Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım

güzel gibi dondurmayı görmedim dün tartilmismiydin benim gözümden mı kaçtı

fistik gibisin hiç bişey belli değil bence

24 saat sürer gelir canım aksana
Tartılmayı unuttum çünkü dün biraz gergindim gelip uyudum iftara yakın uyanınca koştur koştur yemek hazırla vs derken
ama kaptanım regl dönemine girdim başladı başlayacak artı gibi azıcık şimdi çıktım

tezbitsin Kankişim aşkolsun nasıl bir cümle yok ağzın büyük mü lokman küçük mü kız biz Habinar 'ın dediğini kabul etmedik mi insan gibi kibar kadınlar gibi az az yiyeceğiz demedik mi canım işaret parmağından küçüktü diyecem parmağın uzun mu kısa mı top mu diyeceksin baktım parmaklarım uzun korktum çeyrekten küçük desem simidin boyutu neydi göreceli dersin cm bazında söyleyeceğim çarşıya çıktığım ilk anda da mutfak tartısı alıp şaibeyi ortadan kaldıracağımkız senden korkuyorum artık araya falan kaynama ihtimalini bile ortadan kaldırıyorsun
davette kasma ama diyette olduğunu söyleme çaktırmadan yiyebileceklerinden ye

Evet evet ya bahane yapmıyım çorba salata iyidir

Bestttt canım ölçülerimi aldım fırsat bulursan ben hazırım iftar sonrası yaparım
Kııız biz görmiycez mi ölçülerini özelden mi yazacaksın
Ben de yarışalım diyecektim bu sefer göbekten santim yarışı yapalım

canım benim süpersin ya hiç alınmıyorsun espirileri kaldırıyorsun espiriye espriyle karşılık veriyorsun
İnsan seninle yaşlanmaz vallaha eşin çocukların şanslı

Sahurda misafirim var menüyü yazıp çıkacağım
11.06.17
Sahur
Kıymalı yumurta
1dlm tam buğday
1parca peynir

İftar
1kase çorba
3yk kurufasulye
3kofte kadar tavuk
1bardak ayran

Ara
Kuruuzum 2ceviz çay
güzel olmuş canım afiyet olsun.

Azcik simitle ust ic dis bacak inceltmem lazim. Onlar da asil bikiniyle kotu duruyo boyle cok belli diil dimi?
gayet incesin bestcim. hep böyle kal kilo alma valla. kaç yıl önce böyleydim hatta daha da zayıftım 50 kiloydum. şişman bir arkadaşım vardı. vücudun süper valla keşke ben de böyle olsam, çok kıskanıyorum seni diyordu

keşke hep böyle azimle devam etsek

harika irade Tebrikler canım.
evet kızlar gerçekten bugün ben de kendimle çok gurur duydum. ama iyi irade sergiledim gerçekten. öğlen de çok acıktım tabi sabah sadece kuruyemiş yiyince. ya salatayla ızgara ya da cacık ve kurufasulye yiyeyim dedim. sonra canım ister şimdi lavaş falan yerim düzenim iyice bozulur dedim. zaten yarın akşama da kısmetse etli kurufasulye var. bu akşama da tavuk yiyecektim. ben de vazgeçtim. kahvaltı yaptım ekmeksiz. bugün gerçekten iyi dayandım. sırf 79 a en kısa sürede ulaşmak için valla. artık uzasın istemiyorum.
kendine uygun seçeneklerden yersin canım. sorun olmaz.

Regl oldum oruç gitti. Acayip şişim p.tesise görede 1 kg fazlam var regl e bağlıyorum çünkü yediklerim ortada. Ramazanda niye veremiyorum ya moralim bozuldu keşke cikmasaydim tartıya.
hiç moralini bozma regl şişlik yapıyor biliyorsun.

Kızlar kötü haber
Akşama iftara davetliyiz ve ben hem geç yemiş olucam hem de ayıp olmasın diye yemiş olucam
ayarlarsın canım. iftar davetinde seçenek çok olur. kendine uygun şeylerden ye. çorbayla kısıtlama kendini.

özel günlerde kilo gerçekten sorun oluyor elifcim. anlıyorum seni. ekimde kuzenimin düğününde kına gecesinde ne giyeceğim diye sinir olmuştum. sonunda birşeyler ayarladım ama elbise giyemedim tabi

Kızlar eltimden dönüşte yürüyerek gelcem karar verdim ne çok yakın ne çok uzak o yüzden dönüşte yiurucem sonunda :)
yürü canım. ne güzel spor olur sana.

sabah 09.45
5 ceviz
7 çiğ badem
6 çiğ kaju fıstığı

öğlen 12.30
7 top peynir
10 zeytin
domates acur
20 çiğ fındık

akşam 19.00
istiridye mantarlı köy tavuğu
4 yk yoğurtlu cevizli çiğ kabak salatası
biraz domates marul salatası

yatana kadar su 2,5 lt yi geçer

Yine yapabilirsin canim bence. Hele once zayifsan daha kolay. Hic motivasyonunu bozma

Canim kahvalti yapmamanin ozel sebebi var mi canin mi istemedi

Yine yapabilirsin canim bence. Hele once zayifsan daha kolay. Hic motivasyonunu bozma
valla yapmam gerek. herkes yüzün güzel kilo versen süper olursun diyor. 2011 de 65 e kadar indim. o bile çok iyiydi. o kadar değişmiştim ki nasıl yaptım bu hatayı da taaa 90 lara yaklaştım. inanamıyorum.

maşallah şu an takımın motivasyonu çok iyi gerçekten çok güzel. sürekli burada olmak istiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…