Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Azcik simitle ust ic dis bacak inceltmem lazim. Onlar da asil bikiniyle kotu duruyo boyle cok belli diil dimi?
Gıcıııkkk çubuk kraker gibi olmuşun sahillerde arzı endam edeceksin desene harika görünüyorsun sakın ama sakın bırakma çok güzel , ben ağustosta tatile gideceğim ah ah bi dünyayım niyeyse totomu yerden kaldıramadım gitti hep plan iftar sonrası yürüyeyim sonrası hüsran yarın yürürüm

Bak sakin sporu atlama gercekten cok fark ettiriyo. Ben squat sayesinde popo diklesmesinin bile olabilecegini gordum selulit gorunumunun gidecegini gordum kesinlikle yapmalisin. Yuruyusten daha etkili onerilerim olabilir sana ramazanda yapabilir misin bilmiyorum gerci nasil oluyosun iftar sonrasi? Ben gece yapiyorum genelde

Hadi spor koçum olur musun dediğini dediğin miktar yapmaya çalışırım yaklaşık 13.30 dan sonra evdeyim iftar sonrası dinç oluyorum sıkıntı yok yönlendirmelerini bekliyorum memnuniyetle

Hadi spor koçum olur musun dediğini dediğin miktar yapmaya çalışırım yaklaşık 13.30 dan sonra evdeyim iftar sonrası dinç oluyorum sıkıntı yok yönlendirmelerini bekliyorum memnuniyetle
Anlastik yarin basliyoruz olculerini al bi de bakalim bi ayda ne kadar degisecek ama yapmazsan

Anlastik yarin basliyoruz olculerini al bi de bakalim bi ayda ne kadar degisecek ama yapmazsan
Yarın öğlen hazırım gelince ölçümü vs alırım kesip biçme işine başlarız mutlaka yapacağım çünkü kaçarı göçeri kalmadı tatil kapıya dayandı tamamdır hocam

Günaydııın kızlaaar canlar can erikler
Kızlar yine bir küçük çocuğa tecavüz edip öldürmüşler. Çok moralim bozuldu Allah bunların belasını versin
Amin amin amin Allahın belası insan denmez bile burda küfür edemiyorum
Ban yemiş demek tatlim
Anladım ya öyle biri şikayet edince hemen banlanılıyor muymuş ben moderötörler isterse banlıyorlar sanıyordum
İnşallah döner çabucak takımın havası değişmişti @berilceee gelince değil mi

Pimpirim ne diyecektim ki semizotu yazmışsın zaten Kız iki lokma simit ney yaaa ağzın büyük mü küçük mü lokmanı ne bilcez biz benim ağız ufak mesela lokmalar da ufak oluyor
Simit yedim demiyo da kızmayalım diye bak bak 2 lokmacıık miniminnacık ufacık tefecik simiiit

Asla canımın istemeyeceği isteyerek pişirip severek yemeyeceğim şeylerin başında bakliyat geliyor niyeyse sevemedim çocuklardan dolayı çaktırmadan yemeye çalışıyorum zatialilerini
Ben de kurufasülyeyi sevmiyorum mesela ama eşim seviyor mecbur pişiyor ben de yiyince kilo yapıyor bana ya nedense gaz da değil bildiğin kilo geçen 2 gün arasında 400 gr oynadı mesela garip yani
Alıntıları yapamayınca topluca yazayım dedim bu gecelik menüler genelde cııssızdı ufak tefek sıkıntılarda zaten herkesin farkında olduğu şeylerdi herkese afiyet olsun

Azcik simitle ust ic dis bacak inceltmem lazim. Onlar da asil bikiniyle kotu duruyo boyle cok belli diil dimi?
Benim de üst bacakların içleri çok frna dalgalı gibi. Bir de üst kollar ayrıca mide..her taraf yani
Ben de istiyorum ya spor koçu banane banane
Ben bi bakıyım ikinize nasıl bir programınız olacak olmazsa ben de katiliyim ama yapamam diye korkuyorum şu an
Bu arada o ne fotoğraf yaaa sen şişko değilsin kiii best bildiğin fitsin

Yarın öğlen hazırım gelince ölçümü vs alırım kesip biçme işine başlarız mutlaka yapacağım çünkü kaçarı göçeri kalmadı tatil kapıya dayandı tamamdır hocam
Sen yap bakalım ona göre ben de başlıyım hiç yapabileceğimi sanmıyorum maalesef belki senden feyz alırım

Hahaha done sen bu hirsla verirsin kuzu

paradan sorun yok hüsrana uğramak istemiyoruz garanti olsun istiyoruz tanımadığımız bilmediğimiz bir yer olduğu için. Tunalı tarafından ulus ne kadar sürer ki acep yol olarak. Sen tanidiklarindan isim alırsan arayip randevu alırız bebeğim.

bu ne masallahhhhhh

eliya tunalı ulus arası biraz vardır ama taksiye atlarsınıza zaten ankara istanbul gibi değil kısa zamanda ulaşılır her yere en fazla 30 dakika sürer taş çatlasın ki ben eryaman gibi aşırı uzak bir yerde oturuyorum kendi arabamızla en uzak yer o kadar sürüyor merak etme
Ama bubara düğünler başladı kesinlikle randevusuz gitmeyin ayrıca avm lerde de kuaförler oluyor kentparkta var mesela kentpark bir avm eskişehir yolunda yanında da cepa acm var onlara baksana internetten kuaför numaralarına kötü yapamazlar en azından

Sahurda misafirim var menüyü yazıp çıkacağım
11.06.17
Sahur
Kıymalı yumurta
1dlm tam buğday
1parca peynir

İftar
1kase çorba
3yk kurufasulye
3kofte kadar tavuk
1bardak ayran

Ara
Kuruuzum 2ceviz çay
afiyet olsun canım

güzel gibi dondurmayı görmedim dün tartilmismiydin benim gözümden mı kaçtı

fistik gibisin hiç bişey belli değil bence

24 saat sürer gelir canım aksana

randevusuz olmaz çünkü gelin saçı yapılacak. Çok haklısın avm ler hiç aklıma gelmedi ay çok sağol hemen bakıyoruz.

Cebeci de başak kuaför varmış duymuş olabilirmisin. Nasıldır acep.

Cebeci de başak kuaför varmış duymuş olabilirmisin. Nasıldır acep.
Her adım başı kuaför ya başak kuaförü hiç duymadım. Ama cebeci öğrenci yeri olduğu için fiyatlar uygundur. Malum düğün nişan saçı filan diyince aynı saç modeli 3 katına oluyor gene pazarlık yapmanızı öneririm.
Yalnız avm lerin sabah 10 da açıldığını göz önünde bulundurmakta fayda var canım daha erken gitnek isterseniz aklında olsun da

kızlar beniim gibi her bulduğunuz kuaföre gitmeyin saçlarınız helak olur ben simsiyah saçı bi açtırdım o kuaför iyiymiş demekki hiç bişey olmadı sonra ki sefer boyanan renk koyu geldi bi daha açtırıcam dedim adam olmaz yıpranır dedi ben başkasına gittim saçıma açıcıcıyı uyguladı sonra dedi o açılırken bi işimvar gidip gelcem karısı vardı oda güya kuaför herif bi gitti gelmez bekle bekle yok kadına diyorum ya yıkasakmı bu sıkıntı olucak yok yok kendisi gelsin halleder aradan 2 saat geçti o açıcıyla bende bi bildiği vardır dedim bi geldi ki domates gibi trafiğe takılmış telefon çekmemiş bi sürü şey uydurdu saçım yıkandı ki kururken her yer saç kırığı oldu berbattı plastik bebek saçı gibi oldu lastik gibi uzadı saç ah bende ne saç vardı ne saç .gittiiiiii gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…