- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.321
GıcıııkkkAzcik simitle ust ic dis bacak inceltmem lazim. Onlar da asil bikiniyle kotu duruyo boyle cok belli diil dimi?
Bak sakin sporu atlama gercekten cok fark ettiriyo. Ben squat sayesinde popo diklesmesinin bile olabilecegini gordum selulit gorunumunun gidecegini gordum kesinlikle yapmalisin. Yuruyusten daha etkili onerilerim olabilir sana ramazanda yapabilir misin bilmiyorum gerci nasil oluyosun iftar sonrasi? Ben gece yapiyorum geneldeGıcıııkkkçubuk kraker gibi olmuşun sahillerde arzı endam edeceksin desene harika görünüyorsun sakın ama sakın bırakma çok güzel , ben ağustosta tatile gideceğim ah ah bi dünyayım niyeyse totomu yerden kaldıramadım gitti hep plan iftar sonrası yürüyeyim sonrası hüsran yarın yürürüm
Hadi spor koçum olur musunBak sakin sporu atlama gercekten cok fark ettiriyo. Ben squat sayesinde popo diklesmesinin bile olabilecegini gordum selulit gorunumunun gidecegini gordum kesinlikle yapmalisin. Yuruyusten daha etkili onerilerim olabilir sana ramazanda yapabilir misin bilmiyorum gerci nasil oluyosun iftar sonrasi? Ben gece yapiyorum genelde
Anlastik yarin basliyoruz olculerini al bi de bakalim bi ayda ne kadar degisecekHadi spor koçum olur musundediğini dediğin miktar yapmaya çalışırım yaklaşık 13.30 dan sonra evdeyim iftar sonrası dinç oluyorum sıkıntı yok yönlendirmelerini bekliyorum memnuniyetle
Yarın öğlen hazırım gelince ölçümü vs alırım kesip biçme işine başlarız mutlaka yapacağım çünkü kaçarı göçeri kalmadı tatil kapıya dayandı tamamdır hocamAnlastik yarin basliyoruz olculerini al bi de bakalim bi ayda ne kadar degisecekama yapmazsan
Noldu poniii
Amin amin amin Allahın belası insan denmez bile burda küfür edemiyorumKızlar yine bir küçük çocuğa tecavüz edip öldürmüşler. Çok moralim bozuldu Allah bunların belasını versin
Anladım ya öyle biri şikayet edince hemen banlanılıyor muymuş ben moderötörler isterse banlıyorlar sanıyordumBan yemiş demek tatlim
Pimpirim ne diyecektim ki semizotu yazmışsın zatenMENÜM
iftar
1 servis kaşığı türlü fırında (kabak.patlıcan. dom, biber)
pirpirim cacığı
1 dilim çavdar
1 ç.kaşığının ucuyla dondurma(maraştan gelmiş çok ısrar sonucu)
sahur
2 dilim çavadar
2 lokma simit
1 haş yum
1 kk peynir
dom. salatalık
su 3lt
spor
30 dakika yürüyüş
Ben de kurufasülyeyi sevmiyorum mesela ama eşim seviyor mecbur pişiyor ben de yiyince kilo yapıyor bana ya nedense gaz da değil bildiğin kilo geçen 2 gün arasında 400 gr oynadı mesela garip yaniAsla canımın istemeyeceği isteyerek pişirip severek yemeyeceğim şeylerin başında bakliyat geliyor niyeyse sevemedim çocuklardan dolayı çaktırmadan yemeye çalışıyorum zatialilerini
Alıntıları yapamayınca topluca yazayım dedim bu gecelik menüler genelde cııssızdı ufak tefek sıkıntılarda zaten herkesin farkında olduğu şeylerdi herkese afiyet olsun
Benim de üst bacakların içleri çok frna dalgalı gibi. Bir de üst kollar ayrıca mide..her taraf yaniAzcik simitle ust ic dis bacak inceltmem lazim. Onlar da asil bikiniyle kotu duruyo boyle cok belli diil dimi?
Ben de istiyorum ya spor koçu banane bananeBak sakin sporu atlama gercekten cok fark ettiriyo. Ben squat sayesinde popo diklesmesinin bile olabilecegini gordum selulit gorunumunun gidecegini gordum kesinlikle yapmalisin. Yuruyusten daha etkili onerilerim olabilir sana ramazanda yapabilir misin bilmiyorum gerci nasil oluyosun iftar sonrasi? Ben gece yapiyorum genelde
Nerdesin poni okul da bitti
Sen yap bakalım ona göre ben de başlıyım hiç yapabileceğimi sanmıyorum maalesef belki senden feyz alırımYarın öğlen hazırım gelince ölçümü vs alırım kesip biçme işine başlarız mutlaka yapacağım çünkü kaçarı göçeri kalmadı tatil kapıya dayandı tamamdır hocam
HahahaGünaydııın kızlaaar canlar can erikler
Amin amin amin Allahın belası insan denmez bile burda küfür edemiyorum
Anladım ya öyle biri şikayet edince hemen banlanılıyor muymuş ben moderötörler isterse banlıyorlar sanıyordum
İnşallah döner çabucak takımın havası değişmişti @berilceee gelince değil mi
Pimpirim ne diyecektim ki semizotu yazmışsın zatenKız iki lokma simit ney yaaa ağzın büyük mü küçük mü lokmanı ne bilcez biz benim ağız ufak mesela lokmalar da ufak oluyor
Simit yedim demiyo da kızmayalım diye bak bak 2 lokmacıık miniminnacık ufacık tefecik simiiit
Ben de kurufasülyeyi sevmiyorum mesela ama eşim seviyor mecbur pişiyor ben de yiyince kilo yapıyor bana ya nedense gaz da değil bildiğin kilo geçen 2 gün arasında 400 gr oynadı mesela garip yani
Benim de üst bacakların içleri çok frna dalgalı gibi. Bir de üst kollar ayrıca mide..her taraf yani
Ben de istiyorum ya spor koçu banane banane
Ben bi bakıyım ikinize nasıl bir programınız olacak olmazsa ben de katiliyim ama yapamam diye korkuyorum şu an
Bu arada o ne fotoğraf yaaa sen şişko değilsin kiii best bildiğin fitsin
paradan sorun yok hüsrana uğramak istemiyoruz garanti olsun istiyoruz tanımadığımız bilmediğimiz bir yer olduğu için. Tunalı tarafından ulus ne kadar sürer ki acep yol olarak. Sen tanidiklarindan isim alırsan arayip randevu alırız bebeğim.eliya canim eger iyi kalite istiosa birazda pars veririm diosa tunali taraflari daha ozenlidir. Benim tanidiklarim oralarla anlasio ama biraz sosyete oldugu icin tuzlu oluo
Mahalle arasi hep bana daha sicak ve ozenli gelirler yada kizilayda filan hep kisa fon veya iki dk biyik icin filan girdigim icib ole gelio olabilir.
bu ne masallahhhhhhAzcik simitle ust ic dis bacak inceltmem lazim. Onlar da asil bikiniyle kotu duruyo boyle cok belli diil dimi?
afiyet olsun canımSahurda misafirim var menüyü yazıp çıkacağım
11.06.17
Sahur
Kıymalı yumurta
1dlm tam buğday
1parca peynir
İftar
1kase çorba
3yk kurufasulye
3kofte kadar tavuk
1bardak ayran
Ara
Kuruuzum 2ceviz çay
güzel gibi dondurmayı görmedim dün tartilmismiydin benim gözümden mı kaçtıMENÜM
iftar
1 servis kaşığı türlü fırında (kabak.patlıcan. dom, biber)
pirpirim cacığı
1 dilim çavdar
1 ç.kaşığının ucuyla dondurma(maraştan gelmiş çok ısrar sonucu)
sahur
2 dilim çavadar
2 lokma simit
1 haş yum
1 kk peynir
dom. salatalık
su 3lt
spor
30 dakika yürüyüş
fistik gibisin hiç bişey belli değil benceAzcik simitle ust ic dis bacak inceltmem lazim. Onlar da asil bikiniyle kotu duruyo boyle cok belli diil dimi?
24 saat sürer gelir canım aksanaGünaydııın kızlaaar canlar can erikler
Amin amin amin Allahın belası insan denmez bile burda küfür edemiyorum
Anladım ya öyle biri şikayet edince hemen banlanılıyor muymuş ben moderötörler isterse banlıyorlar sanıyordum
İnşallah döner çabucak takımın havası değişmişti @berilceee gelince değil mi
Pimpirim ne diyecektim ki semizotu yazmışsın zatenKız iki lokma simit ney yaaa ağzın büyük mü küçük mü lokmanı ne bilcez biz benim ağız ufak mesela lokmalar da ufak oluyor
Simit yedim demiyo da kızmayalım diye bak bak 2 lokmacıık miniminnacık ufacık tefecik simiiit
Ben de kurufasülyeyi sevmiyorum mesela ama eşim seviyor mecbur pişiyor ben de yiyince kilo yapıyor bana ya nedense gaz da değil bildiğin kilo geçen 2 gün arasında 400 gr oynadı mesela garip yani
Benim de üst bacakların içleri çok frna dalgalı gibi. Bir de üst kollar ayrıca mide..her taraf yani
Ben de istiyorum ya spor koçu banane banane
Ben bi bakıyım ikinize nasıl bir programınız olacak olmazsa ben de katiliyim ama yapamam diye korkuyorum şu an
Bu arada o ne fotoğraf yaaa sen şişko değilsin kiii best bildiğin fitsin
randevusuz olmaz çünkü gelin saçı yapılacak. Çok haklısın avm ler hiç aklıma gelmedi ay çok sağol hemen bakıyoruz.eliya tunalı ulus arası biraz vardır ama taksiye atlarsınıza zaten ankara istanbul gibi değil kısa zamanda ulaşılır her yere en fazla 30 dakika sürer taş çatlasın ki ben eryaman gibi aşırı uzak bir yerde oturuyorum kendi arabamızla en uzak yer o kadar sürüyor merak etme
Ama bubara düğünler başladı kesinlikle randevusuz gitmeyin ayrıca avm lerde de kuaförler oluyor kentparkta var mesela kentpark bir avm eskişehir yolunda yanında da cepa acm var onlara baksana internetten kuaför numaralarına kötü yapamazlar en azından
Günaydın.Günaydın kızlar
Cebeci de başak kuaför varmış duymuş olabilirmisin. Nasıldır acep.eliya tunalı ulus arası biraz vardır ama taksiye atlarsınıza zaten ankara istanbul gibi değil kısa zamanda ulaşılır her yere en fazla 30 dakika sürer taş çatlasın ki ben eryaman gibi aşırı uzak bir yerde oturuyorum kendi arabamızla en uzak yer o kadar sürüyor merak etme
Ama bubara düğünler başladı kesinlikle randevusuz gitmeyin ayrıca avm lerde de kuaförler oluyor kentparkta var mesela kentpark bir avm eskişehir yolunda yanında da cepa acm var onlara baksana internetten kuaför numaralarına kötü yapamazlar en azından
Her adım başı kuaför ya başak kuaförü hiç duymadım. Ama cebeci öğrenci yeri olduğu için fiyatlar uygundur. Malum düğün nişan saçı filan diyince aynı saç modeli 3 katına oluyorCebeci de başak kuaför varmış duymuş olabilirmisin. Nasıldır acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?