Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol kuzumm sporun faydalariii

Selam kızlar. Bugün saat çalmamiş herhalde uyanamamisim. Geç kaldım ise. yumurta falan hazırlayamadım tabi. Birden kötü oldum acaba peynir zeytin az da simit mi yesem dedim. Canım öyle çok istedi ki anlatamam. İşe gelene kadar direndim. Sonra şimdi yenilirsem hersey gider daha yolun başindayim dedim. Eee yumurta olmadan da doymam tabi dedim. İşe gelince de akşamdan hazırlayıp yanıma aldigim domates acur zeytin peyniri de yiyemedim insanlar vardı. Hemen acele topla kendini dedim yoksa batacaksın zaten dün de meyveyi düştün pişman oldun dedim. Hemen 1 kupa açık çayla çiğ kuruyemiş yedim. Huzurluyum şimdi öğlen de diğerlerini yiyeceğim.

keşke hep böyle azimle devam etsek

benim bildiğim ve herkesin memnun kaldığı most kuaför canım nete yazınca çıkar muhtemelen

Aaay dedin mi adama ne dedi verdin mi para

harika irade Tebrikler canım.

benim bildiğim ve herkesin memnun kaldığı most kuaför canım nete yazınca çıkar muhtemelen
tmm canım onada bakalım bu arada Ankara da gelin saçı çok ucuz burda 1000 liradan basliyor :)

Günaydın kızlar bugün yine davettyiz diğer eltime
Yarında annemde kalcaz hem sahur hem iftara
Gece 2 haşlanmış yumurta ve ,2 surahi su içtim 1 sürahi bitti sonra bardak hesabı yaptım :)
Bakalm ne yaptı gelin hanım ,:) gorcez ama biliyor herkes diyet yaptığımı :) ekmegimide götürüyorum tabiki

Regl oldum oruç gitti. Acayip şişim p.tesise görede 1 kg fazlam var regl e bağlıyorum çünkü yediklerim ortada. Ramazanda niye veremiyorum ya moralim bozuldu keşke cikmasaydim tartıya.

Eltin eminim dikkat etmiştir

Selam kızlar..bende keşke daha iyi spor yapabilsem tembellik yapmasam
Ben de ben de
o an anlamadım saçıma neler olduğunu bişey yok olur böylefilan dedi ama eve gelipte durumu çakozladığımda bastım kuaförü . baya bi rahatsızlık verdim. müşteriler birbirine bakıştı.
İyi etmişsin kız. Ben de uykusuz bir gecenin sabanında kahkül kestirmek için kuaföre gitmiştim gene ramazandı böyle. Eve gelince bir baktım ki kahkülün sağıyla solu farklı ve kafamın tam ortasından kesmeye başlamış saçı. Başka kuaför düzeltemem uzatacaksın anca düzelir dedi. Adama dedim ama moralim bozuktu, oruçluydum filan dedi. 4 senedir kuaföre gitmiyorum saçımı kendim yada eşim kesiyor vallaha
Ekmeğini götürme bence dikkatleri daha da üstüne çekersin. Böyle durumlarda herkes diyetisyen sanar kendini hep akıl vermeye çalışırlar. Böyle konuşmalar beni yoruyor motivasyonumu düşürüyor, kimse benim tabağıma bakmıyor nasılsa diye düşünüyorum az yiyorum artık rejim yaptığımı söylemiyorum.
Regl oldum oruç gitti. Acayip şişim p.tesise görede 1 kg fazlam var regl e bağlıyorum çünkü yediklerim ortada. Ramazanda niye veremiyorum ya moralim bozuldu keşke cikmasaydim tartıya.
Kimi regli zamanı kilo veriyormuş ama ben de vermiyorum vallaha. Moralini bozma canımcım.
Ya ramazanda 2 öğün, o 2 öğünde de insan çok yemiyor hemen çorbayla suyla şişiyor tabi metabolizma yavaşlıyor kendini yavaşlatıyor ama bayramdan sonra süper bir takım olucaz eminiiim yeter ki ramazanda kilo almayalım ki alan da pek yok heralde

Kızlar kötü haber
Akşama iftara davetliyiz ve ben hem geç yemiş olucam hem de ayıp olmasın diye yemiş olucam
Ayıp olması diye neden yiyesin çorba içersin mutlaka salata yapmıştır yanına sAlata sulu sebze yemeği yada et türü vardır ondanda az az yersin tamam bu kadar misafirliğe gidiyoruz diye her yapılanin tadına bakmak zorunda değiliz, ki

Aynen ya neler yiodum valla şimdi midem rahat valla:) eve gelince yavaştan temizlik yapiyim diyorum sporu çıkarırım aradan :)

off ya ramazsn hic iyi bir zamana denk grlmedi bu yil 15 tummuzda kız kardeşim sünnet yapıyor hadi o önemli değil çünkü gömlek pantolon planlıyorum mevlüt lu çünkü. 20 temmuz da komşu kızı hemde akrabam beyaz elbise düşünüyorum. Sonraki haftada amca kızının düğünü ne giycem bilmiyorum henüz ama en az 5 kilo vermeliyim nasıl vericeksem. Spor yapsam az çok farkeder sıkılaşmam şart ayyy afakanlar bastı

tezbitsin canım hiç sıkıntı olmuyor aksine azmimizi görüyorlar
eliya canım üzülme ben hep sis duruyorum regl zamanı çok can sıkıcı regl bitene kadar tartilma canım
cuma tartı günü mecbur tartılıcam birden gider belki haftaya sevinirim.

Kızlar kötü haber
Akşama iftara davetliyiz ve ben hem geç yemiş olucam hem de ayıp olmasın diye yemiş olucam
merve de demiş geçiştir çorba vs. İle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…