- 30 Kasım 2014
- 30.010
- 132.345
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.401
iyi bari şimdilik bu kadar deyinceSağol canım 1 bardak şekersiz çay içtim başka bisi yok :)
Eşime çocuklarıma ,kardeşlerime ...özellikle eşime çok takılırım ince ince o da sadece izler hiç cevap vermez kızmaz birbirimizin samimiyetine inandıktan sonra hoşlanmıyorum gereksiz öfke alınganlık filan hem kanki senle atışmak hoşuma gidiyor frekanslarımız tuttu ne diyeyimcanım benim süpersin ya hiç alınmıyorsun espirileri kaldırıyorsun espiriye espriyle karşılık veriyorsun
İnsan seninle yaşlanmaz vallaha eşin çocukların şanslı
Eşime çocuklarıma ,kardeşlerime ...özellikle eşime çok takılırım ince ince o da sadece izler hiç cevap vermez birbirimizin samimiyetine inandıktan sonra hoşlanmıyorum gereksiz öfke alınganlık filan hem kanki senle atışmak hoşuma gidiyor frekanslarımız tuttu ne diyeyim
Hastasıyım şu gramajlarının ama menü güzel kazasız atlatmışın davetlerde bile kendini tutuyorsan beslenme prensibi oluşturmaya başlamışsın demek kiİftar davetini öyle bir geçiştirdim ki belki de alınmış olabilirler ama napiyim
Menüm
Kahvaltı: fit hindi füme 69 gr, 8 gr zeytin, 9 gr ceviz, 92 gr kiraz, 31 gr pide, 40 gr kayısı
Ara: 20 gr günkurusu, 20 gr çiğ iç badem
Öğlen: Karpuz
Akşam: yarım kaşık zeytinyağlı barbunya, yarım kase sebzeli şehriye çorbası, karışık mevsim salatası
2 litre su
30 dk yürüyüş
Verdik Allaha şükür de daha 10 kilo daha vermem lazım hatta aslında 15
Sizlere abuk subuk gramaj yazmayı istemiyorum aslında gereksiz ayrıntı oluyor dimiHastasıyım şu gramajlarının ama menü güzel kazasız atlatmışın davetlerde bile kendini tutuyorsan beslenme prensibi oluşturmaya başlamışsın demek ki
Hastasıyım derken beğeniyorum hem azminle örnek de oluyorsun sıkıntı yok devam gramajlaraSizlere abuk subuk gramaj yazmayı istemiyorum aslında gereksiz ayrıntı oluyor dimi
Bazen yazmayınca da soran merak eden oluyor
Naapsam
Senin gibi merak ediyorum yazdım cevap alamadım ramazan sonrası tekrar düzene koyar diye düşünüyorum
Aynen yaaaaaevet yaaaa anlatışım bile çok iştah açıcı de mi
Ben de senin gibi düşündüm bozarsak artı çıkma ihtimali yüksek sonra tekrar oruç yok beni aşar bozmadan oruca devamKizlar regl olmama ragmen sadece su ictim iftari bekledim bozmayi dusunmuyorum duzenimi cunku bu hafta boz haftaya tekrar oruc bunyem zaten zor alisti oruca bilemedim yani. menüm
Sahur
1 dilim tam buğday
1 yumurta
2 kk peynir
2 çeri
İftar
Yoğurt çorbası
Kabak yemeği
Yoğurt
Su 2 litre oldu
Spor malesef
Afiyet olsun su ramazan bitse de yüzsek ya gel tatil gel gel gelKizlar menum sahur bir yumyrta lor salatasi salatalik 3zeytin
Iftar 2minik dolma tavuk bir kasik taze fasulye salata yogurt
Su 3lt yapcam spor 30dk yuzme 10dk yuruyus. Aksam 30dk daha yapcam
42 beden elbiselerden denedim biraz dar ama oldu gidip yeni birsey almak istemiyorum al al nereye kadar hem ankara da kim tanıyacak elbisemi :)))) biraz versem cuk oturur mis olur mis.güzel olmuş canım afiyet olsun.
gayet incesin bestcim. hep böyle kal kilo alma valla. kaç yıl önce böyleydimhatta daha da zayıftım 50 kiloydum. şişman bir arkadaşım vardı. vücudun süper valla keşke ben de böyle olsam, çok kıskanıyorum seni diyordu
evet kızlar gerçekten bugün ben de kendimle çok gurur duydum. ama iyi irade sergiledim gerçekten. öğlen de çok acıktım tabi sabah sadece kuruyemiş yiyince. ya salatayla ızgara ya da cacık ve kurufasulye yiyeyim dedim. sonra canım ister şimdi lavaş falan yerim düzenim iyice bozulur dedim. zaten yarın akşama da kısmetse etli kurufasulye var. bu akşama da tavuk yiyecektim. ben de vazgeçtim. kahvaltı yaptım ekmeksiz. bugün gerçekten iyi dayandım. sırf 79 a en kısa sürede ulaşmak için valla. artık uzasın istemiyorum.
kendine uygun seçeneklerden yersin canım. sorun olmaz.
hiç moralini bozma regl şişlik yapıyor biliyorsun.
ayarlarsın canım. iftar davetinde seçenek çok olur. kendine uygun şeylerden ye. çorbayla kısıtlama kendini.
özel günlerde kilo gerçekten sorun oluyor elifcim. anlıyorum seni. ekimde kuzenimin düğününde kına gecesinde ne giyeceğim diye sinir olmuştum. sonunda birşeyler ayarladım ama elbise giyemedim tabi
yürü canım. ne güzel spor olur sana.
ohhhh miss afiyet olsun. Gelsin eksilersabah 09.45
5 ceviz
7 çiğ badem
6 çiğ kaju fıstığı
öğlen 12.30
7 top peynir
10 zeytin
domates acur
20 çiğ fındık
akşam 19.00
istiridye mantarlı köy tavuğu
4 yk yoğurtlu cevizli çiğ kabak salatası
biraz domates marul salatası
yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
harika afiyet olsun.Evet eltimdeyim ekmek getirmeyi unuttum ve ekmek yemedim
Yarım kase çorba
1yk patlıcan oturtma
1yk pilav
2tavuk copsis
Salata simdlk bukadar :)
Afiyet olsun güzel menü.Selam kizlar aksama yemege gittik ailecek menumu yazim
Sahur
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
Haslanmis yumurta
Domates
Iftar
Yarim kase dugun corba
1 porsiyon adana
1 dilim pide
Salata
Ayran
2 litre su
30 dk yuruyus
Afiyet olsun iyi atlatmışsın.İftar davetini öyle bir geçiştirdim ki belki de alınmış olabilirler ama napiyim
Menüm
Kahvaltı: fit hindi füme 69 gr, 8 gr zeytin, 9 gr ceviz, 92 gr kiraz, 31 gr pide, 40 gr kayısı
Ara: 20 gr günkurusu, 20 gr çiğ iç badem
Öğlen: Karpuz
Akşam: yarım kaşık zeytinyağlı barbunya, yarım kase sebzeli şehriye çorbası, karışık mevsim salatası
2 litre su
30 dk yürüyüş
Aynen baby siBen de senin gibi düşündüm bozarsak artı çıkma ihtimali yüksek sonra tekrar oruç yok beni aşar bozmadan oruca devam
Olur kuzum ozelden bana her gun yazacaksin ama ne yaptigini. Disiplin sartAfiyet olsun su ramazan bitse de yüzsek ya gel tatil gel gel gel
42 beden elbiselerden denedim biraz dar ama oldu gidip yeni birsey almak istemiyorum al al nereye kadar hem ankara da kim tanıyacak elbisemi :)))) biraz versem cuk oturur mis olur mis.
Bestttt cano bana da spor programı yapıversen mi acep.
ohhhh miss afiyet olsun. Gelsin eksiler
harika afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü.
Afiyet olsun iyi atlatmışsın.
Olmami yazarım tabisiOlur kuzum ozelden bana her gun yazacaksin ama ne yaptigini. Disiplin sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?