim bozuldu Allah bunların belasını versin
Afiyet olsun menü güzel.Sahurda misafirim var menüyü yazıp çıkacağım
11.06.17
Sahur
Kıymalı yumurta
1dlm tam buğday
1parca peynir
İftar
1kase çorba
3yk kurufasulye
3kofte kadar tavuk
1bardak ayran
Ara
Kuruuzum 2ceviz çay
Asla canımın istemeyeceği isteyerek pişirip severek yemeyeceğim şeylerin başında bakliyat geliyor niyeyse sevemedim çocuklardan dolayı çaktırmadan yemeye çalışıyorum zatialilerinikızlar söyleye söyleye canımı çektirdiniz. yarın menüm belli de çarşamba akşamı kuru fasulye yapıcaz
Guzel canim pirpirim cacigi neeeMENÜM
iftar
1 servis kaşığı türlü fırında (kabak.patlıcan. dom, biber)
pirpirim cacığı
1 dilim çavdar
1 ç.kaşığının ucuyla dondurma(maraştan gelmiş çok ısrar sonucu)
sahur
2 dilim çavadar
2 lokma simit
1 haş yum
1 kk peynir
dom. salatalık
su 3lt
spor
30 dakika yürüyüş
Canım ben yöresel ağız kullandım semizotuna bizde pirpirim derler tatil nasıl geçiyor yüzdüğünü gördüm imrendim menüde gayet iyi bozmamışın tebriklerGuzel canim pirpirim cacigi neee
Anladim canim. Cok guzel geciyo 5 kilo vermeme ragmen cok sıkılasmisim ki herkes cok fit oldugumu soyluyo asiri guzel yorumlar aldim dusuklerden spora ara vermistim uzun sure. O yuzden bozmamaya calisiyorum. Annem kurabiye yapmis bi tadina baktim uzulmesin diye o kadar. Normalde durduramamCanım ben yöresel ağız kullandım semizotuna bizde pirpirim derler tatil nasıl geçiyor yüzdüğünü gördüm imrendim menüde gayet iyi bozmamışın tebrikler
Tam moral depolayıp döneceksin demek ki dönüş ne zamana bu arada , ısrarla spor yapmayan biri olarak beni yoldan çıkaracak yollara vuracaksın bak demedi demeAnladim canim. Cok guzel geciyo 5 kilo vermeme ragmen cok sıkılasmisim ki herkes cok fit oldugumu soyluyo asiri guzel yorumlar aldim dusuklerden spora ara vermistim uzun sure. O yuzden bozmamaya calisiyorum. Annem kurabiye yapmis bi tadina baktim uzulmesin diye o kadar. Normalde durduramam
Bayramdan sonra antalyaya tatile gidiyoruz asil derdim o zamana incelmekTam moral depolayıp döneceksin demek ki dönüş ne zamana bu arada , ısrarla spor yapmayan biri olarak beni yoldan çıkaracak yollara vuracaksın bak demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?