- 30 Kasım 2014
- 30.012
- 132.357
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.381
birkaç sayfa geride yazdım gündüz canım. kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı.Canim kahvalti yapmamanin ozel sebebi var mi canin mi istemedi
Insan kendini tutamayinca ipin ucu kaciyo inan. Kendini suclama azinle devam etvalla yapmam gerek. herkes yüzün güzel kilo versen süper olursun diyor. 2011 de 65 e kadar indim. o bile çok iyiydi. o kadar değişmiştim kinasıl yaptım bu hatayı da taaa 90 lara yaklaştım. inanamıyorum.
maşallah şu an takımın motivasyonu çok iyi gerçektençok güzel. sürekli burada olmak istiyor insan.
Selam kızlar. Bugün saat çalmamiş herhalde uyanamamisim. Geç kaldım ise. yumurta falan hazırlayamadım tabi. Birden kötü oldum acaba peynir zeytin az da simit mi yesem dedim. Canım öyle çok istedi ki anlatamam. İşe gelene kadar direndim. Sonra şimdi yenilirsem hersey gider daha yolun başindayim dedim. Eee yumurta olmadan da doymam tabi dedim. İşe gelince de akşamdan hazırlayıp yanıma aldigim domates acur zeytin peyniri de yiyemedim insanlar vardı. Hemen acele topla kendini dedim yoksa batacaksın zaten dün de meyveyi düştün pişman oldun dedim. Hemen 1 kupa açık çayla çiğ kuruyemiş yedim. Huzurluyum şimdiöğlen de diğerlerini yiyeceğim.
Aa dogru canim unutmusum.birkaç sayfa geride yazdım gündüz canım. kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı.
evet öyle. bugün bile aklım kayıyordu. dün öyle oldu işte. tonla çilek yedim.Insan kendini tutamayinca ipin ucu kaciyo inan. Kendini suclama azinle devam et
Insan dayanamiyo yaaa meyveye basladin mi gidiyoevet öyle. bugün bile aklım kayıyordu. dün öyle oldu işte. tonla çilek yedim.
beni bu kadar kilolu yapan çikolata, simit, börek ve makarnaSorma canım hemen hızlıca kilo almak ne kötü..ben geçen sene bir ara 63 olmuştum..1 yıl sonra 80 kiloydum..kiloyu korumak çok zor ahh ahh
evet özellikle de yaz meyvelerine. küçük küçük sulu sulu serin serinInsan dayanamiyo yaaa meyveye basladin mi gidiyo
afiyet olsun canım. devamı mı gelecek yoksaEvet eltimdeyim ekmek getirmeyi unuttum ve ekmek yemedim
Yarım kase çorba
1yk patlıcan oturtma
1yk pilav
2tavuk copsis
Salata simdlk bukadar :)
afiyet olsunSelam kizlar aksama yemege gittik ailecek menumu yazim
Sahur
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
Haslanmis yumurta
Domates
Iftar
Yarim kase dugun corba
1 porsiyon adana
1 dilim pide
Salata
Ayran
2 litre su
30 dk yuruyus
Psikolojimi bozdunbeni bu kadar kilolu yapan çikolata, simit, börek ve makarnaçok seviyorum. onlarda vazgeçmem gerek zayıflayıncaya kadar. zayıflayınca da çok çok nadir yemem gerek. bunu artık iyice anladım.
evet özellikle de yaz meyvelerine. küçük küçük sulu sulu serin serindolapta dilimlenmiş kavun var. ama yemeyeceğim. belki sabah biraz yerim.
evet yaaaa anlatışım bile çok iştah açıcı de miPsikolojimi bozdun
Kilo alınca yaşlanıyor insan, hem de hareketsizleşiyor. Verince gençleliyoruz ben normalde yaşımı hiç göstermem verince daha iyi oluyor tabivalla yapmam gerek. herkes yüzün güzel kilo versen süper olursun diyor. 2011 de 65 e kadar indim. o bile çok iyiydi. o kadar değişmiştim kinasıl yaptım bu hatayı da taaa 90 lara yaklaştım. inanamıyorum.
maşallah şu an takımın motivasyonu çok iyi gerçektençok güzel. sürekli burada olmak istiyor insan.
Kesinlikle daha çok verirsin 75 leri bekliyorum senden1 temmuza kadar en azından 79 olsam ne güzel olur. aslında dikkat edersem fazlası bile olur.
Aa senin çikolata makarna vs yediğin hiç aklıma gelmezdi vallahabeni bu kadar kilolu yapan çikolata, simit, börek ve makarnaçok seviyorum. onlarda vazgeçmem gerek zayıflayıncaya kadar. zayıflayınca da çok çok nadir yemem gerek. bunu artık iyice anladım.
evet özellikle de yaz meyvelerine. küçük küçük sulu sulu serin serindolapta dilimlenmiş kavun var. ama yemeyeceğim. belki sabah biraz yerim.
Sağol canım 1 bardak şekersiz çay içtim başka bisi yok :)afiyet olsun canım. devamı mı gelecek yoksa
afiyet olsun
aynen öyle dönecim. hantallaştık. ben de normalde yaşımı göstermem daha bugün konuştuk arkadaşlarla bu konuyu. zayıflayınca tabi daha iyi oluyor.Kilo alınca yaşlanıyor insan, hem de hareketsizleşiyor. Verince gençleliyoruz ben normalde yaşımı hiç göstermem verince daha iyi oluyor tabi
Kesinlikle daha çok verirsin 75 leri bekliyorum senden
Aa senin çikolata makarna vs yediğin hiç aklıma gelmezdi vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?