- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.341
selam kızlar ben geldimmm
bugün tartıda inişlerdeyim...emzirdiğim için oruç tutamıycam bu yıl ve ramazanı iyi değerlendirip en 5 kilo vermeyi hedefliyorum inşaallah.
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım dukan diyetin de 1 haftam bitti herşey iyi gidiyor
inş. canım.. bende yine 5 günde 5 kg diyetine başladım.. asla agır kaçamaklar yapmayacagım...ama canım acayip dondurma istiyor... kendimle mücadele ediyorum şu an
mursh, aletlerini kullandın mı hiç? ben bugün 1.5 saat leslie yapmayı düşünüyorum... sauna eşofmanı giycem.. kardeşimde kemeri getirsin, bi randıman alayım şöyle
o senin dolaptaki kornet benim bile aklımda sabahtan beri(((((
selam kızlar ben geldimmm
bugün tartıda inişlerdeyim...emzirdiğim için oruç tutamıycam bu yıl ve ramazanı iyi değerlendirip en 5 kilo vermeyi hedefliyorum inşaallah.
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım dukan diyetin de 1 haftam bitti herşey iyi gidiyor
Kızlar ben çıkmak zorundayım.. eşim gelecek birazdan.. ara ara girer bakarım size... öpüldünüz
Cnmmm Uzracıkla konustum ben sımdı duzenlı gırebılecegını soluyor.sen onuda lısteye al cok heveslı kendısı
tüm üyelerimiz gibi onada bir hafta deneme süresi veririz,düzenli paylaşım yaparsa listeye alırız canım...
Uzracımmm duydugun uzere 1 hafta deneme suresı var sonra her cuma 12:30 13:00 arası kılo bıldırımı yapıyoruz takım olarak dereceye gırmeye calısıyoruz.Genel olarakta burda bırbırımıze destek olup bıldıgımız dogru yanlısları duzeltıyoruz.Elınden geldıgınce hergun gırer paylasımda bulunur ve menunu yzarsan dukanı yalamıs yutmus bırı olaraktan hepımıze cok faydan olur.Gene takıldıgın bısey olursa konusuruz cnmcım :)
ah ah keşke senin gibi olsaydım ben :)) ama deidklerin işe yaradı... cornet hala dolapta ve ben dokunmadım
iyi gidiyor.Ben yine 5 gün diyetine başladım.Dukan artık ramazandan sonra... sende yapacaktın başladın mı?
ya lola facende bile yazmıssın kilolarını...herkes seni biliyor baksana dukan mukan...
bu arada mursh nerelerdesin kız
Ayy cnm sorma bendede cok catlak kremlerı var ıyıcce zayıflıyım 65 felan yaklastıgımda (Olursa tabı) arastıracagım ıyı bı krem alıcam...
Denemek gerek
Ayyy ayyy ayy ne bu guzellık dılı tutalacak arkadasının :)
Hos geldın cnm ıns ıstedıgıne ulasır emegının karsılıgını alırsın
Oooooo walla kıskanmaya basladım yaaa :)))) Ne bu hergun hergun zayıflıyosun.Bende ıstıyorum banane :)
Dukan poğaça tarifi:
Eğer atak dönemindeyseniz 7.5 kaşık yulaf kepeği , seyir dönemindeyseniz 10 kaşık yulaf kepeği
Yağsız tuzsuz peynir (Ben bimde satılan krem lor peynirinden kullanıyorum)
Biraz pul biber
Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar alabildiğince yoğurt (light yoğurt)
Tepsinin yüzeyini zeytinyağı ile yağlayın, kağıtla silmenize lüzum yok yulaf yağı çekmiyor.
180 derece fırında 15-20 dk pişirin
Seyir döneminde 5 gün boyunca Günde 2 tane yiyebilirsiniz bu ölçüyle :) Ataktada 1 tane yiyin
Afiyet olsun[/QUOTE
canım tarif için tşk..bu poğaçanın boyutu serbestmi şölee biraz ele avuca fazla fazla sığsa bitanesi diyorum hani
Rica ederim. Atakta yiyeceksen 7.5 kaşıklık tarifi uygula, seyirde ise 10 kaşıklık tarifi. Ona göre 7.5 kaşıklık tarifle 5 tane, 10 kaşıklık tarifle de 5 tane poğaça çıkarıp her gün sadece 1 tane yiyeceksin
Evet feyste paylaşıyorum sürekli8 arkadaşım da sayemde dukana başladı
Kızlar göbek kısmımdaki incelme nasıl79.1'den itibaren tam 13 cm inceldi bel kısmım. Keşke 79 kiloykenki fotoğrafımı da çekseydim Aradaki fark asıl öyle açığa çıkardı.. Ama şükrediyorum, göbek falan kalmadı :)
Eki Görüntüle 229978
Kızlar göbek kısmımdaki incelme nasıl79.1'den itibaren tam 13 cm inceldi bel kısmım. Keşke 79 kiloykenki fotoğrafımı da çekseydim Aradaki fark asıl öyle açığa çıkardı.. Ama şükrediyorum, göbek falan kalmadı :)
Eki Görüntüle 229978
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?