Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insan kendini tutamayinca ipin ucu kaciyo inan. Kendini suclama azinle devam et

Bestttt

Sorma canım hemen hızlıca kilo almak ne kötü..ben geçen sene bir ara 63 olmuştum..1 yıl sonra 80 kiloydum..kiloyu korumak çok zor ahh ahh
beni bu kadar kilolu yapan çikolata, simit, börek ve makarna çok seviyorum. onlarda vazgeçmem gerek zayıflayıncaya kadar. zayıflayınca da çok çok nadir yemem gerek. bunu artık iyice anladım.

Insan dayanamiyo yaaa meyveye basladin mi gidiyo
evet özellikle de yaz meyvelerine. küçük küçük sulu sulu serin serin dolapta dilimlenmiş kavun var. ama yemeyeceğim. belki sabah biraz yerim.

Evet eltimdeyim ekmek getirmeyi unuttum ve ekmek yemedim
Yarım kase çorba
1yk patlıcan oturtma
1yk pilav
2tavuk copsis
Salata simdlk bukadar :)
afiyet olsun canım. devamı mı gelecek yoksa
Selam kizlar aksama yemege gittik ailecek menumu yazim

Sahur
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
Haslanmis yumurta
Domates

Iftar
Yarim kase dugun corba
1 porsiyon adana
1 dilim pide
Salata
Ayran

2 litre su
30 dk yuruyus
afiyet olsun

Psikolojimi bozdun

Kilo alınca yaşlanıyor insan, hem de hareketsizleşiyor. Verince gençleliyoruz ben normalde yaşımı hiç göstermem verince daha iyi oluyor tabi

1 temmuza kadar en azından 79 olsam ne güzel olur. aslında dikkat edersem fazlası bile olur.
Kesinlikle daha çok verirsin 75 leri bekliyorum senden
Aa senin çikolata makarna vs yediğin hiç aklıma gelmezdi vallaha

aynen öyle dönecim. hantallaştık. ben de normalde yaşımı göstermem daha bugün konuştuk arkadaşlarla bu konuyu. zayıflayınca tabi daha iyi oluyor.

inşallah ama tabi 1 temmuza kadar 75 olmaz da ne bileyim 79 dan da az olabilir. ama hiç fire vermemem gerek.

offf hem de nasıl yiyordum. kız onlar benim kilolu olma sebebim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…